Dodaj do ulubionych

Paschalska w CKM - dno

18.03.04, 20:23
Ciekawa jestem czy oglądaliście zdjęcia Kaji Paschalskiej w CKM-ie. Załosne!
Co to za zdjęcia w bieliźnie..czyżby nie chciała psuć sobie
wizerunku "grzecznej dziewczynki" z Klanu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo-jo Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 20:53
      Jakby zdjęła bieliznę, to pewnie byś napisała (albo ktokolwiek), że to
      oburzające, żeby taka gówniara itd?
      Jak się chce psa uderzyć, to się zawsze kij znajdzie.
      • Gość: joasia Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 21:10
        Według mnie jak się decyduje na sesję, to po to aby się pokazać nago a nie
        robić pokaz bielizny. To takie lizanie cukierka przez szybę.
        • Gość: a Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 19:10
          fakt, ma 18 lat... ale dla mnie to jeszcze dziecko.... brrr....
        • Gość: Jo-jo Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 22:50
          CKM nie jest Playboyem, a nawet w Playboyu nie musisz się rozbierać do naga.
          Ale po co ja gadam. Przecież tu chodzi o to, żeby upieprzyć Paschalską. Tylko z
          czystej zawiści. No bo jeśli ma się do niej stosunek obojętny, to się nie
          wyszukuje na siłę niczego, co jej szkodzi.
          Prawda, jak to boli, gdy ktoś jest stale obecny na ekranie, a my możemy tylko
          patrzeć?
          Ale przecież to ona jest głupia, dno, beztalencie, porażka... To dlaczego na
          wizji pojawia się ona, a nie wy?... :-P
          Taktak, zaraz usłyszę o plecach, stosunkach, układach... Oszczędźcie tego
          sobie, poza Kają P. jest mnóstwo osób, które podobnie obrażacie.. dzieciaki.
          • Gość: YaBasta Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.magma / *.magma-net.pl 25.03.04, 21:48
            Dawno nie czytałem chyba, aż tak głupiej wypowiedzi.
            > Prawda, jak to boli, gdy ktoś jest stale obecny na ekranie, a my możemy tylko
            > patrzeć?
            Tak, moim prawdziwym i ukrytym marzeniem jest grać rolę nastolatka/i w serialu
            o takim wysokim poziomie
            > Ale przecież to ona jest głupia, dno, beztalencie, porażka... To dlaczego na
            > wizji pojawia się ona, a nie wy?... :-P
            no tak na wizji pojawiają się tylko mądrzy i utalentowani np Marta Wiśniewska
            (to jest dopiero aktorka) albo najlepszy moim zdaniem aktor świata nie wiem jak
            się nazywa, który gra Tracza w plebanii.
            > sobie, poza Kają P. jest mnóstwo osób, które podobnie obrażacie.. dzieciaki.
            Według tego rozumowania, ktoś kto nie występuje w telewizji, radiu itd może
            tylko i wyłącznie zachwycać się tymi co tam występują, ale krytykowaćnie bo
            przecież nie dorastają im do pięt. No bo skoro nie ma ich w TV...

A tak poza tym to Kaja P jakoś sobie radzi w tym seriali, ale już na przykład
            jako piosenkarka okazało się wprost nie do wypromowania mimio rozpaczliwych
            wysiłków TVP, by the way ona pięknością niestety nie jest
    • Gość: Jollaa Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 21:54
      A czego się spodziewałaś Konopielko?
      • zinekk Re: Paschalska w CKM - dno 24.03.04, 00:54
        gadacie nie na temat.Czemu ta oblesna gówniara jest w CKM? Tam pokazuja sie
        wyłacznie ładne kobiety...
        • Gość: YaBasta Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.magma / *.magma-net.pl 25.03.04, 21:49
          POPIERAM
    • Gość: Maciej D. Re: Paschalska w CKM - dno IP: *.visp.energis.pl 24.03.04, 21:29
      na okladce wygladała fajnie - dlatego kupiłem te wydanie CKM nie patrzac co
      wew.. Wogule ten numer jest kiepski!
      • konopielka80 Re: Paschalska w CKM - dno 28.03.04, 14:19
        Ogólnie nie lubię proomowania kogoś na siłę. Jaka z niej jest piosenkarka, tyle
        zdolnych ludzi śpiewało w Opolu ale kto wygrał? Poza tym prawda, w takich
        pismach pokazują się ładne kobiety a czy ona jest ładna? Kolejny chwyt aby
        wypromować siebie a gazeta liczy na sprzedaż.
        • oratio Paschalska w CKM - PEDOLIFIA ;-) 11.04.04, 13:51
          biorąc pod uwagę jej image i wiek, to zakrawa na pedofilię
          to tak jakby rozebrać dziewczynkę z reklamy społecznej "dzieciństwo bez
          przemocy", trochę CKM przesadził
          nie podejmuję się oceniać samych zdjęć, bo widziałem tylko jedno, ani jej
          aktorstwa, bo nie oglądam klanu, ale słyszałem jak śpiewa - piosenkarką to ona
          zdecydowanie nie jest, no chyba, że w kategorii "puszek-orkuszek" zdominowanej
          przez nieletnią podwóczas natalkę kukulską.
          pozdrawiam cię konopielko
          oratio
          • Gość: konopielka Re: Paschalska w CKM - PEDOLIFIA ;-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 15:38
            Dziękuję za pozdrowienia Oratio!
    • Gość: Gosia to trochę śmieszne IP: *.toya.net.pl 11.04.04, 21:31
      Wydaję mi się że to wszystko jest trochę śmieszne. Z jednej strony Kaja ma
      faktycznie tylko 18 lat i tak na serio to pomimo pełnoletnosci jeszcze "trzyma
      się" mamusinej spódnicy i tak na prawdę nie jest jeszcze do końca dorosła. A z
      drugiej strony jeśli decyduje się na sesję do takiej gazety jak CKM to po to
      żeby to miało jakiś cel. Zdjęcia Kai w bieliźnie możemy zobaczyć czasami nawet
      w BRAVO lub ŚWIECIE SERIALI tylko dlatego że w ostatnim odcinku KLANU Kaja
      miała mały 'romansik' z jakimś kolesiem. A poza tym wątpie żeby faceci chcieli
      oglądać kobietę w beliźnie. Powiedzmy to sobie szczerze. Napewno dostała za to
      nie mało kasy a chyba nie spełniła większości oczekiwań panów. A poza tym
      chociaż ja nie widziałam w środku tej gazety ( a dokładnie sesji) podobno jest
      ona jak reklama bielizny dla prospektu jednej z firm. I chyba nie można tego za
      bardzo porównywać do sesji jednej ze starszych aktorek. A podejrzewam że kasy
      nie dostała wiele mniej. Pozdrowienia.
      • Gość: Kazik Re: to trochę śmieszne IP: *.toya.net.pl 13.04.04, 16:52
        no to faktycznie jest troche smieszne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka