bugatti.atlantic 11.07.05, 23:34 Trochę nudzi mi się już jeżdzenie wyłacznie do lasu Kabackiego - polecacie jakieś swoje drogi na rowerowe wycieczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewe_oko Re: Wycieczki rowerowe 11.07.05, 23:36 To może średnio oryginalna i długa wycieczka, ale ja ubóstwiam Nowoursynowską. Szczególnie ten fragment koło "Mieszka", to osiedle, zieleń, konie na SGGW, Wolicę ... Na tej ulicy jest miasto, wieś, małe miasteczko i niewiadomo co jeszcze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bugatti.atlantic Re: Wycieczki rowerowe 12.07.05, 20:44 Dzięki :-) Znacie może jakąs przyjemną droge rowerową do Józefosławia? Oczywiście z Ursynowa. Można przez las? A moze polecacie coś szczególnie? Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Wycieczki rowerowe 12.07.05, 20:54 Przez las można... Trzeba wjechać gdzieś tak w rejonie ulicy Moczydłowskiej i posuwać się mniej więcej na południe... Przy lesie luźne zabudowania, a kilkanaście metrów dalej [300-400 ??? ] widok jak przedmieścia z amerykańskich filmów - rzędy identycznych domków z niewielkimi ogródkami... Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Wycieczki rowerowe 13.07.05, 15:40 bugatti.atlantic napisała: > Trochę nudzi mi się już jeżdzenie wyłacznie do lasu Kabackiego - polecacie > jakieś swoje drogi na rowerowe wycieczki? Mozesz pojechac do Konstancina ul. Muchomora, to ta za ogrodem botanicznym, dalej mijasz tory kolejowe po przejechaniu jakis 2,3 km., potem skrecasz w prawo i jedziesz prosto, az do Rejonu Energetycznego Konstancin - Jeziorna, tuz za tym rejonem, skrecasz w lewo i juz jestes w Parku Zdrojowym w Konstancinie (przy tezni). Po samym Konstancinie, tez bardzo przyjmnie sie jezdzi, tylko trzeba miec na to czas! Mozna, tez pojechac dalej do Góry Kalwarii... Milych wrazen, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: Wycieczki rowerowe IP: *.acn.waw.pl 13.07.05, 15:44 radze przedrzec sie przez pulawska i pokrazyc po uliczkach na wschod od niej, albo nawet w kwartale-pulawskaxaleja krakowskaxdroga piaseczno-magdalenka sa tam takie tereny, ze mazury bledna ale trzeba pokrazyc Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Wycieczki rowerowe 13.07.05, 15:55 Aha, dzieki wypróbuje, ta trase! Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Wycieczki rowerowe 13.07.05, 19:20 A jeżdzicie na rowerach wycieczkowo czy też do pracy/znajomych etc.??? Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Wycieczki rowerowe 14.07.05, 14:45 lewe_oko napisała: > A jeżdzicie na rowerach wycieczkowo czy też do pracy/znajomych etc.??? Rowerem jezdze tylko wycieczkowo! Pozdrowienia, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska4 Re: Wycieczki rowerowe 14.07.05, 15:18 Jeszcze można do Wilanowa, kolo Parku Natolińskiego, potem kolo stajni i ul. Klimczaka, obok budowy świątyni Opatrzności, a powrót przez Powsin - albo w odwrotnej kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Wycieczki rowerowe 15.07.05, 10:45 o fuzzy dobrze pisze. całodniowa (może być pół jak kto woli) wycieczka to: Kabaty->Konstancin->do Wisły przez Obory-> G. Kalwaria -> Czersk fajna miła i długa.. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska4 Re: Wycieczki rowerowe 15.07.05, 13:38 Oj, rzeczywiście dluga. W Górze KAlwarii trzeba koniecznie zrobić przerwę na basen... p.o.box.77 napisał: > o fuzzy dobrze pisze. > > całodniowa (może być pół jak kto woli) wycieczka to: > Kabaty->Konstancin->do Wisły przez Obory-> G. Kalwaria -> Czers > k > fajna miła i długa.. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Wycieczki rowerowe 15.07.05, 15:05 malgoska4 napisała: > Oj, rzeczywiście dluga. W Górze KAlwarii trzeba koniecznie zrobić przerwę na > basen... > > p.o.box.77 napisał: > > > o fuzzy dobrze pisze. > > > > całodniowa (może być pół jak kto woli) wycieczka to: > > Kabaty->Konstancin->do Wisły przez Obory-> G. Kalwaria -> > Czers > > k > > fajna miła i długa.. A po basenie mozna jeszcze pocwiczyc biegi przelajowe, hehehehe... Tak powaznie, to ta wycieczka do Czerska jest bardzo ladna i nie wymga zbytniego przygotowania kondycyjnego, a jak ma sie dobry rower, to juz w ogóle nie! Jesli bardzo sie zmeczysz, zawsze mozna wrócic autobusem... Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska4 Re: Wycieczki rowerowe 15.07.05, 15:56 Ja tam przejechalam w obie strony na rowerze, ale basen w Górze Kalwarii naprawdę jest fajny, zwlaszcza jak się pedaluje w upal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zori Re: Wycieczki rowerowe IP: *.chello.pl 16.07.05, 23:10 Polecam wycieczki z klubem Szwendaczek- szwendaczek.prv.pl/ uczestnictwo darmowe jakby co :) Odpowiedz Link Zgłoś
bugatti.atlantic dzięki! 18.07.05, 23:04 Już wiem, co będę robic w przyszłą sobotę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: dzięki! 26.07.05, 14:48 bugatti.atlantic napisała: > Już wiem, co będę robic w przyszłą sobotę ;-) I gdzie byles? W Konstancinie, czy gdzies dalej? Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś