Dodaj do ulubionych

Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 20:55
O kurde, niezle jaja chyba juz wiem co bede robil w przyszly weekend, ktos chetny sie zlozyc na "Swatke";)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 21:12
      Czego to ludzie nie wymysla :-), ale cos w tym jest, jak widze faceta w towarzystwie fajnej laski, a tym bardziej kilku lasek, od razu mi skacze libido ;p
      • Gość: postępowy Xawery co za homofob - dlaczego nie wyrwał faceta ? IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.11, 23:40
        jak to tak, żeby w takiej postępowej gazecie dziewuchy wyrywać jak za przeproszeniem w wiejskiej remizie ?

gdzie tu europejskie standardy i nowoczesność

my, czytelnicy gazeta p żadamy, żeby autor tego tekstu natychmiast sie zrehabilitował i wyswatał z dwoma facetami i chcemy tu przeczytać jak to się z nim przespał i ile razy

w przeciwnym wypadku bedzie pozew do sądu za homofobię

wstyd
        w fe wstyd taka średniowieczna zaściankowość
        • Gość: Jasio Re: co za homofob - dlaczego nie wyrwał faceta ? IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 13:32
          No niestety. Spotkał tylko lesbijkę... :( żadnych transów. Ale jest spoko bo przyjechał na "Kolorową niepodległą". Poza tym redaktor się dopiero rozkręca. Mam nadzieję...
        • Gość: Jan Re: co za homofob - dlaczego nie wyrwał faceta ? IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 13:38
          Czy Wy naprawdę uważacie, że takie teksty są zabawne? Co kogo obchodzi, z kim śpi dorosły człowiek, nie robiący nikomu krzywdy? Nie zauważyłem w tym artykule nic o spaniu ze sobą, w jakiejkolwiek konfiguracji. Za dużo o dupach myślicie.
        • Gość: maxxx Re: co za homofob - dlaczego nie wyrwał faceta ? IP: 173.233.222.* 29.11.11, 16:29
          "my, czytelnicy gazeta p żadamy, żeby autor tego tekstu natychmiast sie zrehabilitował i wyswatał z dwoma facetami i chcemy tu przeczytać jak to się z nim przespał i ile razy"

Co za cymbal... Coz, Polska to wciaz mentalny zascianek, gdzies na skraju Europy !
      • lucyferos Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę 29.11.11, 13:45
        A,z ciekawości-lubisz grupowe rozrywki :p czy chodzi o to,że wianuszek towarzyszek ma stanowić o atrakcyjności obiektu?

Gość portalu: Anka napisał(a):

> Czego to ludzie nie wymysla :-), ale cos w tym jest, jak widze faceta w towarzy
        > stwie fajnej laski, a tym bardziej kilku lasek, od razu mi skacze libido ;p
      • Gość: maxxx Re: Za 150 zł poderwiemy... smutek i zal... IP: 173.233.222.* 29.11.11, 16:26
        Podobnie "pomyslowe" biznesy dzialaly dwadziescia lat temu w niektorych wielkich miastach w USA...
    • three-gun-max Przyjechał na Kolorową Niepodległą 28.11.11, 11:53
      To dlatego sam nic nie mógł wyrwać.
      • Gość: postępowy Xawery i zdradził tę szlachetną ideę podrywajac kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.11, 23:46
        powinien za to dostać dwa lata więzienia i wpłacić 60 tysiecy złotych na rzecz kampanii przeciw homofobii

kryptoheteroseksualista wstrętny

przez takich jak on wyrzucą nas z Europy
        • Gość: mhmmzz Re: i zdradził tę szlachetną ideę podrywajac kobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 03:08
          jego historia jest klamstwem na pierwszy rzut oka. przyjechal na kolorowa niepodlegla i ma prace ? Wiekszosc ludzi tam zyje z zasilkow, ew. pasozytuje na panstwowym w innej formie. Kto by zatrudnil dzisiaj komuniste, ktorego motto to "czy sie stoi, czy sie lezy".

Wroclawscy kolorowo-niepodlegli pod galerią dominikanska zaczepiaja ludzi o 20 gr na wino. Nie zmyślam, każdy może się sam przekonać.
          • Gość: maxxx Re: i zdradził tę szlachetną ideę podrywajac... IP: 173.233.222.* 29.11.11, 16:34
            "Kto by zatrudnil dzisiaj komuniste, ktorego motto to "czy sie stoi, czy sie lezy""

Rozumiem ,ze pracodawcy w obecnej Polsce wola zatrudniac chlopcow w "eleganckich" dresach z karkami i glowkami wygolonymi z polyskiem, lub na matowo... Czy tak?

• Gość: mieszkaniec Re: Przyjechał na Kolorową Niepodległą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 08:48
        HAHAHA! Dobre! Pozdrawiam.
      • lucyferos Teraz kolei na doradcę-lansera! 29.11.11, 11:06
        three-gun-max napisał:

> To dlatego sam nic nie mógł wyrwać.

Do czego to doszło..
        Teraz lansują się nieudacznicy,którzy,no właśnie..nie potrafią nawiązywać kontaktów,nie potrafią odnaleźć się w najbardziej naturalnej sytuacji.
        Nic nie umieją..
        Takim ludziom,widać,czegoś brakuje :/
        Brakuje im wyobraźni,świadomości własnej osoby-na tym tworzy się nowoczesną gałąź przemysłu rozrywkowego,która zaraz doprowadzi do powstania kolejnej..
        Mianowicie,gdy taki matoł odniesie sukces za pomocą "swatki",niechybnie kolejnym wyzwaniem będzie utrzymanie zainteresowania własną osobą owej "zdobyczy".
        Tu pojawia się nisza:kolej na doradcę-lansera!
        Taki doradca-lanser miałby za zadanie (wciągając z czasem do zabawy inne osoby),stwarzać wrażenie,że jego klient to bardzo fajna osoba,ma wielu znajomych, no i co najważniejsze-robi w życiu same ekscytujące rzeczy!
        Wtedy,jest szansa,że zafascynowana opowieściami "znajomych" wybrakowanego podrywacza, uzna że ten gach jest na prawdę cool!
        W sumie,po głębszej refleksji-śmieszy mnie to.
        • naturelovers Re: Teraz kolei na doradcę-lansera! 29.11.11, 15:21
          Ten trick jest stary jak swiat, nic nowego nie wymysliles. Poczytaj Kopciuszka.
    • Gość: picachu Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: 217.153.157.* 28.11.11, 13:31
      Phi. Za 150 zł to można na panienki iść.
    • Gość: elo Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: *.156.115.240.mortin.pl 28.11.11, 23:47
      aha

pani poznała pana i ma pretensje, że przedstawił jej go ktoś kto wzią za to pieniądze.
      Nie liczy się fakt...
      i jeszcze narzeka... panowie boją się podejść bo są nieśmiali albo zbyt nachalni. A może frytki jeszcze do tego? A księżne siedzą i wzdychają do tego księcia na białym rumaku... bo przecież realni faceci są tacy mało książęcy.
    • alexij1911 Kto pierwszy ten lepszy ..... 28.11.11, 23:51
      Kilka lat temu, bedac jeszcze wolnym wilkiem polujacym na sarenki, wcale nie musialem wydawac wiele kasy aby "wyrwac" dziewczyne w pubie, wazne aby zaczac zagadywac poki jeszcze kolesie nie nabrali odwagi po alkoholu... obceniasz ktora warta grzechu, podchodzisz, mowisz cos ze ladnie wyglada, i chcesz pogadac... co pije... czy czeka na kogos... drink... taniec itd...

Teraz tylko z tego pozostalo mi "obcenianie", jak zonka pozwoli oczywiscie ...
    • e-droczek Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę 28.11.11, 23:58
      "Jest atrakcyjna i jak tylko weszliście do Resortu, zwróciłam na was uwagę. To podniosło twoją wartość w moich oczach." - to podsumowuję zarówno sensowność istnienia tych swatek jak i kobiety ;p
      • Gość: Jasio Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 14:35
        Dla mnie ten fragment zabrzmiał jak podsumowania "jurorów" w wszelakiego typu programach odkrywających "talenty". Ale spoko. Widać że autor bierze dobre leki i wkrótce będzie wypas artykuł o kosmosie.
    • Gość: obiektywny za 150 zl to mozna miec dziwke z odlotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 00:06
      • Gość: Karaluch Re: za 150 zl to mozna miec dziwke z odlotow IP: *.tel.tkb.net.pl 29.11.11, 08:08
        To różnie bywa , bo większość daje za 200 lub więcej.
    • Gość: byslaf Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: *.play-internet.pl 29.11.11, 00:09
      To są luzerzy. Ja pukam towary najwyższej jakości, załatwiam je sobie sam i jeszcze na tym zarabiam. A robię to tak:
      Idę do lokalu. Upatrzam sobie lalunię która wygląda na niebiedną. Pochodzę do niej z uśmiechem i bez zbędnych wstępów rzucam: "Założę się z tobą o 300 zł, że się dziś ze mną prześpisz". Laska oczywiście obrzuca mnie spojrzeniem, w którym początkowo widać zszokowanie, potem oczywiście silenie się na pogardę. Mówi coś w stylu "To już przegrałeś koleś". Ja odpowiadam np. "Z tobą przegrać to jak wygrać" i tak gawędzimy sobie a w oczach dziewczyny widać coraz bardziej rosnące zaciekawienie. Nie muszę dodawać że po dwóch-trzech godzinach konwersacji dziewczyna ma już ochotę zobaczyć moją kolekcję motyli.
      Rano po upojnej nocy dziewczyna budzi się, przeciąga rozkosznie i sięga po torebkę mówiąc z uśmiechem: "To o ile się zakładaliśmy?" :)
      A jeszcze jako że w dobrym humorze to i śniadanie zrobi. A ja w ten sposób mam jeszcze na dobry obiad i drinka wieczorem w następnej knajpie.
      Na razie frajerzy!
      • Gość: heh taa, jasne IP: *.aster.pl 29.11.11, 00:14
        ... a potem się budzisz i jak co rano pracuj.pl, naprawdę życzę ci byś w końcu pracę znalazł, coś z tymi pryszczami trzeba zrobić...
        • Gość: Jackowo Re: taa, jasne IP: *.tel.tkb.net.pl 29.11.11, 00:29
          Na pryszcze dobra jest maść benzacne.
        • Gość: mm Re: taa, jasne IP: *.centertel.pl 29.11.11, 12:05
          He, he, he! Jeszcze jeden erotoman-gawedziarz.
        • Gość: lol Re: taa, jasne IP: *.icpnet.pl 29.11.11, 13:55
          hahahah świetna puenta :)
          ale się uśmiałem...
      • Gość: l Kolejny autor artykulu z gimnazjum IP: *.play-internet.pl 29.11.11, 00:16
        Bujna fantazja redaktorow z gazetki gimnazjalnej nie zna granic.
        • Gość: A. Artykuł z d..y IP: *.centertel.pl 29.11.11, 00:59
          I w dodatku sponsorowany.
      • kulawy666 Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę 29.11.11, 00:27
        ty byslaf to znaczy bysio lover? ale karku pojechales... wez no lepiej kredki posortuj na jutro do szkoly i SPAC!!!!
      • Gość: SEKS Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: *.pool.mediaWays.net 29.11.11, 11:40
        Siedzi mitoman o godz. 00:09 przed monitorem i puka: laski. jpg
      • Gość: purify ja robie tak samo IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 17:55
        tyle że lepiej
    • Gość: artykul.sponsor Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: *.static.tvk.wroc.pl 29.11.11, 00:22
      "Artykuł sponsorowany"
    • kulawy666 Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę 29.11.11, 00:24
      nie no sorki ale za 150 o ile pamietam to mozna niezle stukanko zalapac... oczywiscie w odpowiedniej "instytucji" i bez pozniejszych zobowiazan.
    • Gość: seer Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: 178.73.48.* 29.11.11, 00:31
      instytucja dla jeleni... w goglach coca coli i pryszczem na pol ryja...
    • Gość: jebienedze Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 00:39
      jak przyjechałeś na kolorową, to trzeba było brać się za chłopaków z antify, chociaż ci podobno wolą w euro dlatego zapraszają pederastów z niemiec
    • najlepszygeorge Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę 29.11.11, 00:48
      Jak dla mnie to szkoda kasy: 150 pln za potencjalny nr tel plus do tego wstęp do klubu plus drinki, w sumie ze 200 pln za jeden kontakt.

To już lepiej na allegro ofertę wystawić.
      • Gość: Kuba Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 13:08
        Liczysz 50zł na 3 godzinne wyjście na 2-3 osoby w dobrym klubie? Jak tak będziesz dziadował to na pewno niczego nie wyrwiesz.
    • aarvedui genialne ! mam podobny pomysł na "biznes" 29.11.11, 00:53
      genialne ! mam bardzo podobny pomysł na "biznes" - czaję się przy barze, zaczepiam ludzi i mówię im "dasz mi 150 złotych, albo rozpowiem tu wszystkim, że złapałem od ciebie kiłę, rzeżączkę albo hiva".

ofertę można rozszerzyć - np mogę udawać księdza i świadczyć, że osoba prowadzi się dobrze i jest wzorowym kandydatem na żonę/męża

albo - łazić za osobą i domagać się głośno zwrotu pożyczonych pieniędzy

albo - preparować doskonałe fotomontaże typu "klient+papież+radzio sikorski".

normalnie tyle możliwości w tej branży, że głowa mała !
      • aarvedui też mam wniosek do Inkubatora Przedsiębiorczości 29.11.11, 00:56
        mam wniosek do Inkubatora Przedsiębiorczości - potrzebuję dotację Inkubatora - na kij bejsbolowy, czapeczkę najk i dresik, do tego zniżkę zusu i usługi kreatywnej księgowej do kontaktów z moim paserem.
    • tomek_251 Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę 29.11.11, 01:01
      Ha ha ha, ale wyssany z dupy artykuł. Gołym okiem widać, że jeden fajny kolega w apaszce robi przysługę swoim fajnym kolegom po markietingu, również w apaszkach i kapelusikach, i piszę artykulik. Potem, spotykają się w pawilonach, dokonują autogwałtu na swoich oczach w zachwycie nad swoją kreatywnością. Czy artykuł sponsorowany czy nie, to sprawa gazeta, ja bym wziął kasę za taki artykuł.
      A najlepszy sposób na podryw - to 3s.
    • Gość: NY "Nowosc" Hahaha. W USA znane od 20 lat.I tansze. IP: *.si.res.rr.com 29.11.11, 01:06

Znow cos zerzneliscie a gadacie jakby to wasz pomysl byl :)
      • tomek_251 Re: "Nowosc" Hahaha. W USA znane od 20 lat.I tans 29.11.11, 01:12
        wejdź na stronę i zobacz ten żen. same amerykańskie filmiki. Chłopaki pewnie bez licencji jadą.
      • Gość: Aneta Re: "Nowosc" Hahaha. W USA znane od 20 lat.I tans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 01:53
        Sami mocni w gebie tu panowie, a jak przyjdzie co do czego to bez pol litra, w portki robia na widok atrakcyjnej kobiety
        • Gość: Heja Re: "Nowosc" Hahaha. W USA znane od 20 lat.I tans IP: *.si.res.rr.com 29.11.11, 03:27
          Masz racje. Tu sie zgodze. Bo piekne (nwet te srednio) polskie panie "wyzej sraja niz dupe maja".
          Dlatego ja osobiscie, srednio atrakcyjy i niebogaty "pacjent" szybko zrozumialem co w trawie piszczy i ruszylem na Hinduski, CHinki, Slowaczki, Wietnamki i Koreanki, z rezultatami o niebo lepszymi niz z rodaczkami.
        • Gość: Sraneta to tylko rozsądek i znajomosc statystyki IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 03:32
          a 95% tych "atrakcyjnych" księżniczek ma meganajebane do gara

po cholerę sobie brac takiego strupa na głowę, żeby człowieka szlag potem trafił, bo mu będzie cisnienie podnosiła

a won sie realizowac w wielkim swiecie robiąc kariere cipką i manipulując frajerow a od normalnych facetow niech sie odpie...
          • filesharing To granie na zakodowanych instynktach ale... 29.11.11, 09:04
            Bardzo skuteczne. Tak to już jest z ludźmi a kluby to świetne miejsce do takiej gry. A, że zwykle kandydata na męża czy żonę tam się nie znajduje to inna sprawa.
            ------------
            Zawsze jak nieśmiałość bierze górę to zostaje net...tak to już bywa. A jak sieć to polecam usenet i grupy binarne alt.binaries.
            Usenet za darmo albo płatny:
            www.usenet.info.pl/samouczek/usenext-za-darmo/
            www.usenet.com.pl/przewodniki/usenet-nl-za-darmo/
    • Gość: Mim Ok, a teraz jak to sie robi naprawde : IP: *.si.res.rr.com 29.11.11, 01:19
      gdzies w swiecie, gdzie samochod i atrakcyjna dupa nie przyciagaja wzroku glupich snowbow.

Wiec laseczka wchodzi do klubu OSOBNO a nie pod mankiet z tym nieudolnym frajerem. Wpadaja na siebi nieby przypadkiem i "dobrze sie bawia", wesolo gadajac . To daje wrazenie ze gosc nie jest glupek i ze nie przyszedl do klubu, sie nachlac, patrzyc dziko na laski tylko by i tylko by zadupczyc, ale takze by sie pobawic.

OK, Po chwili ustawiaja sie przy wybranej "ofierze", tak by dziewczyny staly kolo siebie i one zaczynaja o byle czym gadac, i wynajeta panna przedstawia faceta tej do wyrwania. Najlepeij jak zacznie rozmowe ta druga, n nie zawsze tak wychodzi
      Nie przeprasza i ulatnia sie, tylko odbiera dla bajeru telefon i udaje z musi natychmiast isc.
      • Gość: sdf Re: Ok, a teraz jak to sie robi naprawde : IP: *.play-internet.pl 29.11.11, 01:31
        Nie przewidziałeś jednego. "Ofiara" nie ma ochoty gadać z laską, która do niej podchodzi. A nawet jeżeli gada z nią z czystej grzeczności to już zupełnie nie ma ochoty gadać z frajerem, z którym została jak tamta poszła "zatelefonować".
        • Gość: Mim Re: Ok, a teraz jak to sie robi naprawde : IP: *.si.res.rr.com 29.11.11, 03:23
          Ty zas nie przewidziales az dwoch rzeczy:

Laski w Polsce ida do klubow by wyrwac frajera do sponsorowania. Wiec tu moze i masz racje. Polska to kraj chory.
          Laski za granica ida do klubow by pogadac z facetami. Wiec tu racji nie masz. W warunkach normalnych to pracuje.

• Gość: bartek Re: Ok, a teraz jak to sie robi naprawde : IP: 178.73.29.* 29.11.11, 11:23
            > W warunkach normalnych to pracuje.

heh, fajny anglicyzm
    • Gość: podp lepiej ... IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.11, 04:42
      to już lepiej skorzystać SexRomance.eu
    • e-ftalo Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę 29.11.11, 06:42
      Trochę to zbyt sztuczne. Raczej u mnie by nie przeszedł ten cały genialny sposób.
      Owszem nie mam dziewczyny i nie startuję itd,ale 20 latka raczej nie byłaby mnie w stanie zeswatać z inną,choćby dlatego że jest sporo młodsza i to brzmi jakos banalnie.
      Może niektórym facetom odpowiada taka zabawa z 20 latkami ,ale zdecydowanie lepie samemu poznać jakąś dziewczynę a nie odstawiać jakiś cyrk.
      A przełamanie barier to może odnieść skutek tylko u niektórych,bo bariery często są dużo głębsze i po prostu trzeba znaleźć odpowiednią osobę,a takich niewiele ,przynajmniej dla mnie.
    • Gość: indigo Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 29.11.11, 07:56
      Mnie od tego dziennikarskiego blamażu bardziej interesuje skład fioletowego drinka
      • Gość: Ankoholyk Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: 94.42.189.* 29.11.11, 08:16
        Jagodzianka na kościach :)
        • Gość: gosc Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: *.play-internet.pl 29.11.11, 08:34
          błekintny konia ze społemu ;)
      • lucyferos Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę 29.11.11, 13:40
        A to żaden cud- kolor można uzyskać np. dodając likieru Bols Blue.

Gość portalu: indigo napisał(a):

> Mnie od tego dziennikarskiego blamażu bardziej interesuje skład fioletowego dri
        > nka
    • Gość: aniakin Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: 194.136.16.* 29.11.11, 09:51
      artykul zmyslony i sponsorowany. i napisany w wysoce pretensjonalny sposob.
    • Gość: Mixer Re: Za 150 zł poderwiemy ci dziewczynę IP: *.aster.pl 29.11.11, 11:00
      Żenujące nie jest korzystanie z usług swatki - dobra to praktyka znana od tysięcy lat.
      Żenujące jest zjawisko chodzenia po klubach, dowartościowywania się przez "bywanie" w takim towarzystwie.
      Kluby to miejsce dla stonki, miernot.
    • Gość: Gumofilc Co za frajerstwo! IP: 147.110.48.* 29.11.11, 11:16
      Za 150 zl to ja podrywam trzy dziewczyny a czasem nawet i wiecej...
    • warzaw_bike_killerz Jade do jakies miesciny.. np Lodzi, 29.11.11, 11:22
      zamawiam w barze whisky na warszawskim lodzie, na pytanie zdziwionego barmana dlaczego na warszawskim, to glosno mowie, ze jestem z Warszawy i od razu tylko kobiety o wygladzie modelek dobijaja sie, abym im doradzil jak tanio wynajac mieszkanie w stolicy, bo chcialyby poszukac tam pracy.

PS... stazysci w gazecie maja fantazje, a ja nie moge miec?
      PPS... co za brednie.
      • dalton78 Re: Jade do jakies miesciny.. np Lodzi, 29.11.11, 18:55
        dobre:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka