portos1977 23.03.16, 20:41 Słyszałem ze rusza nowa Telewizja IBBS-czy ktos cos wiecej moze mi napisac o niej? kto jest udziałowcem tej Telewizji,o jakiej tematyce beda pokazywane programy z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldmaxx Re: Nowa Telewizja IBBS 29.03.16, 15:16 Pracuje w mediach i chodza pogłoski że stoi duży kapitał za tą telewizją z krs można wyczytać że właśćicielem telewizji IBBS jest GRUPA MULTIKO- firma z bardzo wysokim kapitałem{26mln} Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjanosik94 Re: Nowa Telewizja IBBS 18.04.16, 09:03 Witam. Postaram się trochę rozjaśnić sytuacje. Od kwietnia odbywam tam praktyki i póki co jestem zadowolony. Miła atmosfera, profesjonalna przedewszystkim, dużo świeżych pomysłów i młodych ludzi po których widać, że chcą stworzyć.coś nowego. Wcześniej.miałem praktyki w dużej stacji ogólnopolskiej....i tragedia. Klasyczne parzenie kawy i znoszenie chumorkow panów redaktorów. Zadania typu wynieś-przynieś-pozamiataj nie mające nic wspólnego z dziennikarstwem czy pracą w mediach. Tutaj jest zgoła inaczej. Mam nadzieje zaczepic się tu na dłużej po zakończeniu praktyk. Odpowiedz Link Zgłoś