Dodaj do ulubionych

dzień doberek

07.04.06, 09:27
w końcu się wyspałam
Obserwuj wątek
    • strzelec0001 Re: dzień doberek 07.04.06, 10:57
      dzien dobry jak widzisz nie budziłem Cie choc chciałem cie budzic o szustej
      • wesola_kicia Re: dzień doberek 07.04.06, 11:01
        jesteś kochany,
        że dałeś mi pospać
        :)(:
        • strzelec0001 Re: dzień doberek 07.04.06, 11:29
          pamietaj ze to moze wykozystam co powiedziałaś jak bedziesz w 3miescie :-))
          • wesola_kicia Re: dzień doberek 07.04.06, 12:12
            ależ Skarbie,nie tak głośno :P
            oddaje neta mamie
            • strzelec0001 Re: dzień doberek 07.04.06, 12:55
              to bedzie tajemnica jak to wykozystam
              • wesola_kicia Re: dzień doberek 07.04.06, 14:11
                licze na dyskrecje
                <papa>tki
                • fantka Re: dzień doberek 07.04.06, 17:14
                  Dzień doberek!
                  Przyszłam a tu tajemnice :-)
                  • fantka Re: dzień doberek 08.04.06, 06:51
                    Witam słonecznie!
                    Piękny dzień dzisiaj będzie.
                    • fantka Re: dzień doberek 09.04.06, 07:41
                      Witam niedzielnie i słonecznie :-)
                  • wesola_kicia Re: dzień doberek 10.04.06, 18:13
                    tajemnica tajemnicą
                    a czy się jej dochowa ??
                    to jest pytanie
                    • fantka Re: dzień doberek 11.04.06, 16:08
                      No to powiedz mi na ucho, nikt nie usłyszy.
                      Witam deszczowo :-(
                      • wesola_kicia Re: dzień doberek 11.04.06, 16:36
                        ale co ja mam powiedzieć
                        może strezlec coś wie
                        bo jak narazie ja niczego nie wiem
                        • fantka Re: dzień doberek 13.04.06, 16:57
                          Witam wszystkich!
                          • wesola_kicia Re: dzień doberek 13.04.06, 18:10
                            miało mnie nie być,
                            ale jestem
                            • fantka Re: dzień doberek 13.04.06, 18:26
                              No i jak zdrówko?
                              • wesola_kicia Re: dzień doberek 13.04.06, 19:17
                                :(
                                gardełko jeszcze boli,
                                ale już nie tak jak na początku
                                • fantka Re: dzień doberek 13.04.06, 19:49
                                  Na gardełko to pędzlowanie pomaga ;-)
                                  • wesola_kicia Re: dzień doberek 13.04.06, 19:55
                                    jakos przezyje
                                    a teraz zmykam ,życze miłej nocy
                                    • fantka Re: dzień doberek 13.04.06, 19:59
                                      Nie rozkop się ;-)
                                      • fantka Re: dzień doberek 14.04.06, 17:27
                                        Witam cieplutko.
                                        Ciepełka potrzeba nam wszystkim, bo zimno jak....
                                        • wesola_kicia Re: dzień doberek 14.04.06, 17:35
                                          WITAM TYCH CO SA I TYCH CO NIE MA
                                          TYM CO SA MOWIE PAPA
                                          • fantka Re: dzień doberek 14.04.06, 18:04
                                            Witasz i uciekasz
                                            Caps Lock Ci się włączył?
                                            • wesola_kicia Re: dzień doberek 14.04.06, 18:48
                                              musialam myknąć
                                              a caps locka miałam włączonego,
                                              bo na gg pisałam z 5letnią dziewczynką
                                              :)
                                              • fantka Re: dzień doberek 14.04.06, 19:51
                                                Dzieci mamy coraz zdolniejsze.
                                                • wesola_kicia Re: dzień doberek 14.04.06, 21:27
                                                  to dziecko jest naprawde zdolne
                                                  potrafiła bratu rozwalic nosa,
                                                  za to ,że nakrzyczał na mnie
                                                  • fantka Re: dzień doberek 14.04.06, 21:30
                                                    Tam to dobry dowód na zdolności :o)
                                                  • wesola_kicia Re: dzień doberek 14.04.06, 21:42
                                                    dodam ze jej brat to
                                                    mój były
                                                  • fantka Re: dzień doberek 15.04.06, 07:42
                                                    to wyjaśnia sprawę :o)
                                                  • fantka Re: dzień doberek 17.04.06, 09:17
                                                    Witam wszystkich poniedziałkowo, świątecznie , dyngusowo ;-)
                                                  • fantka Re: dzień doberek 20.04.06, 17:06
                                                    Witam wszystkich.
                                                    Miło że już zaczynacie odwiedziny poświąteczne. A czy coś się zmieniło
                                                    w Święta? Uczucie większe, mniejsze czy też całkowity brak. Oczywiście pytam
                                                    o te damsko-męskie relacje :)
                                                  • fantka Re: dzień doberek 22.04.06, 10:57
                                                    Dzieńdoberek!
                                                    O jaka dzisiaj piękna pogoda. W końcu wiosna. Zazieleniło się już trochę.
                                                    Od razu lepiej!
                                                  • wesola_kicia Re: dzień doberek 22.04.06, 13:23
                                                    pogoda cudna
                                                    w sam raz :)
                                                  • fantka Re: dzień doberek 23.04.06, 10:18
                                                    Pogoda nadal cudowna.
                                                    Twraz wybywam, wracam wieczorkiem.
                                                    Miłej niedzieli ;-)
                                                  • fantka Re: dzień doberek 23.04.06, 18:33
                                                    Ale miłe dzień! Szkoda że się kończy. Jutro do pracy.
                                                  • fantka Re: dzień doberek 06.05.06, 08:42
                                                    Witam!
                                                    Słońce pięknie świeci.
                                                    Zrobiłam sobie kawę i usiadłam do kompa.
                                                    Czy jest tu ktoś????
    • pistolett Re: Wesoła_ kiciu też.... 06.05.06, 09:47
      ...tu grasujesz??
      :D FANTASTIKO więc buszujmy.
      • fantka Re: Wesoła_ kiciu też.... 06.05.06, 10:25
        Kici dzisiaj nie widziałam...
        gdzieś autkiem jeżdzi sobie...
        • pistolett Re: Wesoła_ kiciu też.... 06.05.06, 12:42
          Ale ma fajnie
          • fantka Re: Wesoła_ kiciu też.... 06.05.06, 21:00
            Jeszcze nie wróciła?
            Czy ją ktoś widział?
            • fantka Re: Wesoła_ kiciu też.... 07.05.06, 09:30
              Dzień dobry!
              Witam Wszystkich słonecznie.
              Pogoda na razie kryształowa.
              • wesola_kicia Re: Wesoła_ kiciu też.... 08.05.06, 08:42
                pistol:-) no jak miło :-)
                fantka ,wyraznie mówiłam ,że jak nie rozwale
                brata ,auta, i siebie
                to wróce w poniedziałek:P
                wszyscy cali i drowi,
                ale na mnie musicie poczekac jakiś czas.
                Nie mam ochoty siedzieć na necie.
                Pistol,strzelec,fantka-pozdrawiam serdecznie
                :-)(-:
                • fantka Re: Wesoła_ kiciu też.... 08.05.06, 17:05
                  Dzień dobry Wszystkim
                  Pozdrawiam serdecznie.
                  • fantka Re: Wesoła_ kiciu też.... 09.05.06, 16:22
                    Witam, witam serdecznie.
                    Chyba się forum odczarowało, bo idzie ;)
                    • rawskiesloneczko Re: Wesoła_ kiciu też.... 10.05.06, 09:09
                      Witam wszystkich w tem piękny, słoneczny ranek:)
                      • ohio_rybun Re: Wesoła_ kiciu też.... 10.05.06, 09:12
                        Zapraszam na kawke do Kaffe pod palmą.
                        • wesola_kicia Re: Wesoła_ kiciu też.... 10.05.06, 09:37
                          chyba mam do Was za daleko
                          zostane w domku ugotuje obiadek
                          a wieczorem wybiore się
                          na kolejną jazde
                          • fantka Re: Wesoła_ kiciu też.... 10.05.06, 17:09
                            A Ty Kiciu znowu obiadek gotujesz?
                            Co tam dzisiaj dobrego?
                            Napisz, podrażnij nas trochę ;-D
                            • rawskiesloneczko Re: Wesoła_ kiciu też.... 11.05.06, 07:48
                              pozdrawiam wszystkim w piękny i słoneczny ranek:)
                              • fantka Re: Wesoła_ kiciu też.... 11.05.06, 17:58
                                Witam Wszystkich!
                                W końcu udało mi się dobrnąć do domu.
                                Słońce świeci :-)
                                • fantka Re: Wesoła_ kiciu też.... 12.05.06, 17:31
                                  Witam!
                                  Przed chwilą dopiero włączył mi się internet.
                                  Ale już jestem ;-)
                                  • fantka Re: Wesoła_ kiciu też.... 13.05.06, 09:10
                                    Witam!
                                    dzień piękny, słoneczny,
                                    ale trochę czasu przed kompem też będę.
                                    Uśmiechnijcie się szeroko!
                                    :-)))))))))))))))
                                    • fantka Witam! 14.05.06, 09:02
                                      Słońca nie widać!
