puszysta_gimnazjalistka 24.06.09, 13:42 Przed rajdem mówi i wygląda tak: www.sport.pl/video/12,98305,6750760,Loeb_dla_Sport_pl__w_Rajdzie_Polski_Polacy_nie_maja.html Zobaczymy co powie po zakończeniu :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Przed rajdem 24.06.09, 13:56 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Przed rajdem mówi i wygląda tak: > > www.sport.pl/video/12,98305,6750760,Loeb_dla_Sport_pl__w_Rajdzie_Polski_Polacy_nie_maja.html > Zobaczymy co powie po zakończeniu :) jak dojedzie to pewnie to samo powie:) ale Hołek ma dobry sprzet wrc i jak sie wjezdzi to ma chyba szanse zrobic punkty czyli byc w 8-mce ale to jest rajd, tysiace niewiadomych, rózne przypadki np takie:) www.youtube.com/watch?v=a56Se27v0aE Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Przed rajdem 24.06.09, 14:03 Właśnie dzisiaj z kolegą wspominaliśmy to wideo :) Mam nadzieję, że na imprezie tej rangi co eliminacja w pucharze świata, tego typu sytuacja nie będzie miała miejsca. Hołowczyc zna teren, ale on na tym poziomie już jakieś piętnaście lat nie jeździ więc może się do ósemki nie załapać. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Przed rajdem 24.06.09, 14:06 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Właśnie dzisiaj z kolegą wspominaliśmy to wideo :) > > Mam nadzieję, że na imprezie tej rangi co eliminacja w pucharze świata, tego > typu sytuacja nie będzie miała miejsca. > > Hołowczyc zna teren, ale on na tym poziomie już jakieś piętnaście lat nie jeźdz > i > więc może się do ósemki nie załapać. no pewnie, zakładam raczej ze nie wszystkie wrc dojada i wtedy ma szanse, podobnie jak na ostatnim rajdzie dakaru w argentynie podobno jest zadowolony po testach fordziaka, trase zna, zobaczymy co z tego bedzie, trzymam kciuki żeby dał ognia:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Przed rajdem 26.06.09, 11:52 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Przed rajdem mówi i wygląda tak: > > www.sport.pl/video/12,98305,6750760,Loeb_dla_Sport_pl__w_Rajdzie_Polski_Polacy_nie_maja.html > Zobaczymy co powie po zakończeniu :) już zakończył, przynajmniej w generalce urwał koło na 4 oesie Paprotki poryczałem sie ze smiechu na komentach pod artykułem w gazecie na ten temat:) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Przed rajdem 26.06.09, 12:05 Ta, jasne...tylko Oni mają już kilkakrotnie obcykane trasy:) Warunki atmosferyczne też w zasadzie na naszą korzyść. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Przed rajdem 26.06.09, 12:13 Obcykane trasy po jednej stronie a po drugiej umiejętności i sprzęt. Na pierwszym pokazowym oesie Hołowczyc jako najlepszy z Polaków był dwunasty. Odpowiedz Link
hsirk Re: Przed rajdem 28.06.09, 21:42 ale nic mi nie zostalo, bo sie wszystko wyrzygalo :DDD Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Przed rajdem 28.06.09, 22:17 thank_you napisała: > Ja tam byłam, miód i wino piłam :D a gdzie byłaś dokładnie? ja na ostatnich 3 km os w Wydminach, od skrętu w Kożuchach Wielkich dużo ludzi tam było, chyba najwiecej bo miejsce fenomenalnie wyrzeźbione przez boga rajdów, przecudowne emocje Odpowiedz Link
thank_you Re: Przed rajdem 28.06.09, 22:24 Aaaaaa, tyż w Wydminach byłam, ale bliżej środka :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Przed rajdem 28.06.09, 22:30 thank_you napisała: > Aaaaaa, tyż w Wydminach byłam, ale bliżej środka :D no ale widokowo jak było? Odpowiedz Link
thank_you Re: Przed rajdem 28.06.09, 22:31 Widziałam doskonale wszystko. Stałam z metr od samochodów. Najpierw byłam na takiej wielkiej górze, a potem przecinałam ich trasę :D Miałam nawet przyjemnośc zostania zgwizdaną przez ochronę :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Przed rajdem 28.06.09, 23:14 thank_you napisała: > Widziałam doskonale wszystko. Stałam z metr od samochodów. Najpierw byłam na ta > kiej wielkiej górze, a potem przecinałam ich trasę :D Miałam nawet przyjemnośc > zostania zgwizdaną przez ochronę :D no a sama trasa, co tam było? hopka, sekwencja zakretów, jakis nawrót no i ile czasu auta były w polu widzenia? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Przed rajdem 01.07.09, 22:41 swojski klimat na rajdzie:) www.youtube.com/watch?v=49IZZotyWCA Odpowiedz Link