stworzenje 09.05.10, 16:10 czy ktoś wie gdzie na Ursynowie w/w usługa się mieści? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: obciąganie guzików 09.05.10, 20:41 Wujek Gugiel wie. Wrzuć "ursynów obciąganie guzików" i wybierz najdogodniejszy punkt, bo jest ich więcej niż jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: obciąganie guzików 09.05.10, 23:07 horpyna4 napisała: > > Wujek Gugiel wie. Wrzuć "ursynów obciąganie guzików" i wybierz > najdogodniejszy punkt, bo jest ich więcej niż jeden. tak też szukałam i co poszłam wczoraj w dwa wskazanie miejsca i gucio. Jedno nie istnieje,w drugim tego nie robią. Więc wolę polegać na czyimś autentycznym wpisie w stylu: byłem wiem itd.Bo jak widać info w necie nie jest aktualizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: obciąganie guzików 10.05.10, 07:57 No to pozostaje dowiedzieć się na Mokotowie, Łowicka 54. Tam był "od zawsze" punkt, gdzie obciągano guziki i nabijano napy. To jest między Narbutta, a Rakowiecką; bliżej Narbutta. W necie powinien być do nich telefon, wtedy można oszczędzić sobie niepotrzebnego jeżdżenia. Poza tym na Ursynowie jest sporo punktów typu poprawki krawieckie. Niestety nie wiem, czy obciągają guziki, chociaż właściwie mogliby. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: obciąganie guzików 10.05.10, 11:08 horpyna4 napisała: > > No to pozostaje dowiedzieć się na Mokotowie, Łowicka 54. Tam był "od > zawsze" punkt, gdzie obciągano guziki i nabijano napy. To jest między > Narbutta, a Rakowiecką; bliżej Narbutta. W necie powinien być do nich > telefon, wtedy można oszczędzić sobie niepotrzebnego jeżdżenia. > Poza tym na Ursynowie jest sporo punktów typu poprawki krawieckie. > Niestety nie wiem, czy obciągają guziki, chociaż właściwie mogliby. Dzięki wielkie zadzwonię tam na pewno :-). Dokładnie, w paru punktach ot takich krawieckich chodziłam i pytałam, czy nie znają zakładu co to robi. W jednym pani powiedziała,że na Żabińskiego kiedyś było,ale już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do horpyna4 20.05.10, 19:15 dzięki wieeelkie za pomoc, pod wskazanym adresem sprawę już załatwiłam :-). Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: do horpyna4 20.05.10, 21:45 No to cieszę się, że mogłam pomóc. Ten punkt istnieje od bardzo dawna; aż dziwne, że jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
eri4 Re: do horpyna4 22.05.10, 14:12 Dziwne ze ktokolwiek jeszcze obciąga guziki. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: do horpyna4 22.05.10, 14:37 eri4 napisała: > Dziwne ze ktokolwiek jeszcze obciąga guziki. :/ a co w tym dziwnego? Lepiej kupić chinolskie badziewie? Bo dziś to tak jest, mało kto korzysta z usług różnych lepiej iść i za 4zł kupić coś w śmierdzącym chińszczyzną sklepie :-/ Fuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
eri4 Re: do horpyna4 22.05.10, 19:53 no nie, protestuję; w pasmanteriach jest całe mnóstwo guzików, niekoniecznie chińskich.. Ale jak ktoś potrzebuje- rozumiem. Moja mama obciągała guziki (znaczy jako klient) ale to było ze 40 lat temu, więc się dziwię.. ja- w życiu :( Moze mnie coś minęło?? pokażcie do czego pasują takie guziczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: do horpyna4 24.05.10, 16:45 eri4 napisała: > > pokażcie do czego pasują takie guziczki :) dobra to wyjaśniam - chodzi o to, że mają być identyczne jak materiał z którego szyty jest płaszcz i kolor. Także raczej w pasmanterii bym takich nie dostała, a tak mam takie jak reszta. Odpowiedz Link Zgłoś