dorotammc 26.06.14, 23:48 Rzeczy jak w tytule - gdzie mogę je odnieść, ewentualnie jeszcze dostać za elektrośmieci jakiś grosz? Ale głównie chciałabym się pozbyć. Oba sprzęty nadają się jeszcze do naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yes2mike Re: niesprawna drukarka i monitor 27.06.14, 10:00 To zależy od tego, gdzie mieszkasz ;) Np. jutro (sobota) postawią kontener na parkingu szkoły przy Hirszfelda, od strony Gandhi. Czyli obok kortów tenisowych. Jest coś jeszcze (chyba codziennie) przy rondzie Płaskowickiej/Pileckiego, również na parkingu, ale nie wiem jak tam wygląda temat elektrośmieci. Generalnie jest to skup złomu. Odpowiedz Link Zgłoś
yes2mike Re: niesprawna drukarka i monitor 27.06.14, 10:06 I jeszcze coś: Obiło mi się o uszy, że i "mrówki" z EKONu mają zabierać, albo już zabierają tego typu klamoty. Więcej na temat Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
dorotammc Re: niesprawna drukarka i monitor 03.07.14, 11:19 Dzięi za inf. Czy wiesz coś o najbliższej sobocie tym mobilnym skupie? Aczkolwiek trochę szkoda oddawać na złom sprzęt, który jeszcze po naprawie może komuś posłużyć... Odpowiedz Link Zgłoś
yes2mike Re: niesprawna drukarka i monitor 05.07.14, 09:51 Zawsze możesz toto na np. allegro wystawić. Problem tylko w tym, że tak czy siak będziesz "wozić" się z tematem. Nie wiem co to za urządzenia, więc ciężko doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś