jan-w 06.04.06, 20:54 Wszystkich chcących zamieścić ogłoszenia związane bezpośrednio z Ursynowem, uprzejmie proszę, o zamieszczanie ich tutaj: OgłoszeniaUrsynowskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urban_legend zanim dopiszą się trolle, wyręczę je 06.04.06, 21:45 "Nie będziesz mówił forumowiczom, co mają pisać, siskomowy pachołku", "Zapluty karzeł Siskomu zabrania nam tu ogłaszać" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: zanim dopiszą się trolle, wyręczę je 06.04.06, 22:30 Ale legendy, prosimy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: zanim dopiszą się trolle, wyręczę je 07.04.06, 12:41 urban_legend napisał: > itd. oj jasiu, ale ci się nudzi. ale masz czego chciałeś. królestwo bez kresu i ludzkiej duszy. jesteś w nim panem i błaznem. no jescze chyba bełkotem jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: zanim dopiszą się trolle, wyręczę je 07.04.06, 17:03 :))) czy to są cytaty z Twoich nowych legend ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Kilka pytań 11.04.06, 08:36 1) jaki jet sens powoływania odrębnego forum? 2) Dlaczego nowe forum jest forum prywatnym 3) Na jakiej podstawie Jan_W może otrzyamł prawo przesuwania postów z Forum Ursynów do swojego prywatnego forum Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Ogłoszenia Ursynowskie 11.04.06, 09:01 Nie wiem czy ktoś z forumowiczów zwrócił uwagę na to, że nowopowołane forum jest PRYWATNĄ inicjatywą jana-w. Niby mało istotne ale w praktyce oznacza to, że jan-w uzyskał całkowitą i samodzielną kontrole nad ogłoszeniami Ursynowa. Jako właściciel forum bedzie decydował kto z nas i co może sprzedać na portalu agory. Jego decyzji nie będzie można oprotestować u administratora. Abstrahujac od sensu powoływania odrębnego forum, zwykłym nadużyciem jest przyznanenie janowi prawa do przesuwania postów z forum publicznego do jego prywatnego ogródka. W związku z powyższym ma kilka pytań: kto zadecydował o konieczności powołania nowego forum? Kto zadecydował o tym, że ma być one prywatnym forum? Na jakiej podstawie przyznano janowi-w prawo przesuwania postów z forum publicznego? Zwracam uwagę, że jan-w ten sposób zagwarantował swojemu PRYWATNEMU forum monopol na ogłoszenia wysyłane na najpopularniejsze, publiczne forum ursynowskie. Dodam, że forum Ursynów nie jest ostatnio specjalnie przeciązone postami a ogłoszenia mające wybitnie regionalny charakter nigdy nie stanowiły problemu i nie zniekształcały ogólnego charakteru tego forum. Oświadczam również, że absolutnie nie wyrażam zgody na to by jan-w przesuwał moje ogłoszenia na jego PRYWATNE forum. Jesli administracja podziela poglad o koniecznosci wyodrębnienia takiego forum, proszę by zostało w tym celu utworzone odpowiednie forum regionalne czy ogłoszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: Ogłoszenia Ursynowskie 11.04.06, 11:43 a czemu nie napiszesz do abuse@gazeta.pl czy jakos tak? znowu robisz z g...problem.....i doslownie i w przenosni...jestes beznadziejny..... Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Ogłoszenia Ursynowskie 12.04.06, 12:59 kaaarolinkaa napisała: > a czemu nie napiszesz do abuse@gazeta.pl czy jakos tak? pisałem tam i jakoś tam, to klika. tak rozdrapali nam pół majątku narodowego. jedyna nadzieja że przewodniczący lepper i kaczyński ukrócą te praktyki Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: Ogłoszenia Ursynowskie 12.04.06, 14:03 ja chyba sadze ze jesli do abuse pisze trol to oni to lekcewaza-zarobiles sobie na opine trola i ponosisz konsekwencje-nikt nie traktuje cie powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jack.ryan Re: Ogłoszenia Ursynowskie 14.04.06, 10:59 Chyba nie za bardzo łapię układy jakie tu są, bo za rzadko tu wchodzę - ale o soooo właściwie chodzi? Jaki jest sens przenoszenia ogłoszeń na inne forum - jeśli na tym jest raptem kilka postów dziennie. Że co - forum sie zapcha od spamu? A może dla tych co chcą się coś dowiedzieć o restauracjach utwórzmy nowe forum, jak ktoś chce pisać o psich kupach - to zróbmy mu nowe forum. Park w kasztanowej alei - nowe forum Drzewa na wąwozowej - nowe forum. Że ursynów brudny albo ktoś chce jeździć noca metrem? Do tego by się przydało nowe forum utworzyć. I tak dalej. Wtedy będzie ok? A co komu przeszkadza, ze ktoś się spytał gdzie mozna zrobić drzwi? Jak komuś ten post nie pasuje, to przeciez nie musi go czytać. Nie można go zignorować? Po cholerę odsyłać gdzie indziej. To jest forum ursynowa - wiec jak ktoś chce się coś dowiedzieć co gdzie i kiedy jest na ursynowie to ma skakać po 30 forach? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Ogłoszenia Ursynowskie 14.04.06, 11:08 Rzeczywiście pewnych rzeczy nie rozumiesz. Zamieszczania ogłoszeń, zabrania netykieta. Można je umieszczać tylko na specjalnych forach ogłoszeniowych. Natomiast nic nie zabrania, poradzenia komuś kto zadał pytanie na temat budowlany, gdzie ma większą szansę na uzyskanie odpowiedzi. Tu jak widzisz jej nie uzyskał. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Ogłoszenia Ursynowskie 14.04.06, 11:11 forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
jack.ryan Re: Ogłoszenia Ursynowskie 14.04.06, 11:30 łooo matko, ktoś musiał długo nad tym mysleć. i naprawdę wszyscy tego przestrzegają na forum gazety? zwłaszcza nieatakowania i nieobrażania innych osób? Podkreślę, ze dla mnie to jest bez sensu. Jakbym chciał znaleźć fryzjera na ursynowie, to dla mnie logiczne jest, ze szukałbym takiego na forum ursynowa - bo tu pisza głownie mieszkańcy ursynowa. Nie każdy ma czas siedziec przed netem i latać po forach szukając czegoś. Albo kliknąc coś w wyszukiwarkę i się przebijać przez 100 wyświetleń wyników. Biorac pod uwage nikłą liczbę postów tu zamieszczanych dziwią mnie takie ograniczenia. Zrozumiałbym, gdyby to było jakieś oblężane forum - ale kilka dziennie? No ale skoro taki jest regulamin, to luzik. Przyjąłem do wiadomosci. Nie moje forum, wiec nie wnikam. Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Ogłoszenia Ursynowskie 14.04.06, 12:14 jan-w napisał: > Zamieszczania ogłoszeń, zabrania netykieta. Można je umieszczać tylko na > specjalnych forach ogłoszeniowych. dlaczego prywatnych? gdzie mogę zamieścić ogłoszenie jeśli nie życzę sobie nabijać liczników towjego prywatnego forum? Odpowiedz Link Zgłoś