Dodaj do ulubionych

Długopis pana posła

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 08:59
Debil, nic innego nie można o tym człowieku powiedzieć. No może jeszcze
oszołom.Trzeba się zastanowić nad "skreśleniem" tego pana. Jego nazwisko
obraża moje uczucia, jestem zbulwersowany, ten pan poseł uskutecznia jakieś
zboczone pomysły za moje - podatnika pieniądze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek poseł powinien zapłacić odszkodowanie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 10:11
      To nie była jego własność i nie ma prawa jej niszczyć!
      • Gość: insider Re: poseł powinien zapłacić odszkodowanie! IP: 62.89.80.* 06.09.04, 12:09
        Skopać mu zad jak się nie unie zachować...pier. "posel"
      • taxi.wroclaw Re: poseł powinien zapłacić odszkodowanie! 06.09.04, 18:20
        On to uczynił, jak sądzę, w imieniu wyborców. A to że mało kto poszedł do tych
        wyborów, to i taki rezultat. Pan Rafał Ziemkiewicz (nie lubię go) powiedział
        kiedyś, że każdy organ przedstawicielski powinien składać się proporcjonalnie z
        przedstawicieli każdego z nas. Taki jest rezultat. To że w sejmie znaleźli się
        w większości zdyscyplinowani "wariaci", to wynik powszechnej absencji.
    • zhk CALA LPR TO BANDA DEBILI 06.09.04, 10:16
    • Gość: adam Takie matoły rządzą naszym krajem, przypomina mi IP: *.novartis.com 06.09.04, 10:18
      to głupotę i warcholstwo poprzedzające upadek RP Szlacheckej.
    • Gość: klio Cenzorus Wszechpolus - zachowanie standardowe IP: 62.140.211.* 06.09.04, 10:24
      Facet z LPR poczuł się dotknięty, bo to właśnie o niego chodziło. Może gdyby
      klatka była zamknięta, to by z niej nie wypełzł i nie niszczyłby cudzej pracy.
      Myślę, że to doskonale pokazuje, że Censorus Wszechpolus jest gatunkiem coraz
      bardziej powszechnym, a raczej, coraz bardziej wypełzającym z podziemia i nie
      czującym żadnego zahamowania przed własnym oszołomstwem i nietolerancją.
    • Gość: radziu Re: Długopis pana posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:24
      obciazyc skurwysyna kosztami za zniszczenie dziela sztuki
      • Gość: Gościowiec "Artyści" i oszołomy z LPR trzymają sztamę... IP: 212.160.172.* 06.09.04, 10:37
        ....zauważcie, że mierna i zupełnienie Nieznalska artystka stała się bardzo
        znalska po checy z LPR. "Artysta" wystawia knota - "poseł" LPR knota atakuje.
        Artysta staje się bardziej znalski a funkcjonariusz LPR zyskuje rozgłos wśród
        wyborcuff.... Jedni warci drugich, rękla rękę myje.
        • Gość: Gościowiec Re: "Artyści" i oszołomy z LPR trzymają sztamę... IP: 212.160.172.* 06.09.04, 10:38
          Sorry za litrówk, szczegółnie tą "checę" :-)
        • Gość: wuk LPR spadkobierczynią cenzury PRL! IP: *.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 12:09
          Jeśli chodzi o tę Nieznalską, to było przewidziane wyłącznie na prowokację i
          dziewucha swój cel osiągnęła. A jeśli chodzi o Cenzorusa Wszechpolusa, to z
          tego co wiem, przynajmniej zamysł jest błyskotliwy i dowcipny, a nie - jak u
          Nieznalskiej - wulgarny i prymitywny. Cenzorus Wszechpolus teraz paradoksalnie
          stanie się popularny dzięki jakiemuś chamowi i warchołowi z LPR.
          Nie jestem pewien, czy artysta przewidywał taki bieg wydarzeń. Podobnie ja na
          razie nie przewiduję, że gdy LPR założy Centralny Urząd Cenzury i Czystości
          Obyczajów, to zacznie mię ścigać za moje posty. Oby tak się nie stało.
          • Gość: pepe Re: LPR spadkobierczynią cenzury PRL! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.09.04, 18:11
            Pomysł "błyskotliwy i dowcipny" Hahahahahahahahahaha!!! Raczej prymitywny atak,
            bez cienia aluzji. Taki dowcip spodziewałbym się znaleźć na ścianie kibla, a
            nie w galerii za pieniądze podatnika pod przykrywką sztuki. Poseł LPR w
            przymitywny sposób zareagował na prymitywną prowokację. Ot co.
        • Gość: marysia Re: "Artyści" i oszołomy z LPR trzymają sztamę... IP: *.ci.uw.edu.pl 06.09.04, 13:16
          Taką artystką, która na skandalu wypłynęła, twoim zdaniej jest pewnie Kozyra,
          tylko, że ona miała dosyć tego, że niezależnie co zrobiła gazety tekst o niej
          zaczynała: skandalistka Katarzyna Kozyra. I dosyć miaął tego, że jej sztukęsię
          tak postrzegało. Po prostu w Polsce nie miała odbiorców, bo jeśli ktoś jąszedł
          ogladać to i tak nic nie chciał zrozumieć tylko zobaczyć skandalistkę.
          Skończyło się to tym, że wyjechała z Polski i tworzy w Berlinie. Swoją drogą na
          świecie jest już uznaną artystką, choć jej prace nie są łatwe. Wiem, że cie to
          nie przekona, bo wiedzę na temat sztuki czerpiesz co najwyżej z gazet... Raczej
          nie chodzisz po galeriach i nie czytasz książek... czy nie mam racji? Arsenał
          jest poważną galerią z dobrymi kuratorami. Oni nie wystawiają knotów i kolesi
          chcących zrobić karierę drogą skandalu, zrozum to, przynajmniej sie postaraj. A
          mądry artysta wie, że skandal raczej nie pomoże ich nazwisku... wbrew obiegowym
          opiniom i spiskowym teoriom, które wygłaszasz...
          • Gość: Alex Re: "Artyści" i oszołomy z LPR trzymają sztamę... IP: *.proxy.aol.com 06.09.04, 17:12
            jak ocenic SENATORA RP ????????????????????????????????????????
      • Gość: Fangorn Wandalizm zalegalizowany przez LPR? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 10:43
        federowiczowi powinni zalozy natychmiast "kaftan",
        bo on albo wariat albo wandal! chyba ze poslowi LPR
        wolno w Polsce robic co mu sie podoba - i jego akcja
        niszczenia mienia i sztuki byla absolutnie legalna?

poza tym ciekaw jestem, co by zrobiono nastolatkowi,
        gyby popryskal spry'em chalupe federowicza?

;-)))
    • Gość: Kula Gdzie jest granica ? IP: 193.24.24.* 06.09.04, 10:28
      Czy jeżeli czyjesz poglądu naruszają czrnoskórzy to powinien zakładać im worki
      na głowy ? Czy jeżeli moje uczucia naruszają kościoły, to powinienem je palić ?
      Jeżeli nie podoba mi się mina Stańczyka to powininem zniszczyć obraz Matejki ?
      Czy jeżeli uważam Pałac Namiestnikowski za obraz dominacji rosyjskiej to mam go
      zburzyć ????:

Kiedy wreszcie ci idioci odpowiedzą za swoje poczucie bycia ponad prawem i za
      swoją chęć narzucania nam własnych wartości. Czym ci ludzie różnią się od
      islamskich fanatyków ? Moim zdaniem tylko środkami.
      • Gość: huk Przestań pić to ci się rozjaśni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:53
    • Gość: fire pewnie jakas zydowina jest szefem galerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:30
      tak jak w zachecie.
      • Gość: gość fire pewnie masz mały firek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:33
        • Gość: Fangorn firek albo nawet potezny swirek :-))) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 10:46
          • Gość: wuajszek joe Re: firek albo nawet potezny swirek :-))) IP: *.local.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 13:06
            pewnie jakas zydowina zapoczątkowala ta firme, ktora cie ochrzcila i wychowala
            na idiote
            • Gość: Fangorn wujaszku, chyba napiles sie - ale za malo ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 15:31
              ... bo pomiotales "cie" i "sie" i cie (sie) nie bardzo mozna
              zrozumiec.

a poza tym co ma "zydowina" do Fedorowicza, chyba tyle
              co piernik do wiatraka ... nie sadzisz wujaszku?

a na koniec wujek, siadaj i hlusniem bo usniem, hehehe
      • Gość: duo pewnie jakas zydowina jest szefem galerii. Pewnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:47
        masz rację. Bez tego nie byłoby dymu
        • blinski Re: pewnie jakas zydowina jest szefem galerii. Pe 19.09.04, 08:43
          no tak, w sumie masz rację. i do tego same żydy siedzą na tym forum, bo prawie
          wszystkich tu lpr-owcy wk..ają. a przecież nie od dziś wiadomo, że ci, których
          lpr i jego działania wpieniają, to antypolskie gnidy, żydy, komuchy i
          masoneria.
    • Gość: bartolomeo81 Co za .... IP: *.atm2-0-1041158.0x50a3718a.esnxx3.customer.tele.dk 06.09.04, 10:32
      Niestety nie nasuwa mi się inne określenie, ale takich pojebow powinni nie
      wypuszczac z klatki. To juz zaczyna zakrawac na skrajny nacjonalizm. Niestety.
    • Gość: mm Re: Długopis pana posła IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 06.09.04, 10:32
      Wszechpolus Debilus. Wstyd, wstyd, wstyd, że tym krajem władają takie
      pustostany...
      • Gość: wuk DEBILIUSZ ELPEERIUSZ IP: *.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 12:40
        - może tak go nazwiemy?
    • Gość: Darek Spalić obrazy Rubensa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:35
      Na nich są w końcu gołe kobiety - zachowanie posła to SZCZYT HAMSTWA - to że cośmu się nie podoba nie znaczy ze ma prawo to niszczyc.
    • bartolomeo81 Re: Długopis pana posła 06.09.04, 10:36
      Co za pojeb. Takich ludzi nie powinni wogole wypuszczac na ulice. I taki
      czlowiek pelni zaszczytna funkcje urzednika panstwowego, z woli narodu!?
      Dzialania LPR zaczynaja przypominac skrajnie nacjonalistyczne, niestety.

• Gość: panwojtek Re: Długopis pana posła IP: *.netcologne.de 06.09.04, 15:11
        ...czemu sie dziwicie? Ze debolowi palma odbija? Przeciez sami ich wybraliscie,
        by SLD na zlosc zrobic: Przeciez sami zescie gnoja wybrali.
        Co boicie sie swoje lapy w "gnoju" umaczac?
        A teraz pretescje do garbatego ze ma proste dzieci?
        Trzeba ruszac szarymi komorkami a nie dupa!
        To na waszym "gownie" to badziewie wyroslo. Do kogo teraz pretensje?
        • blinski Re: Długopis pana posła 19.09.04, 08:51
          pan kochany ma pretensje że ludzie głupi na sld nie chcą głosować? sld ma inne
          grzeszki na sumieniu, nie dziw się ludziom że się na to już nie złapią.
          a elektorat lpr to zblazowani emeryci (obojętnie co by mówiła sama liga o sile
          ich 'młodego' elektoratu), i jest to raczej elektorat stały, więc możesz co
          najwyżej włosy z głowy rwać (choć masz trochę racji, do tego stałego dołącza
          ostanio sukcesywnie coraz większa grupka zawiedzionych innymi partiami,
          niestety).
          ja też się buntuję przeciw sld (i jednocześnie przeciw lpr).
    • Gość: Jaro Re: Długopis pana posła IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 06.09.04, 10:39
      Kodeks cywilny: "Kto z własnej woli wyrządził drugiej osobie szkodę, jest
      zobowiązany tę szkodę naprawić" - a w tym wypadku nie tylko damnum emergens,
      ale i lucrum caesans.
    • Gość: Kazek Re: Długopis pana posła IP: *.p-s-inter.net 06.09.04, 10:46
      Mnie obraża istnienie takich przygłupów jak ci z lpr. kogo Bóg chce pokarac
      temu rozum odbiera.
    • Gość: geralt Cenzorus skreslil Cenzorusa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.04, 10:47
      Cenzorus skreslil Cenzorusa.Cóz za wzruszajace przezycie!!! Absurd siegnal
      szczytu!!!
    • Gość: kali NAJWYRAŹNIEJ OBRAZ MU SIĘ NIEPODOBAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:47
      eh, ci nowocześni artyści, zawsze trzeba ich poprawiać. Chyba, że klocka
      postawią na środku galerii. Wtedy nikt nie doważy się zakwestionować
      wartości "dzieła".
      • Gość: monti Nie oszukujmy się. Wzbogacił radosną twórczość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:50
        a teraz w podzięce prymitywy szkalują go. Prości są polaczki... jak cepy
        • Gość: jpo Re: Nie oszukujmy się. Wzbogacił radosną twórczoś IP: *.acn.pl 06.09.04, 16:29
          Poseł debilem jest, ale czemu piętnowanie głupoty niebezpiecznie wiąże się tu z
          obroną "dzieł" tzw. artystów. Nie sztuką jest nakleić ch... tu i ówdzie, a
          potem wystawiać ku radości gawiedzi.
      • Gość: dali To był happening i nikt tego nie zauważył?? Dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:52
        a zdawałoby się, że inteligentne osoby czytają szechterowego brukowca.
    • Gość: Lew_23 A gdzie był wtedy Olbrychski? IP: 157.25.91.* 06.09.04, 10:51
      Ze swoją szabelką? Też, pożal się Boże, obrońca moralności... Tylko ?występ? miał w Zachęcie w W-wie,
      ranga napewno większa.
      A gdyby tak pan Daniel zapisał się do LPR?
      Nie ma to jak właściwy człowiek na właściwym miejscu ;))
      • Gość: McGoo Re: A gdzie był wtedy Olbrychski? IP: *.stacje.agora.pl 06.09.04, 13:20
        Na pogrzebie gangstera
    • Gość: Ja Co Za DEBIL!!!!! IP: 62.29.248.* 06.09.04, 10:52
      Ludzie! jaki to wstyd! Co to za debil to się normalnie w pale nie mieści. Ten
      jełop za takie debilizmy bierze 10 tys miesięcznie. Powinno się ich wystrzelić
      na Księżyc
      • Gość: aj Co Za DEBIL!!!!! Kto? Artysta? Zostawcie artystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:55
        w spokoju.
        • Gość: Ja Re: Co Za DEBIL!!!!! Kto? Artysta? Zostawcie arty IP: 62.29.248.* 06.09.04, 12:42
          No co Ty! NIe artysta tylko jełop - elpeerowiec
    • Gość: Nyolc Wiadomo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:54
      LPR
    • Gość: Qborzony Re: Długopis pana posła IP: *.proxy.astra-net.com 06.09.04, 10:55
      Dla tego posla wyrok niezawislego sadu powinien byc nauczka dla LPR.Piec lat w
      zakladzie zamknietym dla psychicznie chorych.
    • Gość: Paweł A może byś się debilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:56
      A może byś się jeden z drugim komunistyczny debilu zastanowił nad tym co
      piszesz i nie powtarzał jak papuga za polakożerczą gadzinówką "GW"? Może to
      jednak poseł ma rację?
      • Gość: Fangorn Pytasz serio czy zartujesz? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 10:59
      • kate7 Re: A może byś się debilu 06.09.04, 11:10
        Nie jestem debilem a niszczenie cudzej własności jest niedopuszczalne. Jako
        norma moralna i prawna. Ciekawe co zrobiły by Brunatne koszule sorry Młodzież
        Wszechpolska .... jeśli pomazano by ich plakaty. Niech zgadnę poczuli by się
        urażeni?
        A poza tym Pan Poseł to ma pojęcie o sztuce jak kura o pieprzu. Pochodzenie też
        ma czerwone pochodzenie bo przyszedł z ludu pracującego (przedtem był
        mechanikiem od autobusów) umył rączki ze smaru i pognał na urzędy.
        Pewnie ma misję od samego Pana Boga.
        Jestem z Białegostoku i obecnie bardzo się wstydzę. Jeśli chcesz mnie obdarzyć
        jeszcze jakimiś inwektywami to daruj sobie. Bo tego rodzaju "wolność słowa"
        poprostu mnie śmieszy. Pozdrawiam
        • Gość: Paweł Re: A może byś się debilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 12:10
          Białostocki inteligenciku, dużo, bardzo dużo sieczki w twojej łepetynce. Mylą
          ci się podstawowe pojęcia.
          • Gość: Fangorn Oj Pawelku - nie on - lecz Ty jestes Buraczkiem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 13:29
            i to nie cukrowym a czerwonym, ot taka zwykla "cwikla forumowa" ...

propozycja, zajzyj najpierw pod wlasna czapeczke zanim skrytykujesz
            innych, bo na podstawie Twoich 2 b. prostackich zdan przypuszczam,
            ze raczej tam tylko tlusta skorka i spocona fryzurka ...

Ale dam Ci szanse, zeby mnie przekonac do Twojego intelektu, jesli
            zdefiniujesz te tajemnicze "podstawowe pojecia" ... hehehe

• Gość: panwojtek Re: Oj Pawelku - nie on - lecz Ty jestes Buraczki IP: *.netcologne.de 06.09.04, 15:20
              ...no co ty Fangorn. Zwolnij troszke, stawiasz czlowieka przed niewykonalnym
              zadaniem. A skad on ma to wiedziec? Przeciez w budce z piwem tego nie daja!
    • Gość: Fangorn Fedorus Wandalus Censorus Wszechpolus ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 10:57
      ... czcigodny Senator Rzymu - hahaha
    • Gość: prostaczek taak taaaaak dlugopis ... IP: *.dsl.pipex.com 06.09.04, 11:00
      no i prosze. sami potwierdzaja w tym LPeRze, ze ich DLUGOPISY sa warte wiekszej
      uwagi niz oni sami ...

wiec ludzie szkoda czasu na LPR, lepiej zajmowac sie dlugopisami
    • Gość: wolny Re: Długopis pana posła IP: 130.161.25.* 06.09.04, 11:00
      Trzebaby kiedys wejsc do siedziby klubu LPR i pomazac dlugopisem ich plakaty i
      hasla, w koncu to same klamstwa ktore psuja dobre imie Polakow....... i zgadzam
      sie z pomyslem "skreslena" pana posla F. ktory powinnien reprezentowac nasz
      rzad godnie a nie tracic czas na latanie po galeriach z dlugopisikiem...
    • Gość: toja Re: Długopis pana posła IP: *.eska.pl 06.09.04, 11:01
      to w zasadzie świadczy o nas wszystkich że pozwalamy takim fanatycznym kretynom
      rządzić krajem... chyba czas pakować plecak i zminić miejsce zamieszkania
      • Gość: Fangorn nie uciekaj, nie uciekaj ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.04, 11:04
        zostan i zaglosuj nastepnym razem na "cos" lepszego, hehehe
      • Gość: Krok proponuje IP: *.sympatico.ca 06.09.04, 11:06
        1) oficjalnie wniesc sprawe do sadu
        2) zazadac od posla....1 000 000 zl.....
        ps: ........postepowanie posla?...jest wrecz niewyobrazalne w panstwie gdzie
        mieszkam...jesli LPR ma za grosz oleju....to powinni sie go pozbyc w trybie
        natychmiastowym.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka