Dodaj do ulubionych

Sex Bravo Sport

IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.09, 20:37
hmm... a co się stanie jeśli mlody chlopak zobaczy nagą dziewczynę?!
przestraszy sie czy raczej ucieszy? poza tym taka gazeta jest bezpieczniejsza
niz internet
Obserwuj wątek
    • ulanzalasem Sex Bravo Sport 22.10.09, 23:04
      Niech Tusk z Gowinem wprowadzą W Polsce nakaz całorocznego zakrywania
      wszystkich części ciała przez kobiety :F
      • norbertrabarbar Jarek raz widział gołe cycki 23.10.09, 09:56
        Jarek Kauczyński podobno raz widział gołe cycki i do dzisiaj nie wie co to było.
        Podobno brat nazywał go w dzieciństwie "hetmanem", a dzieci na podwórku rzucały
        w niego kamieniami. Myślę, że "gołe baby" powinny być obowiązkowe dla 8 letnich
        chłopców, żeby zdrowo rośli. Inaczej będą z nich mizeroty, którym się wydaje, że
        można z kaczki zrobić króla zwierząt.
    • Gość: ogu. Re: Sex Bravo Sport IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.09, 07:23
      najlepsze jest to, że na takim Polsacie czy innej Jedynce po 19 mordują się, szlachtują, zabijają na okrągło. I to jest ok - dzieci, zapraszamy. Ale pokazać kawałek gołego ciała (w większej części zakrytego, i tak) to już KATASTROFA!!!
      NO LUDZIE!!
      • lambert77 chyba po 23 :) 23.10.09, 08:00
        ... nie pamiętam, żeby po godzinie 19 gdzieś kogoś szlachtowali... kiedyś było
        inaczej. Po 20 tej można już było zobaczyć gołą dupe... no ale to były inne czasy.
        • Gość: ogu. Re: chyba po 23 :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.09, 08:39
          najlepszy przykład - wczoraj, godz. 20 - CSI: Nowy York. Sekcja zwłok z wszystkimi detalami, facet zaszlachtowany jak świnia...
          I o to tym nikt nie napisze (nie chodzi mi, żeby robić od razu awanturę o to, co to to nie). Ale jak ktoś zobaczy kawałek tyłka to podnosi się gigantyczne larum. I ta niekonsekwencja i całkowite oderwanie od rzeczywistości mnie śmieszy.

Bo zdecydowanie wolę, żeby moje dziecko (mam córkę) zobaczyło kawałek gołego ciała niż faceta pływającego w krwi...
          • Gość: Spox Reklama z premedytacją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 15:52
            "Jeśli ta reklama została dopuszczona do druku, to znaczy, że pozytywnie
            przeszła naszą weryfikację pod względem zgodności z prawem. Nie może być mowy,
            że publikacja jest nieetyczna, bo zdjęcia są tak pozasłaniane, że nie widać
            szczegółów pewnych części ciała." Chrzanienie - pewnie sami dzwonią z ofertą,
            żeby te firmy od sex-telefonów umieszczały u nich reklamy. Przecież wiadomo, że
            takie młokosy to idealny target.
    • alik666 Czuję się oszukany. 26.10.09, 15:53
      Co wspólnego ze zdjęciem do tego artykułu, ma sam tekst ? Bezczelnie
      nabraliście mnie po raz kolejny, ale dobra, w takim razie to ja wam wygarnę.

Komentarz do zdjęcia:
      Ten biust zwie się Shauna Sand i jest znany z tego, że czasami pojawia się
      na okładce Playboya oraz w amerykańskiej telewizji. Jest wykonany z silikonu -
      tak różne inne części ciała. Przed wami 100% plastik. Czy to jest sexy?

Tak, to jest sexy. Czy pisał to jakiś pedzio, który mógłby stwierdzić inaczej?
      Ewentualnie pantofelek, piszący pod czujnym okiem żony, której jak coś się nie
      spodoba to wpie...
      Poza tym denerwuje mnie to określenie '100% plastik', wykonane z silikonu, bla
      bla. Z gówna, a nie z silikonu wykonane.

Silikon to jest w środku, a na zewnątrz jest zwykła żywa, ludzka, zdrowa
      tkanka. Gdyby wykonać 'makietę' biustu i nosić ją na zewnątrz, wtedy można
      mówić o sztuczności takowego. I wtedy piętnować oszukańcze zagrywki kobiet.

Troszkę denerwujące to ciągłe wypominanie 'sztucznych' cycków. Pewnie
      partnerki mają jakieś mikroszkopy i znowu trzeba się im przypodobać...

Co innego, gdy kobieta wylewa sobie na włosy FARBĘ. Wtedy nie słychać aż tyle
      jadu o sztucznych włosach. Albo gdy kobieta tynkuje sobie twarz zaprawą
      murarską, w postaci makijażu. Albo koloruje sobie usta, rzęsy i co tam
      jeszcze, jakimiś kredkami.

Takim amatorom 'naturalności' od 'czy to jest sexy?', polecam kobiety
      owłosione, wąsate, niemyte od urodzenia, ze zwierzątkami w posklejanym
      gnieździe, które trzymają na głowie, ze świeżym oddechem rodem z wysypiska no
      i grzybem, tu i ówdzie. O luksusie zębów, nie wspominając. A o wypustkach
      piersiowych równych tymże u otyłego kolegi zza biurka. Lub mniejszych.

No i to tyle, co chciałem wygarnąć.
    • drwlodson Sex Bravo Sport 27.10.09, 17:50
      I znowu jakaś grupka chce nałozyć kolejne rygory. Zamiast kolejnych zakazów
      ograniczających kogoś wymyślcie coś co by uszczęśliwiło jakąś grupę.
    • deodyma Re: Sex Bravo Sport 28.10.09, 10:17
      straszne rzeczy dzieja sie na tym swiecie!
      straszne rzeczy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka