Gość: Leonard Re: ponure kelnerki, ekspedientki, taksowkarze IP: *.ri.ri.cox.net 22.06.05, 17:36 kilka tygodni temu odwiedzilem ponownie Polske; najbardziej denerwowaly mnie nieuprzejme sprzedawczynie i kelenerki; niedosc ze zachowuja sie tak jakby im ktos przeszkadzal to jeszcze nie znaja dobrze swej pracy (myla sie, zapominaja); chamscy taksowkarze w Warszawie obrazaja sie jesli da im sie 100 zl (nie maja wydac); jednym slowem zbyt duzo ludzi w uslugach sprawia wrazenie jakby robili nam laske ze biora od nas pieniadze. Czy to ma byc Europa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeczny Racja czlowieku IP: 62.172.134.* 22.06.05, 17:59 Leonard, ja sie z toba zgadzam, tylko widzisz, jezeli wychylisz sie z jakas negatywna opinia to zaraz jestes okreslony jako pyszalek i kretyn ktory wyjechal za granice i wszystko mu sie w glowie poprzewracalo. Ja jak lece do Polski (jestem poza domem juz ponad 10 lat) to nigdy nie wyskakuje z zadnymi tego typu opiniami bo ludzie zaraz mysla ze mi odbila szajba. Lepiej siedziec cicho. A tak mnie ten syf denerwuje ze nie masz pojecia, nie chce mi sie opowiadac o restauracjach, sklepach czy nawet przechodniach co sie tak na ciebie patrza jakby cie chcieli zabic - mysle sobie wtedy: "chill the fuck out you fucking prick, no need for this shit!!!", ale co zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustafa Re: Co denerwuje Polaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:31 ...ja też w ryj dac moge dać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokser to dawaj mustafa! IP: 62.172.134.* 22.06.05, 18:35 Szkoda ze nie jestes gdzies bo zwyczajnie dostalbys w dziaslo. W twoim wypadku nie robilbym zadnych wyjatkow, wydajesz cie chamem do ktorego slowa nie przemaiwaja, tak wiec nalezaloby ci polamac szczenke. Pewno msylisz ze jestes mocny... jeszcze nie trafiles na mnie frajerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustafa Re: to dawaj mustafa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 00:55 Gdybyś całe życie nie walił głową o ściane, a koledzy z osiedlowego klubu bokserskiego nie używali cię jako żywego worka treningowego to byś wiedzial, że to cytat z filmu łajzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co denerwuje Polaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.06.05, 18:52 drugi niestety w 99 % taki jak on Polaczek ze wszystkimi negatywnymi wadami swego narodu.... nic dodać nic ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wytrzeszczbryl Re: Co denerwuje Polaka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.05, 18:52 a mnie denerwuje chamstwo,prostactwo,góralska muzyka,niektóre idiotki i kretyni z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observatorka Re: Co denerwuje Polaka z zagranicy... IP: *.eastlink.ca 22.06.05, 19:02 .....psie goowienka wszedzie, 98% polakow to robi, a niby tacy dokladni we wszystkim.....goowniane porzadki macie w miastach, bo na wsiach to jeszcze jakos ujdzie:-), nie widzialem nigdzie tyle psich goowienek naokolo wszedzie, zgroza:-)pozdr..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Co denerwuje Polaka IP: *.ha.pwr.wroc.pl 22.06.05, 19:23 A mnie denerwuje nasza służba zdrowia. Dzisiaj właśnie się dowiedziałam, że na zabieg rehabilitacji mojej nogi (niedawno mialam wypadek) mogę czekać w kolejce do grudnia - i to jest optymistyczny termin. Pomijam już wszystko, co było związane z leczeniem. To jest już zbyt długa historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Co denerwuje Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:57 a mnie najbardziej denerwuje zlodziejstwo i lapowkarstwo. A poza tym chamstwo i brak tolerancji bo tego tez u nas duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Miauczynski w Dniu Swira?? I don't think so... IP: *.z117-153-67.customer.algx.net 22.06.05, 21:14 co to za bullshit hm??? czy autor tak zakochal sie w smrodzie i gownach, ze zapomnial o rzetelnym przygotowaniu artykulu i faktow?? straszna siermiega, warto zaczac od siebie mistSZu piUra !!!!!!!!!!!! odsylam do tytulu mojego listu Odpowiedz Link Zgłoś
stachud Polacy = brudasy i śmierdziele 22.06.05, 21:23 Wystarczy spojrzeć na trawniki w mieście ( zwłaszcza wiosną, zasrane do granic możliwości) lub przejechać się autobusem zapchanym śmierdzialami, brrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
annika.h PSIE KUPY WSZĘDZIE I PSIARZE,KTORZY MAJĄ TO 22.06.05, 21:32 W NOSIE! CAŁA POLSKA TONIE W PSICH KUPACH,ALE SPRÓBUJMY ZWRÓCIĆ WŁAŚCICIELOWI JAKIEGOŚ PSA ,ŻE POWINIEN PO NIM POSPRZĄTAĆ.....INDIE MAJĄ SWOJE ŚWIĘTE KROWY A MY NASZE ŚWIĘTE PSY. Odpowiedz Link Zgłoś
xex Re: 22.06.05, 21:36 mnie najbardziej denerwóje zawyzone poczucie własnej wartości. zera życiowe które dbają wyłacznie o własny wygląd i nic poza tym!!! hamy w dresach spluwające na ulicy, głupie farbowane i samoubóstwiajace panienki , metroseksualni boye, złodzieje, zakompleksieni policjanci z zawyżonym poczuciem władzy, komuniści-weterani którzy z łezką w oku wspominają jak to bylo fajnie gdy można bylo co nieco ukrasc, dziwki wmawiające ze sponsoring to styl życia,... moge tak jeszcze wymieniać, jak tak spojrzeć całościowo to generalnie drażni nas tandeta osobowości która staje sie stylem życia, hmmm? fajnie że nas to drażni...;-> Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re: 22.06.05, 22:03 Wtrace swoje 3 grosze na temat wydawania reszty .W wiekszosci przypadkow w malych sklepach i kioskach robia problem z wydaniem z 100 czy 50 nie dlatego, ze nie chca ,tylko dlatego ze musieliby zamrozic kilkaset zlotych na wydanie reszty. Ilez moze maly sklepik przyniesc dochodu,zyja z dnia na dzien. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mazerfaka Re: 23.06.05, 00:36 Odnosze podobne wrazenie. Ignoranctwo na każdym niemal kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: Co denerwuje Polaka IP: *.adsl.wanadoo.nl 22.06.05, 22:43 W Polsce jest malo prysznicow i ogolnie nie ma zwyczaju prysznicowana sie krotko rano. Bo niby sie czlowiek przeziebi...Na dodatek autobusy sa ciasne, wiec jak ma byc inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Mnie najbardziej wkurzają złodzieje z sejmu i 22.06.05, 23:37 senatu ! No i oczywiście złodzieje z całej mafii administarcyjnenj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Mnie najbardziej wkurzają złodzieje z sejmu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.05, 00:07 "Irytują nas brud, brzydki zapach u innych osób i chamstwo - wynika z badań tego, co wkurza Europejczyków" Jakich Europejczyków ??? Wschodnich, zachodnich, pólnocnych czy poludniowych ?? Bo to nie jest obojetne ! Daleko na zachodzie oraz gleboko na poludniu Europy, nie wyglada duzo lepiej niz w Polsce, odnosnie czystosci,higieny i chamstwa. O wschodzie Europy i Balkanach nie chce mi sie wspominac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwardzik Re: Mnie najbardziej wkurzają złodzieje z sejmu IP: *.home.cgocable.net 23.06.05, 00:43 Bez przesady,Polska jest super,a i ludziska fajne,a dziewczyny naj,naj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaskson A zaczarowany pierniczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:08 Bo mnie np nie irytuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
szechter2 Re: Co denerwuje Polaka 23.06.05, 01:29 Nic mnie tak nie wkurza jak zapach czosnku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygru_mrau Re: Co denerwuje Polaka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.05, 01:39 I wtedy jak bohater Miauczyńskiego masz ochotę wrzeszczeć: "jestem skrajnie zmęczony!" bohater Miauczynskiego?? Cos sie autorowi pomylilo chyba. Bohater to wlasnie Miauczynski, a czyj bohater? Ano Koterskiego.... Ale nic to, wieksze lapsusy "logiki" juz widzialam. ;o) szechter2 napisał: > Nic mnie tak nie wkurza jak zapach czosnku!!! To myj zeby i po sprawie! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpis nieczytelny Wkurzają mnie Polska i Polacy IP: *.cable.mindspring.com 23.06.05, 06:07 Wkurza mnie to, że pochodze z takiego kraju, jak Polska i muszie się tego wstydzić. Wkurza mnie to, że aby godnie żyć musiałem 6 lat temu wyjechać do innego kraju. Wkurza mnie to, że Polacy nie potrafią zapewnić sobie odpowiednich warunków do życia w swoim kraju i rozjeżdżają się po całym świecie i tam swoim prostackim zachowaniem i smrodem wyrabiają opinie reszcie Polaków. Wkurza mnie to, że inne kraje przerastają nas o głowe pod względem cywilizacyjnym. Wkurza mnie, że Polacy to banda chamów i złodzieji, którzy lubują się w kombinatorstwie. Wkurza mnie, że Polska wygląda jak kraj Afrykii. Wkurza mnie to, że Polacy nie potrafią trzymać dystansu w stosunku do siebie, tylko zawsze się spoufalają tak jakby się znali od urodzenia. Wkurza mnie to, że urodziłem się Polakiem, bo tak na dobrą sprawę nasz kraj niczym i wolałbym urodzić się np Niemcem albo Amerykaninem. Ogólnie wkurzają mnie Polacy i cały ten zasrany kraj, do którego na pewno nigdy nie wróce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek BRAK WIZJI, LENISTWO, SLOMA W BUTACH IP: *.ms.acxiom.com 23.06.05, 08:27 Mieszkam od 13 lat w USA, dziwi mnie lenistwo i gupota wiekszosci Polakow (zwlaszcza tych zagrnica) jak mozna mieszkac w USA przez 10 lat i nienauczyc sie jezyka? Ja skonczylem studia tutaj chociaz przyjechalem tutaj jako osoba dorosla. Nie jest hanba pracowac fizycznie w Angli albo USA, ale stojac na lotnisku w Chicago nie sposob nie zauwazyc nieinteligentnego zewnetrznego wizerunku krajan. Szkoda slow, tego wizerunku nie poprawi nawet uroda polskich kobiet. Na koniec pytanie. Co maja wspolnego wszyscy genialni Polacy swiatowej slawy? Wszyscy wyjechali z kraju.....Chopin, Sklodowska, Kopernik, Wojtyla, Pulaski, Polanski,Paderewski. Dlaczego nie mozna zostac w Polsce i dokonac cos wielkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: Co denerwuje Polaka 23.06.05, 09:07 Mnie denerwuja: - psie kupy (nagminne wyprowadzanie psow na boiska szkolne), - nie ustepowanie pierszenstwa pieszym na przejsciu dla pieszych, - smrod i brud w autobusach i tramwajach. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Polak to nie Europejczyk w Metra... brawo. 23.06.05, 09:39 Ale w ekologicznej wściekłości pani psycholog należy bardziej do grona Europejczyków niż Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank and Stein klamstwo! przeciez 99% polakow denerwuje romek g! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:05 kto jest za niech sie wpisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pistacho Polak jak kazdy slowianin smierdzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:46 ....i dlatego dziwi mnie, ze do tego wlasnego smrodu jeszcze nie przywykl jak np. skunks.... Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: Polak jak kazdy slowianin smierdzi... 14.07.05, 18:51 no mnie denerwuje pijaństwo, chyba połowa dorosłych Polaków pije. Odpowiedz Link Zgłoś