Gość: rokipat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:14 Kurcze, mam 22 lata i chyba od 17 roku zycia jak pije piwo na rynku pod parasolkami to zawsze biorę STRONGA z sokiem, a wt mi tyu piszecie ze to jakies dziwactwo bylo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Boas Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.its.it 25.05.05, 10:58 Powiem szczerze - piwo z sokiem jest paskudne. W piwie musi być wyczuwalna goryczka i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt_1 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: 83.238.59.* 25.05.05, 16:21 "...o gustach sie przeciez ciągle dyskutuje..." - spiewa niejaki pan kaźmierz s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:54 Ja prawie zawsze kupuję piwa smakowe. Dla żony. I gatki też jej czasem kupię, a nikt nie mówi, że faceci zaczynają nosić damską bieliznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.ckzeto.com.pl 25.05.05, 11:07 piwa z sokiem NIGDY nie pijam, ale zato popluczyny, ktore mozan kupic w pubach i sklepach to zawsze. TEGO nie da sie wypic inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.aster.pl 25.05.05, 11:35 To samo chciałem napisać. Piwo serwowane w wiekszości polskich knajp to taki syf, że bez soku wchodzi naprawdę ciężko. I chyba stąd ten trend. Bo przecież nikt normalny nie pije z sokiem na przykład czeskiego pilsa z butelki. To barbarzyństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Storm Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:45 święte słowa. Dobre piwo z sokiem już nie jest dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 11:49 Piwo z sokiem - to profanacja tego zacnego napitku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: 212.160.172.* 25.05.05, 12:18 Z gustami nie powinno się dyskutować, ale piwo to piwo. A Redsy i inne nie to nie piwo, tylko nie wiadomo co. Niech każdy pije, co lubi, ale dolewanie soku do dobrego piwa to tak samo, jak dolewanie czegoś do dobrego wytrawnego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
divak2 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 12:24 No bo piwo jest w ogóle niedobre (vinum corruptum), zmiast niego wolę wino, które zresztą jest mocniejsze, a w przeliczeniu na ilość alkoholu 1 butelka wina to 3 butelki piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Piwo z sokiem to BARBARZYNSTWO IP: *.k108.webspeed.dk 25.05.05, 12:26 tak jak ciepla wodka, zimna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosomaq Re: Piwo z sokiem to BARBARZYNSTWO IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 12:33 piwo z sokiem to nie piwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verizon PIWO Z SOKIEM CIOTY PIJA!!!!!! IP: *.aster.pl 25.05.05, 16:43 PIWO Z SOKIEM CIOTY PIJA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Re: PIWO Z SOKIEM CIOTY PIJA!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.05, 17:28 Aha, to ty jesteś jedną z tych osób, których jedyną męską charakterystyką jest wielki brzuch powstały od picia PRAWDZIWEGO PIWA BEZ SOKU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca [...] IP: *.toya.net.pl 25.05.05, 19:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudyrudolf barbarzyńcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:43 picie piwa z sokiem lub z jakis smakowym erzacem to po prostu profanowanie tego trunku i po takim nienaturalnym zanieczyszczeniu to już nie jest piwo tylko napój alkoholowy piwopodobny. jeśli jakiemukolwiek facetowi to smakuje "to znaczy ze nigdy nie kochał swojej matki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx a związki homoseksualne są lepsze od hetero... :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:51 wiadomość z cyklu - zróbmy z facetów pół-facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a związki homoseksualne są lepsze od hetero.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:53 w piwie musi być goryczka I BASTA pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_w Re: a związki homoseksualne są lepsze od hetero.. IP: *.ha.pwr.wroc.pl 25.05.05, 21:44 od dawna mam kumpla, ktory pije glownie z sokiem, wiec zawsze myslalem "Zdarzaja sie panowie lubiacy piwo z sokiem"; nigdy nie przyszlo mi do glowy "Panowie lubia piwo z sokiem", jak glosi tytul; po przeczytaniu artykulu nadal nie przychodzi mi to do glowy; a to daletego, ze mimo przytoczonych danych statystycznych, nie dowiedzialem sie, jaki w koncu procent panow lubi to piwo z sokiem (oraz jaki lubi smakowe); > wiadomość z cyklu - zróbmy z facetów pół-facetów. tez mam takie wrazenie; pozostaje czekac kiedy "Gazeta" na podobnej zasadzie rozprawi sie z kolejnymi "stereotypami": "Nogi gola sobie tylko kobiety - to już nieprawdziwe twierdzenie." "Na siedzaco sikaja tylko kobiety - to już nieprawdziwe twierdzenie." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław21 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:55 (na wstępie nie komentuję wypowiedzi mojego przedmówcy)chcę wyrazić opinię że piwo słodki z sokim czy każde tego rodzaju urozmaicenie...to nie jest moim zdaniem piwo.Wódka z sokiem malinowym i chilli jest wódką??czy już nazywana jest "wściekłym psem"?? Odpowiedz Link Zgłoś
util STRONG z sokiem?! 25.05.05, 13:08 Jeszcze wrzuć do tego landrynki i łyżkę miodu... Piwo z sokiem to nie piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż. Mruwnica Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 13:28 Warka i tak jest już produkowana z 5 łyżkami stołowymi cukru na butelkę, więc mozna do niej dodać liście, piasek, psią kupę i zazbytnio nie zmieni to smaku tego płynu. Co do piw oryginalnie smakowych (znaczy, że w zamysle podsmakowanych) to jest to całkiem przyjemny kompot gazowano-alkoholowy i jako taki w ilości 1szt./poranek jest całkiem ok. Piwo, nawet ,,z kija'', z sokiem to pomysł przedziwny i nie wyobrażam sobie picia _dobrego_ piwa w takiej postaci. Ale płukanki w stylu Carlsberg mogę wypić nawet z octem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmo Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:09 piwo z sokiem - bomba! a na zagryche kiełbasa z dżemem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurcze mam 20 lat Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.devs.futuro.pl 25.05.05, 14:16 i nie pamietam bym kiedykolwiek z wlasnej nie przymuszonej woli, bez grozby pozbawieni zycia lub zdrowie mojego czy tez moich bliskich napil sie piwa z sokiem. przeciez to jak pic wodke z woda! faceci opamietajcie sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry to oczywiste ze pewien procent mezczyzn to geje IP: 82.148.37.* 25.05.05, 14:56 dlatego czesc mezczyzn lubi piwo z sokiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: 149.156.58.* 25.05.05, 15:07 Ci, którzy piją piwo z sokiem to nie są prawdziwi mężczyźni ! Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 15:26 Kluczowy jest tu zleceniodawca badań. Oczywiście, że "Lecha: inaczej jak bez soku wypić się nie da. Może nawet lepszy byłby sam sok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thunderstruck1 Ja osobiście ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 15:35 najbardziej lubie czerwone Królewskie:) Najlepsze piwo pod słońcem i nie wyobrażam sobie psucia jesgo smaku sokiem... ale fakt faktem niektórych piw "samych "pić się nie daje.Patrz Warka Strong i Lech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizmak666 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.dsV.agh.edu.pl 25.05.05, 16:34 i nie wymiotujesz od zawartosci cukru.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafiu Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: 217.116.100.* 25.05.05, 16:57 No, No niebezpieczne, przy sikaniu stoisz czy siedzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
krysluk A do tokaja dolewać tonik 25.05.05, 17:11 i będzie równie mądre jak piwo z sokiem. no chyba, że do warki, bo tego faktycznie się nie da z niczym. a pardon da się - do wódki jako ostatni w lodówce sok:) Odpowiedz Link Zgłoś
alz777 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 17:31 jeżeli ktos musi dodac sok do piwa, żeby je wypic, to po co w ogóle sie męczy i je pije. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 18:08 Piwo z sokiem to SKANDAL. Strong z sokiem - hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 19:38 Radd's Red to się nadaje do łapania much, a nie do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane piwo z sokiem to soczek nie piwo IP: *.compower.pl 25.05.05, 19:54 Kolega dał mi ostatnio spróbować tego freeqa i nie wiem co to ma wspólnego z piwem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozi Re: piwo z sokiem to soczek nie piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 19:58 Jeżeli piwo miałoby byc z sokiem to by go tak robiono od poczatku!!! Zostawmy tą działkę kobietą niech sie też czyms nacieszą :) Tylko tyle im zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: piwo z lemoniada IP: *.hrl.com 25.05.05, 21:31 bierre lemonade jest od dziesiecioleci znane we frankofonskiej Europie jako bardzo orzezwiajace piwo z lemoniada, pija najczesciej facec. naprawde smaczne, sprobujcie Odpowiedz Link Zgłoś
szwet14 No to, siup 25.05.05, 22:09 www.kki.com.pl/piojar/polemiki/jedwabne/nichthauser.html Z sokiem nie jest zle, tylko tak, zeby goryczki nie zdusic. Nigdy nie mow nigdy i nie rob z siebie konserwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asjhgf Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.43.udn.pl 26.05.05, 00:37 No bo to nie dziwactow. Ty pipa po prostu jesteś! Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Żywiec Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.is.net.pl 26.05.05, 15:01 Piwo ma miec goryczkowy posmak jesli nadal ma byc piwem. A jesli ktos chce zabijac "piwny smak" niech sie odwali od browarow i zacznie pic Kubusie albo inne Smakusie. Czysty Żywiec na zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likos Belfast is the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:57 Kto pił ten wie. a wyrozniają sie Heineken i Pilsener Urquell :D Odpowiedz Link Zgłoś