dublin2 30.04.05, 22:56 Ja sie domyslam "dlaczego" po ostatnich rozmowach ze znajomymi z Pani ale czy ktos z was wie konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dublin2 Re: dawaj plotki :) n/t 30.04.05, 23:09 Najpierw pozyskam najswiezsze wiadomosci, tyle tylko, ze juz pozno - "moj kontakt" z Pani nie odpowiada. Ostatnie doniesienia wskazywaly na Krola. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: dawaj plotki :) n/t 30.04.05, 23:54 Dobra to dzwon jutro do "kontaktu" :) Uch jestem ciekawa, za co komu podpadla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Termos Re: Domagalik odeszla z Pani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 09:59 > Ja sie domyslam "dlaczego" po ostatnich rozmowach ze znajomymi z Pani ale czy k > tos z > was wie konkretnie? Lepiej nie gadaj głupot,bo uczynisz te forum forum brukowym tak samo jak za rządów Ottka forum Telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj ! Dziennikarze :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 10:07 Ta dyskusja to tylko przykład tego co jest wiadome. W mediach dziennikarz pracuje nad uczciwością społeczęństwa, etyką itd . W rzeczywistości jest jak skrzyżowanie hieny i Judasza w swej zdradzie za niewielką kwotę. Uczciwsi są reporterzy Faktu, SE w tym co robią od wybitnych etyków i filozofów pismaczych. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Dziennikarze :-))) 01.05.05, 15:59 Juz poplotkowac nie wolno ? I daruj sobie porowniania do Judasza, bo zdaje sie niewiele wiesz o tym zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj! Re: Dziennikarze :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 16:56 Wiem dużo bo zatrudniam ale piszę o tym nie dlatego aby sie pochwalić ale dlatego aby Ci powiedzieć , że znam tę mentalność i gotowość do plotek czyli do donosów aby tylko awansować. Znam to na codzień :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A to dobre!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:55 Gość portalu: Termos napisał(a): > Lepiej nie gadaj głupot, bo uczynisz te forum forum brukowym tak samo jak za > rządów Ottka forum Telewizja. Dobre sobie! A teraz to forum to niby jakie jest? Dobrego samopoczucia (nadal). :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Domagalik odeszla z Pani 01.05.05, 16:15 <<tak samo jak za rządów Ottka forum Telewizja.>> to, ze ktos sie przemianowal z ottka na jottka nie znaczy, ze sie zarzad zmienil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dublin2 Mam plotki 01.05.05, 21:07 ale po kolejnych, przeczytanych tu, prywatnych wycieczkach nie mam ochoty sie nimi dzielic. To forum zaczyna mnie nuzyc. Kazdy zapoczatkowany watek konczy sie dyskusja MR z JM i cala reszta, Mafik to bez sensu. Pressforum czy jest jeszcze forum Chore Media? Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: odp dla szanownego pana....... 01.05.05, 21:18 Ja tu bosa_i_nova:)) Nie rozszyfrowałam skrótu MR tak od razu:) Odpowiedz Link Zgłoś