Gość: mary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:48 czy ktos byl na stazu/wspolpracowalz Edpipresse (chodzi o segemnt kobiecy) jak z atmosfera? czy mozna sie zalapac na stala wspolprace? z gory dziekuje za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mafik Re: Edipresse 28.12.04, 21:14 Nie wiem, nie byłem ani świadomym ani nieświadomym współpracownikiem Edipresse ;-)). Może ktoś był. Czekaj cierpliwie na odpowiedź. Różni ludzie zaglądają na to forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josif Re: Edipresse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:43 Musisz niestety sprecyzować. Każda redakcja ma inną specyfikę. W "się załapanie" słabo wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Edipresse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 09:08 Przyjaciolka na przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josif Re: Edipresse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:15 Na przykład na temat Przyjaciółki to wiem najmniej. Wieść gminna niesie, że zarabia się tam najgorzej w całym wydawnictwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Edipresse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 09:56 a inne redakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josif Re: Edipresse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:49 Wydaje mi się, że jedyny tytuł, gdzie by coś można znaleźć to Przekrój - tam są ciągłe (że tak powiem) fluktuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Edipresse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:10 a w calej reszcie co - stagnacja? nie ma przeplywu ludzi? nie warto probowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josif Re: Edipresse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 14:32 Próbować warto zawsze. Z moich obserwacji wynika, że po zeszłorocznych redukcjach ciągle nie ma nastroju na przyjmowanie nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Edipresse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 10:26 atmosfera ogolnie okay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwanka Re: Edipresse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 08:55 ja sama nie pracuje, ale mam kolezanke - niezle placa, praca w miare ciekawa - ogolnie nie narzeka Odpowiedz Link Zgłoś