turtle3 06.11.13, 15:37 Ostatnio zauważyłem, że po wyjściu z pociągu na stacjach metra nie mam zasięgu aż do wyjścia na powierzchnię ziemi, co dawniej się nie zdarzało. Czy mam problem z telefonem, czy coś zmienili w tym zakresie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tylko.przelotem Re: zasięg Plusa w metrze 07.11.13, 19:39 Chyba coś się zmieniło. Też mam Plusa i też od jakiegoś czasu tajemniczy zanik zasięgu. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: zasięg Plusa w metrze 08.11.13, 08:06 Spokojnie. Sądzę, że brak zasięgu na stacji metra nie wpłynie ujemnie na obroty waszych przedsiębiorstw. Gospodarka nie podupadnie. Giełda jakoś to zniesie a WIG nie spadnie na łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
turtle3 Re: zasięg Plusa w metrze 08.11.13, 09:18 kolega jak zwykle merytorycznie;) ale oczywiście dziękuję, za te makroekonomiczne wynurzenia Odpowiedz Link Zgłoś
eri22 Re: zasięg Plusa w metrze 08.11.13, 12:04 za to bilet w metrze kupic komórką :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ogloszenie.warszawa Re: zasięg Plusa w metrze 12.01.14, 01:25 Mam to samo. Czas chyba przejść do Play. Odpowiedz Link Zgłoś
yes2mike Re: zasięg Plusa w metrze 13.01.14, 13:54 Dziwna sprawa, bo przecież cała infrastruktura i stacje bazowe (prócz części Play) są wspólne dla wszystkich operatorów. No chyba, że na którejś stacji przekombinowali. Wspólne dlatego, że metro nie chciało kupy klamotów na ścianach i słupach. Odpowiedz Link Zgłoś