Dodaj do ulubionych

Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem "coś" ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 14:20
A padlina z puszki w sosie pomidorowym czy grilowany trup kurczaka jest mniej
obrzydliwy?
Obserwuj wątek
    • inquisition Macie dokładnie to, za co płacicie :-) 23.11.09, 15:05
      Nieważne czy kupujesz "konserwę mięsną" czy "bezwypadkowe auto z małym
      przebiegiem" strzeż się zbyt okazyjnych ofert.

Inaczej okaże się, że konserwa jest zrobiona z soi i "mięsa
      oddzielanego/separowanego mechanicznie" (zwierze zmielone w całości ze skórą,
      ścięgnami, chrząstkami itd.), a auto to powypadkowy dezel z półmilionowym
      przebiegiem.

• luzyczanin Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem "coś 23.11.09, 15:06
      skrzypłocz
    • luzyczanin Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem "coś 23.11.09, 15:08
      Gość portalu: x napisał(a):

> A padlina z puszki w sosie pomidorowym czy grilowany trup kurczaka jest mniej
      obrzydliwy? <

W soczyste mięsko wbijam zęby i zachwycam się tłuszczykiem oblizując paluszki
      !!! Nie masz nic lepszego niż mięsiwko !
    • Gość: dadaista Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... IP: 212.160.172.* 23.11.09, 15:25
      To... PAŁECZKA!

NIBZW!
    • Gość: Magda Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... IP: 213.31.180.* 23.11.09, 15:27
      nie żaden skrzypłocz tylko Saduria entomon - Podwój Wielki,
      drapieżny skorupiak Bałtycki - zapewne niesmaczny, ale też nie zrobi
      krzywdy
      • ready4freddy Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś 23.11.09, 15:31
        Gość portalu: Magda napisał(a):

> nie żaden skrzypłocz tylko Saduria entomon - Podwój Wielki,
        > drapieżny skorupiak Bałtycki - zapewne niesmaczny, ale też nie
        > zrobi krzywdy

ten zapuszkowany juz z pewnoscia nikomu krzywdy nie zrobi...
      • barti_1 Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś 24.11.09, 13:20
        Jak to niesmaczny. Mięsko każdego skorupiaka jest smaczne.
    • rabbinhood Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... 23.11.09, 15:33
      zalecam patrzenie na to co jemy, a skorupiak by mu nie zaszkodził...
    • wyksztalciuch.jeden Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem "coś 23.11.09, 15:43
      Gastrofaza testowała kiedyś ośmiornice, równie obrzydliwe z wyglądu:
      gastrofaza.blogspot.com/2008/04/omiornice.html
      Ostatnio jakoś wpisów brak :-(
      • tweed Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem "coś 23.11.09, 17:01
        A co jest dziwnego w jedzeniu osmiornic?
        • wyksztalciuch.jeden Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem "coś 23.11.09, 18:04
          Całkiem nic, ale jak to jest opisane :) Szkoda, że ostatnio nie ma nowych wpisów.
    • vcore Konserwa rybna grozy 23.11.09, 15:49
      Konserwa rybna grozy - To sie nadaje do Faktu
    • Gość: jupiter116 Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... IP: 149.156.195.* 23.11.09, 15:49
      > Zaprosiłem do siebie znajomych, szprot miał być przekąską.

Ale polewa... qfa, ale impra, wyżera nieziemska :DDD co to za znajomi? Pewnie
      od Arizony albo Leśnego Dzbana :DDDD
      • pavle Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś 24.11.09, 12:52
        > Ale polewa... qfa, ale impra, wyżera nieziemska :DDD co to
        > za znajomi? Pewnie od Arizony albo Leśnego Dzbana :DDDD

No i co w tym złego? Arizona też jest dla ludzi :-)
        • fullgore Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś 24.11.09, 14:10
          ta.. arizona jest tak winem jak ten skorupiak szprotem xD
        • Gość: Mandriva Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś IP: *.chello.pl 01.12.09, 21:54
          Super jak Tobie kojarzy się jedzenie ryb od razu z piciem - brawo, super :D
      • Gość: lol Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 13:00
        Hahahahah :D
      • Gość: kolega jupitera Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.09, 09:21
        Masz ty rację jupiter dobra przekąska, szprot z jednego zeta. Niezła
        melina
        • Gość: Mandriva Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś IP: *.chello.pl 01.12.09, 21:55
          Tok myślenia na poziomie - załamka
      • Gość: Mandriva Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś IP: *.chello.pl 01.12.09, 21:50
        Szprot miał być jednym z posiłków na śniadanie a nie przekąską. Zły opis
        wstawili. Czyli ci, co kupują asortyment typu śledzie, szprotki czy inne są od
        razu meliniarzami? Super myśl. No to jak tak to wszyscy w czasie wigilii są
        właśnie meliniarzami :D
    • mistral666 Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... 23.11.09, 16:18
      Ja tam bym się cieszyła z gratisa...
      • Gość: gnamor Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś IP: *.ostrow61.ptc.pl 23.11.09, 19:44
        nie powinieneś się ujawniać,bo będziesz zmuszony dopłacić.Jak znajdziesz
        zalężone pisklę w jajecznicy będziesz rozsądniejszy.Zjesz nie chwaląc się nikomu.
    • Gość: gość Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... IP: *.chello.pl 23.11.09, 17:02
      To mi wygląda na odwłok raka...
    • 33qq Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... 23.11.09, 18:04
      To penis jeżozwierza, bardzo ceniony wśród smakoszy
    • Gość: Free Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 18:55
      Hmm... ale ta konserwa była taka pusta czy to coś ją zeżarło a potem zdechło z
      głodu? Może to tam długo siedziało? :) Ja lubię osobiście kuchnie typu
      krewetki itd... zobaczył bym czy to smakuje.
      • Gość: Mandriva Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś IP: *.chello.pl 01.12.09, 21:58
        Podaj adres to prześlę a później opiszesz jak smakowało :D
    • extrafresh Frutti di mare! 23.11.09, 19:21
      Konserzy smaku płacą majątek żeby coś takiego zjeść!
    • Gość: aga Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... IP: 188.33.3.* 23.11.09, 19:40
      ktoś się i tak zajadał przysmakiem... nadgryziona kromka chleba na zdjęciu....
      • Gość: Mandriva Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś IP: *.chello.pl 01.12.09, 21:59
        Chleb był czysty (bez niespodzianek) :D
    • staefun Zwykła wesz morska - ot, co 23.11.09, 20:22
      Eeeee tam...
      Toż to zwykła wesz morska.

Tak czy owak zapuszkowane truchło zwierzęce tyle że nie kręgowca a skorupiaka...

To niesamowite jaką wielką rolę odgrywa orientacja kulturowa w zwyczajach
      dietetycznych: martwa rybka - mniam mniam!, martwy skorupiak bleee! albo
      martwa świnka - mniam, mniam! ale martwa świnka morska albo pies -
      bleeeeeeeeeeeeeeeeeee!
      • Gość: Frykas Re:Ale frykasy IP: *.chello.pl 23.11.09, 21:42
        Koleś... trzeba było przynajmniej podać nazwę producenta tych frykasów,
        wiedział by człowiek na co polować, a tak wielka tajemnica
    • Gość: Gnifli Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... IP: *.cable.smsnet.pl 23.11.09, 22:12
      taki knypek nie mógł za dużo zjeść :)
    • Gość: quosoo Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem "coś IP: *.93-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.11.09, 22:17
      drapieżny skorupiak, który żywi się martwymi organizmami

A mnie się zdawało, że drapieżne to się żywią takimi, które jeszcze chwilę
      przedtem żyły... Takiego ścierwojada to bym nazwał padlinożernym...
    • Gość: x Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... IP: *.dsl.krak.bdi.inetia.pl 23.11.09, 22:38
      To był wirus A/H1N1 !!!
    • Gość: momek Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:54
      gdyby to stworzonko wiedzialo, ze przez nie zostana zerwane wszelkie kontakty biznesowe to poczuloby ze jest wazne :)
    • Gość: xxx ciesz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:59
      powinienes sie cieszyc że zamiast zwykłych ryb masz szlachetnego skorupiaka.
      owoce morza są w cenie
      • Gość: Mandriva Re: ciesz sie IP: *.chello.pl 01.12.09, 22:01
        Chcesz to prześlę Ci :D
    • coo-baa Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... 23.11.09, 23:05
      • coo-baa Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś 23.11.09, 23:06
        mój koleżka znalazł kiedyś wesz morską w paprykarzu ze Szczecina, później dostał
        od firmy cały zapas konserwy w ramach odszkodowania
        • barti_1 Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś 24.11.09, 13:24
          Gdybym produkował gulasz szczeciński to też pewnie bym go rozdawał.:)
    • 4find.eu Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem 4find.eu 23.11.09, 23:23
      Kolego nie daj za wygraną, zainwestuj w znaczek i odeślij niechcianego gratisa
      pocztą. Myśle że przesyłka nie nie obejdzie się bez echa. :-)

polecam www.4find.eu
    • Gość: klimass Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś ob... IP: *.48.115.38.ltv.pl 23.11.09, 23:49
      ale widac ze wszystko inne zjadł tylko skorupiak mu przeszkadzał :D:D
      • Gość: Mandriva Re: Alertowicz: "W mojej konserwie znalazłem coś IP: *.chello.pl 01.12.09, 22:02
        To skorupiak mi zeżarł :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka