Dodaj do ulubionych

Gazeta Wyborcza i jej publiczność

05.12.13, 11:10
Głowna strona GW: wiele się zmienia ale od kilku dni ten sam temat: fotografia małego Kaczynskiego; Redaktorzy Gazety Wyborczej na wszelki wypadek podają to z nagłówkiem "Nie Przegap". Pod spodem perły humoru w wykonaniu publiczności Gazety Wyborczej.
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: Gazeta Wyborcza i jej publiczność 05.12.13, 11:15
      Czyżby było już jakieś nowe AgoraLex nakazujące GazWybowi publikowanie takich a nie innych zdjęć Szanownego Pana Posła Jarosława Kaczyńskiego?

Czy ty naprawdę nie rozumiesz, że takimi wpisami potwierdzasz pisowskie kompleksy, dzięki którym tak łatwo jest wami kręcić i manipulować?
      • hummer Chodzi o smak 05.12.13, 11:18
        Nawet najlepszym żartem nie należy katować ludzi.
        • mietowe_loczki Re: Chodzi o smak 05.12.13, 11:26
          Takich "żartów" jest więcej, a pojękiwania, kwękanie i skiełki słychać tylko z jednej strony. Tej zakompleksionej.
          • fractale Re: Chodzi o smak 05.12.13, 12:11
            To bardzo słabe jest, ten mem.
            • mietowe_loczki Re: Chodzi o smak 05.12.13, 12:46
              Tym bardziej dziwi reakcja. Żart o kartoflu też był słaby, a z jego powodu zakompleksieni Kaczyńscy o mało co nie wywołali wojny z Niemcami. W zasadzie nie ma znaczenia, jakie te żarty są. Znaczenie ma to, jak ktoś na nie reaguje i co w związku z taką a nie inną reakcją mogą ugrać przeciwnicy takiego wyśmiewanego delikwenta. W przypadku Kaczyńskiego jego przeciwnicy zwykle są w stanie ugrać bardzo dużo, bo wiedzą doskonale, że byle pierdół wyprowadza jego zwolenników z równowagi, co później przejawia się m.in. produkowaniem takich wątków ociekających bólem pewnej niecenzuralnej części ciała.
          • hummer Re: Chodzi o smak 05.12.13, 13:16
            mietowe_loczki napisała:

> Takich "żartów" jest więcej, a pojękiwania, kwękanie i skiełki słychać tylko z
            > jednej strony. Tej zakompleksionej.

Wiesz jakby wyglądały
            demotywatory.pl/
            gdyby jeden obrazek był eksponowany przez tydzień lub dłużej? :)
            • scoutek Re: Chodzi o smak 05.12.13, 13:31
              hummer napisał:
              > Wiesz jakby wyglądały
              > demotywatory.pl/
              > gdyby jeden obrazek był eksponowany przez tydzień lub dłużej? :)

demotywatory żyją z tego
              GW jednym artykułem to nie przeżyłaby ani tygodnia
              dowcip, fotka czy mem to tylko uzupełnienie
      • bew-is Re: Gazeta Wyborcza i jej publiczność 05.12.13, 13:25
        Nie wmawiaj innym kompleksów. Jeśli już kimś można kręcić i manipulować, to Wami, żałosne lemingi, które już od lat kilku wciąż głosujecie na PO, mimo ich nieudolności, korupcji i oszustw. Naprawdę to nie zwolennikom PIS brakuje rozumu i to nimi łatwo jest manipulować.

mietowe_loczki napisała:

> Czyżby było już jakieś nowe AgoraLex nakazujące GazWybowi publikowanie takich a
        > nie innych zdjęć Szanownego Pana Posła Jarosława Kaczyńskiego?
        >
        > Czy ty naprawdę nie rozumiesz, że takimi wpisami potwierdzasz pisowskie komplek
        > sy, dzięki którym tak łatwo jest wami kręcić i manipulować?
        • mietowe_loczki Re: Gazeta Wyborcza i jej publiczność 05.12.13, 13:27
          bew-is napisał(a):

> Nie wmawiaj innym kompleksów.

Nie wmawiam, bo one zwyczajnie są. Przesadne reakcje na bzdetne i nieśmieszne żarty świadczą o nich najdobitniej.

Jeśli już kimś można kręcić i manipulować, to Wam
          > i, żałosne lemingi, które już od lat kilku wciąż głosujecie na PO, mimo ich ni
          > eudolności, korupcji i oszustw. Naprawdę to nie zwolennikom PIS brakuje rozumu
          > i to nimi łatwo jest manipulować.

Szkoda tylko, że fakty mówią inaczej.
      • Gość: franek Re: Gazeta Wyborcza i jej czytelnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 21:13
        GW ma czytelników, publiczkę to ma Kaczyński podczas tych wygłupów n Krakowskim Przedmieściu a poza tym facet odczep się od GW zabawiaj się z tymi pisemkami z marginesu póki jeszcze są. amen
    • zapijaczony_ryj A ty co tu robisz ? spier..na Trwam, albo GP 05.12.13, 11:18
      w11mil napisała:

> Głowna strona GW: wiele się zmienia ale od kilku dni ten sam temat: fotografia
      > małego Kaczynskiego; Redaktorzy Gazety Wyborczej na wszelki wypadek podają to z
      > nagłówkiem "Nie Przegap". Pod spodem perły humoru w wykonaniu publiczności Gaz
      > ety Wyborczej.
      >
      • w11mil To dosyć złożone... 05.12.13, 11:59
        Autor: zapijaczony_ryj 05.12.13, 11:18
        >A ty co tu robisz ? spier..na Trwam, albo GP

Obserwowanie Was daje mi miłe poczucie wyższości i utwierdza w przekonaniu, iż jestem po dobrej stronie. Jednocześnie jestem przerażony, iż ludzie o Waszym poziomie dominują w debacie publicznej i w polityce.
        • zapijaczony_ryj Re: To dosyć złożone... 05.12.13, 12:02
          w11mil napisała:

> Autor: zapijaczony_ryj 05.12.13, 11:18
          > >A ty co tu robisz ? spier..na Trwam, albo GP
          >
          > Obserwowanie Was daje mi miłe poczucie wyższości i utwierdza w przekonaniu, i
          > ż jestem po dobrej stronie. Jednocześnie jestem przerażony, iż ludzie o Waszym
          > poziomie dominują w debacie publicznej i w polityce.

Wasz poziom jest tutaj:

tiny.pl/htd75
          I na szczęście juz nie dominuje w debacie publicznej!
        • fractale Re: To dosyć złożone... 05.12.13, 12:12
          I przynosi Michnikowi 0.001 złotówki od każdego słowa.
          • mietowe_loczki Re: To dosyć złożone... 05.12.13, 12:49
            Warsztaty psychoterapeutyczne dotyczące budowania poczucia własnej wartości też kosztują. A tu przynajmniej nie musi płacić z własnej kieszeni.
            • fractale Re: To dosyć złożone... 05.12.13, 13:11
              To co suponujesz jest obrzydliwym atakiem na Polskę! Prawdziwy Polak nie musi korzystać z genderowych wymysłów. O jego psychiką dbają Bóg honor ojczyzna (zawsze mnie ciekawiła ta kolejność).

Pozatem Pana W Jedenastego byłoby stać nie na takie seanse. On nie jest, jak to się dziś mówi, gołodupcem z wielkich miast na kredycie, a prawdziwą elitą tego kraju. Z dziada pradziada.
              • mietowe_loczki Re: To dosyć złożone... 05.12.13, 13:25
                fractale napisał:

> To co suponujesz jest obrzydliwym atakiem na Polskę! Prawdziwy Polak nie musi k
                > orzystać z genderowych wymysłów. O jego psychiką dbają Bóg honor ojczyzna (zaws
                > ze mnie ciekawiła ta kolejność).

Albo forum Agory. "Obserwowanie Was daje mi miłe poczucie wyższości".

• ave.duce Re: To dosyć złożone... 05.12.13, 13:26
                fractale napisał:

> To co suponujesz jest obrzydliwym atakiem na Polskę! Prawdziwy Polak nie musi k
                > orzystać z genderowych wymysłów. O jego psychiką dbają Bóg honor ojczyzna (zaws
                > ze mnie ciekawiła ta kolejność).
                >
                > Pozatem Pana W Jedenastego byłoby stać nie na takie seanse. On nie jest, jak t
                > o się dziś mówi, gołodupcem z wielkich miast na kredycie, a prawdziwą elitą teg
                > o kraju. Z dziada pradziada.

Spieprzającego...
        • jureek Re: To dosyć złożone... 05.12.13, 13:40
          w11mil napisała:

> Obserwowanie Was daje mi miłe poczucie wyższości i utwierdza w przekonaniu, i
          > ż jestem po dobrej stronie.

Aha, czyli forum gazety pełni funkcję terapeutyczną. No to życzę zdrowia!
          Jura
          • scoutek Re: To dosyć złożone... 05.12.13, 13:46
            jak mu juz nic nie pomaga to może choć tyle?
    • erte2 Re: Gazeta Wyborcza i jej publiczność 05.12.13, 11:23
      w11mil
      Tylko widzisz żabciu - to zdjęcie jest autentyczne. Nie jest winą "Wyborczej" że to metr pięć w kapeluszu koniecznie chciało stanąć tuż koło Kliczki przy którym nawet Adamek (188 cm) jest nieduży. I wyszło jak wyszło, niezmanipulowane i po prostu śmieszne.
      Tak to jest jak się gó.wno przyklei do okrętu i wrzeszczy: Płyniemy !!!
      • w11mil Publiczność GW w pełnej krasie! 05.12.13, 11:51
        rte2 napisał:
        > Tylko widzisz żabciu - to zdjęcie jest autentyczne.
        Próbowałes czytać dalej niz nagłowek?

Redaktorzy GW doskonale znają swój target
        • scoutek Re: Publiczność GW w pełnej krasie! 05.12.13, 11:55
          w11mil napisała:
          > Redaktorzy GW doskonale znają swój target

a redaktorzy "doRzeczy" to niby swojego nie znają?
        • sverir Re: Publiczność GW w pełnej krasie! 05.12.13, 12:20
          > Redaktorzy GW doskonale znają swój target

Ale ty przecież też jesteś targetem redaktorów GW.
          • ave.duce Re: Publiczność GW w pełnej krasie! 05.12.13, 13:28
            sverir napisał:

> > Redaktorzy GW doskonale znają swój target
            >
            > Ale ty przecież też jesteś targetem redaktorów GW.

Dlatego to napisał. Zna siebie ;)
    • oszolom-z-radia-maryja PO hojnie dotuje sprzyjające mu media!! 05.12.13, 14:12
      www.radiomaryja.pl/informacje/zobacz-jak-rzad-tuska-pompuje-publiczne-pieniadze-w-gazete-wyborcza-i-tvn/
      - kolejna afera jak na razie przemilczana, niestety mam częściowa blokadę nicka która nie pozwala mi założyć tu nowego wątku wiec poruszam ten temat tu, niech ktos z was założy na powyższy te,mat osobny watek na forum kraj lub na forum społeczeństwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka