Gość: J IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 13:40 Nie dajmy się terrorowi krzykaczy z Przyjaznego Miasta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek miasto dla mieszkancow - spaliny i korki dla j IP: *.u.mcnet.pl 13.09.04, 13:44 > Nie dajmy się terrorowi krzykaczy z Przyjaznego Miasta i sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: miasto dla mieszkancow - spaliny i korki dla IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 14:41 Mieszkasz na Ursynowie? To po co się wypowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek miasto dla mieszkancow - spaliny i korki dla j IP: *.u.mcnet.pl 13.09.04, 14:46 bo A2 ma miec ponad 20 km przez MOJE MIASTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: miasto dla mieszkancow - spaliny i korki dla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 22:15 Jacek - powiedz kiedys tak wprost: Dlaczego caly czas dzialasz na szkode Warszawy?? Jestes z Radomia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTOBAHN Re: MIASTO DLA MIESZKAŃCÓW - "TAK" DLA TUNELU! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 13:36 POPIERAM! PRZYJAZNE MIASTO DO PIERDLA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek autobahn - co ty robisz w miescie ???????? IP: *.u.mcnet.pl 14.09.04, 13:59 trzymaj sie swojej wsi i przyjaznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTOBAHN Re: autobahn - co ty robisz w miescie ???????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 15:23 ROZUMIEM ZE JAKO PRZEDSTAWICIEL PRZYJAZNEGO MIASTA NIE MASZ NIC WIECEJ DO POWIEDZENIA. TWOJA MERYTORYCZNA ODPOWIEDZ MOWI SAMA ZA SIEBIE. TAK TRZYMAC PRZYJAZNE MIASTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek autobahn - co ty robisz w miescie ???????? IP: *.u.mcnet.pl 14.09.04, 15:31 ROZUMIEM ZE JAKO PRZEDSTAWICIEL PRZYJAZNEGO MIASTA NIE MASZ NIC WIECEJ DO POWIEDZENIA. TWOJA MERYTORYCZNA ODPOWIEDZ MOWI SAMA ZA SIEBIE. TAK TRZYMAC PRZYJAZNE MIASTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTOBAHN JESTES ZALOSNY, JACUSIU... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 17:25 JAZGOCZESZ, JAZGOCZESZ A I TAK BUDUJA NOWY TERMINAL NA OKECIU, POWSTAJA NOWE WIEZOWCE W CENTRUM I POWSTANIE OBWODNICA PRZEZ URSYNOW. JESZCZE CI SIE NIE ZNUDZILO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: MIASTO DLA MIESZKAŃCÓW - "TAK" DLA TUNELU! IP: 62.29.253.* 17.09.04, 11:51 popieram, mieszkam na Ursynowie (okolice Inst. Onkologii) i jakoś nie przeraża mnie idea wybudowania tunelu z wlotem w mojej okolicy - przeciwnie - jestem bardzo za, bo być może skończą się korki na płaskowickiej, roentgena i wszystkich sąsiednich ulicach, które dotykają mnie codziennie rano i po południu. Noi łatwiej będzie wyjechać na autostradę do Poznania, Gdańska... TAK dla TUNELU. Odpowiedz Link Zgłoś
spinetta Re: MIASTO DLA MIESZKAŃCÓW - "TAK" DLA TUNELU! 17.09.04, 13:11 Też popieram. Dość mam codziennych korków. Natolinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MIASTO DLA MIESZKAŃCÓW - "TAK" DLA TUNELU! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 17.09.04, 13:35 > Też popieram. Dość mam codziennych korków. I chcesz się na pocieszenie odurzyć spalinami TIRów? Jak te korki mają się zmniejszyć dzięki wprowadzeniu w osiedle autostrady tranzytowej i dziesiątek tysięcy dodatkowych samochodów dziennie? Czegoś tu nie kumam, może nie doczytałaś, że chodzi o międzynarodową autostradę, przecinającą Ursynów, nie o dodatkową drogę do centrum czy co tam bredzą w tzw. "wolnych mediach"? Autostrada, przecinająca osiedle na linii wschód-zachód, czyli w kierunku, gdzie ruch jest bardzo mały, a ewentualne korzyści z przejechania 2km tunelem są żadne, jeśli uwzględnić upierdliwość wjazdu i zjazdu z autostrady? Ludzie, pomyślcie chwilę, nie łykajcie wszystiego, co wam sprzedają w gazetach i tv! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr X Re: MIASTO DLA MIESZKAŃCÓW - "TAK" DLA TUNELU! IP: *.itpp.pl 18.09.04, 13:40 Drogi gościu. Na Ursynowie ruch wschód zachód jest bardzo mały, bo... nie ma dróg wschód zachód. Jeśli chcesz pojechać w kierunku wschód zachód (np. do Wilanowa czy do dzielnicy Włochy) i tak musisz jechać w kierunku północ południe. Tak, faktycznie będą całe massssyyy TIRów. Oczywiście nie możesz wybrać się na DK nr 50 i policzyć ile w ciągu godziny jedzie tych TIRów tranzytem. Brak Południowej Obwodnicy Warszawy oznacza, że cały warszawski ruch W-Z weźmie na siebie ciąg Marynarska Rzymowskiego Dolina Służewiecka Sikorskiego Trasa Siekierkowska. A jak ten ruch na tych ulicach wygląda dziś, to chyba wszyscy mieszkańcy Ursynowa wiedzą. Brak POW oznacza faktyczne odcięcie Urysynowa od reszty miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornel Re: MIASTO DLA MIESZKAŃCÓW - "TAK" DLA TUNELU! IP: *.polityka.com.pl 17.09.04, 13:42 test Odpowiedz Link Zgłoś
kornel113 Re: MIASTO DLA MIESZKAŃCÓW - "TAK" DLA TUNELU! 17.09.04, 13:46 test test Odpowiedz Link Zgłoś