karka831 03.08.09, 10:55 www.dziennik.pl/zycienaluzie/article425228/Oto_najdziwniejsze_na_swiecie_smaki_lodow.html Tego o smaku piwa z chęcią bym skosztowała. ;> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Loda? :> 03.08.09, 11:01 z alkoholowych to baileysowe i mojitowe, a z owocowo-warzywnych to pyszne były pomarańczowo-marchewkowe i cytrynowo-ogórkowe ostatnio przyszło mi wyciągać butelkę piwa z zamrażalnika (nie mojego, nie mam jeszcze takich pomysłów :P) - butelka pękła, a piwo zamarzło i jeśli to można traktować jako coś co leżało obok loda, to nie wyglądało to zachęcająco, a i zapach nie ten :> Odpowiedz Link
karka831 Re: Loda? :> 03.08.09, 11:10 Te pomarańczowo-marchewkowe myślę, że by mi smakowały. Tak jak ciasto marchewkowe, nie mogłam się nadziwić, że istnieje takie dziwactwo. A jak przyszło mi spróbować - zakochałam się od pierwszego kęsa. A z dziwacznych lodów to chyba tylko o smaku gumy do żucia jadłam. Takie niebieskie. Bleh. ;> Odpowiedz Link
baba_krk Re: Loda? :> 03.08.09, 11:33 A wiesz, że ja nie jadłam ciasta marchewkowego? Muszę chyba nadrobić zaległości. Te niebieskie też jadłam, u mnie nazywały się smerfowe. Aaaa! I jeszcze lody rumowe z rodzynkami mi smakowały. Odpowiedz Link
justysialek Re: Loda? :> 03.08.09, 12:40 Ja ostatnio jadłam lody o smaku różanym z goździkami i sosem ananasowym ;) trudno opisać ten smak... Odpowiedz Link