Dodaj do ulubionych

Długopis pana posła

• Gość: tomek 1 JESZCZE JEDEN DZIKUS Z LPR-u IP: 5.5D* / 213.40.3.* 06.09.04, 13:00
      Jeszcze jeden przykład prymitywnego chama z LPR. Zadziwia poczucie bezkarności,
      przypominające potworne praktyki z PRL-u. Tak jak i w przypadku Antupiuk
      zdumiewa również i elektorat, który takiego dzikusa na posła wybrał.
    • Gość: kapo Ciemnogród wszepolusowaty IP: 82.160.12.* 06.09.04, 13:02
      Fanatyzm czy skrajna głupota, oto jest pytanie.
    • Gość: recenzent Re: Długopis pana posła IP: *.anicasystem.com.pl / 212.182.117.* 06.09.04, 13:06
      a moze by tak posla skreslic?!?!!?!?!?!?!? bo moze to on opacznie i dwuznacznie
      wszystko rozumie??!?!?!?!?!?!?!Politycy do szkol!! moze sie w nich wrazliwosc
      zrodzi i chociaz minimalne zroumienie otoczenia i swiata
    • Gość: YaBasta Jak daleko się posuną? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 06.09.04, 13:09
      Chciałbym napisać, chciałbym wytłumaczyć jak się czuję, jak mi przykro, jak
      smutno, jak wstyd. Nie umiem...
      Kiedyś niszczone były wystawy, które obrażały "uczucia religijne", dzisiaj
      zniszczona może zostać każda wystawa, która nie podoba się prawdziwym
      patriotom, prawdziwym Polakom kiedyś było to nawet zabawne, ci patetyczni
      idioci, rzucający się na rzeźby, modlący się przed galeriami, teraz jest to już
      tylko przerażające... Co będzie dalej? Pan Poseł Wszechpolak pozostanie zapewne
      bezkarny, a nasze galerie i my do "listy rzeczy, których nie pokazujemy i o
      których mówimy tylko dobrze" oprócz papieża i krzyża będą musiały dopisać
      wszechpolactwo...
      Nie czytałem, za wiele Miłosza, ale dzięki "Naszemu Dziennikowi" poznałem cytat:
      "Na polskość jestem alergiczny"...chyba coraz bardziej rozumiem
    • Gość: reversus Szkoda, że między nogi nie włożył długopisu... IP: *.man.polbox.pl 06.09.04, 13:10
      ... bo jego poziom świadczy, że byłby do tego zdolny. Ciekawe czy pan poseł
      zgodziłby się na skreślanie napisów na ołtarzach w gdańskim kościele św.
      Brygidy? Ale tamte na pewno nie ubliżały idei integracji europejskiej.

LPR - poniżej dna.
    • Gość: totylkowariat Mili panstwo pierwszy w historii autograf glupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 13:11
      i to jakiej zadowolonej ale co sie dziwic toz to przelom!!!

Narazie startuja na pozomie pisma obrazkowego ale kto wie kto wie...

Slowem mamy sie czym pochwalic MY POLACY - uczynilismy glupote pisienną.
    • Gość: totylkowariat Patrzcie to nasze - wszechpolskie i to nie jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 13:16
      nasze ostatnie "slowo".
    • Gość: kubek Brawo Białystok IP: *.ds.pg.gda.pl 06.09.04, 13:17
      No nie wiem jak można to skomentować. Czy traktować jako performance posła,
      który próbuje w niekonwencjonalny sposób ujawnić swoje artystyczne zacięcie ale
      wydarzenie kończy się klapą? Czy jako dziecinną zabawę z długopisem? Trochę żal
      tego pana, nerwowy musi być i łatwo go wyprowadzić z równowagi. Smutniejsze
      jest jednak to że znajdą się wyborcy, którzy ponownie uczynią go posłem...
    • Gość: andrzej Re: Długopis pana posła IP: *.unknown.uunet.be 06.09.04, 13:18
      mam nadzieje, ze kretynizm tego pana nie jest zarazliwy. gdyby jeszcze mozna
      tak zakazac mu rozmnazania sie....
    • Gość: podatnik Popieram posła - nie powinno się dopuszczać, by za IP: *.echostar.pl 06.09.04, 13:20
      pieniądze podatników, ktoś pod pozorem "dzieła sztuki" uprawiał publicystykę
      polityczną. Chcą to robić - OK, ale za własne pieniędze !!!

Zaznaczam, że nie jestem zwolennikiem ani LPR, ani Młodzieży Wszechpolskiej -
      chodzi mi o ogólną zasadę,że nie powinno się marnotrawić pieniędzy podatników.
      • Gość: Fangorn No to popieraj tego (p) osła ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 15:22
        ... i wspolnie pozamykajcie galerie, muzea, teatry, kabarety, musicale,
        wsadzcie do ciupy publicystow, filmowcow, pisarzy ceniacych wolnosc slowa ...

"zreformujcie" cala kulture i sztuke, wprowadzicie radio/tv maryja na
        wszystkich kanalach, a dla urozmaicenia puszczajcie czasami folklor,
        goralska muzyka i spiewy georgianskie ... hehehe
        • Gość: Zirex Re: No to popieraj tego (p) osła ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:49
          A moje wartości narusza taki debilny fedorowicz czy jak mu tam. I co do gazu z
          nim czy do domu wariatów. Nieszczęściem tego kraju jest to,że w każdej z tych
          możliwości społeczeństwo, czyli my musimy ponieść koszty takiego rozwiązania! A
          więc najlepiej:
          1. Albo nie głosujcie na miłość boską na takich .....
          2. Albo olejcie ich ciepłym moczem tylko zwżcie aby nie uszkodzić żadnej innej
          żywej istoty czy też rośliny
      • Gość: Emeryt Re: Popieram posła - nie powinno się dopuszczać, IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.09.04, 16:27
        Buraku. a kto im daje farby. lpr?, księża? takie durnie jak ty?. Nie wystawia
        się prac jakiego debilka z ulicy, tylko artysty o jakimś dorobku. I nie
        wystawia sie za pieniądze podatników.
        • Gość: jpo Re: Popieram posła - nie powinno się dopuszczać, IP: *.acn.pl 06.09.04, 16:33
          Niestety teraz wystawia się wszystko, również prace "debilków z ulicy". Poseł
          to debil, ale "dzieła" w owej galerii nie przypominają Matejki czy Rubnesa...
    • Gość: ZZ czuby wybrały czubów IP: *.top.net.pl 06.09.04, 13:26
      Pomysł obowiązkowych badań psychiatrycznych (oczywiście obok cenzusu
      wykształcenia i niekaralności) dla kandydatów na posłów jest mądry. Ale czy
      istnieje jakiś środek na głupotę wyborców?
      • Gość: fakju a moze un tyn posel dobrze kciol? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 03:08
        a wom od Pona P Osla wara i won ubytki sieciowe. Un, tyn Pon P Osel to un
        dobrze kciol jak Rozbin Hut , un kciol bidnemu zabroc coby bogatymu doc , or
        something like that
    • Gość: mdab Ciekawejakby,,,, IP: *.crowley.pl 06.09.04, 14:00
      ciekawe jakby sie czuł "Pan Posel" gdyby mu ktoś siurka obciął na jakimś
      posiedzeniu w sejmie, To jest dla mnie równoznaczne jakis debil z niego chyba
      jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: panwojtek Re: Długopis pana posła IP: *.netcologne.de 06.09.04, 14:05
      ...mam odczucie, ze te LPR-owskie debile chodza po galeriach nie po to by je
      zwiedzac, tylko by wyszukac nazwiska i listy. Z listy ludzi im wrogich?
      To juz niejest debilizm to jest kretynstwo. I tacy ludzie przesrywaja nasze
      pieniadze, ciezko zarobione pieniadze.
      A przy okazji pokazuja innym debilom ze w Polsce mozna zniszczyc czyjasc
      wlasnosc, ot tak, dla swego wydzimisie
    • Gość: KATO Re: Długopis pana posła IP: 212.160.172.* 06.09.04, 14:09
      Krótko: IDIOTA
    • feliks-50 To jest zachowanie fanatyka !!! 06.09.04, 14:11
      A tacy sa wlasnie fanatycy islamscy. Moze im podac reke.
    • Gość: alice Re: Długopis pana posła IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:27
      no nie nooooo,kur....mać....przepraszam ale wyjezdzam z tego ChoreGO
      KRAJU......brak mi słow normalnie,,,wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      • Gość: zazwyczaj@gazeta.p Polska IP: *.starcom.com.pl 06.09.04, 17:05
        to, ze posel LPR walczy o wyborcow w ten sposob to choroba
        ale to ze ludzie komentujac to dzialanie mowia o "tzw. artystach" to kompletna
        zenada
        jak sadze, moze 1 promil Polakow wypowiadajacych sie na temat tej wystawy,
        tudziez wystawy nieznalskiej w ogole te dziela widzial, za to wszyscy smia sie
        z nich naigrywac
        jestescie banda debili
        • Gość: Fangorn drogi koneserze sztuki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 18:18
          przypuszczam nawet, ze nikt w tym forum nie widzial
          tych dziel z bialostockiej galerii - cytuje "wystawy
          nieznalskiej" (nota bene ciekawa polszczyzna) - nie
          oznacza to jednak, ze mozna zachowywac sie tam
          (zreszta jak i w kazdym miejscu publicznym) jak pospolity
          wandal!

skoro nawet posel zachowuje sie jak zwykly lobuz, to co
          ma robic lobuz, ktory nie jest poslem?
          mam nadzieje, ze zrozumiesz pytanie?

przy okazji wyjasnij moze, dlaczego artysci wystawijacy w
          galerii bialostockiej sa "zenada" i wszyscy w tym forum
          oprocz Ciebie sa "banda debili" ...
    • Gość: posel LPR A teraz drogie dzieci...pocalujcie misia w dupe! IP: *.fzk.de / *.fzk.de 06.09.04, 14:40
      Oszolomstwa nigdy za wiele:)
    • Gość: pan Rysio z kalnu Re: Długopis pana posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:45
      LPR na księżyc!!!
    • Gość: er Co za prymityw. Dno. Ale to kraj papieski booohhah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:45
    • Gość: er Co za prymityw. Dno. Ale to kraj papieski booohhah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:46
      .
    • Gość: a psik Re: Długopis pana posła IP: *.sympatico.ca 06.09.04, 14:59
      czy nazwisko Antypiuk pochodzi od angielskiego -"antypuke" - antyrzygacz ?
      i czy zeby zostac czlom\nikemLPR trzeba cierpiec na jakas manie przesladowcza ?
    • Gość: ziom Re: Długopis pana posła IP: *.icpnet.pl 06.09.04, 15:01
      nie ma jak to akt z rozłożonymi nogami.
    • Gość: bb Re: Długopis pana posła IP: *.wgt.com.pl 06.09.04, 15:05
      Powinien zapłacić za zniszczone prace. Może lepiej wystawiać same bukiety
      kwiatów. Żartowałam
    • Gość: steku Re: Długopis pana posła IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.04, 15:07
      he he niezly matolek kolejny z ligi pojebanych raczej. a przy okazji zrobil
      reklame jakiemuz artyscie. swoja droga dobrze ze jest taka partia i tacy ludzie
      bo jak by bez nich nudno bylo, a tak to jeszcze zawsze sie mozna w chwili dola
      upewnic ze sa na tym swiecie ludzie glupsi od ciebie i bardziej ograniczeni BA
      nawet zostaja poslami --> czyli ktos na nich glosowal --> czyli ludzi glupszych
      od ciebie jest nawet dosc duzo --> koniec dola
    • Gość: rumianek612 Brak jakichkolwiek zasad kultury IP: 212.42.169.* 06.09.04, 15:19
      Ja na miesjcu tego chlopaka oblalbym chama kolorowa farba i powiedzial, ze jego
      garnitur byl zbyt wyzywajacy, bo on woli jednorzedowe!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka