Gość: tomek 1 JESZCZE JEDEN DZIKUS Z LPR-u IP: 5.5D* / 213.40.3.* 06.09.04, 13:00 Jeszcze jeden przykład prymitywnego chama z LPR. Zadziwia poczucie bezkarności, przypominające potworne praktyki z PRL-u. Tak jak i w przypadku Antupiuk zdumiewa również i elektorat, który takiego dzikusa na posła wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapo Ciemnogród wszepolusowaty IP: 82.160.12.* 06.09.04, 13:02 Fanatyzm czy skrajna głupota, oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recenzent Re: Długopis pana posła IP: *.anicasystem.com.pl / 212.182.117.* 06.09.04, 13:06 a moze by tak posla skreslic?!?!!?!?!?!?!? bo moze to on opacznie i dwuznacznie wszystko rozumie??!?!?!?!?!?!?!Politycy do szkol!! moze sie w nich wrazliwosc zrodzi i chociaz minimalne zroumienie otoczenia i swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Jak daleko się posuną? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 06.09.04, 13:09 Chciałbym napisać, chciałbym wytłumaczyć jak się czuję, jak mi przykro, jak smutno, jak wstyd. Nie umiem... Kiedyś niszczone były wystawy, które obrażały "uczucia religijne", dzisiaj zniszczona może zostać każda wystawa, która nie podoba się prawdziwym patriotom, prawdziwym Polakom kiedyś było to nawet zabawne, ci patetyczni idioci, rzucający się na rzeźby, modlący się przed galeriami, teraz jest to już tylko przerażające... Co będzie dalej? Pan Poseł Wszechpolak pozostanie zapewne bezkarny, a nasze galerie i my do "listy rzeczy, których nie pokazujemy i o których mówimy tylko dobrze" oprócz papieża i krzyża będą musiały dopisać wszechpolactwo... Nie czytałem, za wiele Miłosza, ale dzięki "Naszemu Dziennikowi" poznałem cytat: "Na polskość jestem alergiczny"...chyba coraz bardziej rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus Szkoda, że między nogi nie włożył długopisu... IP: *.man.polbox.pl 06.09.04, 13:10 ... bo jego poziom świadczy, że byłby do tego zdolny. Ciekawe czy pan poseł zgodziłby się na skreślanie napisów na ołtarzach w gdańskim kościele św. Brygidy? Ale tamte na pewno nie ubliżały idei integracji europejskiej. LPR - poniżej dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totylkowariat Mili panstwo pierwszy w historii autograf glupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 13:11 i to jakiej zadowolonej ale co sie dziwic toz to przelom!!! Narazie startuja na pozomie pisma obrazkowego ale kto wie kto wie... Slowem mamy sie czym pochwalic MY POLACY - uczynilismy glupote pisienną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totylkowariat Patrzcie to nasze - wszechpolskie i to nie jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 13:16 nasze ostatnie "slowo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Brawo Białystok IP: *.ds.pg.gda.pl 06.09.04, 13:17 No nie wiem jak można to skomentować. Czy traktować jako performance posła, który próbuje w niekonwencjonalny sposób ujawnić swoje artystyczne zacięcie ale wydarzenie kończy się klapą? Czy jako dziecinną zabawę z długopisem? Trochę żal tego pana, nerwowy musi być i łatwo go wyprowadzić z równowagi. Smutniejsze jest jednak to że znajdą się wyborcy, którzy ponownie uczynią go posłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Długopis pana posła IP: *.unknown.uunet.be 06.09.04, 13:18 mam nadzieje, ze kretynizm tego pana nie jest zarazliwy. gdyby jeszcze mozna tak zakazac mu rozmnazania sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Popieram posła - nie powinno się dopuszczać, by za IP: *.echostar.pl 06.09.04, 13:20 pieniądze podatników, ktoś pod pozorem "dzieła sztuki" uprawiał publicystykę polityczną. Chcą to robić - OK, ale za własne pieniędze !!! Zaznaczam, że nie jestem zwolennikiem ani LPR, ani Młodzieży Wszechpolskiej - chodzi mi o ogólną zasadę,że nie powinno się marnotrawić pieniędzy podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fangorn No to popieraj tego (p) osła ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 15:22 ... i wspolnie pozamykajcie galerie, muzea, teatry, kabarety, musicale, wsadzcie do ciupy publicystow, filmowcow, pisarzy ceniacych wolnosc slowa ... "zreformujcie" cala kulture i sztuke, wprowadzicie radio/tv maryja na wszystkich kanalach, a dla urozmaicenia puszczajcie czasami folklor, goralska muzyka i spiewy georgianskie ... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zirex Re: No to popieraj tego (p) osła ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:49 A moje wartości narusza taki debilny fedorowicz czy jak mu tam. I co do gazu z nim czy do domu wariatów. Nieszczęściem tego kraju jest to,że w każdej z tych możliwości społeczeństwo, czyli my musimy ponieść koszty takiego rozwiązania! A więc najlepiej: 1. Albo nie głosujcie na miłość boską na takich ..... 2. Albo olejcie ich ciepłym moczem tylko zwżcie aby nie uszkodzić żadnej innej żywej istoty czy też rośliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Popieram posła - nie powinno się dopuszczać, IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.09.04, 16:27 Buraku. a kto im daje farby. lpr?, księża? takie durnie jak ty?. Nie wystawia się prac jakiego debilka z ulicy, tylko artysty o jakimś dorobku. I nie wystawia sie za pieniądze podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpo Re: Popieram posła - nie powinno się dopuszczać, IP: *.acn.pl 06.09.04, 16:33 Niestety teraz wystawia się wszystko, również prace "debilków z ulicy". Poseł to debil, ale "dzieła" w owej galerii nie przypominają Matejki czy Rubnesa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ czuby wybrały czubów IP: *.top.net.pl 06.09.04, 13:26 Pomysł obowiązkowych badań psychiatrycznych (oczywiście obok cenzusu wykształcenia i niekaralności) dla kandydatów na posłów jest mądry. Ale czy istnieje jakiś środek na głupotę wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakju a moze un tyn posel dobrze kciol? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 03:08 a wom od Pona P Osla wara i won ubytki sieciowe. Un, tyn Pon P Osel to un dobrze kciol jak Rozbin Hut , un kciol bidnemu zabroc coby bogatymu doc , or something like that Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdab Ciekawejakby,,,, IP: *.crowley.pl 06.09.04, 14:00 ciekawe jakby sie czuł "Pan Posel" gdyby mu ktoś siurka obciął na jakimś posiedzeniu w sejmie, To jest dla mnie równoznaczne jakis debil z niego chyba jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panwojtek Re: Długopis pana posła IP: *.netcologne.de 06.09.04, 14:05 ...mam odczucie, ze te LPR-owskie debile chodza po galeriach nie po to by je zwiedzac, tylko by wyszukac nazwiska i listy. Z listy ludzi im wrogich? To juz niejest debilizm to jest kretynstwo. I tacy ludzie przesrywaja nasze pieniadze, ciezko zarobione pieniadze. A przy okazji pokazuja innym debilom ze w Polsce mozna zniszczyc czyjasc wlasnosc, ot tak, dla swego wydzimisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATO Re: Długopis pana posła IP: 212.160.172.* 06.09.04, 14:09 Krótko: IDIOTA Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 To jest zachowanie fanatyka !!! 06.09.04, 14:11 A tacy sa wlasnie fanatycy islamscy. Moze im podac reke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: Długopis pana posła IP: *.chello.pl 06.09.04, 14:27 no nie nooooo,kur....mać....przepraszam ale wyjezdzam z tego ChoreGO KRAJU......brak mi słow normalnie,,,wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazwyczaj@gazeta.p Polska IP: *.starcom.com.pl 06.09.04, 17:05 to, ze posel LPR walczy o wyborcow w ten sposob to choroba ale to ze ludzie komentujac to dzialanie mowia o "tzw. artystach" to kompletna zenada jak sadze, moze 1 promil Polakow wypowiadajacych sie na temat tej wystawy, tudziez wystawy nieznalskiej w ogole te dziela widzial, za to wszyscy smia sie z nich naigrywac jestescie banda debili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fangorn drogi koneserze sztuki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 18:18 przypuszczam nawet, ze nikt w tym forum nie widzial tych dziel z bialostockiej galerii - cytuje "wystawy nieznalskiej" (nota bene ciekawa polszczyzna) - nie oznacza to jednak, ze mozna zachowywac sie tam (zreszta jak i w kazdym miejscu publicznym) jak pospolity wandal! skoro nawet posel zachowuje sie jak zwykly lobuz, to co ma robic lobuz, ktory nie jest poslem? mam nadzieje, ze zrozumiesz pytanie? przy okazji wyjasnij moze, dlaczego artysci wystawijacy w galerii bialostockiej sa "zenada" i wszyscy w tym forum oprocz Ciebie sa "banda debili" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel LPR A teraz drogie dzieci...pocalujcie misia w dupe! IP: *.fzk.de / *.fzk.de 06.09.04, 14:40 Oszolomstwa nigdy za wiele:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Rysio z kalnu Re: Długopis pana posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:45 LPR na księżyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Co za prymityw. Dno. Ale to kraj papieski booohhah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Co za prymityw. Dno. Ale to kraj papieski booohhah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:46 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Długopis pana posła IP: *.sympatico.ca 06.09.04, 14:59 czy nazwisko Antypiuk pochodzi od angielskiego -"antypuke" - antyrzygacz ? i czy zeby zostac czlom\nikemLPR trzeba cierpiec na jakas manie przesladowcza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Długopis pana posła IP: *.icpnet.pl 06.09.04, 15:01 nie ma jak to akt z rozłożonymi nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Długopis pana posła IP: *.wgt.com.pl 06.09.04, 15:05 Powinien zapłacić za zniszczone prace. Może lepiej wystawiać same bukiety kwiatów. Żartowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Długopis pana posła IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.04, 15:07 he he niezly matolek kolejny z ligi pojebanych raczej. a przy okazji zrobil reklame jakiemuz artyscie. swoja droga dobrze ze jest taka partia i tacy ludzie bo jak by bez nich nudno bylo, a tak to jeszcze zawsze sie mozna w chwili dola upewnic ze sa na tym swiecie ludzie glupsi od ciebie i bardziej ograniczeni BA nawet zostaja poslami --> czyli ktos na nich glosowal --> czyli ludzi glupszych od ciebie jest nawet dosc duzo --> koniec dola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumianek612 Brak jakichkolwiek zasad kultury IP: 212.42.169.* 06.09.04, 15:19 Ja na miesjcu tego chlopaka oblalbym chama kolorowa farba i powiedzial, ze jego garnitur byl zbyt wyzywajacy, bo on woli jednorzedowe! Odpowiedz Link Zgłoś