Dodaj do ulubionych

haha, rozbiłam bank ;)

28.06.09, 13:52
Udało mi się wczoraj wyglądać obłędnie - i się nie mogłam opędzić od facetów.
I nawet kobiety prawiły mi komplementy :)
Szkoda że takie rzeczy wychodzą mi przypadkiem i nie wiem jak to robię. W
każdym razie przypadki zdarzają się zdecydowanie za rzadko ;)
Ale było super. Poza tym, że moje toruńskie życie przypomina telenowelę w
coraz większym stopniu. I przestaję ogarniać.
Obserwuj wątek
    • asqe Re: haha, rozbiłam bank ;) 28.06.09, 14:08
      mnie tez sie tak czasem udaje i tez nie wiem, jak to robie:)
      chociaz w moim przypadku to chyba ma duzo wspolnego z nastrojem i
      poczuciem pewnosci siebie(miewam przeblyski tejze czasem).

gratuluje udanego wieczoru:)
    • szwagier_z_niemodlina Re: haha, rozbiłam bank ;) 28.06.09, 14:10
      Streszczenie 10 odcinkow telenoweli "Grzesznica":

www.telenowele.fora.pl/grzesznica,59/grzesznica,1331-15.html
      Czwarty wpis od gory:-))
      • 2szarozielone Re: haha, rozbiłam bank ;) 28.06.09, 14:38
        Jakbym opisała, co się dzieje tutaj, to podobnie by zabrzmiało.
        Wczoraj na jednej scenie występowali dwaj moi byli, wykonując m.in. metalowy
        kawałek w jazzowej aranżacji. w tym czasie mnie mierzyła złym wzrokiem obecna
        dziewczyna byłego, zazdrosna o mnie, a nie dostrzegająca zagrożenia realnego ze
        strony mojej koleżanki z klasy z liceum. ja się bawiłam z byłą dziewczyną mojego
        brata... I tak mogłabym długo. katastrofa wisiała w powietrzu, ale się udało.
    • hsirk Re: haha, rozbiłam bank ;) 28.06.09, 14:14
      ułaaaa... :-O
    • think-thank Re: haha, rozbiłam bank ;) 29.06.09, 00:25
      pogratulować wyglądu
      zrób coś z resztą
      • hsirk Re: haha, rozbiłam bank ;) 29.06.09, 00:26
        eee, bez jaj. z reszta nie jest zle.
        • think-thank Re: haha, rozbiłam bank ;) 29.06.09, 10:06
          nie dziwi mnie, że Ty masz taką opinię
          nie zmienia to jednak mojej
          a "bez jaj" to zachowaj dla swoich bliskich
          • 8n Re: haha, rozbiłam bank ;) 29.06.09, 10:40
            think-thank, dlaczego jestes taką dziwką?
            bądź niemiły dla mnie, nie możesz mówić źle o szarej, ona jest królową!
            • puszysta_gimnazjalistka Re: haha, rozbiłam bank ;) 29.06.09, 10:46
              Bardzo dobry post, niezła technika plus szybkość i konkret.
            • think-thank Re: haha, rozbiłam bank ;) 29.06.09, 12:22
              ja Ją uwielbiam, i Ona to wie
              wie też, że Królowej nie wypada grać w telenoweli
              stąd mój dla niej doping

a Ty milcz, jak do mnie mówisz

• 8n Re: haha, rozbiłam bank ;) 29.06.09, 12:31
                nie prosiłam o ustosunkowanie, pytałam tylko dlaczego jesteś dziwką.
                • think-thank Re: haha, rozbiłam bank ;) 29.06.09, 12:33
                  oczekujesz, że odpowiem Ci pięknym za nadobne?
                  oczekuj nadal
                  w milczeniu
                  • 2szarozielone Eeeej!!!! 30.06.09, 00:23
                    Think-thank - to, co napisałeś, sama odebrałam jako jakiś zagadkowy atak i
                    zrobiło mi się przykro. Krish i 8n - dzięki za obronę. Kochani jesteście,
                    zwłaszcza, że znacie mnie troszkę lepiej niż tylko z forum. Think-thank - nie
                    obrażaj ich, kurna, no ja Cię proszę, to zajebiści ludzie są.

Wiem, że to głupi wątek, ale dlatego go założyłam tu, a nie na FK, żeby się nie
                    nasłuchać, jaka głupia i próżna jestem. A tu jeszcze gorzej :/

No i wiem, że to nie największa awantura dzisiejszego dnia, ale tej Wilowkowej
                    nie rozumiem :)
                    • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 00:37
                      służę rozwiązaniem zagadki - dobrze się czujesz w serialowej konwencji?
                      nie odniosłem takiego wrażenia z Twoich słów
                      więc - zrób coś z tym

dopiero dzisiaj mi się coś zaczyna niepodobać, konkretnie to, że chama ogólnego
                      oraz nazywającą mnie dziwką osóbkę z chujem w sygnaturce uważasz za "zajebistych"

cóż , może faktycznie za mądra nie jesteś i to nie problem forum, na którym to
                      napiszesz?
                      • cookie_monsterzyca Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 00:46
                        Ej ale ja trochę nie kumam.
                        Pojawiasz sie znikąd , kilka dni siedzisz cicho i nagle robisz rozpierduchę, czepiasz się ludzi kompletnie od czapy mimo,że ich nie znasz, no ja Cię proszę...
                        • baba_krk Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 00:54
                          No to ja też czegoś nie kumam. Wydaje mi się, że dobrze zrozumiałam pierwszy
                          post Thinka, czyli żeby Szaro zrobiła coś z telenowelą i jak dla mnie tekst ten
                          obraźliwy nie był i tym wpisem nie zasłużył na to by nazwać go dziwką. Bez przesady.
                          • forumowicz_pospolity Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 00:57
                            "to się zaczyna robić ciekawe...panowie chowajcie kamerę...";))
                            • baba_krk Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:02
                              a ja chyba się oddalę bo nie lubię przewrażliwienia u ludzi obojga płci :>
                              • forumowicz_pospolity Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:04
                                baba_krk napisała:

> a ja chyba się oddalę bo nie lubię przewrażliwienia u ludzi obojga płci :>

ja mam rytm lekko przewalony wiec oddalenie sie nic mi nie da na razie ale
                                ogólnie ma to sens:)
                                • baba_krk Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:12
                                  na bezsenność cierpisz? :>
                                  • forumowicz_pospolity Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:14
                                    baba_krk napisała:

> na bezsenność cierpisz? :>

czasową, po weekendzie mi sie rozregulowało, mało spałem, potem nadrabiałem
                                    wgłąb dnia no i teraz siedze i czekam az mi sie powieki skleją i sie doczekac
                                    nie moge
                                    • baba_krk Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:20
                                      jak nie mogę zasnąć to biorę jakąś wielgaśną książkę pełną opisów
                                      5 min. i odpływam ;)
                                      • forumowicz_pospolity Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:22
                                        baba_krk napisała:

> jak nie mogę zasnąć to biorę jakąś wielgaśną książkę pełną opisów
                                        > 5 min. i odpływam ;)

ta, jeszcze sie wciagne i zasne o 5.47:)
                                        • baba_krk Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:25
                                          to może zainwestuj w "Panią domu" w nadziei, że ona zadziała na Ciebie usypiająco :D
                                          • forumowicz_pospolity Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:29

baba_krk napisała:

> to może zainwestuj w "Panią domu" w nadziei, że ona zadziała na Ciebie usypiają
                                            > co :D

no way, takie gazetki tez mnie ciekawią z różnych względów o których nie
                                            chciałbym tu pisac jednak:)
                                            • baba_krk Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:40
                                              no to może 'poradnik działkowca' lub 'mój pies'?
                                              a poza tym aićty szyderco :P
                              • liisa.valo Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:17
                                Ja też nie, Babo, zwłaszcza, że mam jeszcze Rachmaninoffa we krwi :D I burgunda.
                                I Martini. I szampana. I wódki. I litewskiego miodu pitnego. I ja zdecydowanie
                                muszę iść na odwyk :D
                                • forumowicz_pospolity Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:19
                                  liisa.valo napisała:

> Ja też nie, Babo, zwłaszcza, że mam jeszcze Rachmaninoffa we krwi :D I burgunda
                                  > .
                                  > I Martini. I szampana. I wódki. I litewskiego miodu pitnego. I ja zdecydowanie
                                  > muszę iść na odwyk :D

na razie mała to pojdziesz do muszli klozetowej zwanej koncertową
                                  i tam zwrócisz tą mieszanke tzn ja bym zwrócił:)
                                  • liisa.valo Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:22
                                    E, ale to nie wszystko na raz. Ja to sobie wlewam stopniowo od czwartku. Dlatego
                                    od czwartku ciągle jestem narąbana jak szpak.
                                    • forumowicz_pospolity Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:24
                                      liisa.valo napisała:

> E, ale to nie wszystko na raz. Ja to sobie wlewam stopniowo od czwartku. Dlateg
                                      > o
                                      > od czwartku ciągle jestem narąbana jak szpak.

proszę mi szpaka nie obrażać
                                      a w ogóle osobno to mozna, na zdrowie :)
                                      • liisa.valo Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:35
                                        Nie wiem, czy na zdrowie. Mam jakąś migrenę dziwną dziś.
                                    • etwas-geheimnis Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:25
                                      Ty oszustko:-) Od czwartku to ja nawet nie jestem w stanie napisać co ...brałem:-)
                                      • liisa.valo Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:37
                                        Ja za to nie pamiętam znów, jakie smsy nawysyłałam mojemu koledze, do którego
                                        mam ciągoty - ale wyłącznie po pijaku. On się uśmiecha i twierdzi, że nasze
                                        kontakty nadal są normalne i nic się nie zmieniło. Cztery raporty doręczenia w
                                        moim telefonie wywołują we mnie jednak pewien niepokój.
                                • etwas-geheimnis Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:24
                                  Musisz iść:-)
                          • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:07
                            bij nowego - taka gra społeczna, zawsze i wszędzie aktualna
                            • baba_krk Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:11
                              dobra! masz klapsa i do wyra marsz ;)
                              • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:26
                                może kiedyś, na prawdę
                                • baba_krk Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:42
                                  no jak nie chcesz spać w łóżku, to możesz na fotelu, ale ostrzegam - może być
                                  niewygodnie
                                  • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:44
                                    zaakceptowałem komplet, klaps, łóżko i Ty; może kiedyś
                                    • baba_krk Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:46
                                      zamiast mnie mój pasek i to była jednorazowa oferta :>
                                      • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:55
                                        na co mi pasek bez Ciebie?
                                        • baba_krk Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:58
                                          użyłabym takiego unisexa, więc miałbyś później z niego większy pożytek
                                          • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 02:21
                                            nie, dziękuję, w tej kwestii jestem ortodoksyjnym heterykiem
                                            • baba_krk Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 02:26
                                              :D:D:D
                            • etwas-geheimnis Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:29
                              E tam... bujaj się ...kto cię będzie bił?
                              • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:35
                                spóźniłeś się, dzisiaj się nie kłócę, obiecałem jednej Pani
                                • etwas-geheimnis Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:39
                                  A... to zostawimy to na zaś:-)
                                  • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:45
                                    skoro nalegasz, może czwartek?
                                    • etwas-geheimnis Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:48
                                      Jesli cię stać,to może być czwartek?
                                      • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:56
                                        no to wpadłeś, szef znów będzie miał zastrzeżenia do raportu i będę nakręcony :)
                                        • etwas-geheimnis Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 02:02
                                          E ...chyba nie zalapałeś...podać numer konta?:-)
                                          • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 02:20
                                            nie, zapłacisz gotówką
                                            o ile wygrasz
                          • cookie_monsterzyca Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 10:07
                            Chodziło mi o nieprzyjemny ton tamtej wypowiedzi.
                            i tej :
                            "dopiero dzisiaj mi się coś zaczyna niepodobać, konkretnie to, że chama ogólnego
                            oraz nazywającą mnie dziwką osóbkę z chujem w sygnaturce uważasz za "zajebistych"
                            cóż , może faktycznie za mądra nie jesteś i to nie problem forum, na którym to napiszesz?"
                            • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 10:51
                              no to patrz:

wiesz, Kowalska powiedziała, że jesteś kurwa; i nie naskakuj na nią bo to super
                              babka jest

i jak Ci się to podoba?
                        • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 01:06
                          to ja Cię proszę, zejdź ze mnie
                          sprawdź, kto co robi i przeproś
                      • maracooja Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 10:31
                        czy bycie królową z definicji wyklucza próżność?

• think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 10:49
                          wręcz przeciwnie; i dlatego w telenoweli nie uchodzi
                          • maracooja Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 10:53
                            i wszystkim się zdawało, że Wojski gra jeszcze
                            a to echo grało
                            • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 10:56
                              swoją drogą, przykre, że im bardziej żenujący występ tym dłuższe echo
                              • maracooja Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 11:01
                                nobody`s perfect
                                • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 11:10
                                  nawet w republice
                                  • maracooja Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 11:14
                                    tylko głów nie ścinaj...
                                    • think-thank Re: Eeeej!!!! 30.06.09, 11:22
                                      nawet nie mogę kierować na oddział zamknięty, nie mam uprawnień
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka