Gość: Jurek IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 18:48 Demokracja he, he - po cholerę się pchać do dzikiego kraju, gdzie w dodatku nas nie chcą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HA! Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć P... IP: *.elk.mm.pl 26.05.11, 18:52 ten Wrona sam przyznaje, ze złamał prawo, ale to nie on czuje się winny, tylko wini gospodarzy kraju do którego chciał wjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prirytet może niech organizacje syjonistyczne przestaną IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 19:33 dręczyć Polaków urojonymi roszczeniami to podstawowy problem a nie jakieś wizy dla przygłupawych rockmanów Odpowiedz Link Zgłoś
domis086 Re: może niech organizacje syjonistyczne przestan 27.05.11, 10:24 Niech Amerykanie wsadzą sobie te wizy w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Upokarzające jest miałczenie PL o zniesienie wiz 27.05.11, 10:40 Jak nas nie chcą to kij im w oko. Nie jeździć. Nie prosić. Czy prosicie sąsiada aby was zaprosił do mieszkania? Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Wizy i tak będą i tak będą w ramach VWP. 27.05.11, 12:59 Nawet jak "zniosą te wizy" toi i tak w ramach VWP (travel.state.gov/visa/temp/without/without_1990.html) trzeba i tak się zarejestrowac przed wyjazdem do USA VWP travelers are required to have a valid authorization through the Electronic System for Travel Authorization (ESTA) prior to travel, are screened at the port of entry into the United States, and are enrolled in the Department of Homeland Security’s US-VISIT program. A w stanach i tak dopiero na granicy dostajesz tak naprawdę zdogę na wjazd. Tak naprawdę lepiej zgody na wjazd nie dostać w Warszawie niż na lotnisku w "Czikago". Travelers should be aware that by requesting admission under the Visa Waiver Program, they are generally waiving their right to review or appeal a CBP officer’s decision as to their application for admission at the port of entry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!! Re: Wizy i tak będą i tak będą w ramach VWP. IP: *.rmpriv.nl 28.05.11, 11:24 dokladnie jest jak piszesz. POLSKA klasa polityczna za tę DURNA NAKLEJKĘ w paszporcie co NIC NIE ZNACZY wysyłaja polskich żołnierzy do IRAKU, Afganu...koszmar jak smieszna jest polska klasa polityczna. infantylne matoły. USA was jebie jak koziołka matolka i SUPER! zasługujecie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil z Polski Re: Wizy i tak będą i tak będą w ramach VWP. IP: *.torservers.net 28.05.11, 12:39 OBAMA MOZE PRZY POMOCY 1 EXECUTIVE ORDER ZNIESC OBOWIAZEK WIZOWY NATYCHMIAST. WCISKAJA WAM ZE TO WYMAGA KONGRESU a OBAMA UZYWA EXECUTIVE ORDER BEZUSTANNIE W USA DO WIELU SPRAW OMIJAJAC KONGRESU I NIE MA PROBLEMU! POLACY NIE BADZCIE TAK NIEDOUCZENI! Wy POLACY ...nauczcie sie CHOCIAZ NEGOCJOWAC bo same wizy GOWNO WARTE a USA na nich ugral wasze wycieczki do Afganu i Iraqu za darmo jak Niemcy i Francja sie WYPIĘŁY!!! Nie błagajcie juz na kolanach o wizy, wprowadzcie wizy dla USA, wycieczki z US do AUSCHWITZ w Oswięcimiu bylyby wtedy w KOLEJKACH POD AMBASADA POLSKA W USA. Pobierajcie oplaty. ZARAZ WAM WIZY ZNIOSA! Polacy z USA i tak maja POLSKIE paszporty wiec spokojnie bez wiz do polski wjada! To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS . USA to piekny kraj, nietsty z konstytucji zrobili nam w USA szmate. Ale Wy Polacy nie musicie byc takimi FRAJERAMi! Odpowiedz Link Zgłoś
erroid krótka piłka 28.05.11, 12:51 wprowadzić wizy dla obywateli usa. rozdawać je oczywiście bez problemu każdemu, kto będzie chciał przyjecać do Polski ale po uiszczeniu opłaty i przejściu upierdliwych procedur (zdjecie siatkówki oka, odciski wszystkich palców, prześwietlenie nie wiem czego itd.) i kropka w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UF Re: może niech organizacje syjonistyczne przestan IP: *.uvt.nl 28.05.11, 12:05 Nie błagajcie juz na kolanach o wizy, wprowadzcie wizy dla USA, wycieczki z USraeal bylyby wtedy w KOLEJKACH POD AMBASADA POLSKA W USA. Pobierajcie oplaty. ZARAZ WAM WIZY ZNIOSA! Polacy z USA i tak maja POLSKIE paszporty wiec spokojnie bez wiz do polski wjada! To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS . USA to piekny kraj, nietsty z konstytucji zrobili nam w USA szmate. Ale Wy Polacy nie musicie byc takimi FRAJERAMi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Almo Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć P... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.05.11, 18:54 ..."Bartek Wrona, były wokalista zespołu Just 5 Miałem wizę turystyczną, a on, żeby zaoszczędzić, nie załatwił mi pracowniczej, która kosztuje ok. 3,5 tys. dol. Zgodziłem się, myślałem, że się uda. Ale na lotnisku wszyscy współpasażerowie z samolotu zobaczyli, jak podchodzi do mnie dwóch policjantów, bierze pod ręce i prowadzi do "pokoiku zwierzeń". Mówili, że chcę okraść i oszukać rząd amerykański. Przesłuchiwali mnie 1,5 godziny. Potem wsadzili mnie do samolotu do Monachium i deportowali. Nie miałem pojęcia, że rząd USA potraktuje mnie jak przestępcę"... Potraktowali cie tak, jak na to zasluzyles. Byles przestepca chcacym oszukac ?? Byles !! Myslales ze sie uda?? Myslales !! To o co masz pretensje?? Kryminalistow traktuje sie wszedzie jednakowo. W US tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyli Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.morag.vectranet.pl 27.05.11, 11:07 "Potraktowali cie tak, jak na to zasluzyles. Byles przestepca chcacym oszukac ?? Byles !! Myslales ze sie uda?? Myslales !! To o co masz pretensje?? Kryminalistow traktuje sie wszedzie jednakowo. W US tez. " Czepiłeś się jednego przykładu,ze urzednicy amer.mieli rację ,że go nie wpuścili. Ale jest wiecej przykładów, nawet tu wymienionych ,że niesłusznie nie wpuszczono ich do usa. Ja zgadzam sie z Kasa ,że powinno się wprowadzić wizy dla amerykaków.I to już dawno.Tak samo zresztą jak wprowadzić specjalne zezwolenia o pracę dla grajków zza oceanu. Myślę ,że to najszybszy i najsprawiedliszy sposób rozwiązania tej nienormalnej sytuacji. Jezeli oni traktują nas w ten sposób ,nie mamy powodu ,żeby nie zrobić tego samego dla nich.W takich wypadkach zawsze działa zasada wzajemności.I to jest normalne dla każdego kraju. Dlaczego polskie rządy całe 20 lat uprawiają politykę na klęczkach wobec usa .To jest dziwna i hańbiąca sytuacja dla wszystkich [albo większości ]obywateli PL. Ja byłem w wielu krajach UE.Do usa się nie wybieram.Ale szlag mnie trafia jak czytam ,to co napisali muzycy z mojego kraju ,że są traktowani jako goście drugioej ,czy 4 kat. Jężeli politycy chca ,żeby ich amerykańscy politycy tak traktowali ,to proszę bardzo .Ale naszym obywatelom odwiedzającym inny kraj należy się szacunek ,albo traktowanie na zasadzie wzajemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.05.11, 18:52 bazyli spokojnie, zebys sie nie zagotowal jak jajko na twardo, bo nie warto. Z wyzej podanych przykladow nie ma ani jednego, w ktorym petent mialby racje. Wszyscy jak jeden probowali w jakis sposob naduzyc goscinnosci Amerykanow. Jesli uwazasz, ze powinniscie wprowadzic wobec ich turystow zasade wzajemnosci, to czy nie powinienes z tym wystapic do wlasnego rzadu a nie na forum? Osobiscie uwazam, ze wyszlibyscie na tym jak przyslowiowy Zablocki na mydle, ale jest demokracja i wolno Wam robic rozne rzeczy. Ale jesli juz jestesmy przy drazliwym temacie wzajemnosci, to czy nie nalezalo by najpierw zaczac od siebie? Moze, gdy polscy "turysci" na zasadzie wzajemnosci zaczna sie zachowywac tam u nich jak ich turysci zachowuja sie u Was, to wtedy i Amerykanie zaczna to prawo stosowac z wzajemnoscia, bo dostrzega w Was cywilizowany swiat? Jesli zadamy szacunku od innych, czy nie powinnismy najpierw okazac go innym? Chcesz by grajkowie zza oceanu posiadali zezwolenia na prace? To egzekwujcie istniejace juz w unii europejskiej prawo. Nie miejcie pretensji do innych, za panujacy w Polsce burdel. Masz zal do wlasnego rzadu, ze uprawia polityke na kolanach? Ale ten wasz rzad to nic innego jak wy sami. Moze w naturze macie wpisana ta pozycje jako genetyczna, choc nie przeszkadza wam to w rownoczesnym potrzasaniu zardzewiala szabelka, a to juz jest groteskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.rmpriv.nl 28.05.11, 11:28 jestes smieszny. USA negocjuje jak profesjonalista i was wydupcono. Jkabys mial rozum to bys wiedzial. wprowadzcie wizy dla obywateli USA, a za ZNIESIENIE ich zadajcie takze czegos jak amerykanie zadaja za cokolwiek co zrobia dla was. USA ma was za matołów, to widac, wasza klasa polityczna to skonczone matoły! Od PO po PiS. POLITYCZNE MATOŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braky Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.85-237-180.tkchopin.pl 28.05.11, 12:21 Wy POLACY ...nauczcie sie CHOCIAZ NEGOCJOWAC bo same wizy GOWNO WARTE a USA na nich ugral wasze wycieczki do Afganu i Iraqu za darmo jak Niemcy i Francja sie WYPIĘŁY!!! Nie błagajcie juz na kolanach o wizy, wprowadzcie wizy dla USA, wycieczki z USraeala do AUSCHWITZ w Oswięcimiu bylyby wtedy w KOLEJKACH POD AMBASADA POLSKA W USA. Pobierajcie oplaty. ZARAZ WAM WIZY ZNIOSA! Polacy z USA i tak maja POLSKIE paszporty wiec spokojnie bez wiz do polski wjada! To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS . USA to piekny kraj, nietsty z konstytucji zrobili nam w USA szmate. Ale Wy Polacy nie musicie byc takimi FRAJERAMi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Almo PS. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.05.11, 19:54 bazyli napisal >>Ja byłem w wielu krajach UE.Do usa się nie wybieram.Ale szlag mnie trafia jak czytam ,to co >>napisali muzycy z mojego kraju ,że są traktowani jako goście drugioej ,czy 4 kat. Z chwila gdy przestaniecie zachowywac sie jak ludzie drugiej czy czwartej kategorii, ze zdziwieniem dostrzezecie, ze swiat jest przyjazny i kolorowy rowniez dla was. Wystarczy tylko przestac rzucac komputerami po lotniskach i nikt wam krzywdy nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARKY Re: PS. IP: *.torservers.net 28.05.11, 12:06 Nie błagajcie juz na kolanach o wizy, wprowadzcie wizy dla USA, wycieczki z USraeala do AUSCHWIC w Oswięcimiu bylyby wtedy w KOLEJKACH POD AMBASADA POLSKA W USA. Pobierajcie oplaty. ZARAZ WAM WIZY ZNIOSA! Polacy z USA i tak maja POLSKIE paszporty wiec spokojnie bez wiz do polski wjada! To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS . USA to piekny kraj, nietsty z konstytucji zrobili nam w USA szmate. Ale Wy Polacy nie musicie byc takimi FRAJERAMi! Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Ale coś tu nie gra 27.05.11, 12:52 Oczywiście jestem za zniesieniem wiz dla ludzi, którzy chcą przyjechać do USA turystycznie, na konferencję, czy w jakichś innych sprawach. Ale to co mówią tutaj artyści trochę się chyba nie zgadza. Jeśli oni jadą tam zarabiać, to i tak nawet przy ruchu bezwizowym potrzebowaliby od państwa amerykańskiego jakiegoś zezwolenia na pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-1 Re: Ale coś tu nie gra IP: *.uvt.nl 28.05.11, 11:32 P1 to wiza dla tych ktorzy chca zagrac na koncercie czy czyms co jest wydarzeniem rozrywkowo-zarobkowym. P-1 to ZADNA wiza pracownicza . A prezydent nasz robia was w BUSA, nic trudnego zniesz wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku obuirzeniu w USA) omijajac kongres, tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. Za naklejke w paszporcie zalatwia wszystko, a USA igra z nim o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Polska to dziki kraj, ktorego mieszkancy nie moga 26.05.11, 18:55 zrozumiec, ze jak ktos nas gdzies nie chce, to sie na sile po chamsku nie pcha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Polska to dziki kraj, ktorego mieszkancy nie IP: *.ip.cybergrota.com.pl 26.05.11, 19:22 Nie wiem skąd pochodzisz, ale tu gdzie mieszkam są szkoły, teatry, sale koncertowe, muzea i parki. Ludzie zachowują się cywilizowanie i mówią wieloma językami. Do tego są czyści i porzadnie ubrani, a kiedy się ich zaczepi przeważnie reagują przyjaźnie. Dziki kraj ? proponuję eksperyment - spróbuj w swoim życiu odwiedzić USA i Koreę północną... potem usiądź z długopisem i kartką i wypisz 10 różnic w procedurze przekraczania granicy. Zyczę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walesa Re: Polska to dziki kraj, ktorego mieszkancy nie IP: *.uvt.nl 28.05.11, 11:35 P1 to wiza dla tych ktorzy chca zagrac na koncercie czy czyms co jest wydarzeniem rozrywkowo-zarobkowym. P-1 to ZADNA wiza pracownicza . A prezydent nasz robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil z Gunatanamo i innymi sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjeć . BRAWO! Moze byl w SB, teraz jednak powiedzial prawde. Nie bawi sie w zdjecia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Newyork1 Co za bzdety tu wypisują?! IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 18:56 Ci "artyści"?! Tęczówka oka? PIT? WTF?! Głąby jesteście to was nie chcą w USA. Siedźcie w Bolandzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwehe Re: Co za bzdety tu wypisują?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.11, 11:01 kto ich tam chce oglądać? Polonia amerykańska. A potem wpisują sobie w biografiach Tornee po USA, haha, nie dodają, ze dla Polonii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARKY Re: Co za bzdety tu wypisują?! IP: *.torservers.net 28.05.11, 12:07 Nie błagajcie juz na kolanach o wizy, wprowadzcie wizy dla USA, wycieczki z USraeala do AUSCHWIC w Oswięcimiu bylyby wtedy w KOLEJKACH POD AMBASADA POLSKA W USA. Pobierajcie oplaty. ZARAZ WAM WIZY ZNIOSA! Polacy z USA i tak maja POLSKIE paszporty wiec spokojnie bez wiz do polski wjada! To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS . USA to piekny kraj, nietsty z konstytucji zrobili nam w USA szmate. Ale Wy Polacy nie musicie byc takimi FRAJERAMi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afryka Re: Co za bzdety tu wypisują?! IP: *.podgorny.cz 28.05.11, 11:36 chcielismy ich w USA tylko jakas MAŁPA afrykanska na granicy ich nie chciala Odpowiedz Link Zgłoś
pampuh Pieprzysz to ty , facet 26.05.11, 18:57 Dlatego Polacy zmienili podejście i mówią "pieprzę te wasze Stany, jadę do Londynu". Ze sceny zaapelowałem o wysyłanie do kongresmanów formularzy za zniesieniem wiz. Z tysiąca osób, które były na koncercie 600 wypełniło je na miejscu. Warto o to walczyć, bo te wizy są dla nas upokarzające. Majaczysz? Skoro pieprzycie Stany, to po cholere t y, i inni tez, prowadzisz akcje majaca na celu zniesienie wiz ?? Pieprzyc to pieprzyc, jedz gdzie indziej i nie zawracaj gitary ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dany Re: Pieprzysz to ty , facet IP: *.infocity.pl 27.05.11, 11:33 Ależ jeździ, pewnie teraz częściej koncertuje w Londynie niż w USA. Ale skoro do USA tez zapraszają na koncerty to czemu miałby nie jechać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obarkyo Re: Pieprzysz to ty , facet IP: *.85-237-180.tkchopin.pl 28.05.11, 12:22 Wy POLACY ...nauczcie sie CHOCIAZ NEGOCJOWAC bo same wizy GOWNO WARTE a USA na nich ugral wasze wycieczki do Afganu i Iraqu za darmo jak Niemcy i Francja sie WYPIĘŁY!!! Nie błagajcie juz na kolanach o wizy, wprowadzcie wizy dla USA, wycieczki z USraeala do AUSCHWITZ w Oswięcimiu bylyby wtedy w KOLEJKACH POD AMBASADA POLSKA W USA. Pobierajcie oplaty. ZARAZ WAM WIZY ZNIOSA! Polacy z USA i tak maja POLSKIE paszporty wiec spokojnie bez wiz do polski wjada! To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS . USA to piekny kraj, nietsty z konstytucji zrobili nam w USA szmate. Ale Wy Polacy nie musicie byc takimi FRAJERAMi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Pieprzysz to ty , facet IP: *.santrex.net 28.05.11, 11:38 o innego KOCHAC KRAJ NARÓW I LUDZI a co innego tych jebanych urzedasów w konsulacie ktorzy mysla ze USA to ich FOLWARK. Pozdrawiam z USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć P... IP: *.play-internet.pl 26.05.11, 18:57 Prawdę powiedziawszy 99% obywateli tego kraju ma wizy w D__IE. Natomiast czy nasze państwo (czyli my) będziemy płacić za zbrodnie faszystów na Żydach oraz rekompensaty za utratę majątków dziadków dzisiejszych Żydów - już nas interesuje. Więc dajcie se spokój z tymi wizami i naciskajcie na rząd w ważnych sprawach, a nie błahych, istotnych dla 1% wyjeżdzających do ameryki na wakacje, albo do cioci w odwiedziny. Naciskajcie żeby rząd USA PRZESTAŁ DRĘCZYĆ POLAKÓW nie zwalając na państwo polskie finansowej odpowiedzialności za to za co odpowiadać nie powinniśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornishon Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.mtvk.pl 26.05.11, 20:41 Ogarnij sie go piszesz bzdury...tylko 1% Polaków tam jeździ bo im mocno zależy lub też mają znajomości,zapewniam Cie że wiele osób które znam,w tym również ja,chciałoby pojechac do USA ale z wizami jest taki problem że,nie dośc że tracisz dużo czasu na zebranie dokumentów i czekanie na odpowiedz,to jeszcze płacisz sporo kasy i nie masz pewności czy cie nie deportują bez powodu(wierzcie mi,tam byle funkcjonariusz tj. nawet najniższym stopniem jeśli powie że jesteś zagrożeniem to jesteś odsyłanym). Dlatego to jest gra nie warta świeczki będąca luksusem dla ludzi co mają górę kasy,albo też ostatnią deską ratunku dla innych. Szczerze mówiąc nie obchodza mnie zbrodnie faszystów,po co mam sie przejmowac czymś co mnie nie dotyczy? Poza tym właśnie dlatego chce wyjechac z Polski,gdyż to jest jedno wielkie bagno....ktoś mi powie że nie jestem patriotą?Nie,w czasach gdzie cywilizowany człowiek jest obywatelem świata,ja zawsze pozostane Polakiem. Nie bede sie tego wstydził ani wypierał. Zostawanie na siłę w ojczyźnie,bycie zawistnym polaczkiem to nie patriotyzm....to głupota. Nasza historia pokazuje że wielu wybitnych Polaków żyło zagranicą i nie przestawali byc Polakami. Dla tego,w moim mniemaniu te je***e wizy są ku***sko zbędne i tylko nas ośmieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 11:25 bez przesady. Wizę wypełniamy on-line. Dokumenty? Jakie dokumenty? Przy wizie turystycznej nie sprawdzają dokumentów. Problemem nie są wizy, lecz konsulat, który sobie robi widzimisię. Niech przedstawią jasne kryteria, na podstawie których wiza jest przyznawana. Póki co konsulat nadal na podstawie widzimisię może zawyżać procenty odrzuconych wniosków wizowych. Są jasno określone zasady ruchu bezwizowego, niestety nie są określone jasno zasady przyznawania wiz. Niech to będzie nie wiem, rezerwacja w hotelu/ośrodku/odpowiednia kwota na każdy dzień pobytu. A jak nadal nie będą wracać a będą pracowąć na czarno, to sory ale to wina naszych ćwoków. Ale już tak nie jest. Wolimy euro i funta. A i do Londynu mamy 2 godziny a nie 8. Bilet kosztuje czasem złotówkę a nie dwa tysiące. USA nie są centrum galaktyki i tak naprawdę mamy ich w głębokim poważaniu. Ja się prosił o wizę do nich nie będę. Ponoć to kraj wolności, więc traktowanie mnie jak potencjalnego przestępce, który ma udowodnić że nim nie jest...hmm to jakiś absurd. Niech sami się traktują w ten sposób. Mam swoją godność i prosił się nie będę, udowodaniać że nie jestem wielbłądem też nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!! Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.torservers.net 28.05.11, 12:24 Drodzy POLACY ...nauczcie sie CHOCIAZ NEGOCJOWAC bo same wizy GOWNO WARTE a USA na nich ugral wasze wycieczki do Afganu i Iraqu za darmo jak Niemcy i Francja sie WYPIĘŁY!!! Nie błagajcie juz na kolanach o wizy, wprowadzcie wizy dla USA, wycieczki z USraeala do AUSCHWITZ w Oswięcimiu bylyby wtedy w KOLEJKACH POD AMBASADA POLSKA W USA. Pobierajcie oplaty. ZARAZ WAM WIZY ZNIOSA! Polacy z USA i tak maja POLSKIE paszporty wiec spokojnie bez wiz do polski wjada! To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS . USA to piekny kraj, nietsty z konstytucji zrobili nam w USA szmate. Ale Wy Polacy nie musicie byc takimi FRAJERAMi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.santrex.net 28.05.11, 11:40 to jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjeć . BRAWO! Moze byl w SB, teraz jednak powiedzial prawde. Nie bawi sie w zdjecia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: commodore 64 Bertek Wrona debilem roku!!! IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HA! Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć P... IP: *.elk.mm.pl 26.05.11, 19:00 wszystkim tzw.artystom proponuję : źle was traktują, olejecie ich! Nie jeździjcie tam więcej! no, ale fajnie skoczyć do Stanów; i dzieciom trzeba pokazać NY....Muehehhe, obłudnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.santrex.net 28.05.11, 11:41 a co z POLONIA w USA? dla nich graja. Czmu maja nie przyjechac do POLAKOW? to jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA ze nie moze tego NATTYCHMIAST rozwiazac widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjeć . BRAWO! Moze byl w SB, teraz jednak powiedzial prawde. Nie bawi sie w zdjecia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Szymoniak, jestes glupszy od sztywnego pala. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.05.11, 19:01 Nie musi byc nawet z Azjii. W czym jest lepsze artysto od siedmiu bolesci i osmej malutkiej twoje chalturzenie od pracy fizycznej? Jechales ciulu pracowac na czarno i masz pretensje, ze cie nie wpuscili? Jak w Polsce nie bedziesz placil podatkow od zarobionego grosza, to tez ci dopierd.la. Co za wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Szymoniak, jestes glupszy od sztywnego pala. IP: *.santrex.net 28.05.11, 11:43 NIKT juz nie pracuje w USA z Polakow co wyjechali po 2005 roku na czarno. PO HUJA. to sie zupelnie nie oplaca. To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjeć . BRAWO! Moze byl w SB, teraz jednak powiedzial prawde. Nie bawi sie w zdjecia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie zalezy zróbmy wizy amerykanom i bierzmy odciski IP: *.home.aster.pl 26.05.11, 19:05 wtedy zrozumieja swoje chamstwo...wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
awaro36 slusznie, zróbmy wizy amerykanom i bierzmy odciski 26.05.11, 19:12 na zasadzie rownowagi we wzajemnych stosunkach miedzypanstwowych.Poza tym wizy dotycza mniej niz 1 proc Polakow BO tyle teraz tam jezdzi a wiec jest to problem 5 kategorii.Problemem 1 szej kategorii jest np niewywiazanie sie USa Z offsetu zbrojeniowego co uchybia honorowi tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funny Shit I reszta UE tez ?? Bo jak inaczej ?? IP: 170.28.224.* 26.05.11, 20:01 Ty jestes pijany czy glupi? Hehe. A co z reszta Unii??? Jak Amerykanin ( jeden z tych 5% Amerykanow BEZ polskiego paszprotu, ktory pojedzie nie wiadomo po co do Polski ....) wjedzie do Niemiec bez zadnej wizy ? Co dalej? Wprowadzisz granice z powrotem, zeby sprawdzac pie...na wize do Polski? ALE GLUPEK !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: I reszta UE tez ?? Bo jak inaczej ?? IP: *.santrex.net 28.05.11, 11:44 To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziuk Sidney Polak IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.05.11, 19:06 Jestes glupszy od psa Obamy. Czesi i inni lataja bez wizy bo nie uszukuja tak jak ty. Chcialbys ciulu do roboty jezdzic jako turysta? Bo czym innym jest twoje wycie od robory na dachu? Jedziesz jako turysta - to zwiedzaj. Chcesz wyc do mikrofonu przy kotlecie - to zalatw sobie wize pracownicza. Co za baran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Sidney Polak IP: *.hfc.comcastbusiness.net 28.05.11, 11:45 czesi nie oszukuja? litwinki? Estonki? LOL To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo1965 Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć P... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 19:18 Po jakiego grzyba burak onana do Warszawy sie wybiera? Burdel w całym mieście bo g wno powie i g owno obieca. Czy ktoś mi wytłumaczy po co chłopaki są w Awganistanie? Ja nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhh Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.elk.mm.pl 26.05.11, 19:35 zeby bronic twojej baby przed obcinaczami nosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez mi Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.05.11, 20:11 Czy ktoś mi wytłumaczy po co chłopaki są w Awganistanie? Ja nie kumam To spytaj chlopakow jak masz odwage ciulu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOOOO Re: Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć IP: *.nyc.res.rr.com 28.05.11, 11:46 To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Jak Kuba Bogu... 26.05.11, 19:18 Wizy dla Amerykanów. Proszę bardzo. Będziecie się, żreć z ambasadą polską o wyjazd swoich dzieci do Oświęcimia na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Jak Kuba Bogu... IP: *.play-internet.pl 26.05.11, 20:36 Ciekawe, ciekawe. Naprawdę ciekawe, tylko że w USA nie sami Żydzi mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak Kuba Bogu... IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.11, 12:38 ten terrorystyczny kraj jest skazony przez zydow. Wizy dla jankesow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Jak Kuba Bogu... IP: *.formlessnetworking.net 28.05.11, 11:48 To prawda, Polacy i tak wjada bo kzdy Polak ma także POLSKI PASZPORT! To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Upokarzające jest tylko 26.05.11, 19:20 stanie PRZED konsulatem, żeby wizę dostać. Ale co zrobić, jak przychodzi bydło. Chętnie bym widział takie same procedury wizowe dla wszystkich odwiedzających nasz kraj, zwłaszcza emigrantów z Afryki i okolic. No ale Eurolewacka poprawność polityczna jest ważniejsza niż dobro kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek z Chicago ...no to niech artysci jada do innych krajow... IP: 12.180.227.* 26.05.11, 19:25 1. Czy naprawde myslicie ze "artysci" z Polski maja jakiekolwiek znaczenie w USA? Dosyc juz tego pierdzenia za jak mogli, tyle czekalem na lotnisku, odciski palcow. Jak chcecie przyjechac to badzcie gotowi na traktowanie jak reszta przyjezdnych. 2. T. Love mial tysiac ludzi na koncercie? Gdzie? Chyba nie w Chicago bo przyszlo jakies 40 osob max. Moze przez caly dzien z 200 osob sie pokazalo ale to tyle. 3. Nie miejcie pretensji do wszystkich. Wiadomo jest ze wiz nie zniosa dopoki poludniowa Polska przestanie zebrac o wyjazd! Dajcie prace dla ludzi z Tarnowa, Rzeszowa, i Zakopanego i niech robia dutki w Polsce. Po roku podania o wizy spadna o 50% i cudownie kongres USA uchwali ruch bezwizowy. 4. Prezydent nie ma nic wspolnego z wizami! Zniesienie moze tylko uchwalic kongres. A dlatego ze mamy nie zaplacone rachuneczki z czasow powojennych (nie musze dodawac kogo te rachuneczki) to wiz na razie nie bedzie. Polowa kongresu jest pochodzenia tych od rachunkow takze tak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: ...no to niech artysci jada do innych krajow. IP: *.180.49.88.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.11, 11:17 zenek, o jakich rachuneczkach ty piszesz? ci kongresmeni przysyłali do Polski jakieś dobra za które nie zapłacilismy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: ...no to niech artysci jada do innych krajow. IP: *.torservers.net 28.05.11, 12:23 Wy POLACY ...nauczcie sie CHOCIAZ NEGOCJOWAC bo same wizy GOWNO WARTE a USA na nich ugral wasze wycieczki do Afganu i Iraqu za darmo jak Niemcy i Francja sie WYPIĘŁY!!! Nie błagajcie juz na kolanach o wizy, wprowadzcie wizy dla USA, wycieczki z USraeala do AUSCHWITZ w Oswięcimiu bylyby wtedy w KOLEJKACH POD AMBASADA POLSKA W USA. Pobierajcie oplaty. ZARAZ WAM WIZY ZNIOSA! Polacy z USA i tak maja POLSKIE paszporty wiec spokojnie bez wiz do polski wjada! To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS . USA to piekny kraj, nietsty z konstytucji zrobili nam w USA szmate. Ale Wy Polacy nie musicie byc takimi FRAJERAMi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ...no to niech artysci jada do innych krajow. IP: *.torservers.net 28.05.11, 11:50 Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć P... 26.05.11, 19:35 artyści tacy, jak Abakanowicz, Urbaniak, etc nie mają problemu z tym, więc o chodzi bohaterom artykułu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagger2009 Artyści apelują do Obamy: Przestańcie dręczyć P... 26.05.11, 19:57 Wiec po co pchac sie tam gdzie sie nie jest mile widzianym???? Artysci??? Malo wam Europy i tak macie lepiej jak artysci iles tam lat wstecz gdy nawet nie mogli pojechac na koncert w Europie bo nie dostawali paszportow, a kazdy koncert w Polsce musial przejsc cenzure, a coz wam da concert w Ameryce??? Polsucha was stara Polonia, bo mloda juz chyba nie za bardzo dajcie spokoj Obamie i organizujcie koncerty charytatywne w Polsce na rozne dobre cele. Odpowiedz Link Zgłoś
sikiem_prostym Zamiast apelować, pierd...cie te Stany 26.05.11, 20:02 i zafajdanego Obamę. Ludzie powinni mieć swój honor. Muniek zrobił z siebie prostytutkę tylko dlatego, że jego dzieci chciały zobaczyć Nowy Jork. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARKY Re: Zamiast apelować, pierd...cie te Stany IP: *.pppoe.barnaul.ertelecom.ru 28.05.11, 11:52 To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Diaspora ma wam tworzyc lobby ? Ty glupcze be IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.05.11, 20:04 Przede wszystkim silna polska diaspora w USA to korzyść dla samej diaspory. Ten kawał ilu trzeba polaczków, żeby zerwać ar azbestu to chyba o tobie, ciemna pało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-Kaka Hehe.......... IP: *.twikamdns.com 26.05.11, 21:09 Jakbys , maly, pomieszkal w USA tyle co ja, to bys juz dawno wiedzial ( chyba ze rzeczywiscie jestes bardzo glupi) ze zasada numer jeden jest rwac od Polakow jak najdalej i najszybciej, bo sa glupi, wredni, zawistni, smierdza potem i wymadrzaja sie jakby pojedli wszystkie rozumy. Nie po to z Polski wyjechalem, zeby z Polakami przestawac. Wyjchalem po to, zeby od Polakow byc jak najdalej ! Dlatego wlasnie nie ma silnej diaspory- bo do polskosci przyznaja sie tylko ciemni durnie z "trojkata", ktorzy trzymaja sie z konecznosci w kupie, razem wodke pija , kupuja w polskich sklepach kielbase i ogladaja polska TV za $9.99 na miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Hehe.......... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.05.11, 21:22 Wy na serio jesteście straceni dla tego narodu. Nic osobistego, stwierdzam fakt. Przynajmniej wam to nie przeszkadza jak się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-Kaka Straceni dla narodu ????? IP: 83.142.230.* 26.05.11, 21:29 Jakiego znowu NARODU ??? Polskiego ???? A ty niby czego bys oczekiwal od nas, Polakow za granica??? Ze bedziemy wracac zeby sie meczyc w Polsce, kase wam slac, zalatwiac wam zniesienie wiz???? Po to wyjachalismy by z czystym sumieniem miec Polske gleboko w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Straceni dla narodu ????? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.05.11, 22:23 Nikt od was nie oczekuje ...no właściwie niczego, sam widziałeś, to wiesz zresztą, że to by był hurraoptymizm. Ja bym miał taką prośbę tylko, żebyście nie głosowali w wyborach krajowych, na zasadzie prostej uczciwości - ja tobie władz nie wybieram, to ty nie wybieraj mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-kaka Marny ten dowcip. IP: 83.142.230.* 27.05.11, 14:33 To byl taki sobie dowcip :( Facet, Ty chyba nie na powaznie to ? Zmiencie wasza idiotyczna, polska ordynacje wyborcza to Polacy w USA nie beda glosowac! Co to, my uchwalilismy ordynacje czy wy ? Ja jestem przeciw prawu do glosowania za granica, glosuje 16 000 ludzi, czyli tyle co w bieszczadzkiej gminie a potem w swiat idzie news, ze tylko w USA wygral PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
virtuoz83 Re: Straceni dla narodu ????? 27.05.11, 12:45 > Jakiego znowu NARODU ??? Polskiego ???? > A ty niby czego bys oczekiwal od nas, Polakow za granica??? Ze bedziemy wracac > zeby sie meczyc w Polsce, kase wam slac, zalatwiac wam zniesienie wiz???? > Po to wyjachalismy by z czystym sumieniem miec Polske gleboko w dupie. Buhahahah. Tak, wyjechał. A IP z Neostrady XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-kaka Niedowidzisz ? IP: *.rdns.blackberry.net 27.05.11, 14:51 Slabiutki jestes. Albo pijany i myla ci sie autorzy. Normalka, pijany jak Polak. role: EBBnet Admin address: Tele2 Syd AB address: SE-20024 Malmoe address: Sweden phone: +46 40 600 5000e-mail: ip@tele2.comadmin-c: SWIP-RIPE tech-c: SWIP-RIPE mnt-by: SWIPNET-LIR-MNT nic-hdl: EB3256-RIPE changed: ripe@eonbredband.se 20061107 changed: ip@swip.net 20080909 source: RIPE BTW, zobacz, jakie teraz mam IP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARKY Re: Hehe.......... IP: *.pppoe.barnaul.ertelecom.ru 28.05.11, 11:54 To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats No tak, Polacy lubia sie narzucac. Kraj niby 26.05.11, 20:16 kulturalny ale dziki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: No tak, Polacy lubia sie narzucac. Kraj niby IP: *.pppoe.barnaul.ertelecom.ru 28.05.11, 11:55 nie proscie o wizy, wprowadzcie wizy dla USA, wycieczki z USraeal bylyby wtedy w KOLEJKACH POD AMBASADA POLSKA W USA. Pobierajcie oplaty. ZRAZ WAM WIZY ZNIOSA! Odpowiedz Link Zgłoś
nathan_miur Bardzo jestem rad z tego co pisze tu Polonia z USA 26.05.11, 20:17 To pokazuje jacy ci wspaniali, prawdziwi "patrioci" zawsze głosujący na PiS i wiedzący lepiej co dla Rzeczypospolitej jest dobre, mimo, że Ojczyznę widzieli często 10-15 lat wstecz a jedyny kontakt jaki mają to poprzez media toruńskie podchodzą i traktują Rodaków z kraju - złodzieje, oszuści, kryminaliści. Brawo, dziękuję! Dlatego na was leje azbestowe ciule. Żyjcie sobie w tym jackowie czy innych gettach dla półgłówków, którzy sprzątając WC-ty uważają, że złapali Pana Boga za nogi bo żyją w U-S-A - hahahaha! Scroll you all! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Idiotow Scroll me too ! IP: 83.142.230.* 26.05.11, 20:21 "hahahaha! Scroll you all!" slowniki.gazeta.pl/angpl/scroll Zajrzyj do slownika najpierw, biedny polski glupcze, zanim zaczniesz podskakiwac do Jasnie Polonii USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiblabalba Re: Scroll me too ! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.05.11, 20:29 Nie zna gorzej angielskiego o przeciętnego kmiota z jackowa, więc daj mu spokój :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Idiotow Re: Scroll me too ! IP: 83.142.230.* 26.05.11, 20:51 Nie, on nie zna angielskiego w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiblablabla Re: Scroll me too ! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.05.11, 20:59 No otóż to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjhgfds Re: Scroll me too ! IP: *.toya.net.pl 26.05.11, 20:50 why don't you bugger off? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbarus Re: Scroll me too ! IP: *.ip.netia.com.pl 27.05.11, 10:28 Jego angielski to osobny problem. Ale co do meritum racja - walcie się!!! Dość mam rozmaitych "marków z NY", czy "patriotów z Chicago", którzy rozpychają się na forach internetowych pouczając nas jak mamy żyć i myśleć. Wielbicieli PIS, Rydzyka i polskiej wódy. Nic od was nie chcę. Ani waszych dudków, ani waszego lobbingu w sprawie wiz, do którego jesteście genetycznie niezdolni, bo żrecie się tam między sobą lepiej niż my tutaj w kraju. Siedźcie tam sobie żrąc hamburgery, zmywając amerykańskie kible i przebierając się w ludowe stroje na paradzie Puławskiego. I dajcie nam spokój. Sami będziemy decydować o tym kraju i organizować go po swojemu. Może czasami głupio, ale na pewno nie gorzej niż "ojczyznę demokracji", gdzie prezydenta wybierają elektorowie, policja ma prawo strzelać do ludzi, a patriot act pozwala służbom specjalnym bez skrepowania inwigilować społeczeństwo. Bawcie się tam dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!! Re: Scroll me too ! IP: 209.15.226.* 28.05.11, 12:41 PORUSZCIE SPRAWE ZE OBAMA MOZE PRZY POMOCY 1 EXECUTIVE ORDER ZNIESC OBOWIAZEK WIZOWY NATYCHMIAST. WCISKAJA WAM ZE TO WYMAGA KONGRESU a OBAMA UZYWA EXECUTIVE ORDER BEZUSTANNIE W USA DO WIELU SPRAW OMIJAJAC KONGRESU I NIE MA PROBLEMU! POLACY NIE BADZCIE TAK NIEDOUCZENI! Wy POLACY ...nauczcie sie CHOCIAZ NEGOCJOWAC bo same wizy GOWNO WARTE a USA na nich ugral wasze wycieczki do Afganu i Iraqu za darmo jak Niemcy i Francja sie WYPIĘŁY!!! Nie błagajcie juz na kolanach o wizy, wprowadzcie wizy dla USA, wycieczki z US do AUSCHWITZ w Oswięcimiu bylyby wtedy w KOLEJKACH POD AMBASADA POLSKA W USA. Pobierajcie oplaty. ZARAZ WAM WIZY ZNIOSA! Polacy z USA i tak maja POLSKIE paszporty wiec spokojnie bez wiz do polski wjada! To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS . USA to piekny kraj, nietsty z konstytucji zrobili nam w USA szmate. Ale Wy Polacy nie musicie byc takimi FRAJERAMi! Odpowiedz Link Zgłoś
virtuoz83 Do nauczyciela idiotów. 27.05.11, 12:47 Screw you hamerykański pajacu odżegnujący się od Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scroll me three Re: Bardzo jestem rad z tego co pisze tu Polonia IP: 12.180.227.* 26.05.11, 20:50 Co jest z tym pseudoangielskim w Polsce? Albo nauczcie sie poprawnie mowic i pisac albo morga w bucket! HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
computerro What for? 27.05.11, 09:14 Że zapytam poprawną angielszczyszną: What for to go to USA? Uważam, że należy poczekać aż buraki z USA sami nas zaproszą. Tak długo, jak obawiają się przyjezdnych, tak długo, jak są ewidentnie nietowarzyscy dla Polaków - to po co się tam pchać? Polacy w Polsce są otwarci, nie mają fobii na punkcie przyjezdnych. Nie potrzebujemy wiz. Jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: What for? 27.05.11, 14:15 Kanion Kolorado. Yellowstone. Joshua Tree. Sekwoje. Alaska. Mało? Odpowiedz Link Zgłoś
cup_of_t Re: What for? 27.05.11, 21:48 airborell napisał: > Kanion Kolorado. Yellowstone. Joshua Tree. Sekwoje. Alaska. Mało? > Moge bez tego zyc i spac spokojnie - i sadze wiele osob tu na forum tez. Ameryka jako panstwo jest mloda, zabytkow takich jak w Europie nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: What for? 28.05.11, 18:41 Można żyć i spać spokojnie w ogóle nie ruszając się ze swojego miasta, jeśli o to idzie. Zabytki zabytkami, natomiast jeśli idzie o cuda przyrody, to myślę, że w Europie - z całym szacunkiem - takich nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cup_of_t Re: What for? 29.05.11, 02:22 Wiesz, mi to generalnie (brzydko mowiac) wisi. Do Ameryki jechac nigdy nie chcialam i sie nie wybieram, watpie by sie to kiedykolwiek zmienilo. Dziwi mnie jednak, ze tyle ludzi na samo slowo "Ameryka" dostaje slinotoku i zrobiloby wszystko, zeby tam pojechac. Po co - nie wiem i pewnie tego nigdy nie zrozumiem. Co mnie boli to to, ze jako kraj nie mamy na tyle godnosci, zeby sie na te cala Ameryke wypiac i z wzajemnoscia wprowadzic wizy(jakby sie stalo w kazdym szanujacym sie i normalnym kraju, z normalnie funkcjonujaca dyplomacja i MSZetem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARKY Re: Bardzo jestem rad z tego co pisze tu Polonia IP: *.pppoe.barnaul.ertelecom.ru 28.05.11, 11:56 To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osama Walić pokorę wobec juesej IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.05.11, 20:37 Walę was amerykańskie śmieci. Nigdy was o nic nie poproszę, bo gdybym tak zrobił, tobym dostał, to co chcę, ale moje wnuczki musiały tyrać u waszych zdrowo-anglosaskich białych. Macie Meksyk z wielką populacją, Portotykanów, którym akceptujecie prawo do tyrania po kilka dolców na godzinę i żarcie w McKaczce, wystarczy. Mnie osobiście cieszy to, że wymyśliliście komputer, atomowy okręt podwodny i Playboya. Macie wspaniałą historię uzyskiwania niepodległości, teraz jesteście kornikami. Żrecie od środka, planowo. Rozumiem że boicie się że Chiny was wystukają. Ale wy się wszystkich boicie. Sądzę że wasz prezio mógł przejechać po Krakowskim w odkrytym aucie i jedyne oprócz tysięcy machnięć rękami by zarobił to jajko od jakieś PiSowskiej cipy spod krzyża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barky Re: Walić pokorę wobec juesej IP: *.pppoe.barnaul.ertelecom.ru 28.05.11, 11:57 To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS . USA to piekny kraj, nietsty z konstytucji zrobili nam w USA szmate. Ale Wy Polacy nie musicie byc takimi FRAJERAMi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukok Re: i dobrze IP: *.222.244.90.spray.net.pl 27.05.11, 21:33 a ja mam kartę kredytową Visa i mogę wlatywać do USA i wylatywać, ile tylko chcę srecenzje.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braky Re: i dobrze IP: *.pppoe.barnaul.ertelecom.ru 28.05.11, 11:58 To jakim BAGNEM jest POLSKA KLASA POLITYCZNA widac tutaj: Prezydent nasz USA robi was w BUCA, nic trudnego znieść wszystkie te SMIESZNE WIZY jednym EXECUTIVE ORDER jak to robi NON STOP (ku oburzeniu w USA) i tak omijajac kongres. Tak zrobil wieloma sprawami gdzie kongres stawiał opór, Tylko WY MATOLY nie wiecie nawet tego. wstyd. polska klasa polityczna to KRETYNI. PO i PiS to ostatnie KRETYNI. Za naklejke w paszporcie sprzedacie Wszystko, a USA igra z Wami o te naklejke i zalatwia sobie dzieki temu wasz krwawe wyjazdy do Afganu i Iraqu. A oni wam podadza WLASNE STATYSTYKI z ambasasdy o DOMOWACH i wy im wierzycie. MATOLY. Jestescie skonczonymi KRETYNAMI PO bądź PiS. To samo jedno wielkie GÓWNO. Nabrałem szacunku dla Wałęsy po tym jak odmówił zdjec z barkim. Polacy kopnijcie w DUPSKO PO PiS . USA to piekny kraj, nietsty z konstytucji zrobili nam w USA szmate. Ale Wy Polacy nie musicie byc takimi FRAJERAMi! Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Amerykanie boja sie 26.05.11, 20:56 Boja sie, ze Polacy beda robic kupy na trawnikach jak ich pieski w Polsce. Boja sie, ze Polacy beda wstawiac kratki w samochodach osobowych i nazywac je ciezarowkami. Odpowiedz Link Zgłoś