Dodaj do ulubionych

Po trawę nad Wełtawę

IP: 94.72.119.* 05.01.10, 14:01
witam mam juz ponad 30 lat , używam marihuany od ponad 10 lat i nie jestem uzależniony, zapale albo skosztuje wypieki raz na tydzień, wolę się odurzyć niż wypić legalny alkohol . Państwo polskie powinno zalegalizować, czy komuś się dzieje krzywda ? oczywiście tylko użytkownikom, po MJ nie odbija palma tak jak po alkoholu. Kazdy ma prawo do choć chwili szczęścia i zapomnienia o problemach, Najczęściej niewinni ludzie są zamykani za kraty, a co takiemu człowiekowi po wyjściu z więzienia pozostało? nic , cięzko o robote :/ a w więzieniu też mają dostęp do narkotyków i to do heroiny czy kokainy. Wiem że każdy pali marihuane, czy to lekarze czy informatycy, sam widziałem jak w wojsku palą, no na komendzie też używają, ale za policją stoi prawo a za nami niewinnymi człowiekami prawdA. Podaje link o chłopaku który przez niewłaściwe oskarżenie został pobity przez... www.otwartapestka.info/viewtopic.php?t=2656 . I jak tu bezpiecznie wyjść na ulice??
www.WOLNEKONOPIE.pl www.KONOPIALECZY.pl www.OTWARTAPESTKA.info
Obserwuj wątek
    • Gość: tak Re: Po trawę nad Wełtawę IP: 94.72.119.* 05.01.10, 15:56
      Dwie maturzystki palące skręta na ławce w parku zatrzymuje policyjny patrol. Rewizja osobista, przewiezienie suką na komisariat, przesłuchanie, potem przeszukanie mieszkań przy zszokowanych rodzicach. Zatrzymanie pamiętników jako dowodów w sprawie. Proces sądowy, wyrok więzienia w zawieszeniu, wyznaczenie kuratora. W przypadku jednej z dziewczyn załamanie nerwowe, oblana matura, depresja. To historia z życia wzięta.:/ Legalizujmy!! WOLNOŚĆ DLA KONOPI, KONOPIE DLA WOLNOŚCI!!!
    • Gość: tak Po trawę nad Wełtawę IP: 94.72.119.* 05.01.10, 15:56
      Dwie maturzystki palące skręta na ławce w parku zatrzymuje policyjny patrol. Rewizja osobista, przewiezienie suką na komisariat, przesłuchanie, potem przeszukanie mieszkań przy zszokowanych rodzicach. Zatrzymanie pamiętników jako dowodów w sprawie. Proces sądowy, wyrok więzienia w zawieszeniu, wyznaczenie kuratora. W przypadku jednej z dziewczyn załamanie nerwowe, oblana matura, depresja. To historia z życia wzięta.:/ Legalizujmy!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka