Gość: kalina IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 17.06.05, 19:14 czy ktos wie co dzieje sie w Twoim Stylu? Bo ostatni numer pani Pienkowskiej to jedna wielka porazka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafi.raf Re: Twoj Styl 17.06.05, 19:30 Gość portalu: kalina napisał(a): > czy ktos wie co dzieje sie w Twoim Stylu? Bo ostatni numer pani Pienkowskiej to > jedna wielka > porazka? skad ten znak zapytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Twoj Styl IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 17.06.05, 20:02 Zacytowalam opinie swoich znajomych, ja tak nie uwazam. Dobry wywiad z Lepkowska i Szycem. Przyzwoity tekst o Agnieszce Kreglickiej. A recenzje pisma na forum "uroda" druzgocace. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupusek Re: Kalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:08 Na tych forach mimo 50 nicków pisuje 5 -6 osób plus zabłąkani wędrowcy. To zawiśc dziennikarska za urodę, inteligencję i pensję. Pensja pewnie z 50 ooo zł. Ten światek pismaczy jest wredny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabakier Re: Twoj Styl IP: *.chello.pl 20.06.05, 07:55 no coż, zwolinili ostatnio sześćosó. Posty, które sa wypisywane na furum gazeta: czy to w Urodzie czy w Prasa i Media to pewnie inicjatorke ma w osobie jednej ze zwolnionych. A jeśli tak jest, to znaczy, że stało się dobrze, bo to, że ktoś nie potrafi odejść z klasą i robi takie jazdy na forach, podburza ludzi do gazety, do której się pisało, to tylko świadczy o tym, że dobrze się stało, że została zwolniona. Poza tym - świat dziennikarski jest mały. Można się domyślić, że to ktoś ze zwolnionych - nikt nie będzie chciał mieć maksymalnie nielojalnego dziennikarza w innym piśmie, co to, jak da mu się prztyczek w noc to się mści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Twoj Styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 12:40 tak się sklada,że wątek na Urodzie zalozylam ja i wcale nie jestem zwolniona jestem zwyklą czytelniczką babskich gazet i mam prawo być rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
ballerinapl Re: Twoj Styl 22.06.05, 16:18 Ja tez nie zostałam stamtąd zwolniona bo w ogóle staram się nie parać dziennikarstwem prasowym a już zupełnie "kobiecym" :) Uważam że za Kaszuby to było fajne czasopismo a później już tylko się staczało. Oczywiście można się nie zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś