pskwirek 19.07.06, 16:52 czy ktoś z was moze wie gdzie mozna nabyc proste bierki? by sobie czas i zycie uprzyjemnić:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ami670 Re: bierki.. pytanie :-D 19.07.06, 18:28 Przyłączam się do pytania. Też mnie to ostatnio zastanawiało. :) I jeszcze pchełki... Odpowiedz Link Zgłoś
pskwirek Re: bierki.. pytanie :-D 20.07.06, 09:44 kurcze wiem ze sa na alegro w kazdym serwisie w ktorym mozna cos kupić... ale tak centralnie jakos w normalnym sklepie. By pójśc i sie cieszyć tą zabawką już, odrazu! :-D No cóż połaże poszukam może znajde :-P ps. ogólnie to znikneły chyba juz z naszego rejonu takie małe sklepy z zabawkami. Niestety wszytko sie kupuje teraz w hipermarkietach :-/ Pozdrawiam wszytkich fanów bierek i pchełek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kami.kadze Re: bierki.. pytanie :-D 20.07.06, 12:27 Drogi pskwirku, jak celnie spostrzegłeś, nie ma chyba na ursynowie sklepu z zabawkami, które zadowolą tych najmłodszych, i tych trochę starszych. Czyż ta refleksja nie nasuwa Ci na myśl kolejnej? Przecież to nic innego jak nisza dla Ciebie, dla Twojej prywatnej inicjatywy. Pomyśl nad tym. Może na kilkanaście lat Twój sklep stanie się mekką wielbicieli bierek. Odpowiedz Link Zgłoś
fiordzik Re: bierki.. pytanie :-D 01.08.06, 16:47 Widziałam wczoraj bierki w sklepie papierniczo - zabawkowym na pasażu ursynowskim przy placu obok tego wielgachnego kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
pskwirek Re: bierki.. pytanie :-D 06.08.06, 10:30 drogi kami.kadze, otóż trafnie mi doradziłeś własnie uruchamiam pierwszy sensowny sklep z zabawkami dla małych dzieci... a serio poszukiwacze bierek niech udaja sie do carefour'ów (ja znalazłem na targówku ale pewnie jak to sieć to tam też są i bierki i pchhełki:-) ) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś