art-tu 03.07.09, 20:18 Gdzie na Ursynowie można je wyrzucać? Gdzie są specjalne pojemniki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Zużyte baterie 03.07.09, 21:16 Polecam wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,643,79388466,,Zuzyte_baterie_gdzie_zbiorka_.html?v=2&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Zużyte baterie 03.07.09, 21:18 A tutaj oficjalne informacje: www.ursynow.waw.pl/page/index.php?str=1210 bip.warszawa.pl/Menu_podmiotowe/Biura_Urzedu/OS/Odpady/Punkty_zbiorki/default.htm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.pecul Re: Zużyte baterie 13.07.09, 18:22 Podziękowania i wyrazy uznania dla jana-w. jan-w daje tu przykład pożytecznego wykorzystania forum internetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Ja wyrzucam na śmietnik 09.07.09, 16:38 Wiem, morduję Matkę-Gaję powoli, ale za to nie pluję gumą do zucia po chodnikach i nie sram psem oraz poruszam się komunikacją miejską, no i wycieram regularnie zakupy z rozlanej śmietany czy kefiru - bo w przeciwieństwie do baterii - torebek w marketach zakazał Komintern, więc nic nie można poradzić, trzeba zakupy pakowac w wielkie wory, maślanka z "Rzeczpospolitą", kefir z teczką tekturową, ryba wędzona z cukrem, mydło "Palmolive" z czarną porzeczką. A więc i tak w tematach "ekologicznych" jestem na lekkim plusie. Odpowiedz Link Zgłoś