novinka1 17.07.14, 22:38 Otworzyli się jakiś czas temu... Odwiedziliście? Kupowaliście? Warto zajrzeć? Jakie ceny? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziama-pl Re: Delikatesy rybne na Meander 21.07.14, 21:46 Nie znam się specjalnie na daniach rybnych ale koleżanki i koledzy z pracy bywają tam często i zachwycają się. Sklep należy do sieci, która dysponuje własnymi kutrami, dostawy 2x w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
marko587 Re: Delikatesy rybne na Meander 04.02.15, 16:20 uaktualniam, dostawy 3 razy w tygodniu. Chętnych zdecydowanie przybywa. Jestem stałym klientem i nigdy nie naciąłem się. Panie zawszę uśmiechnięte, widać pełen profesjonalizm i dobre przeszkolenie obsługi przez właściciela sklepów. Polecam serdecznie. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
rybstein Re: Delikatesy rybne na Meander 23.07.14, 11:35 Faktycznie bardzo duży wybór. Fajnie, że się otworzyli, zawsze alternatywa dla auta z rybami na bazarku. Pytanie tylko, czy nie podeszli zbyt ambitnie. Mają świeży ryby w dużym wyborze, mają sałatki, jakąś garmażerię. Może za jakiś czas się okazać, że aż tylu chętnych nie ma, więc produkty będą coraz mniej świeże. A wtedy będzie coraz mniej klientów itd. Może, jak w przypadku dobrych restauracji, postawić na kilka zawsze świeżych i najlepszych pozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Re: Delikatesy rybne na Meander 23.07.14, 11:46 Uaktualniam. Byłam tam dwa razy. Raz w sobotę, był niewielki wybór - kupiłam łososia - b. smaczny. Byłam też w poniedziałek - sporo dorszów różnie pociętych, w zależności od tego taka cena. Jedna tilapia, kilka płatów łososia i małe ośmiorniczki. Sałatek też wg mnie za dużo - wątpię, by było na nie aż tylu klientów. Ale na świeże ryby chyba sie znajdą - przy mnie jakiś klient umawiał sie na następny dzień na świeżą dostawę. Odpowiedz Link Zgłoś