Dodaj do ulubionych

Arena Active Club

26.03.15, 20:56
Witam :)
Wiem, ze wątek o tym klubie fitness juz istnieje, jednak był on napisany wieeeeele lat temu, przyda sie chyba odswiezenie tematu. Chodzicie, chodziliście? Jakie macie opinie? Ja chodzę teraz do bodyshape przy metrze Kabaty i jestem zadowolona, jednak na arenie jest o wiele taniej :)
Obserwuj wątek
    • grecz Re: Arena Active Club 26.03.15, 23:04
      Chodzę, lubię.
      Co byś chciała konkretnie wiedzieć?
      • nutx33 Re: Arena Active Club 27.03.15, 05:30
        Dziekuje za odzew! Chciałabym wiedzieć miedzy innymi czy np. Zumba jest bardzo żywiołowa? Tańczyłam juz w dwóch klubach, w jednym było to machanie nóżka i przerwa po każdej piosence na 3min, w drugim dynamit, skakało sie do upadłego ;) to samo z pilatesem-czy tutaj jest to zwykle rozciąganie jak czasem bywa, czy naprawdę praca nad ciałem :) (oczywiście o innych zajęciach tez jestem ciekawa opinii). Czy polecasz jakichś trenerów, moze odradzasz?
        • grecz Re: Arena Active Club 27.03.15, 08:17
          Heh, akurat na zumbę nie chodzę. Na piletesie tez nie byłam ale prowadzi go prowadząca, którą lubię. Zresztą wszystkie lubię ;)

Ilona - prowadzi TBC (wg mnie nie jest zbyt forsowny), "płaski brzuch" (daje w kość), TMT (nie byłam), GFS
          Ania - wulkan energii i takie ma też zajęcia; prowadzi: (power) TBC, Pump, (na oba chodzę) Pilates, Cardio&Brzuch (jeśli chodzić na Zumbę to może Ci się spodobać, na początku są układy taneczne); Wykorzystuje dużo sprzętu
          Magda - TBC, Zdrowy Kręgosłup (fajne ćwiczenia rozciągające), Płaski Brzuch.
          Mateusz-ABT, Pump - byłam u niego kilka razy na tym pierwszych i miałam z nim zastępstwa - może być.
          Ewa - prowadzi poranne zajęcia TBC w czwartki, obciążeniem jest głównie własne ciało.
          Nie wiem jakie zajęcia prowadzi Ewelina, jakoś nie udało mi się do Niej trafić (a i tak bym sprawdziła tylko TBC). Rowerów (z Andrzejem) też nie znam, więc nie wypowiem się.

W weekendy jest full ludzi, czasami ciężko się ćwiczy.
          Ja lubię Anie, Magdę i Ilonę. U Anki jest zazwyczaj tempo, u pozostałych dziewczyn jest wolniej. Każda ma po prostu inny sposób prowadzenia zajęć ale świetnie się uzupełniają w męczeniu moich mięśni ;) Każda z nich ma wiedzę (podejrzewam fizjoterapię w niektórych przypadkach), odpowiednie kursy...
          • nutx33 Re: Arena Active Club 27.03.15, 15:05
            A powiedz mi proszę czy na sali w dni powszednie jest duzo ludzi?
            Na początku wybiorę sie na jeden wstęp jednorazowy w niedziele, zobaczę co i jak, jesli mi sie spodoba to od razu karnet open :)
            • grecz Re: Arena Active Club 27.03.15, 17:16
              Wiem, że do Magdy w środy jest dużo. Do Anki przychodzi mniej (i ja się z tego cieszę, można bardziej pomachać kończynami ;) )
              Odradzałabym "pierwszy raz" w weekend: naprawdę bywa dużo ludzi (i do Ilony w ndz, i do Magdy w sb) i jeszcze się zrazisz, a po co ;)
              • nutx33 Re: Arena Active Club 28.03.15, 03:56
                No moze faktycznie...w każdym razie dziekuje raz jeszcze, planuje jeszcze wypróbować calypso ursynow i SGGW, chociaz to ostatnie najmniej zachęca ;)
                • gingers73 Re: Arena Active Club 29.03.15, 19:14
                  W środę na zajęciach
                  • gingers73 Re: Arena Active Club 29.03.15, 21:53
                    Ucielo mi kawalek wypowiedzi
                    W srode na tbc bylo podobno 41 osob
                    Wiec i w tygodniu sa tlumy
                  • grecz Re: Arena Active Club 30.03.15, 14:55
                    No pisałam, że w środy u Magdy jest też dużo ;)
                    • gingers73 Re: Arena Active Club 30.03.15, 15:04
                      Bardzo dużo !!!!
                      • nutx33 Re: Arena Active Club 30.03.15, 15:31
                        hm..poszłam dzisiaj do zdrofitu, i chyba już zostanę-ceny jeszcze lepsze, a zajęć więcej i brak tłumów (a przynajmniej o 11 ;) )
                        • grecz Re: Arena Active Club 30.03.15, 22:42
                          W Arenie na zajęciach porannych we wtorki i czwartki także nie ma.
                          Do Zdrofitu mi za daleko, już prędzej bym spróbowała Trenera Indywidualnego..
                          • nutx33 Re: Arena Active Club 03.04.15, 07:55
                            Byłam tam i wiecej nie pójdę. Trafiłam wtedy na chamska dziewczynę na recepcji, a gdy prosiłam trenera o pokazanie jak ćwiczyc na poszczególnych przyrządach, patrzył sie na mnie jak na idiotkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka