Dodaj do ulubionych

I ty możesz wygrać 20 mln

IP: *.lublin.mm.pl 01.06.04, 09:19
"jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem
wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki"
wielki" "jestem wielki""jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem
wielki" "jestem wielki" "jestem wielki""jestem wielki" "jestem wielki" "jestem
wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki""jestem wielki" "jestem
wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki""jestem
"jestem wielki""jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki"
"jestem wielki" "jestem wielki""jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki"
"jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki"
Obserwuj wątek
    • Gość: Koles Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 15:04
      I co z tego ze jestes wielki ? Pewnie tez otyly a to nie powod do dumy ;-)
      • gandalv Nadzieją matką głupich. W sam raz temat na 01.06.04, 15:13
        dzień dziecka :)
        Pozdrawiam
        Gandalv
        www.twojamagia.republika.pl
        • Gość: gram od 9 lat UWAGA!!!! OTO ZASZYFROWANE LICZBY IP: *.chello.pl 02.06.04, 00:02
          Od dziewieciu lat gram w Multi i Duzego lotka. Mam wlasny system. Udoskanalalem
          go przez trzy lata. Przyznaje nie wygralem jeszcze miliona ale przez miesiac
          wygrywam 50 tys. zl. Czy to wystarczy, zeby nigdzie nie pracowac?
          Wyliczylem liczby, ktore z 80 procentowym prawdopodobienstwem padna w
          dzisiejszym losowaniu i mam taki pomysl, zeby je wam pokazac. Zeby nie bylo tak
          latwo podam je szyfream: A-1, Ą+2, Ć+3, M-4, S+5, V-11. Pozdrawiam wytrwalych.
          Na prawde warto to rozszyfrowac!

RA
          • Gość: wujek Re: UWAGA!!!! OTO ZASZYFROWANE LICZBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 01:38
            Jeszcze weź tylko lekarstwa przed snem
            • Gość: Lotto Program do lotto IP: *.p001.terra.com.br 02.06.04, 05:57
              Ja uzywam i polecam programu statystycznego do Duzego lotka firmy Eureka
              Systems www.eurevic.com.pl , jak rowniez ich Lotto portal na ktorym mozna
              znalesc duzo ciekawych informacji jak rowniez wyniki statystyki systemy
              lotto.portal.w.interia.pl
              • Gość: wujek Re: Program do lotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 10:55
                Ludzie jebnijta sie w łeb raz a mocno. Jakie systemy? To nie jest giełda.
                Lotto czy ruletka to absolutny przypadek i nic więcej.
                • Gość: lotto Re: Program do lotto IP: *.dsl.telesp.net.br 03.06.04, 00:11
                  to twoje zdanie a ja dzieki statystyce mam 6 czworek i parenascie trojek i co Ty
                  na to?
                  • Gość: Tom Re: Program do lotto IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 01:23
                    A dużo zakładów zawierałeś?
                    • Gość: lotto Re: Program do lotto IP: *.p001.terra.com.br 04.06.04, 06:06
                      Zrobilem krotki systemik za ok 30zl
    • Gość: marczak Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 15:08
      O nagrodach gwarantowanych na www.marczakmobile.prv.pl
    • Gość: marol Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 01.06.04, 15:41
      Wygralbym 20 baniek i odbila by mi palma. Skonczylbym zadzgany nozami przez
      gangsterow w przydroznym rowie, albo ze strzykawka w zyle na lozku jakiejs
      dziwki. Wiec moze lepiej nich bedzie tak jak jest, a do tego by stwierdzic,
      ze "jestem wielki" nie potrzebuje tej kasy.
      • Gość: wujek Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 10:57
        To sie kurwa ciesz! A jak wygrasz kase przekaż mnie. Mnie palma nie odbije hehe
    • Gość: gogo Re: Ta pula będzie podzielona na 4 - 5 części. IP: *.net.szczecin.pl 01.06.04, 16:13
      I wygrana wypadnie znacznie skromniej. Jedynym prawdziwym wygranym będzie toto lotek.
    • Gość: drugi ignorant Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 01.06.04, 16:46
      ja także, ja także, ja także, ja także, ja także, ja także, ja także, ja także,
      ja także, ja także, ja także, ja także, ja także, ja także, ja także,
    • Gość: Karol PODATEK OD MARZEŃ IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 16:57
      Marzyć każdy może, ale i za to trzeba zapłacić.
    • Gość: stan ALLACH JEST WIELKI!!! 20mlnzł są moje!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 18:24
      wiem już wszystko! wiem jak je wygrać! wiem jak je wydać! wiem jak je rozdać!
      A rozdam 10 mln zł , słowo honoru, i cieszyć się z tego będę z całego serca!
      A będzie to: 7, 13, 21, 22, 28, 36.
      • Gość: hygropsja zrujnujmy totka! IP: *.chello.pl 01.06.04, 22:51
        mam cynk: wypadną na pewno liczby 2, 6, 13, 18, 22, 29, 45. jak wszyscy
        skreślimy te same liczby, totek pójdzie z torbami.
        • Gość: pejot Re: zrujnujmy totka! IP: *.chello.pl 02.06.04, 10:11
          dobrze sie czujesz?
          jesli wygra, powiedzmy, 20mln ludzi, to kazdy dostanie po zlotowce.
          niezla ruina dla Lotto :)
    • feliks-50 Na pewno wygra Totalizator Sportowy !! 01.06.04, 18:25
      he,he
    • Gość: piworzłop Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.06.04, 19:09
      20 cholernych milionów cholernych złociszy... 5 milionów cholernych
      amerykańskich zielonych. To wychodzi 10 milionów browarów po 2 złote!!!! To
      wychodzi, zakładając że mam przed sobą góra 50 lat życia, dokładnie 547,94
      browary dziennie. Słownie: PIĘĆSET CZTERDZIEŚCI SIEDEM I DZIEWIĘĆDZIESIĄT
      CZTERY SETNE BROWARÓW DZIENNIE!!!!!! Waląc dwadzieścia browarów dziennie
      zostaje nadal 527 browarów nie wypitych. Czyli licząc dwadzieścia browarów na
      głowe można mieć 26,35 kumpli do picia dziennie i każdy dostanie po 20
      browarów. To można mieć normalnie rekord śiata w ilości kumpli!!!!!!
      • encyq Re: I ty możesz wygrać 20 mln 02.06.04, 08:30
        Gdybym wygrał, miałbyś u mnie Guinnessa
        do końca życia. Ale ja nie gram... :-(
    • Gość: ED Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.pwradio.pl 01.06.04, 19:37
      I co się podniecacie, jak każdy teraz skreśli podane wyżej "pewniaki", to z
      tych 20 mln nie będzie nawet czym się dzielić.
    • Gość: Herman Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 19:45
      to wielkie oszustwo ,przy pomocy komputera sterują losowaniem tak żeby nie było
      6-tek w kilku losowaniach dopiero jak sie zbierze parę milionów działających na wyobrażnie frajerów,wdedy pada od 1 do 4 szóstek, a kiedyś to i kilkanaście padało w jednym losowaniu.
    • Gość: kx Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.tvkdiana.pl / 82.160.29.* 01.06.04, 20:18
      :D
    • Gość: steku Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.04, 22:43
      ciekawe ile osb skresli te liczby?
      • Gość: Tom Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 00:32
        Nie skreślajcie liczb, które podają wam inni, bo znowu nie padnie "szóstka".
    • Gość: j Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.chello.pl 01.06.04, 22:45
      Gość portalu: ignorant napisał:

> "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem
      > wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki"
      > wielki" "jestem wielki""jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem
      > wielki" "jestem wielki" "jestem wielki""jestem wielki" "jestem wielki" "jestem
      > wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki""jestem wielki" "jestem
      > wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki""jestem
      > "jestem wielki""jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki"
      > "jestem wielki" "jestem wielki""jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki"
      > "jestem wielki" "jestem wielki" "jestem wielki"

------------------------

nudzisz, koleś.

• Gość: kostek Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.gerda.pl / 195.117.240.* 02.06.04, 10:12
        Ale się nakopiowałeś? ho ho zrób sobie przerwę bo się zmęczysz!
        pozdrawiam
    • Gość: swordman Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.net-serwis.pl 01.06.04, 22:54
      Najpierw proponuję policzyć jakie jest prawdopodobieństwo skreślenia 6 spośród
      49 liczb - 49 do szóstej potęgi czyli to będzie 1 do 13841287201 , a
      prawdopodobieństwo że właśnie ty i tylko ty skreśliłeś tą szóstkę, biorąc pod
      uwagę że na jutrzejsze losowanie czeka przed telewizorem jakieś 15 mln Polaków,
      którzy również stali w długich kolejkach po kupony, twoja szansa wtedy wynosi 1
      do 15 mln, całkiem realna prawda? Życzę wszystkim chociaż 1/20 tej wygranej!
    • Gość: ktoś Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.escore / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 23:03
      panie Michale, szczerze życzę aby pan wygrał jutro na liczby wróżki
      czy jest już jakaś lista porzuconych dzieci?
      czy ja mogę sie ewentualnie załapać? (o od razu zaznaczam, że nie jestem
      porzucona i mam ponad 30 lat)
      jakby co to pamiętaj pan,że jestem pierwsza na liście
    • Gość: melvin Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.zagorze.net.pl 01.06.04, 23:06
      I najwyraźniej znudzony...
    • Gość: Królik LOTEK to kolejny podatek - PODATEK OD GŁUPOTY! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.06.04, 23:32
      pozdrawiam wszystkich podatników :)
    • Gość: Tom Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 00:20
      Ostatnio śniło mi się losowanie, w którym trafiłem "szóstkę". Liczby te pamiętam
      doskonale i je wytypuję na najbliższe losowanie.
      Jutro na pewno padnie "szóstka".
    • Gość: Wielki Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 02:06
      Jestem Bardzo Wielki, Jestem Bardzo Wielki, Jestem Bardzo Wielki, Jestem Bardzo
      Wielki, Jestem Bardzo Wielki, Jestem Bardzo Wielki, Jestem Bardzo Wielki,
      Wielki, Jestem Bardzo Wielki, Jestem Bardzo Wielki i jeszcze raz Jestem Bardzo
      Wielki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: antek Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 07:54
      jesteś wielki jak prawdopodobieństwo trafieńia "szóstki" - 1:13 700 000
    • Gość: aga Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 09:15
      wpisuję te liczby i po pierwsze wygram 20 mln wraz z 50 innymi osobami, a więc
      mafia mnie nie porwie dla okupu i będe sie cieszył przez tydzień moja wspaniała
      wygraną tj. 50 tyś zł. dopóki jej nie wydam na drobiazgi. I o to chodzi czas na
      integrowanie sie losujacych w celu uratowania zycia w razie wygranej. No jest i
      alternatywa, emigracja ekonomiczna do USA, tam jest więcej milionerów.
    • Gość: Q Re: I ty możesz wygrać 20 mln IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 02.06.04, 11:19
      nie ma rady, większości odbija po takiej wygranej... znam taki przypadek, nawet
      sie ludzie zakładali na jak długo kasy wystarczy... starczyło na pół roku,
      balanga za balanga i obrażanie wszystkich dookoła... teraz bida z nędzą...
    • pstosia Re: I ty możesz wygrać 20 mln 02.06.04, 21:42
      no nie wygralam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka