Dodaj do ulubionych

Fryzjer na Kabatach

IP: *.aster.pl / 10.72.7.* 25.11.03, 12:15
Wiem,że ten wątek już był ale po ostatnich porządkach nie mogę znaleźć.
Polećcie dobrego fryzjera na Kabatach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mors Re: Fryzjer na Kabatach IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 13:50
      Czy naprawdę nikt na Kabatach nie chodzi do fryzjera?
      • Gość: IGA Re: Fryzjer na Kabatach IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 28.11.03, 13:51
        2 razy już zaryzykowałam i nigdy więcej!!!!!!!!!!!11
        • sigrun Re: Fryzjer na Kabatach 28.11.03, 14:05
          Niestety nawet ja nie mogę nikogo polecić, jedynie mogę ostrzec. Omijajcie
          szerokim łukiem zakład przy Kabackim Dukcie 8. Mąż był. Nie dość że mu głowy
          nie umyła, to jeszcze kazała zapłacić więcej niż było podane w cenniku.
          Osobiście od lat chodzę do salonu Stanisława Perlika przy ul. Świętokrzyskiej.
          Dwanaście stacji metra, ale się opłaca. Niestety jest dość częsta rotacja
          kadry, ale jakość pozostaje. Zawsze z tamtąd wychodzę zadowolona. Ceny także
          nie są wzięte z księżyca. Serdecznie polecam.
          • Gość: efka Re: Fryzjer na Kabatach IP: *.acn.pl 29.11.03, 23:29
            A ja byłam już trzy razy u p. Beaty z salonu "La Rose", Wąwozowa 8 (chyba).
            Vis a Vis Tesco. Ładny salon i fachowa, miła obsługa. Mam bardzo delikatne
            włosy, a po farbowaniu w tym salonie nie są zniszczone. Za balejaż (ja to się
            pisze?:), farbę, strzyżenie z modelowaniem zapłaciłam 140 zł.
            • Gość: mag Re: Fryzjer na Kabatach IP: 195.94.201.* 01.12.03, 15:05
              Ostatnio eksperymentuje. Bylam juz u trzech fryzjerow na Ursynowie. Najbardziej
              zadowolona bylam z pani Angeliki w salonie fryzjerskim na przeciwko wyjscia
              poludniowego z metra Natolin (nowy, zolty budynek). To mloda osoba, z
              wyobraznia i fajnymi pomyslami. Odrastajace wlosy fajnie ukladaly sie w
              artystyczny nielad. Pozdrowienia. Mag
              • Gość: si Re: Fryzjer na Kabatach IP: *.acn.waw.pl 07.12.03, 18:15
                Czy może masz jakiś numer telefonu do tego zakładu?
    • Gość: booggie Re: Fryzjer na Kabatach IP: *.acn.waw.pl 01.12.03, 22:55
      warto pojechać jedną stację na północ i na Natolinie pójść do zakładu w
      okolicach ulicy Lanciego, skręca się za Żabką w lewo i to jest pierwszy albo
      drugi punkt po prawo. Polecam zwłaszcza kobietom, pani Beata (chyba Beata) ma
      mnóstwo pomysłów, całkiem niekonwencjonalnych. Ile kosztuje damskie strzyżenie -
      nie wiem. Na moje wymagające gusta męskie, 27 zł. za kawkę i fajną pogaduszke to
      nie za dużo. Poza tym mnóstwo moich koleżanek tam chodzi i są zadowolone. Uwaga
      - jest nieco ekscentrycznie!
      Nawiasem mówiąc - jeżeli ktoś zna jakiegoś fryzjera (jakąś fryzjerkę) męską
      wartą polecenia, to proszę o posta!

• Gość: kahila Re: Fryzjer na Kabatach IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 23:15
        jesli sie nie myle,to tam trafilam.Faktycznie bardzo dobra obsluga i ciekawe
        pomysly fryzjerki :) zdecydowanie polecam,mozna nie tylko zostac fachowo
        uczesanym,ale milo porozmawiac.PZDR. Kahila
        • Gość: kinga Re: Fryzjer na Kabatach IP: 157.25.122.* 23.12.03, 16:24
          czy to zen?
    • fufka Re: Fryzjer na Kabatach 16.12.03, 22:47
      na Rybałtów studio Image, fajna młoda dziewczyna Kinga strzyże fajnie i
      babeczki i facetów
    • akaczuszka Re: Fryzjer na Kabatach 09.06.15, 07:14
      Ja polecam salon przy ulicy braci wagow 1 przy nok-u, naprawde dobrzy fryzjerzy polecam pania kasie i kinge, jezeli chodzi o pazurki to na natolinie tylko pani agnieszka
    • oliwia89-1983 Re: Fryzjer na Kabatach 16.04.16, 13:43
      W Look of Beauty spotkałam się miłą i fachową obsługą, a salon mieści się przy ul. Al. Ken 24a obok sklepu biegacza. :)
      • areck Re: Fryzjer na Kabatach 18.04.16, 15:33
        Pierwszy post i od razu reklama... Brawo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka