Gość: Kalafior IP: 62.233.164.* 11.10.03, 09:59 Sklep Meteor ul Pasaż Ursynowski. Stoją sobie przy przystanku, chleją, leją i żygają a policje w d.... mają. Mam nadzieję że do czasu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 11.10.03, 15:24 Na placyku pomiędzy ul. Bronikowskiego,Wąwozową, Wańkowicza -gdzie jest fontanna-całymi dniami przesiaduje duża grupa żuli, klnie , śmieci,pije piwko,pali papierosy, (a są w różnym wieku, także szkolnym-niepełnoletni).Na porządku dzienym są dzikie ryki i bijatyki. Strach tamtędy przejść - ale ani policji ani straży miejskiej to nie obchodzi. Zarządu spółdzielni tym bardziej- przecież są najlepszą spółdzielnią w Polsce-to się nie będą zajmować tak prozaicznymi rzeczami jak porządek na osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 195.217.233.* 15.10.03, 14:55 mieszkam obok i wydaje mi sie, ze przesadzasz. Nie jest tak zle. Pewnie masz w tym jakis interesik wszystko wyolbrzymiac (co nie? ). Chyba w zyciu zula nie widzalas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyżul Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 17.10.03, 13:24 Zgadzam się, po weekendzie na forum jest pełno śmieci i petów. Najlepsza spółdzielnia w Warszawie oczywiście jest bardzo dumna ze swoich działań integracyjnych i na razie koncetruje się z walką z psimi kupami . Tam gdzie pies nie może , bo nie podskoczy , to żulowi wolno wydalić z siebie , co mu się akurat zachce- bo jest człowiekiem, a najlepsza spóldzielnia w Warszawie jest barzdo prorodzinna. Odpowiedz Link Zgłoś
asztet Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 11.10.03, 15:43 Czy to ten sklep obok słynnego budynku Herbsta 4? Tam niedaleko tej pizzerii z diabełkiem? Ja dorzucę okolice spożywczaka na Dembowskiego. I taki fajny kiosk pod schodami. Jak wszedłem, to myślałem że mnie zemdli. Przetrawiona wóda pachnie inaczej- to musiał być jakiś wynalazek. Stało dwóch żuli - jeden z nich okazał się kioskarzem. Ponoć dobrym miejscem jest dla menelstwa Park Jana Pawła II. Okolice pętli Natolin Płn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 19:01 Imielin - przy Dereniowej jest taki parking wkopany w ziemie - siedza sobie albo od strony parkingu na gorce, albo od strony osiedla na kwietniku. Wygladaja raczej na rencistow/emerytow ew. bezrobotnych zapijajacych nude i samotnosc. Teraz, gdy robi sie zimno chyba gdzies sie przeniesli - w czwartek ich nie widzialem. Zaczepiony kiedys w ich sprawie policjant odpowiedzial: "Oni wiedza gdzie ja mieszkam." ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickey Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 12.10.03, 18:26 Na Dembego koło śmietnika jest ich zawsze cała grupa.Obok w sklepożubrze mają piwko-i wszystko gra.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 20:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 20:59 No proszę - i tak powstała mapa pt.bezpieczne osiedle dla kaczora i jego ferajny... Odpowiedz Link Zgłoś
majkaa_edziecko Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 12.10.03, 21:32 Okolice śmietnika przy Strzeleckiego 5 na tyłach kliniki weterynaryjnej. Kupa menelstwa chyba z całego Ursynowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hernik Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 62.233.164.* 13.10.03, 08:12 Meteor znajduje się przy ul. Beli Bartoka niedaleko stacji Ursynów. Jeżeli chodzi o Park JP II to się zgadza. Kiiedyś w nocy ze swojego okna widziałem jak jakaś parka gnojków obściskuje się w krzakach. A Policji ani Straży M tam się nie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
spatologizowana_sempiterna Czasami autobus 513 16.10.03, 22:19 Nie wiem czemu, ale parę razy właśnie w 513 takich widziałem. W innych nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 11:57 A to już jak para ściska się w parku to od razu są żulami???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spatologizowana_sempiterna Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 25.10.03, 18:55 Jeżeli ściska się para żuli, to bez wątpienia są żulami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabwww Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 15:47 Na murku przed wejściem do Championa przy Belgradzkiej. W małych ilościach - zwykle ta sama trójka ale mocno zżyta ze sobą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 62.233.164.* 20.10.03, 07:59 Okolice Championa przy ZWM. Głównie przejście podziemne prowadzące do ul. Stokłosy. Odpowiedz Link Zgłoś
spatologizowana_sempiterna Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 25.10.03, 18:56 Przy Bacewicz. A to przejście to swoją drogą jest cud 25-lecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursyniak Lepiej spytać: gdzie NIE MOŻNA spotkać żuli IP: *.chello.pl 17.10.03, 21:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohoho Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 21:31 nadzieja - matką...... ( wiesz jakich??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 19:01 siedzą na przystanku autobusowym od rogozinskiego przy multikinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 21.10.03, 11:13 Wczoraj siedzieli przy parkanie oczka wodnego z placykiem zabaw dla dzieci przy Kiepury/Bronikowskiego. Jednemu zacięła się chba płyta i co sekundę powtarzał: " kurwa, kurwa, kurwa..." Niosło na całe osiedle Kabaty . Odpowiedz Link Zgłoś
chachachachachachachachachacha Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 21.10.03, 11:53 Gość portalu: AGA napisał(a): > Wczoraj siedzieli przy parkanie oczka wodnego z placykiem zabaw dla dzieci > przy Kiepury/Bronikowskiego. Jednemu zacięła się chba płyta i co sekundę > powtarzał: " kurwa, kurwa, kurwa..." Niosło na całe osiedle Kabaty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroll Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 195.205.179.* 21.10.03, 16:41 chachachachachachachachachacha napisała: > Gość portalu: AGA napisał(a): > > > Wczoraj siedzieli przy parkanie oczka wodnego z placykiem zabaw dla dzieci > > > przy Kiepury/Bronikowskiego. Jednemu zacięła się chba płyta i co sekundę > > powtarzał: " kurwa, kurwa, kurwa..." Niosło na całe osiedle Kabaty . Oni tam siedzą codziennie. I klną , piją i biją się. Na ten teren schodzi się cała hołota z Kabat. No, ale jak spółdzielcy z Bronikowskiego za własne PIENIĄDZE postawili im ławeczki- to z nich korzystają. Frajerstwo zawze jest karane. Chcieliście- to macie. Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 21.10.03, 16:57 chyba ja na innym osiedlu mieszkam... niz moi przedmówcy z okolic dembego i bronikowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 21.10.03, 20:58 Ty-sądząc po tym co wypisujesz -napewno..Chyba piszesz wstępniaki w Biuletynie Rady Nadzorczej-bo tak jak tamten facet-jesteś wszystkim zachwycony. A może jesteś z władz tego Osiedla Kabaty-bo tak wszystko wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 22.10.03, 19:59 Gość portalu: Kika napisał(a): > Ty-sądząc po tym co wypisujesz -napewno..Chyba piszesz wstępniaki w Biuletynie > Rady Nadzorczej-bo tak jak tamten facet-jesteś wszystkim zachwycony. A może > jesteś z władz tego Osiedla Kabaty-bo tak wszystko wygląda. jak kula w płot - nie mam nic wpólnego z a) biuletynem (nawiasem mówiac do niczego on sie nie nadaje - jak sie ukazuje, do to juz dawno nieaktualny jest - szybciej by im wyszlo gdyby odbijali na ksero) b) jakimikolwiek władzami spółdzielni (nawet pro forma nie jestem jej czlonkiem, choc mieszkam w zosobach od latek prawie 14-tu - wtedy tu bylo ciszej i spokojniej, choc jak powiadli wrony zawracaly :) ) c) nie jestem wszystkim zachwycony, mi tez wiele rzeczy przeszkadza, nie tylko na moim osiedlu, ale na calych 'zabetonowanych' kabatach i moczydle. wystarczy przepatrzec tylko czesc moich tekstow na tym forum, aby sie o tym przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 22.10.03, 22:13 Pętla na Kabatach. Tam to trzeba mieć spory fart, by nie trafić na lumpów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroll Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 195.205.179.* 28.10.03, 14:50 Teraz to największe wzięcie ma bazarek na Wąwozowej. Tam to już szczyt wszystkiego. A co z mapą bezpieczeństwa naszego drogiego prezydentuńcia , jego dzielnej Straży Miejskiej i oczywiście- naszej niezawodnej, jak zwykle - policji A może tak zacząć przestać płacić podatki na darmozjadów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.11.03, 18:06 Prezydenciunio-jak piszesz -obchodzi rocznice i podsumowuje... Czas ma więc zajęty. Ale na Ursynowie mamy nowe władze- to dopiero się poprawi. A wczoraj kilku pijaczków darło pyski (słownictwa nie przytoczę-bo paskudne) - na Kasztanowej- i co? I nic. Jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OJ RETY Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 62.233.164.* 17.11.03, 08:55 A czy ktoś dzwonił po policje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagat Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 24.11.03, 13:30 Podobno redakcja coś wykreśliła z tego wątku, bo było niecenzuralne, ale może ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 24.11.03, 21:17 Jakby coś było wykreślone-to byłby komunikat na danym wątku. Taka jest zasada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagat Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 25.11.03, 11:08 Po każdym ciepłym weekendzie okolice ławek na starym i nowym Osiedlu Kabaty zawalone są butelkami po piwie , petami i opakowaniami po junk foods. Czy ochrona nie mogłaby chociaż upomnieć biedną, znudzoną, pozbawioną kulturalnych rozrywek młodzież,żeby po sobie posprzątała nad ranem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 25.11.03, 20:22 Hej-nie atakuj młodzieży. To- wg autorów niektórych postów- wspaniałe postacie. Godne najwyższego szacunku. Tylko-ciekawe,skąd mają tyle czasu( ci przesiadujący, klnący ,popijający piwko,popalający,chamsko wrzeszczący).Pewnie uczą się lub studiują systemem indywidualnym, o czym swiadczyłoby ich rozbudowane słownictwo z łacińskim ku... odmienianym i modulowanym na wszystkie sposoby. I im jest potrzeban kulturalna rozrywka-chyba żartujesz.Oni się nie nudzą- oni w ten sposób żyją pełnią życia. Zdziwiony? Życie może także tak wyglądać- i mieć swój niepowtarzalnu smak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rover Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 08.02.04, 19:42 heh ale smuty walicie...jesteście bandą społeczniaków ,to że młodzież chce sobie wypić i zapalić to normalne w koncu są młodzi a przecież nie wynajmą mieszkania na imprezki (not money)to sobie na ławce siedzą i popijają...a gadanie o wzywaniu policji to już szczyt ,zwykła konfidencja i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś