Gość: Alonso IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 14:54 W końcu będzie tam jakaś stacja benzynowa, bo nie ma gdzie tankować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haha Re: Jestem za Stat-Oil na Kabatach! IP: 5.3.1R* / *.oracle.co.uk 04.11.03, 16:52 Orlen ma bardzo blisko stację w Natolinie. A może jeszcze przydała by się garbarnia, cegielnia i huta metali kolorowych bo tego też na kabatach nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Jestem za Stat-Oil na Kabatach! 04.11.03, 17:38 że co ...? skąd ty się urwałeś... orlen ma stacje przy rosoła/migdałowej - raptem koło 1,5 km a do geanta jest wcale nie tak daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iviwawa Re: Jestem za Stat-Oil na Kabatach! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.11.03, 18:28 Ja tankuje na Pulawskiej w BP. To niedaleko. Poza tym "po drodze" z pracy etc. zawsze sie cos znajdzie. NIE CHCE STACJI przy ul. Welnianej! Autostrada, stacja, podobno tez byla koncepcja "ekskluzywnego" cmentarza na Rybaltow! Co jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NÓŻ W KIESZENI CHCĄ NAS ZMIĘKCZYĆ CO DO AUTOSTRADY! IP: *.chello.pl 04.11.03, 18:58 > NIE CHCE STACJI przy ul. Welnianej! Autostrada, > stacja, podobno tez byla koncepcja "ekskluzywnego" cmentarza na Rybaltow! Co > jeszcze??? Tu dla odwrócenia uwagi. CHCĄ NAS ZMIĘKCZYĆ CO DO AUTOSTRADY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas1 Re: Jestem za Stat-Oil na Kabatach! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 09:20 > że co ...? skąd ty się urwałeś... > > orlen ma stacje przy rosoła/migdałowej - raptem koło 1,5 km > a do geanta jest wcale nie tak daleko... Ale my już nie chcemy Orlena przy Rosoła i niedługo ją oprotestujemy. Dlatego w zamian musi gdzieś powstać nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
balabanek Re: Jestem za Stat-Oil na Kabatach! 05.11.03, 15:23 Tak, potrzebna jest pod Lasem Kabackim stacja z OLEJEM, co by go nalewali do glow takich przyglupow jak Alonso i pas1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGI Re: Jestem za Stat-Oil na Kabatach! IP: 62.233.164.* 13.12.03, 08:53 Możecie protestować aż do waszych dni ostatnich. :-)) Przy potockiej przy WSSP Orlen kma stacje a mieszkańcy protestują latami. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Die Grünen ALE TERAZ TU BĘDZIE UNIA EUROPEJSKA IP: *.chello.pl 13.12.03, 13:40 > Przy potockiej przy WSSP > Orlen kma stacje a mieszkańcy protestują latami. ...w UE koniec z bezprawiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Jestem za Stat-Oil na Kabatach! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.12.03, 20:16 W koncu bedzie czy nie bedzie stacji na welniana??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Die Grünen Strassburg contra Statoil IP: *.chello.pl 13.12.03, 13:42 > W koncu bedzie czy nie bedzie stacji na welniana??? Nie, choćby trzeba było się odwołać do Trybunału w Strassburgu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Strassburg contra Statoil IP: *.acn.pl 13.12.03, 20:27 Nie, nie bedzie. Wniosek Statoil zostal odrzucony przez wydzial architektury na Ursynowie oraz wojewodzkiego konserwatora przyrody. To bylo kilka tygodni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Die Grünen a może to tylko dla UŚPIENIA UWAGI ? IP: *.chello.pl 15.12.03, 14:06 Radził bym zainteresowanym lepiej sprawdzić jakie są losy tego wniosku, takie ciągłe uspokajanie wydaje mi się podejrzane... Odpowiedz Link Zgłoś