                                      Ale mam nadzieję że dzisiaj o nas nie zapomni :-)
                                      Witam wszystkich którzy już dawno wstali
                                      i tych jeszcze zaspanych :-)
                                      • screen Re: Witam! 15.05.06, 07:19
                                        Zaczyna sie ładny dzień ale... nie dla mnie. Spałam bardzo mało, może 2-3
                                        godziny, przez reszte nocy coś mnie tłukło w środku. Lezałam i nie mogłam
                                        zasnąć, analizowałam swoje zycie. Jest do niczego. Chyba muszę pójść do wątku
                                        "mam doła...." A przed pracą koniecznie napój energetyzujący.
                                        Miłego dnia
                                        • rawskiesloneczko Re: Witam! 15.05.06, 11:32
                                          Witam wszystkich w ten piękny słoneczny dzień:)
                                          • fantka Re: Witam! 15.05.06, 16:34
                                            Witam słonecznie!
                                            a rano jeszcze zimno...
                                            • wesola_kicia Witam Was serdecznie 17.05.06, 08:52
                                              • fantka Re: Witam Was serdecznie 17.05.06, 16:31
                                                :-)
                                                Jak tam dzisiaj?
                                                • wesola_kicia Re: Witam Was serdecznie 18.05.06, 07:55
                                                  wczoraj było znośnie
                                                  dzisiaj totalne dno:(
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 18.05.06, 17:28
                                                    cieplutko, słonecznie witam WSZYSTKICH
                                                    :-)))))))))))))))))))
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 19.05.06, 06:35
                                                    Witam słonecznie!
                                                    pomimo deszczowej pogody
                                                  • screen Re: Witam Was serdecznie 19.05.06, 08:22
                                                    Witam i uciekam. Do zobaczenia wieczorkiem
                                                  • wesola_kicia Re: Witam Was serdecznie 19.05.06, 08:38
                                                    witam i <papapa>
                                                    do poniedziałku
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 19.05.06, 14:52
                                                    Pół nocy nie przespanej, a potem zaspanie na zajęcia i coraz gorsze wiadomości
                                                    dotyczące sesji:/ Czyż może być lepsza pierwsza połowa dnia:/
                                                  • wesola_kicia Re: Witam Was serdecznie 19.05.06, 15:38
                                                    do godziny 8:20 myśleć ,że ma Cię wolne
                                                    a o 8:25 dostaje się wiadomość ,ze na 20 do pracy??
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 19.05.06, 18:33
                                                    :-)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 20.05.06, 01:03
                                                    Witam w sobotę, jaka będzie tego n ie wiem, mam nadzieje,że będzie lepsza od piątku
                                                  • wesola_kicia Re: Witam Was serdecznie 20.05.06, 08:39
                                                    witam ja tyle co z pracy wróciłam
                                                    i ledwo żyje,ale spać iść nie moge
                                                    :(
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 20.05.06, 09:08
                                                    Witam! Taki piękny dzień się zapowiada, a ja go spędzę nad książkami:(
                                                  • wesola_kicia Re: Witam Was serdecznie 20.05.06, 09:13
                                                    współczuje
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 20.05.06, 09:15
                                                    heh takie życie:/
                                                  • screen Re: Witam Was serdecznie 20.05.06, 10:45
                                                    Dzień dobry. Ja już wyspana i odświeżona po szelństwach wczorajszej nocy;)
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 20.05.06, 11:38
                                                    Dzień dobry.
                                                    Ja też już jestem
                                                    Witam Wszystkich
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 21.05.06, 10:43
                                                    Wiatr wieje i chłodno
                                                    chociaż na termometrze 26 stopni.
                                                    Witam cieplutko!
                                                  • screen Re: Witam Was serdecznie 21.05.06, 10:48
                                                    U mnie tak samo. A w głowie totalna zawierucha
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 08.06.06, 06:34
                                                    Słońce pięknie świeci.
                                                    Na cały weekend pogoda zapowiada się piękna :)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 08.06.06, 13:12
                                                    Jaki piękny dzień dzisiaj od samego rana:)) Humor dopisuje, zwłaszcza po udanych
                                                    porannych zakupach:)) Jeszcze tylko 4 wpisy i można zaczynać sesje:))))
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 08.06.06, 16:11
                                                    A co ciekawego kupiłaś?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 08.06.06, 20:47
                                                    Bluzeczkę w kwiatuszki:)))
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 08.06.06, 20:54
                                                    Jako dziecko marzyłam o sukience czerwonej w kwiatuszki ;)
                                                    a bluzka jaka?
                                                    szczegóły plis ;)
                                                  • screen Re: Witam Was serdecznie 08.06.06, 21:04
                                                    Wróciłam!!:-)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 08.06.06, 21:07
                                                    Bluzka jest biała w zielone i niebieskie kwiatuszki:)))Bardzo mi się podoba:)))))
                                                  • screen Re: Witam Was serdecznie 08.06.06, 21:12
                                                    Musi być śliczna jak wiosna;-)
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 08.06.06, 21:13
                                                    Już Ci zazdroszczę ;)
                                                  • screen Re: Witam Was serdecznie 08.06.06, 21:18
                                                    A ja dzisiaj do pracy założyłam nowe kolczyki i w ogóle jakos inaczej
                                                    wyglądałam. A koleżanka kilka razy pytała: Miałaś dzisiaj w nocy seks??? Bo tak
                                                    ładnie wyglądasz, jakos tak promieniejesz...;-)
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 09.06.06, 06:37
                                                    Witam z samego rana :)
                                                    Nowe kolczyki mogą zdziałać cuda :)
                                                    nawet za seks są zamiennikiem? ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 09.06.06, 09:39
                                                    Witam wszystkich serdecznie. Dzisiejszy dzień zapowiadał się interesująco, lecz
                                                    od wczorajszego wieczora smutek zagościł na mojej twarzy, w mojej duszy:( Ach Ci
                                                    faceci:(
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 10.06.06, 09:18
                                                    Witam Wszystkich!
                                                    Pogoda nie nastraja do optymizmu ;(
                                                  • screen Re: Witam Was serdecznie 10.06.06, 09:44
                                                    Słoneczko jakies wychodzi!!!:-)
                                                    DSzisiaj mam troszkę zapchany dzień ale jak tylko sie "obrobię" zaglądnę.
                                                    Miłego dnia
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 12.06.06, 06:38
                                                    Witam Wszystkich!
                                                    Dzisiaj będzie słoneczny dzień :)
                                                  • wesola_kicia Re: Witam Was serdecznie 12.06.06, 08:34
                                                    za oknem cieplutko
                                                    słonecznie,z małą doza chmurek,
                                                    a ja siedze w domku
                                                    i dalej choruje.Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
                                                    za kilka dni jade do Staszowa,to tam porozrabiam
                                                    a 23 wakacje
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 12.06.06, 14:55
                                                    witam serdecznie:) zmęczona ,ale zadowolona:)
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 12.06.06, 15:49
                                                    Zadowolona?
                                                    To znaczy że egzamin pozytywnie zaliczony.
                                                    Gratulacje :-)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 12.06.06, 16:43
                                                    wyniki jutro, ale jestem dobrej myśli:)jutro druga czesc trzymaj kciuki;)
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 12.06.06, 16:45
                                                    O której godzinie te kciuki mam trzymać?
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 12.06.06, 16:52
                                                    Między 10 a 12 powinnam się wyrobić:)
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 12.06.06, 16:57
                                                    Tylko ładnie się ubierz na ten egzamin.
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 12.06.06, 17:09
                                                    założe bluzkez wiekszym dekoltem może postawi lepsza ocene;)
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 13.06.06, 06:31
                                                    Oczywiście że włóż!
                                                    Egzaminator też mężczyzna :-)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 13.06.06, 18:41
                                                    Witam wszystkich:)))) Dzisiaj dobry dzień::))))) Zdałam egzamin na 4:)))
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 13.06.06, 18:45
                                                    No to brawo! Gratulacje!
                                                    :-))))))))
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 13.06.06, 18:48
                                                    A dziękuje dziękuje:D:D:D:D:D:D
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 14.06.06, 06:37
                                                    Witam serdecznie i ogłaszam wszem i wobec
                                                    że dzisiaj będzie piękny dzień!
                                                    Słońce świeci od rana ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 14.06.06, 10:04
                                                    Witam w ten piękny słoneczny dzień:)
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 14.06.06, 17:56
                                                    Dzień nadal piękny :)))
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 14.06.06, 20:56
                                                    A wieczór jaki piękny:)
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 14.06.06, 21:42
                                                    Tak, piękny....
                                                  • screen Re: Witam Was serdecznie 15.06.06, 07:37
                                                    Witam!
                                                    Dzisiaj trzeba się cieszyć słoneczkiem, bo jutro może go już nie być.
                                                    Piękny dzień.
                                                    Pozdrawiam wszystkich
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 15.06.06, 09:30
                                                    Słońce świeci, ptaki śpiewają za oknem,
                                                    niebo niebieskie i bezchmurne :-)
                                                    Witam Wszystkich!
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 15.06.06, 09:34
                                                    Witam wszystkich spoza stosu książek;)
                                                  • fantka Re: Witam Was serdecznie 16.06.06, 06:42
                                                    Witam!
                                                    W ten dzień już prawie najdłuższy w roku.
                                                    Przebudziłam się dzisiaj o 4 godzinie i widno było :)
                                                  • rawskiesloneczko Re: Witam Was serdecznie 16.06.06, 18:34
                                                    Witam;)Teraz już w dobrym wątku;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka