Dodaj do ulubionych

Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 16:57
I dlatego takie coś jak play olewam na zawsze.
Obserwuj wątek
    • skubi6 Jak już, to na całego ! 26.05.10, 17:00
      A może by tak coś z aborcją? Jakieś zdjęcie z USG, na którym dziecinka ma logo
      Play?

• erroid Re: Jak już, to na całego ! 26.05.10, 17:10
        no jakiemuś "kreatywnemu" się oberwie za tak idiotyczny pomysł... a w play i tak
        zostanę bo lepszej sieci w Polsce nie ma (:
        • Gość: gosciu Re: Jak już, to na całego ! IP: *.bethere.co.uk 26.05.10, 17:25
          Eee tam, to taka polityka a la Ryanair. Mozna mowic zle, byleby mowic... ;)
        • tadekbor ahahahah JE & A C pla y 26.05.10, 17:57
          wiesniaku bez wyobrazni, zostan ty w swoim umyslowym ciemnogrodzie, nikt
          normalny nie kupi nic w pla y ! na pewno nie po tym !
          • Gość: andsed Re: ahahahah JE & A C pla y IP: *.aster.pl 26.05.10, 18:06
            LOL :D
          • Gość: iahoker Re: ahahahah JE & A C pla y IP: *.ghnet.pl 26.05.10, 20:14
            na pewno
          • Gość: Robercik Re: ahahahah JE & A C pla y IP: *.globalconnect.pl 27.05.10, 15:07
            Ja mam wyjebane na 'biedne zwierzątka' i na mnie ta reklama nie robi wrażenia.
            Swoją droga niezłym musisz być idiotą skoro uważasz że taka reklama w
            jakimkolwiek znaczącym stopniu zmieni cokolwiek w podejściu potencjalnych i
            aktualnych klientów. Ot paru eko oszołomów zrezygnuje a reszta i tak będzie
            miała na nich wyjebane.
            • Gość: ya Re: ahahahah JE & A C pla y IP: *.chello.pl 28.05.10, 13:00
              mam nadzieje, ze zgnijesz, ze umrzesz i ze Cie bedzie bardzo bolalo, trollu
              smierdzacy
          • erroid Re: ahahahah JE & A C pla y 29.05.10, 15:51
            cham bez wychowania i kultury
    • Gość: Zbyszek Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: 80.48.17.* 26.05.10, 17:01
      Jak można!!!!! Jak długo jeszcze będziemy tolerować zachowanie tej
      sieci???? Zero zasad. Totalne dno...
    • Gość: Joanna Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.cpe.netcabo.pt 26.05.10, 17:02
      Wycofać sobie mogą, zapłacić pieniądze na organizacje też. Problem tylko w
      tym, że ktoś z firmy Play taka reklamę ostatecznie zaakceptował, bo przecież
      nikt, bez ostatecznego potwierdzenia klienta nie wrzuca czegoś takiego do
      sieci. To oznacza, że w firmie Play pracuję, przepraszam - idioci. Bo jak
      inaczej okreslić kogoś, kto decyduje się na opublikowanie czegoś takiego. No
      coż... Panowie i panie - dyrektorzy marketingu, wielcy specjaliści - Wasz
      poziom jest po prostu żenujący. Krawat i dobra pozycja w firmie to jedno, a
      poczucie etyki, sprawiedliwości, dobrego smaku itd to drugie. U Was te dwie
      rzeczy w parze niestety nie idą, co generalnie źle Wam wróży na przyszłość.
    • Gość: Monika Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.cpartners.pl 26.05.10, 17:03
      to skandal!!! gdyby nie przeprosiny i darowizny dla Straży dla zwierząt i
      VIVY, złożyłabym wypowiedzenie - tym bardziej, że teraz można z mniejszymi
      konsekwencjami...
    • elinkan Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... 26.05.10, 17:03
      no to play wypierd...j jutro zrywam umnowę
      • Gość: iksi Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.infinity.net.pl 26.05.10, 17:26
        żebyś się nie zes.ał hehe z tą umową
        • Gość: elinkan Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.wroclaw.mm.pl 26.05.10, 18:18
          żebyś ty się nie zasrał frajerze..

nie wiesz, że umowę można mieć nie tylko na czas określony? o nieokreslonym ty
          nie słyszał? nie łaszcze się na telefon za zeta i w zamian 2 letnie
          przywiązanie... wsiowy idiota z plebsu, myślisz, ze każdy jest jak ty?
          • Gość: ibnalqq Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.tktelekom.pl 26.05.10, 18:26
            Do mamy też tak się odnosisz?
            • erroid Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło 29.05.10, 15:53
              i teraz powinno być: "-mama?" xDDD
      • erivela Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło 26.05.10, 17:34
        Po pierwsze to w tym nowym LongPlay każdy może zerwać umowę, bez żądnych
        konsekwencji, a po drugie to niech wstydzą się ci, którzy oddają psy do
        schroniska, albo przywiązują do drzewa. Przecież Play tego nie robi tylko LUDZIE!
        • Gość: nam nam Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.acn.waw.pl 26.05.10, 18:22
          Play kazał wam pisac longplay wielkimi literami w tekście
          stylizowanym na młodzieżowy?
          • Gość: iahoker Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.ghnet.pl 26.05.10, 20:16
            tak
      • Gość: Zdzis Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: 194.181.94.* 26.05.10, 18:15
        Zerwij dziś.
    • Gość: Tomek S. Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.pg.com 26.05.10, 17:04
      Jaka sieć, taka reklama. Totalny prymitywizm, słoma wychodzi z butów.
    • Gość: zakk Polacy jak zwykle bez poczucia humoru IP: *.mtvk.pl 26.05.10, 17:04
      .
      • satisfied_mind Re: Polacy jak zwykle bez poczucia humoru 26.05.10, 18:53
        Kurde pójdź raz do schroniska dla zwierząt, zobacz jak tam porzucone psy
        cierpią, zagryzają się i tęsknią za człowiekiem (choć inne określenie ciśnie się
        na usta) i powtórz że nie mamy poczucia humoru... dno.
      • Gość: psychiatra Re: Polacy jak zwykle bez poczucia humoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:05
        Tobie zapewne tego poczucia humoru nie brakuje.I jak mniemam z kącika ust
        cieknie ci ślina, a wzrok masz nieruchomy .
        • Gość: psychiatra Re: Polacy jak zwykle bez poczucia humoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:19
          > Tobie zapewne tego poczucia humoru nie brakuje.I jak mniemam z kącika ust
          > cieknie ci ślina, a wzrok masz nieruchomy .

to było do zakk
    • Gość: gościówa Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.10, 17:07
      Tyle "mądrych" osób zasiada w zespołach planujących kampanie reklamowe. Szkoda tylko, że nie mają w sobie trochę więcej wrażliwości i refleksji nad tym, że taka "reklama" jest nie tylko niesmaczna, ale może też urazić uczucia wielu osób...może następnym razem kreatywne głowy z Play-a zastanowią się nad reklamą nieco wyższych lotów...
    • Gość: Herksu A to polski kołtun właśnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 17:09
      I mnie właśnie wkarwia w tym kraju. Ten ogłupiały naród zawsze musi kogoś
      nienawidzić, zawsze kimś pogardzać. Przed wojną nienawidzili Żydów. Teraz na
      topie są psy i PiS-owcy. Zaczep na ulicy byle babola, to ci powie jeden, ze
      nienawidzi psów, bo srają i PiS-owców, bo w telewizji mówili, ze to gady.
      Typowy kołtun. Koniecznie komórką z Playa
      • erroid Re: A to polski kołtun właśnie... 26.05.10, 17:12
        ciekawy przekaz...
          *&^%$R#QE@
            jakiś error na forum
      • Gość: bonobo Re: A to polski kołtun właśnie ? IP: 132.170.51.* 26.05.10, 18:01
        "I mnie właśnie wkarwia w tym kraju. Ten ogłupiały naród zawsze musi
        kogoś
        > nienawidzić, zawsze kimś pogardzać. Przed wojną nienawidzili
        Żydów. Teraz na
        > topie są psy i PiS-owcy. Zaczep na ulicy byle babola, to ci powie
        jeden, ze
        > nienawidzi psów, bo srają i PiS-owców, bo w telewizji mówili, ze
        to gady.
        > Typowy kołtun. Koniecznie komórką z Playa."

Czy szanowny "Herksu" to osobnik rodem z PiSuaru?
        Albowiem przedstawia PiSuarczykow tylko i wylacznie
        w roli ofiar... a ja znam przynajmniej kilku
        PiSuarczykow, ktorzy nienawidza ludzi z PO,
        z PSL i z SLD, a do tego czesc z nich
        nienawidzi "kolorowych", homoseksualistow,
        innowiercow, itd., itd.!
        • Gość: herksu Re: A to polski kołtun właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 18:24
          bonobo zapomniałeś dodać, że korzystasz z Playa i masz wielki szacun dla
          Wojewódzkiego etc. Właśnie o takich kołtunach jak TY był mój wpis
    • Gość: AlmaMater Szczyt cynizmu! Play nie widział, jaką ma reklamę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 17:10
      Moim zdaniem to cyniczna zagrywka: zrobili obrzydliwą reklamę, wiedząc, że media się oburzą i zamieszczą reklamę za darmo, a oni rzucą parę groszy zbulwersowanym organizacjom prozwierzęcym, co będzie kosztowało dużo mniej niż zamieszczenie w tych mediach mniej kontrowersyjnej reklamy.
      W dodatku ludzie obejrzą reklamę uważnie, czego w innym przypadku by nie zrobili.
      • Gość: zakk Re: Szczyt cynizmu! Play nie widział, jaką ma rek IP: *.mtvk.pl 26.05.10, 17:16
        Może nawet sami zadzwonili na alert do GW ;))
      • Gość: zakk Re: Szczyt cynizmu! Play nie widział, jaką ma rek IP: *.mtvk.pl 26.05.10, 17:21
        I bardzo możliwe, że sami zadzwonili na alert do GW :))
      • Gość: tay Re: Szczyt cynizmu! Play nie widział, jaką ma rek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 18:46
        Nie sądzę. Wiedzą dobrze, że po takim zagraniu bardzo wielu ludzi
        będzie już na zawsze podświadomie zniechęconych do tej marki. Moim
        zdaniem typowy strzał w stopę i reklama wymyślona przez kogoś, kto nie
        ma na ten temat zielonego pojęcia. Zresztą tak też było z tym ich
        kolorowym flakiem, wymyślili go jacyś studenci.
    • thorgod Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... 26.05.10, 17:12
      To już kolejna żenująca reklama Playa. Jakiś czas temu używali podobizny znanego komunistycznego zbrodniarza, czyli pana Che Guevary.
    • Gość: xyz Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: 217.98.13.* 26.05.10, 17:13
      Z wszystkich durnych reklam telefonii komórkowych najgłupsze ma Play!
    • Gość: Adam Tylko idiota nie rozumie tej reklamy IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.10, 17:16
      Przecież to jest czyta aluzja, Playa możesz się pozbyć psa nie ...
      • Gość: abcd1234 Re: Tylko idiota nie rozumie tej reklamy IP: *.chello.pl 26.05.10, 20:01
        Musiałem się przekopać przez jakieś 50 komentarzy żeby trafić na jeden, którego
        autor dysponuje mózgiem i potrafi go użyć. Lepsze to niż nic ale rozczarowanie
        poziomem czytelników/komentatorów gazeta.pl ogromne.
      • ilonka45 Re: Tylko idiota nie rozumie tej reklamy 27.05.10, 11:18
        Myslalam, ze ja jedna tak ta reklame odebralam, mocna, ale przeciez
        uderza w tych, ktorzy sie psy traktuja jak rzecz, ktora mozna
        wyrzucic ma smietnik, moze troche okrutnie, ale naswietlili dola
        psow w schroniskach.
    • Gość: Ansh Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: 95.108.20.* 26.05.10, 17:16
      Jutro wymieniam play na inny starter. Nie bede sie podpisywala pod takimi reklamami.
    • Gość: Play Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.k2.pl 26.05.10, 17:17
      Oficjalne stanowisko Play brzmi:
      "PLAY od początku swojej działalności wspierał i aktywnie wspiera fundacje i organizacje zajmujące się ochroną zwierząt, szczególnie tych najsłabszych i porzuconych. Reklama jest przykrym nieporozumieniem za co przepraszamy i natychmiast wstrzymaliśmy jej wykorzystywanie. Intencją reklamy nie było budzenie skojarzeń z cierpieniem ani obraza uczuć odbiorców. Zamierzamy, razem z agencją, która zrealizowała ten projekt wesprzeć jeszcze w tym miesiącu dwie inicjatywy Straż Dla Zwierząt oraz Fundację Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt VIVA!"
    • Gość: ZBG Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.10, 17:18
      Jakoś zupełmnie mnie nie dziwi, że to Play. Ta firma nie ma za grosz
      moralności. Dla mnie istnieją tylko trzej operatorzy, Play'a nigdy nie biorę
      pod uwagę.
    • Gość: a href Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.compower.pl 26.05.10, 17:20
      Hehe, tłumek pyszczy, a spece od reklamy Playa zacierają łapki.

Niezły pomysł, swoją drogą.
      • Gość: valdi Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.aster.pl 26.05.10, 17:51
        a herf - tłumoku długo nad tym co wypierdziołeś - myślołeś?
      • Gość: valdi Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.aster.pl 26.05.10, 17:52
        a herf i z tego myślenia dwa razy posłołeś? Debilu jeden przypominam
        internet jest dla wszystkich.
    • Gość: ozim zgasło poczucie ironii? ponownie? IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.10, 17:25
      Uważam, że ta reklama jest "w punkt", tzn. w kontekście Demotywatorów,
      czyli miejsca w którym jest ona umieszczona, mieści się ona w
      konwencji, a nawet dorównuje pomysłom użytkowników serwisu. Dlaczego w
      takim razie nie czepiać się samych użytkowników, że wiele podobnych
      treści tam umieszczają i z takich treści mają ubaw?
    • Gość: atom Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.159.15.146.static.crowley.pl 26.05.10, 17:25
      Ale zenada!!! Osoba odpowiedzialna w Playu za reklame powinna sie
      puknac w glowe. Wstyd!
    • Gość: Pan B Wczoraj miałem iść podpisać umowę z nimi! IP: *.chello.pl 26.05.10, 17:29
      Ale z racji takiej że kocham zwierzęta stracili klienta. Nawet będę naokoło
      namawiał wszystkich żeby ich olali :)

Wy też to zróbcie!
      • koralina5 Re: Wczoraj miałem iść podpisać umowę z nimi! 26.05.10, 17:39
        Ludzie, przecież to wy oddajecie psy do schroniska, a nie play. Kto je tam
        umieścił, kto się pozbywa niechcianych psów? Zastanówcie się.
        • Gość: malapsotka Re: Wczoraj miałem iść podpisać umowę z nimi! IP: 91.85.140.* 26.05.10, 18:37
          Koralinko - nie pojelas jaki ten przekaz Play jest makiaweliczny?
        • Gość: dobra rada Re: Wczoraj miałem iść podpisać umowę z nimi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:02
          Kto je tam
          > umieścił, kto się pozbywa niechcianych psów? Zastanówcie się.

Widac dziewczyno ,że myślenie nie jest twoją mocna stroną.To na takich jak ty
          ,takie cymbały z tej żalosnej telefonii , ktorej nazwy nawet nie mam ochoty
          wymawiać, robią kokosy.Poćwicz trochę komórki mózgowe.
    • kryptopatolog wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był... 26.05.10, 17:36
      obóz koncentracyjny dla ludzi, a nie schronisko, to takiego oburzenia by nie było.

Psy dla psiarzy są tym, czym mogliby być ludzie, tyle że z ludźmi nie umieją
      zbudować relacji, bo to dla nich za trudne. a pies ma to w instynkcie. musi
      mieć, bo inaczej by nie przetrwał, gdyż jest zwierzęciem stadnym.

nie mam nic przeciwko samym psom, cenię i lubię te zwierzęta. ale zawsze mnie
      śmieszy ta cała pseudo-miłość psiarzy do psów. gdybyście mieli w sobie więcej
      empatii a mniej instynktu, więcej radości a mniej agresji, to byście umieli
      nawiązać zdrowe relacje z ludźmi. LUDŹMI! tymi fajnymi, rzecz jasna.

reklama nadal by się Wam nie podobała, to oczywiste. ale przynajmniej nie byłoby
      tego egoistycznego oburzenia, jak u starych bab co im ktoś na "święty obraz" źle
      powiedział. ten sam beznadziejny mechanizm, zagubionych ludzi, którzy nie umieją
      się odnaleźć w społecznej rzeczywistości.

oczywiście do ani jednego omamionego psiarza nie dotrze, to, co staram się
      przekazać. brak umiejętności nauki (nie mylić z wkuwaniem, sporo psiarzy to
      obecne, lub dawne kujony) jest kolejną cechą charakterystyczną dla tej kategorii
      społecznej.

ale napisać musiałem.

PS. swoją drogą Play swój cel osiągnął. wirus się rozprzestrzenił^^
      • koralina5 Re: wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był 26.05.10, 17:47
        Dokładnie zgadzam się, lepiej gdyby poszli wszyscy pomóc przy powodzi, a nie
        szukać byle okazji do zaczepki, aby tylko wywołać jakąś awanturę. Burzą się na
        pewno ci którzy nie maja pojęcia o sieci, ale cóż...taki instynkt...
        • Gość: arek Re: wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był IP: *.aster.pl 26.05.10, 18:05
          to se leć tłumoczku i pomagaj.a pod smoleńskiem byłaś?
        • Gość: abc Re: wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:16
          > Dokładnie zgadzam się, lepiej gdyby poszli wszyscy pomóc przy powodzi, a nie
          > szukać byle okazji do zaczepki, aby tylko wywołać jakąś awanturę

Idź smarkulo na koncert swojej idolki Dody i weź ze soba tego kryptopatologa,
          ktorego tak popierasz. Jak oboje sprężycie swoje mizerne móżdzydła , to może
          nawet uda wam się rozszyfrować , co jest napisane na bilecie.
          A nalepiej to weźcie wiosła i spłyńcie razem z powodzią , o ktorej jedynie coś
          tam slyszeliście .Bo temat zwierząt najwyrażniej was przerasta.
      • Gość: valdi Re: wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był IP: *.aster.pl 26.05.10, 18:03
        posłuchaj kryptopatologu czy jak tam się nazwałaś kobieto, łatwo
        rozgryżć autora takiego bełkotu.dziecino chcesz zaistnieć pisz se
        bloga o kosmetykach, imprezach, boyach, ciuszkach z marnej siecówki.
        a najlepiej zejdz do krypty bo patologia u ciebie już się objawia.na
        marginesie dodam, że nie masz pojęcia o czym piszesz, nie masz
        pojęcia o temacie, o uczuciach i mentalności ludzi, którzy mają
        zawierzęta i żal mi ciebie.a zwierzaka żadnego nie masz i nigdy nie
        bierz bo tacy ludzie jak ty nigdy nie będą żyli w symbiozie ze swoim
        ukochanym zwierzakiem.Życzę "odnalezienia się w społecznej
        rzeczywistości" i daj se spokój z przekazem. Rzeczywiście tak "
        jienteligientnypszekas" jak twój nie trafia i nie trafi bo twoje
        imię 40 i 4.
      • Gość: xDFh Re: wszyscy święcie oburzeni. nawet jak by to był IP: *.wroclaw.mm.pl 26.05.10, 18:22
        a ty masz niby być tym fajnym?? smierdzisz frajerze... i ręczę, ze mój pies ma
        lepsze pochodzenie niż ty.. głupi wypierdku
    • Gość: Gość Marketing Playa do schroniska!!! Niech poczują... IP: 217.153.207.* 26.05.10, 17:37
      jak to jest!
    • Gość: Stax Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło "... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 17:42
      Reklama w stylu Benettona.Bardzo prymitywna.
      Obliczona na wywołanie zainteresowania po skandalu.
      Dosyć ryzykowne posunięcie.
      Żadne przeprosiny i deklaracje wpłaty nic już nie zmienią.
      Przecież nie wyprodukowano tego w jedno popołudnie , ktoś to wymyślił ,
      jeszcze inny zaakceptował.
      Widać szefowie od marketingu mają potencjalnych klientów za idiotów.
      Albo co gorsze , z ich badań rynku wyszło że tak jest.
      Kompromitacja.
      • Gość: Robercik Re: Reklama sieci Play - psy w schronisku i hasło IP: *.globalconnect.pl 27.05.10, 15:03
        Z punktu widzenia klienta jest jest mi obojętne za kogo mnie uważa
        sprzedawca/sklep/sieć/usługodawca jeśli jedynym kryterium jakim ja się kieruje
        jest jakość aktualnej oferty przekładająca się bezpośrednio na ceny i koszty.
    • gelbigel demotywatory 26.05.10, 17:43
      zawsze wiedziałem że demoty to gówno teraz mam tego dowód... A ludzie z pleja... no cóż jak sie zarabia parenaście tysięcy i dopuszcza tego typu reklame to to wiadomo jakim jest sie człowiekiem bez komentarza. KŻal tylko że mądrzy ludzie musza w tym kraju tyrać a bezmózgi i półgłówki kosza kasę. aki krasj taka jego przysłość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka