lewe_oko 28.12.05, 11:18 Drodzy Ursynowianie, jakie macie plany sylwestrowe? Wyjazd, impreza domowa, klub, a może spokojnie i domatorsko? Ja wyjeżdzam ... nad morze :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
java9 Re: Co na Sylwestra? 28.12.05, 11:24 zawsze marzyłam o tym, żeby zobaczyć morze zimą, pstrykniesz jakies fotki ? Kiedyś czytałam w jakiejś książce Chnmielewskiej o tym, że po zamarzniętym morzu moża było pojeździć samochodem do Kaliningradu - teraz już pewnie morze tak nie zamarza, za ciepłe zimy są. Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Co na Sylwestra? 28.12.05, 11:30 Jadę pierwszy raz w zimie nad morze i bardzo jestem ciekawa jak będzie. Fotki będę cykać, obiecuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: Co na Sylwestra? 28.12.05, 11:38 Ja kiedyś byłam w marcu na helu, ale już ciepło wtedy było,to znaczy ok 10 stopni, śniegu brak. Trochę byłam zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanzurek Re: Co na Sylwestra? 28.12.05, 15:44 www.rewal.pl/galeria/galeria_zima.htm Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: Co na Sylwestra? 28.12.05, 11:25 a Sylwestra w tym roku spędzam w domu, ze znajomymi, huczną imprezą bym tego nie nazwała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: Co na Sylwestra? 28.12.05, 11:47 domówka-w gronie absolutnie najblizszych przyjaciol-mam nadzieje ze zdrowie pozwoli na wypicie pol butelki wina:))))) poprosimy o fotki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_pochujcik Re: Co na Sylwestra? 28.12.05, 13:18 polecam Kambodżę. Lot dość drogi (2-3 tys) ale na miejscu wszytsko łan dolar (obiad, nocleg, dziewczyna czy chłopaczek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Co na Sylwestra? IP: *.chello.pl 28.12.05, 13:33 Morze zimą? - całkiem ciekawy pomysł! Tym bardziej, ze jestem na bieząco. Nad morzem spedzilam Swieta. Fotek mam duzo, ale to nie to samo - trzeba tam byc, poczuc klimat;) Sylwestra spedzam w Krynicy Gorskiej. Ze wzgledu na mozliwosc jezdzenia na nartach, zimą wybieram góry. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś