Gość: dorca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:07 Witajcie! Czy ktoś ma jakieś wiadomości na temat usługi Tele2 "Dobry wieczór i weekend!"? Czy warto przystąpić do tej usługii? Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty tpsowiec Re: TELE2 IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.05, 10:19 Mam tele2 na lokalnych od 10 grudnia ub. roku. Oczywiscie były przeboje z tepsą (zablokowali mi za karę - oczywiscie "omyłkowo" bo potem "przepraszali" - od wigilii do sylwestra, ścierwy). Oczywiscie trochę kłopotliwy prefiks (najpierw dłuższy, teraz 0 i nr strefy, ale mój bezprzewodowiec to łyknał do pamięci na jeden klawisz ha, ha. Teraz czekam na pierwszy rachunek. Aha, bym zapomniał, dostałem jeszcze "łzawe?" smutnawe pismo z tepsy w rodzaju "ty niedobry, zdradziłeś, ale wracaj w każdej chwili czekamy na ciebie, nieodpłatnie w każdej chwili, korespondencyjnie lub osobiscie ha, ha. Podpisane przez Norberta Rabieja, Dyrektora Obszaru Relacji z Klientami w Koszalinie. Być może że na te wieczory i weekendy sie zapiszę, bo tańsze są (jak wszystko w tele2) od tepsy... Natomiast ten haracz (za ukradzioną "ostatnią milę") abonamentowy dla gangsterów z tepsy to uważam za jeszcze jeden rozbój tego gangu... Odpowiedz Link Zgłoś