Dodaj do ulubionych

Zabójstwo studenta

08.07.13, 13:59
Coś strasznego…
Współczucie dla rodziny, bliskich, chłopak miał dopiero 21 lat, całe życie przed sobą…
Wiecie może gdzie to się wydarzyło? Mam nadzieję że te bandziory do końca życia z pudła nie wyjdą...

www.zw.com.pl/artykul/12,663341-Nie-dostali-papierosa--to-sie-pobili--Student-nie-zyje.html
warszawa.dlastudenta.pl/wiadomosci/artykul/Student_pobity_na_smierc_Nie_dal_papierosa,96959.html
Obserwuj wątek
    • yes2mike Re: Zabójstwo studenta 08.07.13, 15:26
      Na jednym z boisk, ale na którym - nie mam zielonego pojęcia.
      • zulus1111 Re: Zabójstwo studenta 08.07.13, 16:30
        W notce z Życia Warszawy jest wymienione boisko przy ul.Puszczyka
        • paweluskkk Re: Zabójstwo studenta 21.08.13, 15:03
          Dziwne, okolica Puszczyka wydawały mi się zawsze w miarę bezpieczne...

choć mamy takie prawo że niedługo to będzie wszędzie normą, kara za pobicie jest niższa niż na kradzież czekolady, założę się że sprawca dostanie najwyżej zawiasy... A potem wszyscy się dziwią że policja nie interweniuje - po co ma to robić skoro sądy i tak od razu wypuszczą??? Jakby moja praca ciężko wykonywana co chwile lądowała w koszu to za 2-3 razem też by mi przestało zależeć....
    • lena.162 Re: Zabójstwo studenta 22.08.13, 20:31
      o kurde, przykre, chłopak w moim wieku. a w ogóle to Ursynów uchodził za bezpieczną dzielnicę, gorzej mówiono o Bielanach po drugiej stronie metra, a tymczasem u nas nic takiego się nie dzieje...
    • kindofmagic Re: Zabójstwo studenta 27.08.13, 14:00
      To raczej spokojna okolica ale jak widać wszędzie może się coś takiego zdarzyć. Patrole policyjne w tej części ursynowa są rzadkością, z moich obserwacji wynika, że policja od czasu do czasu przejedzie jakąś osiedlową uliczką, by zaparkować i zrobić sobie siestę. Wielokrotnie widziałem kimających policjantów w radiowozie na parkingu.

Druga sprawa, że boiska powinny być monitorowane. Wiadomo, że tam spotyka się młodzież i różnie bywa. Kilka kamer zapewniłoby przyzwoite bezpieczeństwo.

• a_chacun_son_paradis Re: Zabójstwo studenta 30.08.13, 22:40
        Podejrzewam, że zamontowanie w policyjnych mundurach GPS-ów zwiększyłoby skuteczność ich pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka