transoptor 02.03.03, 00:56 Na pewno wielu z nas ją pamięta.Czy tak jak mnie -na jej wspomnienie ,mocniej bije Wam serce,czy potraficie przywołać obraz tamtej osoby,jeśli tak-- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Pierwsza miłość... 02.03.03, 08:13 Miała na imie Agata i chciałem dla niej wejść na komin elekrociepłowni we Wrocku :) Na szczęście była mądrzejsza ode mnie i nie pozwoliła :-). Za to biegaliśmy sobie w deszczu na bosaka i przegadywaliśmy całe noce siedząc w namiocie, kiedy w tym czasie cała paka podskakiwała na baletach. Łaziliśmy na piesze wycieczki po 30 km, później autkiem jeździliśmy. Jej rodzice po dziś dzień nazywaja mnie "zięciem", choć wiedzą, że "się sprzedałem za pięć dych" w USC (tak twierdzi jej ojciec...he he he). Dyskoteki, imprezy, Sylwestry... Ale tak dobrze się dogadywaliśmy tylko wtedy, gdy "oficjalnie" nie byliśmy parą. Trwało to chyba sześć lat... Raz byliśmy "razem" i wszystko "się" psuło, a raz nie i było gicio. Szczeniakami byliśmy ;-), w głowach "fiku-miku", pod skrzydłami rodziców, to "świrowaliśmy". Ale przyszedł i taki czas, kiedy po paru latach spotkaliśmy się... na drugim końcu miasta w jednej firmie, na jednej ulicy... faktycznie...., serduszko zabiło mocniej ;-) Teraz Ona w szeroki swiat pojechała, mnie też nosi, ale pewnie jeszcze się spotkamy. Przeciez ta nasza planetka malunia jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw dzięki za ten temat Transoptorku :-) 02.03.03, 08:22 Juz nie musze pić dziś kawy (chyba, ze bezkofeinową)... Wiesz, serducho i tak mi wali, uzywki zbędne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Re: dzięki za ten temat Transoptorku :-) 02.03.03, 12:25 rzulwiku, tak slicznie piszesz o pierwszej milosci...To tak, jakbym widziala swoje romantyczne wizje(szczegolnie z bieganiem na boso w deszczu) az mi sie lezka w oku zakrecila. Az skora bylam pomyslec, ze ja takowej nie przezylam. Ale ja tez przezylam swoja milosc... Tylko... nie taka rozowa i wesola... Walczylam... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzięki za ten temat Transoptorku :-) 02.03.03, 12:34 a najbardziej okrutne jest to jak ktos ukradnie te cudowna milosc :( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 pachniała maciejką i bzami 02.03.03, 15:06 i nadal pachnie :) nie dla mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 eee, dla mnie też:) 02.03.03, 15:10 ten zapach drażni i serducho napędza! jest we mnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 transoptor - jakbym Cie teraz dorwał..!!! 02.03.03, 15:27 i po co tu wlazłem? transoptor napisał: > Na pewno wielu z nas ją pamięta. ---ja tak - nadwyraz wyraźnie:( > Czy tak jak mnie -na jej wspomnienie ,mocniej bije Wam serce, ---tak :) > czy potraficie przywołać obraz tamtej osoby, ---nou problem :) > jeśli tak----TAMTA MIŁOŚĆ była rzeczywiście pierwsza. ---to wiem :) dla mnie jedyna.. ostatnia? :( Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: transoptor - jakbym Cie teraz dorwał..!!! 02.03.03, 22:37 Niestety , nie mogę Cię pocieszyć - pamiętamy TE MIŁOŚCI właśnie dlatego , że były pierwsze i już nigdy czegoś podobnego nie przeżyjemy(nawet jeśli czasem "wracają"). Rzadko się jednak zdarza , że są jedyne,ostatnie . A więc rozejrzyj się wokół - nadchodzi wiosna i wydaje mi się ,że już czuć w powietrzu zapach wiosennych kwiatów..."nastaw nozdrza". PS nigdy się nie sprzedaj za ż a d n ą cenę w USC :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Re: transoptor - jakbym Cie teraz dorwał..!!! 02.03.03, 22:50 transoptor, teraz to dopiero odezwala sie moja romantyczna dusza.. oj, oj...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Pierwsza miłość... 05.03.03, 11:47 transoptor napisał: > Na pewno wielu z nas ją pamięta.Czy tak jak mnie -na jej wspomnienie ,mocniej > bije Wam serce,czy potraficie przywołać obraz tamtej osoby,jeśli tak-- Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: Pierwsza miłość... 05.03.03, 12:14 lastka napisała: > > Życzę każdemu takiej wspaniałej miłości /../ ---hehehe to i mnie? dziękuję, bardzo dziekuję i jeszcze Ciebie razem z tą Twoja PIERWSZĄ MIŁOŚCIĄ do kociołka z zupą rzulwiową "dorzucam" hehehe :) > Rozmawiamy o wszystkim i o niczym. ---a Ty skąd o tym wiedziałaś, że ślub gaduła z gadułą powinni brać, bo na starość to może zostać kiedy inne przeminie? hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Pierwsza miłość... 06.03.03, 10:51 nict1 napisał: > lastka napisała: > > > > Życzę każdemu takiej wspaniałej miłości /../ > ---hehehe to i mnie? dziękuję, bardzo dziekuję i jeszcze Ciebie razem z tą > Twoja PIERWSZĄ MIŁOŚCIĄ do kociołka z zupą rzulwiową "dorzucam" hehehe :) :P > > > Rozmawiamy o wszystkim i o niczym. > ---a Ty skąd o tym wiedziałaś, że ślub gaduła z gadułą powinni brać, bo na > starość to może zostać kiedy inne przeminie? hehehe :) > ha ha ha ty też będziesz brzydki i stary i jeszcze wredny :P Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Lastko i tak Cie lubię! hehehe 07.03.03, 02:23 lastka napisała: > nict1 napisał: > > > lastka napisała: > > > > > > Życzę każdemu takiej wspaniałej miłości /../ > > ---hehehe to i mnie? dziękuję, bardzo dziekuję i jeszcze Ciebie razem z tą > > > Twoja PIERWSZĄ MIŁOŚCIĄ do kociołka z zupą rzulwiową "dorzucam" hehehe :) > > :P ---Lastko to ja z czystej wdzięczności za życzenie piekne, c czystej sympatii dla Ciebie i Twojej Pierwszej Miłości, a Ty mnie tak....:( > > > Rozmawiamy o wszystkim i o niczym. > > ---a Ty skąd o tym wiedziałaś, że ślub gaduła z gadułą powinni brać, bo na >> > starość to może zostać kiedy inne przeminie? hehehe :) ---a pomyśl co zostanie na starość tym, którzy nie rozmawiają..:( > > ha ha ha ty też będziesz brzydki i stary i jeszcze wredny :P ---urodziwy nigdy nie byłem, więc się nie dziwię; stary będe, albo nie bedę (kto to wie?), a wrednota to cała moja uroda i..jakoś muszę się znosić :( > Ty mnie wcale lubić nie musisz, a ja Ciebię chcę lubić i lubię! hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Lastko i tak Cie lubię! hehehe 07.03.03, 02:37 nictusiu - wskakuj dziecinko pod kociołek ,podgrzać rzulwiową zupkę, albo wracaj do swoich epromów,teteeli i innych "kości" ps. zmień tę kretyńską sygnaturkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 jak kociołek nastawiłeś to go pilnuj! :) 07.03.03, 02:43 --dziękuje za "dziecinko" - znów miłe przywołałeś wspomnienie hehehe - rozumiem, że niechcący..:) --a od mojego "ogonka" to się może odtenteguj i będziesz miał po kłopocie?! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Nicto ja Ciebie też lubiem :))) 07.03.03, 08:00 nict1 napisał: > lastka napisała: > > > nict1 napisał: > > > > > lastka napisała: > > > > > > > > Życzę każdemu takiej wspaniałej miłości /../ > > > ---hehehe to i mnie? dziękuję, bardzo dziekuję i jeszcze Ciebie razem > z tą > > > > Twoja PIERWSZĄ MIŁOŚCIĄ do kociołka z zupą rzulwiową "dorzucam" > hehehe :) > > > :P > ---Lastko to ja z czystej wdzięczności za życzenie piekne, c czystej sympatii > dla Ciebie i Twojej Pierwszej Miłości, a Ty mnie tak....:( > > > > > Rozmawiamy o wszystkim i o niczym. > > > ---a Ty skąd o tym wiedziałaś, że ślub gaduła z gadułą powinni brać, > bo na > >> > starość to może zostać kiedy inne przeminie? hehehe :) > ---a pomyśl co zostanie na starość tym, którzy nie rozmawiają..:( > > > > ha ha ha ty też będziesz brzydki i stary i jeszcze wredny :P > ---urodziwy nigdy nie byłem, więc się nie dziwię; stary będe, albo nie bedę > (kto to wie?), a wrednota to cała moja uroda i..jakoś muszę się znosić :( > > > Ty mnie wcale lubić nie musisz, a ja Ciebię chcę lubić i lubię! hehehe :) > No przecież mówi,ę, że lubię nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Nicto ja Ciebie też lubiem :))) 07.03.03, 08:50 Transoptorku czy z NIcktusia chcesz zrobic pieczony ziemniaczek? Lepiej nie , bo go schrupiemy na pierwsze sniadanie i wtedy bedzie smutniej o jednego dzieciatka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Nicto ja Ciebie też lubiem :))) 07.03.03, 14:13 masz rację slo , musimy próbować dalej "wychowywać" naszą iskierkę Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No proszę :))) 07.03.03, 14:31 transoptor napisał: > masz rację slo , musimy próbować dalej "wychowywać" naszą iskierkę Takie obietnice a Nicto dzisiaj na kobiecie szaleje :))) Ups... Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Re: No proszę :))) 07.03.03, 16:32 lastka napisała: > > Takie obietnice a Nicto dzisiaj na kobiecie szaleje :))) > Ups... ?!?! chachachachacha oj, Lasteczko, plotkareczko:* Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko ach juz tam zaraz.... 07.03.03, 16:37 _mea_ napisała: > lastka napisała: > > > > Takie obietnice a Nicto dzisiaj na kobiecie szaleje :))) > > Ups... ..........na kobiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ach juz tam zaraz.... 07.03.03, 16:52 albo na bujanym koniku skoro to dziecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Re: ach juz tam zaraz.... 07.03.03, 16:57 albo na.... oj, tego nie wiecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ach juz tam zaraz.... 07.03.03, 17:27 nie, nie wiemy. powiedz na jaka litere sie zaczyna te "oj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: ach juz tam zaraz.... 07.03.03, 22:17 transoptor napisał: > r... jak:rower,rolki,rwotki,ruletka,riviera,raut,redakcja,robespiere(cognac) ,rozbieranka,rozpusta,roraty,rozgrzeszenie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Pierwsza miłość... 27.02.04, 10:16 a ja to nie bardzo chcem pamietac ;)) wole nie pierwsza :D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Pierwsza miłość... 27.02.04, 11:40 o! widze ,ze niektorzy juz wiosenne odczucia dostaja..... dobrze,ze czlek sie starzeje a z nim pamiec.... :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Pierwsza miłość... 28.02.04, 20:59 aaaaaaaaa kiedy to bylo, milion lat temu;-) ale pamietam, pamietam, byla piekna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Pierwsza miłość... 28.02.04, 21:11 slo-onko napisała: > aaaaaaaaa kiedy to bylo, milion lat temu;-) > ale pamietam, pamietam, byla piekna;-) chyba BYŁ ;) <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Pierwsza miłość... 28.02.04, 21:17 no ,nozna sobie cieplutko powspominac ,o tej pierwszej milosci,,,:)))))))))) co dech zapierala, serduszko grzala, po nocach spac nie dala o dreszcze przyprawiala hmmmmmmmmmmmmm,,,,,wspomnienia,,,,:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Pierwsza miłość... 28.02.04, 21:29 ulalka napisała: > > chyba BYŁ ;) > <hahaha> > byla PIERWSZA MILOSC :) łoto mi chodzilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Pierwsza miłość... 26.03.04, 20:51 ...........:)))))))))))))) no wlasnie, moze nie pierwsza ale kto zgadnie co jest (kto jest) moja miloscia????? :)))))))))))) kto trafi zostanie nagrodzony;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Pierwsza miłość... 26.03.04, 23:59 Sloo probuje zgadywac ;)) milosc do papusiania :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Pierwsza miłość... 27.03.04, 19:27 heheeh:) to on Kendu on-kasikk miala racje:) to on-ten music:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Pierwsza miłość... 27.03.04, 20:29 .... ale bylam "siarusia" hi,hi, ze sie nie polapalam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś