konopielka80 18.03.04, 20:23 Ciekawa jestem czy oglądaliście zdjęcia Kaji Paschalskiej w CKM-ie. Załosne! Co to za zdjęcia w bieliźnie..czyżby nie chciała psuć sobie wizerunku "grzecznej dziewczynki" z Klanu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo-jo Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 20:53 Jakby zdjęła bieliznę, to pewnie byś napisała (albo ktokolwiek), że to oburzające, żeby taka gówniara itd? Jak się chce psa uderzyć, to się zawsze kij znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 21:10 Według mnie jak się decyduje na sesję, to po to aby się pokazać nago a nie robić pokaz bielizny. To takie lizanie cukierka przez szybę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 19:10 fakt, ma 18 lat... ale dla mnie to jeszcze dziecko.... brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo-jo Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 22:50 CKM nie jest Playboyem, a nawet w Playboyu nie musisz się rozbierać do naga. Ale po co ja gadam. Przecież tu chodzi o to, żeby upieprzyć Paschalską. Tylko z czystej zawiści. No bo jeśli ma się do niej stosunek obojętny, to się nie wyszukuje na siłę niczego, co jej szkodzi. Prawda, jak to boli, gdy ktoś jest stale obecny na ekranie, a my możemy tylko patrzeć? Ale przecież to ona jest głupia, dno, beztalencie, porażka... To dlaczego na wizji pojawia się ona, a nie wy?... :-P Taktak, zaraz usłyszę o plecach, stosunkach, układach... Oszczędźcie tego sobie, poza Kają P. jest mnóstwo osób, które podobnie obrażacie.. dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.magma / *.magma-net.pl 25.03.04, 21:48 Dawno nie czytałem chyba, aż tak głupiej wypowiedzi. > Prawda, jak to boli, gdy ktoś jest stale obecny na ekranie, a my możemy tylko > patrzeć? Tak, moim prawdziwym i ukrytym marzeniem jest grać rolę nastolatka/i w serialu o takim wysokim poziomie > Ale przecież to ona jest głupia, dno, beztalencie, porażka... To dlaczego na > wizji pojawia się ona, a nie wy?... :-P no tak na wizji pojawiają się tylko mądrzy i utalentowani np Marta Wiśniewska (to jest dopiero aktorka) albo najlepszy moim zdaniem aktor świata nie wiem jak się nazywa, który gra Tracza w plebanii. > sobie, poza Kają P. jest mnóstwo osób, które podobnie obrażacie.. dzieciaki. Według tego rozumowania, ktoś kto nie występuje w telewizji, radiu itd może tylko i wyłącznie zachwycać się tymi co tam występują, ale krytykowaćnie bo przecież nie dorastają im do pięt. No bo skoro nie ma ich w TV... A tak poza tym to Kaja P jakoś sobie radzi w tym seriali, ale już na przykład jako piosenkarka okazało się wprost nie do wypromowania mimio rozpaczliwych wysiłków TVP, by the way ona pięknością niestety nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jollaa Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 21:54 A czego się spodziewałaś Konopielko? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Paschalska w CKM - dno 24.03.04, 00:54 gadacie nie na temat.Czemu ta oblesna gówniara jest w CKM? Tam pokazuja sie wyłacznie ładne kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.magma / *.magma-net.pl 25.03.04, 21:49 POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.visp.energis.pl 24.03.04, 21:29 na okladce wygladała fajnie - dlatego kupiłem te wydanie CKM nie patrzac co wew.. Wogule ten numer jest kiepski! Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Paschalska w CKM - dno 28.03.04, 14:19 Ogólnie nie lubię proomowania kogoś na siłę. Jaka z niej jest piosenkarka, tyle zdolnych ludzi śpiewało w Opolu ale kto wygrał? Poza tym prawda, w takich pismach pokazują się ładne kobiety a czy ona jest ładna? Kolejny chwyt aby wypromować siebie a gazeta liczy na sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
oratio Paschalska w CKM - PEDOLIFIA ;-) 11.04.04, 13:51 biorąc pod uwagę jej image i wiek, to zakrawa na pedofilię to tak jakby rozebrać dziewczynkę z reklamy społecznej "dzieciństwo bez przemocy", trochę CKM przesadził nie podejmuję się oceniać samych zdjęć, bo widziałem tylko jedno, ani jej aktorstwa, bo nie oglądam klanu, ale słyszałem jak śpiewa - piosenkarką to ona zdecydowanie nie jest, no chyba, że w kategorii "puszek-orkuszek" zdominowanej przez nieletnią podwóczas natalkę kukulską. pozdrawiam cię konopielko oratio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konopielka Re: Paschalska w CKM - PEDOLIFIA ;-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 15:38 Dziękuję za pozdrowienia Oratio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia to trochę śmieszne IP: *.toya.net.pl 11.04.04, 21:31 Wydaję mi się że to wszystko jest trochę śmieszne. Z jednej strony Kaja ma faktycznie tylko 18 lat i tak na serio to pomimo pełnoletnosci jeszcze "trzyma się" mamusinej spódnicy i tak na prawdę nie jest jeszcze do końca dorosła. A z drugiej strony jeśli decyduje się na sesję do takiej gazety jak CKM to po to żeby to miało jakiś cel. Zdjęcia Kai w bieliźnie możemy zobaczyć czasami nawet w BRAVO lub ŚWIECIE SERIALI tylko dlatego że w ostatnim odcinku KLANU Kaja miała mały 'romansik' z jakimś kolesiem. A poza tym wątpie żeby faceci chcieli oglądać kobietę w beliźnie. Powiedzmy to sobie szczerze. Napewno dostała za to nie mało kasy a chyba nie spełniła większości oczekiwań panów. A poza tym chociaż ja nie widziałam w środku tej gazety ( a dokładnie sesji) podobno jest ona jak reklama bielizny dla prospektu jednej z firm. I chyba nie można tego za bardzo porównywać do sesji jednej ze starszych aktorek. A podejrzewam że kasy nie dostała wiele mniej. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: to trochę śmieszne IP: *.toya.net.pl 13.04.04, 16:52 no to faktycznie jest troche smieszne Odpowiedz Link Zgłoś