Dodaj do ulubionych

Zakowski...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.14, 18:08
... to jednak zalosna qrva.
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Zakowski... 03.12.14, 09:07
      booo ?
    • Gość: Alfons Re: Zakowski... IP: *.metro-networks.pl 03.12.14, 09:29
      Trza było brać inną.
      • teen69 Re: Zakowski... 06.12.14, 20:29
        Nie wiem skąd się wziął i dlaczego zaczął robić za autorytet. Widać, że ktoś z niego zrobił wyrocznię a ten ktoś płaci i wymaga. Czuć gó.... Zero spontanu.
        • dysonans_poznawczy Re: Zakowski... 14.12.14, 04:22
          Popełnia błędy jak każdy inny. Nie lubię go. Nie jest apolityczny, sugeruje się swoim widzi mi się, brrr.
    • taniarada Re: Zakowski... 07.12.14, 19:14
      Żakowski to tradycyjny zapyziały dziennikarzyna .Tuba pierdząca w jedna stronę.
      • sten44 Re: Zakowski... 12.12.14, 18:00
        Koscherny?
        • dysonans_poznawczy Re: Zakowski... 14.12.14, 04:25
          Co to ma do rzeczy. Koszerny, niekoszerny, każdy z nas ma w sobie kawałek żyda, jak nie wierzy to niech sprawdzi swoje DNA. Setki lat mieszkali i też mają narządy rozrodcze, a sex zawsze był i będzie taki sam, gdzieś zawsze ktoś się puszcza na boku.
          • Gość: cmwd Re: Zakowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.14, 11:03
            Portal GW i Zakowski to towarzystwo wzajemnej, debilnej, adoracji.
            Mogliby zmienic ciagle to samo, zmeczone i pomarszczone zdjecie
            tego skrzywionego durnia.
            • dysonans_poznawczy Re: Zakowski... 14.12.14, 21:41
              Dorzuć do całości uprawianie polityki, bo to coś bezstronne nie jest. Napisałem to coś, bo to nie dziennikarz, to jest coś. Dziennikarz jest bezstronny, a to jest trudne, ale też świadczy o poziomie profesjonalizmu. Żeby komuś do głowy nie przyszło, że jestem po którejś ze stron politycznych.
              • dysonans_poznawczy Re: Zakowski... 14.12.14, 21:45
                Jeszcze pamiętam jak d...l kiedyś rozpisywał się na temat trochę zahaczający o politykę, ale tak się składa, że akurat w tej dziedzinie jestem specjalistą i przyznam, że wiedza tego czegoś to poziom dna. Proste tekściki socjologiczne to każdy student potrafi wypluć spod klawiatury, ale jak już wchodzimy w zagadnienia, które niestety nie są proste, wymagają sporej wiedzy to niestety, albo nie piszemy, albo się kompromitujemy i tak robi coś.
                • rebellahope Re: Zakowski... 08.01.15, 12:40
                  Ależ tu sobie z lubością pierdzicie w trąbkę hejtu ;) Czad. Ktoś wam za to płaci, czy tak tryskacie jadem z własnej woli?
    • bajojo Re: Zakowski... 09.01.15, 21:17
      Dlaczego nie ma w nim tej miłości do Kopacz jak do Tuska?
      Jak można tak bezpardonowo zaatakować rząd i min Arłukowicza, w końcu to rząd prawie Tuska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka