vonl Żadnych dylematów, tylko serialowa nuda 05.05.07, 05:03 Wiemy już przynajmniej gdzie się podział cieć Anioł... Obecnie kieruje telewizją. Serial jest tak dobry, że powinni go natychmiast wyemitować w całości, podnieść abonament i dać znaczną podwyżkę wszystkim, którzy maczali w nim palce. Anioł rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
nutilka Re: Żadnych dylematów, tylko serialowa nuda 05.05.07, 08:22 okropnie sie zwiodłam...szkoda czasu i atłasu:D) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn Na to idą pieniądze z abonamentu (czyt. haraczu)? 05.05.07, 08:28 Nie ich pieniądze to łatwo wydać na bzdet . Odpowiedz Link Zgłoś
agulaszek Żadnych dylematów, tylko serialowa nuda 05.05.07, 09:11 Trzeba mieć naprawdę wielki "talent" reżyserski, żeby tak pokierować dobrą w sumie obsadą. Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 Żadnych dylematów, tylko serialowa nuda 05.05.07, 10:06 Ale CH A ł A !!!!! kto to sfinansował ????? Aktorzy zestarzeli sie , a kryszak zdurniał do reszty !!!! I po co to demonstrować!!!!! Wstyd dla TV. Odpowiedz Link Zgłoś
pyge Re: Żadnych dylematów, tylko serialowa nuda 06.05.07, 11:18 łojezusie... dałam jedną szansę, dałam drugą i obejrzałam wszystkie 3 odcinki. po co? no, a z drugiej strony, czy dałoby się w ogóle zrobić coś, co zasługiwałoby na miano "dobrek kontynuacji" serialu? ale smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
gzeju Re: Żadnych dylematów, tylko serialowa nuda 06.05.07, 19:15 No wlasnie pewnie duzo osob ogladalo na zasadzie 'a moze sie rozkreci w drugim albo trzecim odcinku...' Też nie sądzę że dałoby, ale wiedzieli za co się biorą i przed porównaniami nie da się uciec. Bo to taki zwykły średnioniski poziom serialowy, ale w porównaniu z alternatywami 4 to dno zupełne. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Bzdury w artykule 07.05.07, 10:54 Tak jak bzdurny ten serial tak i w artykule są bzdury. Serial nie mógł tyle kosztować, bo nikt nie nakręcił 13 odcinków, zrobione są 3 i te 3 zostały poddane ocenie publiczności. Reszta pewnie nie będzie w ogóle zrobiona, więc i pieniądze zostaną zaoszczędzone - więcej troski o szczegóły panie redaktorze! A że serial się nie udał to inna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
yes2mike No nie da rady... 10.05.07, 12:39 O ile mozna nakrecic konrynuacje zlotopolskich, tak Zmiennikow, Misia i Alternatywy 4 NIE... To zwykla profanacja i degrengolada. Az aktorow zal... Odpowiedz Link Zgłoś