Gość: eloooood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 09:11 zalogowałem się , zamówiłem, zapłaciłem przez inteligo, i wszystko się udało dostawa.pizzadominium.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius no i co z tego? 30.12.05, 09:13 A ile Ci zapłacili za tę nachalną reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloooood Re: no i co z tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 09:17 właśnie dostałem przelew na 12tys euro, grunt to dobrze zacząć dzień... ..... ps. cokolwiek bym nie napisał to i tak atakują....tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: no i co z tego? 30.12.05, 09:19 Gość portalu: eloooood napisał(a): > właśnie dostałem przelew na 12tys euro, grunt to dobrze zacząć dzień... Tylko tyle? > cokolwiek bym nie napisał to i tak atakują.... No bo tak na dobrą sprawę, po co reklamujesz pizzerię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloooood Re: no i co z tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 09:23 chwalę się tylko że coś takiego znalazłem....jak pokazesz mi miejsce gdzie za pizze zapłacę kartą to będe wiedział jeszcze więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius pizzunia online 30.12.05, 09:13 Gość portalu: eloooood napisał(a): > zalogowałem się , zamówiłem, zapłaciłem przez inteligo, i wszystko się udało > dostawa.pizzadominium.pl A nie inteligusio, wszystkusio i dostawusia.pizzusiadominium.peelusio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloooood Re: pizzunia online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 09:19 mbankusio i kartusio-kredytowusio też istniejusio...a fosfor oczywiście że jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pizzunia online IP: *.chello.pl 30.12.05, 10:09 eee, głupki jesteście, że się czepiacie, jak to przeczytałam to też skożystam, nawet jak chłop się troszkę zareklamował. a poza tym co? już się niczym nie można podzielić z wami na tym forum? to mi przypomina tych z "masy krytycznej"- najpierw wiele szumu, akcja itd, jak w końcu zrobiła się z tego impreza naprawdę masowa to zaczęli im przeszkadzać starsi na rowerach, że za wolno jadą. co wy wszyscy jesteście do diabła tacy niefajni? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: pizzunia online 30.12.05, 10:16 Gość portalu: ania napisał(a): > eee, głupki jesteście, że się czepiacie, jak to przeczytałam to też skożystam A może porozmawiamy o Twojej ortografii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pizzunia online IP: *.chello.pl 30.12.05, 10:20 literówka bezmyślna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: tiaaa... /nt /eot IP: *.chello.pl 06.01.06, 15:25 a co oznaczają te skróty? bo jestem nowicjuszką w sieci i nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiekxxx Re: pizzunia online 03.01.06, 00:51 Gość portalu: ania napisał(a): > to mi przypomina tych z "masy krytycznej"- > > najpierw wiele szumu, akcja itd, jak w końcu zrobiła się z tego impreza > naprawdę masowa to zaczęli im przeszkadzać starsi na rowerach, że za wolno > jadą. co wy wszyscy jesteście do diabła tacy niefajni? hmmm szczerze mowiac pierwsze slysze aby organizatorzy Masy narzekali ze ktos za wolno jedzie. Zdarza sie to raczej wsrod samych uczestnikow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipotamica obrzydliwe paskudztwo IP: *.aster.pl 30.12.05, 11:04 smakuje jak rzygowiny, wygląda jak rzygowiny, obsługa jakby serwowali rzygowiny! Nigdy wiecej nie zjem tego syfu!!! A ty gościu o 9 rano pizze zamawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: pizzunia online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 11:53 A jak ostatnio do nich dzwonilem, to powiedzieli, ze przez kilka dni nie obsluguja klientow, bo sanepid zamknal im pizzerie. Zadzwonilem za tydzien, kiedy juz mieli poprawic wszystkie niedociagniecia i pizza byla strasznie syfiasta, wywalilem ja do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon_lover Re: pizzunia online 05.01.06, 19:17 Gość portalu: romek napisał(a): > A jak ostatnio do nich dzwonilem, to powiedzieli, ze przez kilka dni nie > obsluguja klientow, bo sanepid zamknal im pizzerie. Zadzwonilem za tydzien, > kiedy juz mieli poprawic wszystkie niedociagniecia i pizza byla strasznie > syfiasta, wywalilem ja do kosza. hehehehehehehehehhehehehehe dobre nie ma to jak sobie jaja robić 7eleven Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidorekk Re: pizzunia online IP: *.acn.waw.pl 06.01.06, 13:07 Tak samo syfna jest Telepizza. Zamówiłam 1 stycznia bo nic innego nie było czynne. Obrzydlistwo nie do zjedzenia i się na dodatek nia zatrułam. Nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: pizzunia online 07.01.06, 19:58 ja tez zamowilam ale wczoraj i pizza byla ok.natomiast nie polecam pizzy hut bo nie dość ze droga to jescze czeka sie godzine pozatym za tą kase chcialabym dostac ciepla pizze anie jakies zimne paskudztwo.polecam takze da grasso-tanio i pysznie,ale dlugo sie czeka i ci ludzie troche zakreceni.mieszkam miedzy jedna a druga pizzeria i zawsze sa problemy bo jedni odsyłaja mnie dodrugich. Odpowiedz Link Zgłoś
santanka dominium pizza a telepizza 09.01.06, 17:27 Fatalna, przywiezli mi przypalona pizze prawie bez skladnikow - KOSZMAR A teraz zareklamuje telepizze - jest pyszna, ktos tu narzekal dlatego stoje w obronie. 2 duze pizze calzzone tylko za 29zeta i mnostwo skkladnikow w srodku mniammm....:) Odpowiedz Link Zgłoś