Dodaj do ulubionych

Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija P...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:14
Kurcze, mam 22 lata i chyba od 17 roku zycia jak pije piwo na rynku pod parasolkami to zawsze biorę STRONGA z sokiem, a wt mi tyu piszecie ze to jakies dziwactwo bylo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Boas Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.its.it 25.05.05, 10:58
      Powiem szczerze - piwo z sokiem jest paskudne. W piwie musi być wyczuwalna
      goryczka i basta!
      • Gość: gt_1 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: 83.238.59.* 25.05.05, 16:21
        "...o gustach sie przeciez ciągle dyskutuje..." - spiewa niejaki pan kaźmierz s.
        • Gość: ka Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:54
          Ja prawie zawsze kupuję piwa smakowe. Dla żony. I gatki też jej czasem kupię, a
          nikt nie mówi, że faceci zaczynają nosić damską bieliznę.
    • Gość: drobny Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.ckzeto.com.pl 25.05.05, 11:07
      piwa z sokiem NIGDY nie pijam, ale zato popluczyny, ktore mozan kupic w pubach i
      sklepach to zawsze. TEGO nie da sie wypic inaczej
      • Gość: muka! Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.aster.pl 25.05.05, 11:35
        To samo chciałem napisać. Piwo serwowane w wiekszości polskich knajp to taki
        syf, że bez soku wchodzi naprawdę ciężko. I chyba stąd ten trend. Bo przecież
        nikt normalny nie pije z sokiem na przykład czeskiego pilsa z butelki. To
        barbarzyństwo.
        • Gość: Storm Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:45
          święte słowa.

Dobre piwo z sokiem już nie jest dobre...
    • konread Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 11:49
      Piwo z sokiem - to profanacja tego zacnego napitku!!!!
    • Gość: piwosz Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: 212.160.172.* 25.05.05, 12:18
      Z gustami nie powinno się dyskutować, ale piwo to piwo. A Redsy i inne nie to
      nie piwo, tylko nie wiadomo co. Niech każdy pije, co lubi, ale dolewanie soku
      do dobrego piwa to tak samo, jak dolewanie czegoś do dobrego wytrawnego wina.
    • divak2 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 12:24
      No bo piwo jest w ogóle niedobre (vinum corruptum), zmiast niego wolę wino, które zresztą jest mocniejsze, a w przeliczeniu na ilość alkoholu 1 butelka wina to 3 butelki piwa
    • Gość: koneser Piwo z sokiem to BARBARZYNSTWO IP: *.k108.webspeed.dk 25.05.05, 12:26
      tak jak ciepla wodka, zimna kobieta
      • Gość: rosomaq Re: Piwo z sokiem to BARBARZYNSTWO IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 12:33
        piwo z sokiem to nie piwo!!!!
        • Gość: verizon PIWO Z SOKIEM CIOTY PIJA!!!!!! IP: *.aster.pl 25.05.05, 16:43
          PIWO Z SOKIEM CIOTY PIJA!!!!!!
          • Gość: Oliveira Re: PIWO Z SOKIEM CIOTY PIJA!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.05, 17:28
            Aha, to ty jesteś jedną z tych osób, których jedyną męską charakterystyką jest
            wielki brzuch powstały od picia PRAWDZIWEGO PIWA BEZ SOKU...
            • Gość: znawca [...] IP: *.toya.net.pl 25.05.05, 19:08
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: rudyrudolf barbarzyńcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:43
      picie piwa z sokiem lub z jakis smakowym erzacem to po prostu profanowanie tego
      trunku i po takim nienaturalnym zanieczyszczeniu to już nie jest piwo tylko
      napój alkoholowy piwopodobny. jeśli jakiemukolwiek facetowi to smakuje "to
      znaczy ze nigdy nie kochał swojej matki" :)
    • Gość: xxx a związki homoseksualne są lepsze od hetero... :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:51
      wiadomość z cyklu - zróbmy z facetów pół-facetów.
      • Gość: xxx Re: a związki homoseksualne są lepsze od hetero.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:53
        w piwie musi być goryczka I BASTA
        pozdrawiam!
      • Gość: marcin_w Re: a związki homoseksualne są lepsze od hetero.. IP: *.ha.pwr.wroc.pl 25.05.05, 21:44
        od dawna mam kumpla, ktory pije glownie z sokiem, wiec zawsze
        myslalem "Zdarzaja sie panowie lubiacy piwo z sokiem"; nigdy nie przyszlo mi do
        glowy "Panowie lubia piwo z sokiem", jak glosi tytul; po przeczytaniu artykulu
        nadal nie przychodzi mi to do glowy; a to daletego, ze mimo przytoczonych
        danych statystycznych, nie dowiedzialem sie, jaki w koncu procent panow lubi to
        piwo z sokiem (oraz jaki lubi smakowe);

> wiadomość z cyklu - zróbmy z facetów pół-facetów.
        tez mam takie wrazenie; pozostaje czekac kiedy "Gazeta" na podobnej zasadzie
        rozprawi sie z kolejnymi "stereotypami":
        "Nogi gola sobie tylko kobiety - to już nieprawdziwe twierdzenie."
        "Na siedzaco sikaja tylko kobiety - to już nieprawdziwe twierdzenie."
        :)
    • Gość: Czesław21 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:55
      (na wstępie nie komentuję wypowiedzi mojego przedmówcy)chcę wyrazić opinię że
      piwo słodki z sokim czy każde tego rodzaju urozmaicenie...to nie jest moim
      zdaniem piwo.Wódka z sokiem malinowym i chilli jest wódką??czy już nazywana
      jest "wściekłym psem"??
    • util STRONG z sokiem?! 25.05.05, 13:08
      Jeszcze wrzuć do tego landrynki i łyżkę miodu...

Piwo z sokiem to nie piwo.
    • Gość: inż. Mruwnica Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 13:28
      Warka i tak jest już produkowana z 5 łyżkami stołowymi cukru na butelkę, więc
      mozna do niej dodać liście, piasek, psią kupę i zazbytnio nie zmieni to smaku
      tego płynu.

Co do piw oryginalnie smakowych (znaczy, że w zamysle podsmakowanych) to jest
      to całkiem przyjemny kompot gazowano-alkoholowy i jako taki w ilości
      1szt./poranek jest całkiem ok.

Piwo, nawet ,,z kija'', z sokiem to pomysł przedziwny i nie wyobrażam sobie
      picia _dobrego_ piwa w takiej postaci. Ale płukanki w stylu Carlsberg mogę
      wypić nawet z octem.

Pozdrawiam
      • Gość: jmo Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:09
        piwo z sokiem - bomba!
        a na zagryche kiełbasa z dżemem ;-)
    • Gość: kurcze mam 20 lat Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.devs.futuro.pl 25.05.05, 14:16
      i nie pamietam bym kiedykolwiek z wlasnej nie przymuszonej woli, bez grozby
      pozbawieni zycia lub zdrowie mojego czy tez moich bliskich napil sie piwa z
      sokiem. przeciez to jak pic wodke z woda! faceci opamietajcie sie!!
    • Gość: jerry to oczywiste ze pewien procent mezczyzn to geje IP: 82.148.37.* 25.05.05, 14:56
      dlatego czesc mezczyzn lubi piwo z sokiem!
    • Gość: Krakus Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: 149.156.58.* 25.05.05, 15:07
      Ci, którzy piją piwo z sokiem to nie są prawdziwi mężczyźni !
    • szarobury Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 15:26
      Kluczowy jest tu zleceniodawca badań. Oczywiście, że "Lecha: inaczej jak bez
      soku wypić się nie da. Może nawet lepszy byłby sam sok...
    • Gość: thunderstruck1 Ja osobiście ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 15:35
      najbardziej lubie czerwone Królewskie:) Najlepsze piwo pod słońcem i nie
      wyobrażam sobie psucia jesgo smaku sokiem...
      ale fakt faktem niektórych piw "samych "pić się nie daje.Patrz Warka Strong i
      Lech...
    • Gość: pizmak666 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.dsV.agh.edu.pl 25.05.05, 16:34
      i nie wymiotujesz od zawartosci cukru.....?
    • Gość: mafiu Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: 217.116.100.* 25.05.05, 16:57
      No, No niebezpieczne, przy sikaniu stoisz czy siedzisz ?
      • krysluk A do tokaja dolewać tonik 25.05.05, 17:11
        i będzie równie mądre jak piwo z sokiem. no chyba, że do warki, bo tego
        faktycznie się nie da z niczym. a pardon da się - do wódki jako ostatni w
        lodówce sok:)
    • alz777 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 17:31
      jeżeli ktos musi dodac sok do piwa, żeby je wypic, to po co w ogóle sie męczy i
      je pije.
    • teufel Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 18:08
      Piwo z sokiem to SKANDAL.

Strong z sokiem - hahaha
    • jolunia01 Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija 25.05.05, 19:38
      Radd's Red to się nadaje do łapania much, a nie do picia.
    • Gość: kane piwo z sokiem to soczek nie piwo IP: *.compower.pl 25.05.05, 19:54
      Kolega dał mi ostatnio spróbować tego freeqa i nie wiem co to ma wspólnego z
      piwem..
      • Gość: Kozi Re: piwo z sokiem to soczek nie piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 19:58
        Jeżeli piwo miałoby byc z sokiem to by go tak robiono od poczatku!!! Zostawmy tą działkę kobietą niech sie też czyms nacieszą :) Tylko tyle im zostało.
        • Gość: gosc Re: piwo z lemoniada IP: *.hrl.com 25.05.05, 21:31
          bierre lemonade jest od dziesiecioleci znane we frankofonskiej Europie jako bardzo orzezwiajace piwo z lemoniada, pija najczesciej facec. naprawde smaczne,
          sprobujcie
          • kropekuk W UK - shanty. Ale nie nazywa sie tego PIWEM! 26.05.05, 09:52

• szwet14 No to, siup 25.05.05, 22:09
      www.kki.com.pl/piojar/polemiki/jedwabne/nichthauser.html
      Z sokiem nie jest zle, tylko tak, zeby goryczki nie zdusic. Nigdy nie mow nigdy
      i nie rob z siebie konserwy.
    • Gość: asjhgf Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.43.udn.pl 26.05.05, 00:37
      No bo to nie dziwactow. Ty pipa po prostu jesteś! Ot co.
      • Gość: Wojtek Żywiec Re: Panowie lubią z sokiem - słodkie piwo podbija IP: *.is.net.pl 26.05.05, 15:01
        Piwo ma miec goryczkowy posmak jesli nadal ma byc piwem. A jesli ktos chce
        zabijac "piwny smak" niech sie odwali od browarow i zacznie pic Kubusie albo
        inne Smakusie. Czysty Żywiec na zawsze!!!
        • Gość: likos Belfast is the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:57
          Kto pił ten wie. a wyrozniają sie Heineken i Pilsener Urquell :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka