Gość: Mam psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 16:57 I dlatego takie coś jak play olewam na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skubi6 Jak już, to na całego ! 26.05.10, 17:00 A może by tak coś z aborcją? Jakieś zdjęcie z USG, na którym dziecinka ma logo Play? Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Re: Jak już, to na całego ! 26.05.10, 17:10 no jakiemuś "kreatywnemu" się oberwie za tak idiotyczny pomysł... a w play i tak zostanę bo lepszej sieci w Polsce nie ma (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Jak już, to na całego ! IP: *.bethere.co.uk 26.05.10, 17:25 Eee tam, to taka polityka a la Ryanair. Mozna mowic zle, byleby mowic... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tadekbor ahahahah JE & A C pla y 26.05.10, 17:57 wiesniaku bez wyobrazni, zostan ty w swoim umyslowym ciemnogrodzie, nikt normalny nie kupi nic w pla y ! na pewno nie po tym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iahoker Re: ahahahah JE & A C pla y IP: *.ghnet.pl 26.05.10, 20:14 na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: ahahahah JE & A C pla y IP: *.globalconnect.pl 27.05.10, 15:07 Ja mam wyjebane na 'biedne zwierzątka' i na mnie ta reklama nie robi wrażenia. Swoją droga niezłym musisz być idiotą skoro uważasz że taka reklama w jakimkolwiek znaczącym stopniu zmieni cokolwiek w podejściu potencjalnych i aktualnych klientów. Ot paru eko oszołomów zrezygnuje a reszta i tak będzie miała na nich wyjebane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: ahahahah JE & A C pla y IP: *.chello.pl 28.05.10, 13:00 mam nadzieje, ze zgnijesz, ze umrzesz i ze Cie bedzie bardzo bolalo, trollu smierdzacy Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Re: ahahahah JE & A C pla y 29.05.10, 15:51 cham bez wychowania i kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: 80.48.17.* 26.05.10, 17:01 Jak można!!!!! Jak długo jeszcze będziemy tolerować zachowanie tej sieci???? Zero zasad. Totalne dno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.cpe.netcabo.pt 26.05.10, 17:02 Wycofać sobie mogą, zapłacić pieniądze na organizacje też. Problem tylko w tym, że ktoś z firmy Play taka reklamę ostatecznie zaakceptował, bo przecież nikt, bez ostatecznego potwierdzenia klienta nie wrzuca czegoś takiego do sieci. To oznacza, że w firmie Play pracuję, przepraszam - idioci. Bo jak inaczej okreslić kogoś, kto decyduje się na opublikowanie czegoś takiego. No coż... Panowie i panie - dyrektorzy marketingu, wielcy specjaliści - Wasz poziom jest po prostu żenujący. Krawat i dobra pozycja w firmie to jedno, a poczucie etyki, sprawiedliwości, dobrego smaku itd to drugie. U Was te dwie rzeczy w parze niestety nie idą, co generalnie źle Wam wróży na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.cpartners.pl 26.05.10, 17:03 to skandal!!! gdyby nie przeprosiny i darowizny dla Straży dla zwierząt i VIVY, złożyłabym wypowiedzenie - tym bardziej, że teraz można z mniejszymi konsekwencjami... Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... 26.05.10, 17:03 no to play wypierd...j jutro zrywam umnowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksi Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.infinity.net.pl 26.05.10, 17:26 żebyś się nie zes.ał hehe z tą umową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elinkan Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.wroclaw.mm.pl 26.05.10, 18:18 żebyś ty się nie zasrał frajerze.. nie wiesz, że umowę można mieć nie tylko na czas określony? o nieokreslonym ty nie słyszał? nie łaszcze się na telefon za zeta i w zamian 2 letnie przywiązanie... wsiowy idiota z plebsu, myślisz, ze każdy jest jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibnalqq Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.tktelekom.pl 26.05.10, 18:26 Do mamy też tak się odnosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło 29.05.10, 15:53 i teraz powinno być: "-mama?" xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
erivela Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło 26.05.10, 17:34 Po pierwsze to w tym nowym LongPlay każdy może zerwać umowę, bez żądnych konsekwencji, a po drugie to niech wstydzą się ci, którzy oddają psy do schroniska, albo przywiązują do drzewa. Przecież Play tego nie robi tylko LUDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nam nam Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.acn.waw.pl 26.05.10, 18:22 Play kazał wam pisac longplay wielkimi literami w tekście stylizowanym na młodzieżowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iahoker Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.ghnet.pl 26.05.10, 20:16 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzis Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: 194.181.94.* 26.05.10, 18:15 Zerwij dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek S. Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.pg.com 26.05.10, 17:04 Jaka sieć, taka reklama. Totalny prymitywizm, słoma wychodzi z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakk Polacy jak zwykle bez poczucia humoru IP: *.mtvk.pl 26.05.10, 17:04 . Odpowiedz Link Zgłoś
satisfied_mind Re: Polacy jak zwykle bez poczucia humoru 26.05.10, 18:53 Kurde pójdź raz do schroniska dla zwierząt, zobacz jak tam porzucone psy cierpią, zagryzają się i tęsknią za człowiekiem (choć inne określenie ciśnie się na usta) i powtórz że nie mamy poczucia humoru... dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: Polacy jak zwykle bez poczucia humoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:05 Tobie zapewne tego poczucia humoru nie brakuje.I jak mniemam z kącika ust cieknie ci ślina, a wzrok masz nieruchomy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: Polacy jak zwykle bez poczucia humoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:19 > Tobie zapewne tego poczucia humoru nie brakuje.I jak mniemam z kącika ust > cieknie ci ślina, a wzrok masz nieruchomy . to było do zakk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.10, 17:07 Tyle "mądrych" osób zasiada w zespołach planujących kampanie reklamowe. Szkoda tylko, że nie mają w sobie trochę więcej wrażliwości i refleksji nad tym, że taka "reklama" jest nie tylko niesmaczna, ale może też urazić uczucia wielu osób...może następnym razem kreatywne głowy z Play-a zastanowią się nad reklamą nieco wyższych lotów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herksu A to polski kołtun właśnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 17:09 I mnie właśnie wkarwia w tym kraju. Ten ogłupiały naród zawsze musi kogoś nienawidzić, zawsze kimś pogardzać. Przed wojną nienawidzili Żydów. Teraz na topie są psy i PiS-owcy. Zaczep na ulicy byle babola, to ci powie jeden, ze nienawidzi psów, bo srają i PiS-owców, bo w telewizji mówili, ze to gady. Typowy kołtun. Koniecznie komórką z Playa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonobo Re: A to polski kołtun właśnie ? IP: 132.170.51.* 26.05.10, 18:01 "I mnie właśnie wkarwia w tym kraju. Ten ogłupiały naród zawsze musi kogoś > nienawidzić, zawsze kimś pogardzać. Przed wojną nienawidzili Żydów. Teraz na > topie są psy i PiS-owcy. Zaczep na ulicy byle babola, to ci powie jeden, ze > nienawidzi psów, bo srają i PiS-owców, bo w telewizji mówili, ze to gady. > Typowy kołtun. Koniecznie komórką z Playa." Czy szanowny "Herksu" to osobnik rodem z PiSuaru? Albowiem przedstawia PiSuarczykow tylko i wylacznie w roli ofiar... a ja znam przynajmniej kilku PiSuarczykow, ktorzy nienawidza ludzi z PO, z PSL i z SLD, a do tego czesc z nich nienawidzi "kolorowych", homoseksualistow, innowiercow, itd., itd.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herksu Re: A to polski kołtun właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 18:24 bonobo zapomniałeś dodać, że korzystasz z Playa i masz wielki szacun dla Wojewódzkiego etc. Właśnie o takich kołtunach jak TY był mój wpis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlmaMater Szczyt cynizmu! Play nie widział, jaką ma reklamę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 17:10 Moim zdaniem to cyniczna zagrywka: zrobili obrzydliwą reklamę, wiedząc, że media się oburzą i zamieszczą reklamę za darmo, a oni rzucą parę groszy zbulwersowanym organizacjom prozwierzęcym, co będzie kosztowało dużo mniej niż zamieszczenie w tych mediach mniej kontrowersyjnej reklamy. W dodatku ludzie obejrzą reklamę uważnie, czego w innym przypadku by nie zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakk Re: Szczyt cynizmu! Play nie widział, jaką ma rek IP: *.mtvk.pl 26.05.10, 17:16 Może nawet sami zadzwonili na alert do GW ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakk Re: Szczyt cynizmu! Play nie widział, jaką ma rek IP: *.mtvk.pl 26.05.10, 17:21 I bardzo możliwe, że sami zadzwonili na alert do GW :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay Re: Szczyt cynizmu! Play nie widział, jaką ma rek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 18:46 Nie sądzę. Wiedzą dobrze, że po takim zagraniu bardzo wielu ludzi będzie już na zawsze podświadomie zniechęconych do tej marki. Moim zdaniem typowy strzał w stopę i reklama wymyślona przez kogoś, kto nie ma na ten temat zielonego pojęcia. Zresztą tak też było z tym ich kolorowym flakiem, wymyślili go jacyś studenci. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgod Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... 26.05.10, 17:12 To już kolejna żenująca reklama Playa. Jakiś czas temu używali podobizny znanego komunistycznego zbrodniarza, czyli pana Che Guevary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: 217.98.13.* 26.05.10, 17:13 Z wszystkich durnych reklam telefonii komórkowych najgłupsze ma Play! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Tylko idiota nie rozumie tej reklamy IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.10, 17:16 Przecież to jest czyta aluzja, Playa możesz się pozbyć psa nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd1234 Re: Tylko idiota nie rozumie tej reklamy IP: *.chello.pl 26.05.10, 20:01 Musiałem się przekopać przez jakieś 50 komentarzy żeby trafić na jeden, którego autor dysponuje mózgiem i potrafi go użyć. Lepsze to niż nic ale rozczarowanie poziomem czytelników/komentatorów gazeta.pl ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka45 Re: Tylko idiota nie rozumie tej reklamy 27.05.10, 11:18 Myslalam, ze ja jedna tak ta reklame odebralam, mocna, ale przeciez uderza w tych, ktorzy sie psy traktuja jak rzecz, ktora mozna wyrzucic ma smietnik, moze troche okrutnie, ale naswietlili dola psow w schroniskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ansh Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: 95.108.20.* 26.05.10, 17:16 Jutro wymieniam play na inny starter. Nie bede sie podpisywala pod takimi reklamami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Play Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.k2.pl 26.05.10, 17:17 Oficjalne stanowisko Play brzmi: "PLAY od początku swojej działalności wspierał i aktywnie wspiera fundacje i organizacje zajmujące się ochroną zwierząt, szczególnie tych najsłabszych i porzuconych. Reklama jest przykrym nieporozumieniem za co przepraszamy i natychmiast wstrzymaliśmy jej wykorzystywanie. Intencją reklamy nie było budzenie skojarzeń z cierpieniem ani obraza uczuć odbiorców. Zamierzamy, razem z agencją, która zrealizowała ten projekt wesprzeć jeszcze w tym miesiącu dwie inicjatywy Straż Dla Zwierząt oraz Fundację Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt VIVA!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBG Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.10, 17:18 Jakoś zupełmnie mnie nie dziwi, że to Play. Ta firma nie ma za grosz moralności. Dla mnie istnieją tylko trzej operatorzy, Play'a nigdy nie biorę pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a href Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.compower.pl 26.05.10, 17:20 Hehe, tłumek pyszczy, a spece od reklamy Playa zacierają łapki. Niezły pomysł, swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.aster.pl 26.05.10, 17:51 a herf - tłumoku długo nad tym co wypierdziołeś - myślołeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.aster.pl 26.05.10, 17:52 a herf i z tego myślenia dwa razy posłołeś? Debilu jeden przypominam internet jest dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozim zgasło poczucie ironii? ponownie? IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.10, 17:25 Uważam, że ta reklama jest "w punkt", tzn. w kontekście Demotywatorów, czyli miejsca w którym jest ona umieszczona, mieści się ona w konwencji, a nawet dorównuje pomysłom użytkowników serwisu. Dlaczego w takim razie nie czepiać się samych użytkowników, że wiele podobnych treści tam umieszczają i z takich treści mają ubaw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.159.15.146.static.crowley.pl 26.05.10, 17:25 Ale zenada!!! Osoba odpowiedzialna w Playu za reklame powinna sie puknac w glowe. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan B Wczoraj miałem iść podpisać umowę z nimi! IP: *.chello.pl 26.05.10, 17:29 Ale z racji takiej że kocham zwierzęta stracili klienta. Nawet będę naokoło namawiał wszystkich żeby ich olali :) Wy też to zróbcie! Odpowiedz Link Zgłoś
koralina5 Re: Wczoraj miałem iść podpisać umowę z nimi! 26.05.10, 17:39 Ludzie, przecież to wy oddajecie psy do schroniska, a nie play. Kto je tam umieścił, kto się pozbywa niechcianych psów? Zastanówcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malapsotka Re: Wczoraj miałem iść podpisać umowę z nimi! IP: 91.85.140.* 26.05.10, 18:37 Koralinko - nie pojelas jaki ten przekaz Play jest makiaweliczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: Wczoraj miałem iść podpisać umowę z nimi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:02 Kto je tam > umieścił, kto się pozbywa niechcianych psów? Zastanówcie się. Widac dziewczyno ,że myślenie nie jest twoją mocna stroną.To na takich jak ty ,takie cymbały z tej żalosnej telefonii , ktorej nazwy nawet nie mam ochoty wymawiać, robią kokosy.Poćwicz trochę komórki mózgowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kryptopatolog wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był... 26.05.10, 17:36 obóz koncentracyjny dla ludzi, a nie schronisko, to takiego oburzenia by nie było. Psy dla psiarzy są tym, czym mogliby być ludzie, tyle że z ludźmi nie umieją zbudować relacji, bo to dla nich za trudne. a pies ma to w instynkcie. musi mieć, bo inaczej by nie przetrwał, gdyż jest zwierzęciem stadnym. nie mam nic przeciwko samym psom, cenię i lubię te zwierzęta. ale zawsze mnie śmieszy ta cała pseudo-miłość psiarzy do psów. gdybyście mieli w sobie więcej empatii a mniej instynktu, więcej radości a mniej agresji, to byście umieli nawiązać zdrowe relacje z ludźmi. LUDŹMI! tymi fajnymi, rzecz jasna. reklama nadal by się Wam nie podobała, to oczywiste. ale przynajmniej nie byłoby tego egoistycznego oburzenia, jak u starych bab co im ktoś na "święty obraz" źle powiedział. ten sam beznadziejny mechanizm, zagubionych ludzi, którzy nie umieją się odnaleźć w społecznej rzeczywistości. oczywiście do ani jednego omamionego psiarza nie dotrze, to, co staram się przekazać. brak umiejętności nauki (nie mylić z wkuwaniem, sporo psiarzy to obecne, lub dawne kujony) jest kolejną cechą charakterystyczną dla tej kategorii społecznej. ale napisać musiałem. PS. swoją drogą Play swój cel osiągnął. wirus się rozprzestrzenił^^ Odpowiedz Link Zgłoś
koralina5 Re: wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był 26.05.10, 17:47 Dokładnie zgadzam się, lepiej gdyby poszli wszyscy pomóc przy powodzi, a nie szukać byle okazji do zaczepki, aby tylko wywołać jakąś awanturę. Burzą się na pewno ci którzy nie maja pojęcia o sieci, ale cóż...taki instynkt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był IP: *.aster.pl 26.05.10, 18:05 to se leć tłumoczku i pomagaj.a pod smoleńskiem byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:16 > Dokładnie zgadzam się, lepiej gdyby poszli wszyscy pomóc przy powodzi, a nie > szukać byle okazji do zaczepki, aby tylko wywołać jakąś awanturę Idź smarkulo na koncert swojej idolki Dody i weź ze soba tego kryptopatologa, ktorego tak popierasz. Jak oboje sprężycie swoje mizerne móżdzydła , to może nawet uda wam się rozszyfrować , co jest napisane na bilecie. A nalepiej to weźcie wiosła i spłyńcie razem z powodzią , o ktorej jedynie coś tam slyszeliście .Bo temat zwierząt najwyrażniej was przerasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi Re: wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był IP: *.aster.pl 26.05.10, 18:03 posłuchaj kryptopatologu czy jak tam się nazwałaś kobieto, łatwo rozgryżć autora takiego bełkotu.dziecino chcesz zaistnieć pisz se bloga o kosmetykach, imprezach, boyach, ciuszkach z marnej siecówki. a najlepiej zejdz do krypty bo patologia u ciebie już się objawia.na marginesie dodam, że nie masz pojęcia o czym piszesz, nie masz pojęcia o temacie, o uczuciach i mentalności ludzi, którzy mają zawierzęta i żal mi ciebie.a zwierzaka żadnego nie masz i nigdy nie bierz bo tacy ludzie jak ty nigdy nie będą żyli w symbiozie ze swoim ukochanym zwierzakiem.Życzę "odnalezienia się w społecznej rzeczywistości" i daj se spokój z przekazem. Rzeczywiście tak " jienteligientnypszekas" jak twój nie trafia i nie trafi bo twoje imię 40 i 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xDFh Re: wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był IP: *.wroclaw.mm.pl 26.05.10, 18:22 a ty masz niby być tym fajnym?? smierdzisz frajerze... i ręczę, ze mój pies ma lepsze pochodzenie niż ty.. głupi wypierdku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Marketing Playa do schroniska!!! Niech poczują... IP: 217.153.207.* 26.05.10, 17:37 jak to jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stax Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 17:42 Reklama w stylu Benettona.Bardzo prymitywna. Obliczona na wywołanie zainteresowania po skandalu. Dosyć ryzykowne posunięcie. Żadne przeprosiny i deklaracje wpłaty nic już nie zmienią. Przecież nie wyprodukowano tego w jedno popołudnie , ktoś to wymyślił , jeszcze inny zaakceptował. Widać szefowie od marketingu mają potencjalnych klientów za idiotów. Albo co gorsze , z ich badań rynku wyszło że tak jest. Kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.globalconnect.pl 27.05.10, 15:03 Z punktu widzenia klienta jest jest mi obojętne za kogo mnie uważa sprzedawca/sklep/sieć/usługodawca jeśli jedynym kryterium jakim ja się kieruje jest jakość aktualnej oferty przekładająca się bezpośrednio na ceny i koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel demotywatory 26.05.10, 17:43 zawsze wiedziałem że demoty to gówno teraz mam tego dowód... A ludzie z pleja... no cóż jak sie zarabia parenaście tysięcy i dopuszcza tego typu reklame to to wiadomo jakim jest sie człowiekiem bez komentarza. KŻal tylko że mądrzy ludzie musza w tym kraju tyrać a bezmózgi i półgłówki kosza kasę. aki krasj taka jego przysłość Odpowiedz Link Zgłoś