Dodaj do ulubionych

Polacy szturmują niemieckiego totolotka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:12
GRONICKI DO śWIECKA ! W skali Polski to niewiele, ale może chociaż wystarczy
na UL Pani Wicepremier, którą i tak musimy sfinansować. Czy nam się to
podoba, czy nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Luc do Gieni IP: 134.93.52.* 10.12.04, 13:13
      do pani Genoweofy: co pani do ch..ja Waclawa nie wie co to totolotek?Mozecie
      wyjechac sluzbowo do Pierdziszewa Wielkiego i jednoczesnie grac w totka-
      wyslac kupon mozna wczesniej. Boshe, co za ciemnota w tym kraju. I tacy
      ludzie nami rzadza...
    • Gość: rychu Polacy szturmują niemieckiego totolotka IP: *.net.pulawy.pl 10.12.04, 13:14
      Szkoda,że mieszkam tak daleko od granicy (Puławy) bo też bym zagrał.
    • Gość: emarc Polacy szturmują niemieckiego totolotka IP: *.icpnet.pl 10.12.04, 13:21
      naiwnosc ludzi nie zna granic...:/ choc z drugiej strony 22mln euro to nie
      byle co :D
    • Gość: yak szczyt naiwności!!!! IP: 213.76.135.* 10.12.04, 13:25
      szczyt naiwności!!!!
      • Gość: sara Re: szczyt naiwności!!!! IP: *.proxy.aol.com 10.12.04, 14:53
        jasne ze aby wygrac glowna wygrana nalezy nie tylko trafic 6 trzeba miec tez
        wlasciwy super zahl 0 do 9 , kazdy kupon ma swoj 7 cyfrowy numer, ostatnia
        liczba to wlasnie super liczba i ona decyduje czy masz 6 zwykla czy z super
        zahlem.A o naiwnosci porozmawiaj z tym kto wygra...
    • Gość: Alf A ja jeszcze nie sprawdzilem Power Balla ze srody! IP: 2.5.2.* / *.nyc.gov 10.12.04, 14:56
      A do wygrania bylo 175 milionow dolarow.
      Dlatego te 22 miliony euro mnie tak bardzo nie podniecaja.
      jak wygralem to do reki po podatkach dostane okolo 60 milionow papieru.
      Moi znajomi beda bogaci(nie tak jak ja ale zawsze po te 300-400 tysiecy dostana)
      paru chorym dzieciom pomoge zfinansowac leczenie zeby miec czyste sumienie. A
      za reszte , to znaczy jakies 45-50 milionow sobie pochulam po swiecie. Domy w
      New York, Floryda, Alpy(na narty)moze jeszcze condo w Aspen, domek na rivierze
      chyba raczej wloskiej,Warszawa,Jurata chyba Zakopane. Bede mial 5-6 psow
      (Mastif, Boxer, Bulldog angielski,Bulldog Francuski Pug, Boston Terriera juz mam
      z samochodow Hummer, pare Mercow i BMek,moze jakies sportowe cacko typu Selene.
      Duzy basen z trampolina prosto z sypialni na pierwszym pietrze, boisko do pilki
      noznej dostepne dla miejscowej mlodziezy. Prywatny fitness center. centrum
      computerowe z ekranem na cala sciane.I jeszcze kupie sobie pol litra.
    • Gość: ZENek "potrzeba", nie "wystarczy" IP: *.stacje.agora.pl 10.12.04, 15:08
      "By wygrać rekordową pulę, wystarczy zainwestować 1,05 euro..."

Być może wystarczy by zagrać, ale na pewno nie żeby wygrać. KOL-ego, marsz do
      szkoły na lekcje logiki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka