Dodaj do ulubionych

bierki.. pytanie :-D

19.07.06, 16:52
czy ktoś z was moze wie gdzie mozna nabyc proste bierki? by sobie czas i zycie uprzyjemnić:D
Obserwuj wątek
    • ami670 Re: bierki.. pytanie :-D 19.07.06, 18:28
      Przyłączam się do pytania. Też mnie to ostatnio zastanawiało. :) I jeszcze
      pchełki...
      • jan-w Pchełki i bierki 19.07.06, 19:09
        miniurl.pl/pchelkibierki
    • wsamrazek Re: bierki.. pytanie :-D 19.07.06, 20:21
      Są na Allegro.
      • pskwirek Re: bierki.. pytanie :-D 20.07.06, 09:44
        kurcze wiem ze sa na alegro w kazdym serwisie w ktorym mozna cos kupić... ale tak centralnie jakos w normalnym sklepie. By pójśc i sie cieszyć tą zabawką już, odrazu! :-D No cóż połaże poszukam może znajde :-P

ps. ogólnie to znikneły chyba juz z naszego rejonu takie małe sklepy z zabawkami. Niestety wszytko sie kupuje teraz w hipermarkietach :-/

Pozdrawiam wszytkich fanów bierek i pchełek :-)
        • kami.kadze Re: bierki.. pytanie :-D 20.07.06, 12:27
          Drogi pskwirku,
          jak celnie spostrzegłeś, nie ma chyba na ursynowie sklepu z zabawkami, które
          zadowolą tych najmłodszych, i tych trochę starszych. Czyż ta refleksja nie
          nasuwa Ci na myśl kolejnej? Przecież to nic innego jak nisza dla Ciebie, dla
          Twojej prywatnej inicjatywy. Pomyśl nad tym. Może na kilkanaście lat Twój sklep
          stanie się mekką wielbicieli bierek.
          • fiordzik Re: bierki.. pytanie :-D 01.08.06, 16:47
            Widziałam wczoraj bierki w sklepie papierniczo - zabawkowym na pasażu
            ursynowskim przy placu obok tego wielgachnego kościoła
          • pskwirek Re: bierki.. pytanie :-D 06.08.06, 10:30
            drogi kami.kadze,
            otóż trafnie mi doradziłeś własnie uruchamiam pierwszy sensowny sklep z zabawkami dla małych dzieci...
            a serio poszukiwacze bierek niech udaja sie do carefour'ów (ja znalazłem na targówku ale pewnie jak to sieć to tam też są i bierki i pchhełki:-) )
            Pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka