IP: *.example.net / *.crowley.pl 05.01.06, 14:04
jaki basen dla rodziców z 1,5 rocznym dzieckiem polecacie na Ursynowie,
najlepiej w okolicach Natolina. nie zależy mi na nauce pływania dla dziecka
tylko na wspólnej zabawie ;-))
Obserwuj wątek
    • magdaksp Re: basen 07.01.06, 19:59
      moze sprawdz na stronie ucsir.pl
    • Gość: ziuta Re: basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:42
      Ja polecam basen na SGGW przy Ciszewskiego. Jest tam brodzik i zjezdzalnia
      rowniez dla bardzo małych dzieci.
      Pozdrawiam
      • waldhaus Re: basen 11.01.06, 20:37
        ja z kolei polecam basen na koncertowej - jak się uda trafić między szkołami
        (pani kasy wysyła grafik mailem) to jest czasem pusty basen. Cany niższe niż
        SGGW, Hirszfelda czy na Wilczym Dole. Swoją drogą ten ostatni basen (Kabaty)
        jest bardzo przyjemny.
        • kaaarolinkaa Re: basen 12.01.06, 10:39
          A czy mzoesz powiedziec cos wiecej o basenie na wilczym dole? co z cenami?
          wchodzilam na stronke a tam cena 9 zl/normalny, ktos mi znowu mowil ze 10zł,
          zreszta to mniej ważne. Najbardziej mi chodzi o temp wody i powietrza-jestem
          zmarzluchem i wszedzie mi zimno. Bylam jedank w niedz na SGGW na basenie i bylo
          super-nie zmarzłam w ogóle! czy na Wilczym Dole jest pod tym wzgledem rownie
          dobrze? cena jest duzo nizsza niz na SGGW-15 zł do 9 zł :)
          • okarynka Re: basen 12.01.06, 19:00
            Nie mogę znaleźć aktualnych cenników na stronie UCSIRu, ale z tego co pamiętam,
            to już rok temu za wejście płaciło się tam 14 zł. Na basenie na Koncertowej
            godzina kosztuje 10 zł - a ten obiekt jest najtańszy (i najstarszy) z 3 basenów
            podlegających UCSIRowi.

• jan-w Re: basen 12.01.06, 19:54
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11115&w=28846088
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11115&w=34735750
          • bugatti.atlantic Re: basen 12.01.06, 19:51
            Lubię SGGW, ale jest tam drogo.. Zniżki mają wyłącznie studenci i pracownicy
            SGGW.
          • take_your_life_back Re: basen 23.02.06, 16:23
            > A czy mzoesz powiedziec cos wiecej o basenie na wilczym dole? co z cenami?
            > wchodzilam na stronke a tam cena 9 zl/normalny, ktos mi znowu mowil ze 10zł,
            > zreszta to mniej ważne. Najbardziej mi chodzi o temp wody i powietrza-jestem
            > zmarzluchem i wszedzie mi zimno. Bylam jedank w niedz na SGGW na basenie i bylo
            >
            > super-nie zmarzłam w ogóle! czy na Wilczym Dole jest pod tym wzgledem rownie
            > dobrze? cena jest duzo nizsza niz na SGGW-15 zł do 9 zł :)

Chodze na wilczy dół 3 razy w tyg, rano (7.00-8.00). Cena normalnego wjazdu to
            12 PLN.
            temp wody z reguły 28 stopni, powietrza 30.

• okarynka Re: basen 12.01.06, 19:02
          To prawda, że ceny niższe, ale też jako najstarszy basen ursynowski
          infrastrukturę ma przygotowaną tylko do pływania (nie ma brodzików, zjeżdżalni,
          etc.), więc może nie jest najlepszym wyjściem dla rodziców z małymi amatorami
          wody.
      • stop_cenzurze_na_forum_ursynow Re: basen 11.01.06, 20:47
        Ja takze polecam ten basen. Chyba najnowoczesniejszy tego typu obiekt na Ursynowie
    • patee.pl Re: basen 15.01.06, 23:53
      Ja polecam zdecydowanie SGGW a potem Hirszfelda. Na SGGW godzina kosztuje 9zl.
      • kaaarolinkaa Re: basen 16.01.06, 09:24
        kiedy kosztuje 9 zł? chodze tam w niedziele/sobote i place 15 zł.
        • maciek608 Re: basen 17.01.06, 19:49
          Jest taka taryfa, coś w rodzaju: między 6 a 7 rano od wtorku do czwartku :-)
          • piotrnat Re: basen 24.01.06, 16:39
            Jeśli ktoś jest zainteresowany basenem i sauna dla par naturystycznych to
            prosze o kontakt: piotrnat@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka