marikas 13.01.05, 14:11 chce od wrzesnia br. poslac swoja corke do przeczkola na Ursynowie, prosze o nakierowanie mnie ktore z przeczkoli na ursynowie- panstwowych jest warte zachodu Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE IP: *.bwm.com.pl / *.unused.zigzag.pl 13.01.05, 14:17 Przedszkole na HAWAJSKIEJ. Polecam chcesz o coś dopytać? napisz: tures@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE IP: *.acn.waw.pl 14.01.05, 18:52 Fajnie, ze szukasz przedszkola (mam nadzieje, ze znajdziesz najlepsze), ale dlaczego krzyczysz w temacie watku???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:19 Znajdz przy okazji dla siebie jakas dobra podstawowke z rozszerzona ortografia. Odpowiedz Link Zgłoś
marikas Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE 13.01.05, 14:27 PRZEPRASZAM- P S Z E D S Z K O L E !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 15:56 PRZEDSZKOLE !!! :) Mam nadzieje, ze zostalas obdarowana jakimis innymi pozytecznymi talentami. Bez urazy. Podrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pisze się: PSZECZKOLE n/t IP: *.fornet.waw.pl / *.fornet.waw.pl 14.01.05, 14:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE IP: *.acn.waw.pl 13.01.05, 14:48 Ogólnie mogą być problemy z zapisaniem dziecka do przedszkola publicznego, zwłasza jeśli jest starsze niż 3 lata i będzie szło do drugiej lub trzeciej grupy. Na Lokajskiego w tym roku bardzo dużo dzieci nie zostało przyjęte do pierwszej grupy, a w wyższych praktycznie uzupełniane są tylko nieliczne zwolnione miejsca. Najbardziej oblężone są przedszkola zlokalizowane w pobliżu nowy osiedli - od Kabat do Natolina. Na Imielinie i starym Ursynowie powinno być trochę łatwiej. Nie wiem czy istnieje jakiś "ranking" przedszkoli publicznych. Wydaje mi się, że decyduje tu raczej odległość od miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobczanio Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE IP: *.gjpoland.com.pl 13.01.05, 15:45 Osobiscie polecam przedszkole nr 351 na Warchałowskiego 4 (www.przedszkole351.com - strona jest nieaktualizowana od roku, ale daje pojecie jak wyglada). Maja tam baaardzo duzy plac zabaw. Na wiosne organizowana jest wspaniala impreza - swieto Ziemi. Rada przedszkola co roku dokupuje jakies nowe sprzety za pieniadze zebrane na aukcji. Kazdy rodzic ma prawo kupic prace swojego dziecka. Zabawnie jesti gdy troje rodzico licytuje prace nieswoich dzieci. Moja corka chodzi do starszakow. Zastanawialismy sie nad wyborem zerowki - przedszkole czy szkola. Wybierzemy przedszkole. Moje drugie dziecko tez tam posle, choc mam duuuuuzo blizej na Hawajska. Jesli chcesz sie czegos jeszcze dowiedziec pisz na priv: sobczanio@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE IP: 217.153.224.* 14.01.05, 13:22 A tutaj sprawdzałaś? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=5600846 Pozdr A Odpowiedz Link Zgłoś
p-aguluska Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE 26.01.05, 13:43 Polecam przedszkolena Cybisa może z zewnątrz nie jest piękne ale w środku jest przytulnie no i przede wszystkim panie mają podejście do maluchów. Do pań dzieci zwracają się "ciociu" pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
karola_33 Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE 27.01.05, 18:39 polecam przedszkole 352 na ul Teligi 3. moje corka jest juz w nim 3 rok i jestem bardzo zadowolona. mimo swych rozmiarow jest bardzo rodzinnym przedszkolem, zatrudnione w nim nauczycielki sa wykwalifikowane bardzo cieple i serdeczne w stosunku do dzieciakow, przedszkole ma bardzo duza oferte dodatkowych zajec, odbywaja sie rozne fajne imprezy dla calej rodziny, naprawde szczerze polecam, po mojej pociesze widac ze te trzy lata zrobily swoje jest samodzielna, chce sie uczyc ciagle nowego, rozbudzono w niej ciekawosc swiata, niechetnie wraca do domu co mnie wcale nie martwi bo wiem ze trafilam w 10. mam zaufanie do nauczycielek pracujacych z moja Kaska a poza tym zawsze w ciagu dnia moge zadzwonic bezosrednio do nauczycielki i dowiedziec sie czy wszystko jest ok, dzieci czesto wyjezdzaja na rozne wycieczki, organizowane sa zajecia z rodzicami i jest super bo moge pobawic sie z wlasna corka w jej "miejscu pracy". co najwazniejsze moje dziecko jest alergikiem pokarmowym i trudno bylo mi znalezc placowke w ktorej przygotowywane bylyby posilki dla takich dzieci a tu nie ma z tym problemu, moje dziecko ma osobno gotowane wszystkie posilki... pozdrawiam wszystkich rodzicow z tego przedszkola . bardzo zadowolona mama i córka Odpowiedz Link Zgłoś
bedel1 Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE 30.01.05, 16:44 Jestem matką dwojga dzieci. Jedno z nich niestety dwa lata temu opuściło mury wspaniałego przedszkola 352 w Warszawie przy ul. Teligi 3. Drugie moje dziecko uczęszcza już drugi rok do tego samego przedszkola, z czego bardzo się cieszę, ponieważ nie wyobrażam sobie innego do edukacji i wychowania moich dzieci. Z pełną świadomością i odpowiedzialnością mogę wszystkim rodzicom polecić tylko to przedszkole, a znam ich wiele osobiście. Oczywiście nie chodzi nam przecież tylko o sam budynek lecz o to kto w nim pracuje, gdyż to ludzie budują atmosfereę i klimat służący uczęszczającym tam naszym małym pociechom. Personel pedagogiczny tam pracujący oferuje bogatą gamę metod zabaw zarówno z dziecmi jak i rodzicami; systematycznie odbywają się spotkania z rodzicami, w których ja osobiście uczstniczę i wynoszę z nich bardzo dużo cennych informacji o własnym dziecku ( ale również rozmawiamy w szatni z innymi rodzicami, którzy wypowiadają się bardzo pochlebnie o paniach tam pracujących ). Przede wszystkim to przedszkole wyróżnia się między innymi tym, iż dzieci mogą do nauczycieli i personelu mówić "ciociu". Uczestniczyłam w wielu spektaklach teatralnych wystawianych przez wszystkie ciocie - dla dzieci i również dla rodziców. Dzięki temu, że ciocie z tego przedszkola są bardzo zaangażowane i poświęcają się bez reszty moje starsze dziecko nauczyło się m.in. jeździć na łyżwach, jest empatyczne, rozwija swoje zdolności plastyczne, taneczne, literackie, matematyczne itp mogłabym wymieniać bez końca.Panie pracujące w tym przedszkolu kochają dzieci - to widać, dlatego też czuję się w nim jak w domu, dlatego moje dziecko niechętnie z niego wychodzi, a rano nie może doczekać się kiedy znowu pójdziemy do kochanych "cioć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁA MI Re: PRZECZKOLE-SZUKAM-DOBRE IP: *.aster.pl 31.01.05, 17:17 A w wolnych chwilach naucz się ortografii! Odpowiedz Link Zgłoś