Dodaj do ulubionych

Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE

IP: 62.233.164.* 11.10.03, 09:59
Sklep Meteor ul Pasaż Ursynowski. Stoją sobie przy przystanku, chleją, leją i
żygają a policje w d.... mają. Mam nadzieję że do czasu
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 11.10.03, 15:24
      Na placyku pomiędzy ul. Bronikowskiego,Wąwozową, Wańkowicza -gdzie jest
      fontanna-całymi dniami przesiaduje duża grupa żuli, klnie , śmieci,pije
      piwko,pali papierosy, (a są w różnym wieku, także szkolnym-niepełnoletni).Na
      porządku dzienym są dzikie ryki i bijatyki. Strach tamtędy przejść - ale ani
      policji ani straży miejskiej to nie obchodzi. Zarządu spółdzielni tym bardziej-
      przecież są najlepszą spółdzielnią w Polsce-to się nie będą zajmować tak
      prozaicznymi rzeczami jak porządek na osiedlu.
      • Gość: Tomek Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 195.217.233.* 15.10.03, 14:55
        mieszkam obok i wydaje mi sie, ze przesadzasz. Nie jest tak zle. Pewnie masz w
        tym jakis interesik wszystko wyolbrzymiac (co nie? ). Chyba w zyciu zula nie
        widzalas.
      • Gość: Antyżul Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 17.10.03, 13:24
        Zgadzam się, po weekendzie na forum jest pełno śmieci i petów. Najlepsza
        spółdzielnia w Warszawie oczywiście jest bardzo dumna ze swoich działań
        integracyjnych i na razie koncetruje się z walką z psimi kupami . Tam gdzie
        pies nie może , bo nie podskoczy , to żulowi wolno wydalić z siebie , co mu
        się akurat zachce- bo jest człowiekiem, a najlepsza spóldzielnia w Warszawie
        jest barzdo prorodzinna.
    • asztet Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 11.10.03, 15:43
      Czy to ten sklep obok słynnego budynku Herbsta 4? Tam niedaleko tej pizzerii z
      diabełkiem?

Ja dorzucę okolice spożywczaka na Dembowskiego. I taki fajny kiosk pod
      schodami. Jak wszedłem, to myślałem że mnie zemdli. Przetrawiona wóda pachnie
      inaczej- to musiał być jakiś wynalazek. Stało dwóch żuli - jeden z nich okazał
      się kioskarzem.

Ponoć dobrym miejscem jest dla menelstwa Park Jana Pawła II.

Okolice pętli Natolin Płn.
    • Gość: xxx Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 19:01
      Imielin - przy Dereniowej jest taki parking wkopany w ziemie - siedza sobie
      albo od strony parkingu na gorce, albo od strony osiedla na kwietniku.
      Wygladaja raczej na rencistow/emerytow ew. bezrobotnych zapijajacych nude i
      samotnosc. Teraz, gdy robi sie zimno chyba gdzies sie przeniesli - w czwartek
      ich nie widzialem.

Zaczepiony kiedys w ich sprawie policjant odpowiedzial: "Oni wiedza gdzie ja
      mieszkam." ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: Mickey Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 12.10.03, 18:26
        Na Dembego koło śmietnika jest ich zawsze cała grupa.Obok w sklepożubrze mają
        piwko-i wszystko gra....
    • Gość: kibic Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 20:58
      • Gość: kibic Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 20:59
        No proszę - i tak powstała mapa pt.bezpieczne osiedle dla kaczora i jego
        ferajny...
        • majkaa_edziecko Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 12.10.03, 21:32
          Okolice śmietnika przy Strzeleckiego 5 na tyłach kliniki weterynaryjnej. Kupa
          menelstwa chyba z całego Ursynowa.
          • Gość: Hernik Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 62.233.164.* 13.10.03, 08:12
            Meteor znajduje się przy ul. Beli Bartoka niedaleko stacji Ursynów. Jeżeli
            chodzi o Park JP II to się zgadza. Kiiedyś w nocy ze swojego okna widziałem jak
            jakaś parka gnojków obściskuje się w krzakach. A Policji ani Straży M tam się
            nie zobaczy.
            • spatologizowana_sempiterna Czasami autobus 513 16.10.03, 22:19
              Nie wiem czemu, ale parę razy właśnie w 513 takich widziałem. W innych nie.
            • Gość: Michał Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 11:57
              A to już jak para ściska się w parku to od razu są żulami???!!!!
              • spatologizowana_sempiterna Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 25.10.03, 18:55
                Jeżeli ściska się para żuli, to bez wątpienia są żulami.
    • Gość: gabwww Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 15:47
      Na murku przed wejściem do Championa przy Belgradzkiej. W małych ilościach -
      zwykle ta sama trójka ale mocno zżyta ze sobą ;-)
      • Gość: Yogi Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 62.233.164.* 20.10.03, 07:59
        Okolice Championa przy ZWM. Głównie przejście podziemne prowadzące do ul.
        Stokłosy.
        • spatologizowana_sempiterna Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 25.10.03, 18:56
          Przy Bacewicz. A to przejście to swoją drogą jest cud 25-lecia.
    • Gość: Ursyniak Lepiej spytać: gdzie NIE MOŻNA spotkać żuli IP: *.chello.pl 17.10.03, 21:25
    • Gość: hohoho Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 21:31
      nadzieja - matką...... ( wiesz jakich??? )
    • Gość: k8 Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 19:01
      siedzą na przystanku autobusowym od rogozinskiego przy multikinie.
      • Gość: AGA Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 21.10.03, 11:13
        Wczoraj siedzieli przy parkanie oczka wodnego z placykiem zabaw dla dzieci
        przy Kiepury/Bronikowskiego. Jednemu zacięła się chba płyta i co sekundę
        powtarzał: " kurwa, kurwa, kurwa..." Niosło na całe osiedle Kabaty .
        • chachachachachachachachachacha Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 21.10.03, 11:53
          Gość portalu: AGA napisał(a):

> Wczoraj siedzieli przy parkanie oczka wodnego z placykiem zabaw dla dzieci
          > przy Kiepury/Bronikowskiego. Jednemu zacięła się chba płyta i co sekundę
          > powtarzał: " kurwa, kurwa, kurwa..." Niosło na całe osiedle Kabaty .
          • Gość: Kroll Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 195.205.179.* 21.10.03, 16:41
            chachachachachachachachachacha napisała:

> Gość portalu: AGA napisał(a):
            >
            > > Wczoraj siedzieli przy parkanie oczka wodnego z placykiem zabaw dla dzieci
            >
            > > przy Kiepury/Bronikowskiego. Jednemu zacięła się chba płyta i co sekundę
            > > powtarzał: " kurwa, kurwa, kurwa..." Niosło na całe osiedle Kabaty .

Oni tam siedzą codziennie. I klną , piją i biją się. Na ten teren schodzi się
            cała hołota z Kabat. No, ale jak spółdzielcy z Bronikowskiego za własne
            PIENIĄDZE postawili im ławeczki- to z nich korzystają. Frajerstwo zawze jest
            karane. Chcieliście- to macie.
            • rubeus Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 21.10.03, 16:57
              chyba ja na innym osiedlu mieszkam... niz moi przedmówcy z okolic dembego i bronikowskiego...
              • Gość: Kika Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 21.10.03, 20:58
                Ty-sądząc po tym co wypisujesz -napewno..Chyba piszesz wstępniaki w Biuletynie
                Rady Nadzorczej-bo tak jak tamten facet-jesteś wszystkim zachwycony. A może
                jesteś z władz tego Osiedla Kabaty-bo tak wszystko wygląda.
                • rubeus Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE 22.10.03, 19:59
                  Gość portalu: Kika napisał(a):

> Ty-sądząc po tym co wypisujesz -napewno..Chyba piszesz wstępniaki w Biuletynie
                  > Rady Nadzorczej-bo tak jak tamten facet-jesteś wszystkim zachwycony. A może
                  > jesteś z władz tego Osiedla Kabaty-bo tak wszystko wygląda.

jak kula w płot - nie mam nic wpólnego z
                  a) biuletynem (nawiasem mówiac do niczego on sie nie nadaje - jak sie ukazuje, do to juz dawno nieaktualny jest - szybciej by im wyszlo gdyby odbijali na ksero)
                  b) jakimikolwiek władzami spółdzielni (nawet pro forma nie jestem jej czlonkiem, choc mieszkam w zosobach od latek prawie 14-tu - wtedy tu bylo ciszej i spokojniej, choc jak powiadli wrony zawracaly :) )
                  c) nie jestem wszystkim zachwycony, mi tez wiele rzeczy przeszkadza, nie tylko na moim osiedlu, ale na calych 'zabetonowanych' kabatach i moczydle.

wystarczy przepatrzec tylko czesc moich tekstow na tym forum, aby sie o tym przekonac.
    • Gość: M Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 22.10.03, 22:13
      Pętla na Kabatach. Tam to trzeba mieć spory fart, by nie trafić na lumpów!!!
      • Gość: Kroll Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 195.205.179.* 28.10.03, 14:50
        Teraz to największe wzięcie ma bazarek na Wąwozowej. Tam to już szczyt
        wszystkiego. A co z mapą bezpieczeństwa naszego drogiego prezydentuńcia , jego
        dzielnej Straży Miejskiej i oczywiście- naszej niezawodnej, jak zwykle - policji
        A może tak zacząć przestać płacić podatki na darmozjadów?
        • Gość: kika Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.11.03, 18:06
          Prezydenciunio-jak piszesz -obchodzi rocznice i podsumowuje... Czas ma więc
          zajęty. Ale na Ursynowie mamy nowe władze- to dopiero się poprawi. A wczoraj
          kilku pijaczków darło pyski (słownictwa nie przytoczę-bo paskudne) - na
          Kasztanowej- i co? I nic. Jak zwykle...
          • Gość: OJ RETY Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: 62.233.164.* 17.11.03, 08:55
            A czy ktoś dzwonił po policje?
            • Gość: gagat Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 24.11.03, 13:30
              Podobno redakcja coś wykreśliła z tego wątku, bo było niecenzuralne, ale może
              ciekawe?
              • Gość: Spec Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 24.11.03, 21:17
                Jakby coś było wykreślone-to byłby komunikat na danym wątku. Taka jest zasada.
                • Gość: gagat Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.crowley.pl 25.11.03, 11:08
                  Po każdym ciepłym weekendzie okolice ławek na starym i nowym Osiedlu Kabaty
                  zawalone są butelkami po piwie , petami i opakowaniami po junk foods. Czy
                  ochrona nie mogłaby chociaż upomnieć biedną, znudzoną, pozbawioną kulturalnych
                  rozrywek młodzież,żeby po sobie posprzątała nad ranem.
                  • Gość: kika Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 25.11.03, 20:22
                    Hej-nie atakuj młodzieży. To- wg autorów niektórych postów- wspaniałe
                    postacie. Godne najwyższego szacunku.
                    Tylko-ciekawe,skąd mają tyle czasu( ci przesiadujący, klnący ,popijający
                    piwko,popalający,chamsko wrzeszczący).Pewnie uczą się lub studiują systemem
                    indywidualnym, o czym swiadczyłoby ich rozbudowane słownictwo z łacińskim ku...
                    odmienianym i modulowanym na wszystkie sposoby.
                    I im jest potrzeban kulturalna rozrywka-chyba żartujesz.Oni się nie nudzą- oni
                    w ten sposób żyją pełnią życia.
                    Zdziwiony? Życie może także tak wyglądać- i mieć swój niepowtarzalnu smak..
    • Gość: Rover Re: Gdzie spotkać żuli na URSYNOWIE IP: *.chello.pl 08.02.04, 19:42
      heh ale smuty walicie...jesteście bandą społeczniaków ,to że młodzież chce
      sobie wypić i zapalić to normalne w koncu są młodzi a przecież nie wynajmą
      mieszkania na imprezki (not money)to sobie na ławce siedzą i popijają...a
      gadanie o wzywaniu policji to już szczyt ,zwykła konfidencja i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka