joulu 25.10.04, 23:20 Całkiem fajne są, prawda? Wiecie może kto to jest ten Jakub Kumoch? Bo on chyba od niedawna tam pisze. Nie wiecie gdzie jeszcze pisał (jeśli gdzies pisał) albo pisze? Dla mnie to zupełnie nieznane nazwisko jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joulu ups... 25.10.04, 23:31 właśnie doczytałam, że autor jest korespondentem PAP w Moskwie. Nie wiem dlaczego tego nie zauważyłam wcześniej... No to teraz wiadomo dlaczego nazwisko zupełnie nieznane...:| Odpowiedz Link Zgłoś
tribeca Re: ups... 27.10.04, 10:38 joulu napisała: > No to teraz wiadomo dlaczego nazwisko zupełnie nieznane...:| komu nieznane, temu neiznane... Kumoch już od dość dawna pisze dla Przekroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: "Przekrój" - teksty o Rosji IP: *.edunet.uottawa.ca 25.10.04, 23:31 a nie jest on czasem korespondentem PAP? Odpowiedz Link Zgłoś
joulu agencyjny dziennikarz z takim lekkim piorem? 25.10.04, 23:57 Zawsze mi sie wydawało, ze agencyjni niespecjalnie potrafią pisać teksty tygodnikowe. Przecież to zupelnie inne podejscie do tematu i zupelnie inny sposób pisania. A moze się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: agencyjny dziennikarz z takim lekkim piorem? IP: *.edunet.uottawa.ca 26.10.04, 01:51 niekoniecznie. dlaczego tak myslales? stereotyp? mylse, ze jedno z dugim sie nie kloci Odpowiedz Link Zgłoś