Dodaj do ulubionych

Najbardziej imprezowe miasta

• Gość: ozon Najbardziej imprezowy jest Poznań!! czy wiecie ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:11
      ostatniej niedzieli cale Rataje nie spały do 4 w nocy bo nad Maltą był
      koncert?(kult,armia, brygada)
      O 4 w nocy szyby drżały w oknach i tak kilkanascie tysiecy ludzi w swoich domach
      imprezowalo...bo spac nie szlo.

• Gość: gość z Rataj Re: Najbardziej imprezowy jest Poznań!! czy wieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 01:22
        Nikt nie płacze po tobie i razem z tobą! Odpuść!
    • zuluseq Warszawa ??????? szok 12.07.05, 18:30
      Jestem z krakowa, niestety często musze jechać do paskudnej warszawki,
      wieczorami owszem można znaleźć przytulny lokal - piwo za 15 zł - w krakowie
      lokale są lepszej jakości, lepszy klimat, większy wybór - piwo 5.50 zł i nie
      wyrzucą Cie po 22. Jedyny plus warszawskich lokali to to, że świecą pustkami -
      czemu właściciele tak windują ceny piwa - obniżą ceny o połowe to zyski wzrosną
      im 10 krotnie !. Nie mówie o zatłoczonych lokalach dla osiedleńców spoza
      aglomeracji - gdzie urządza się imprezy typu pidżama-party - bo to wogóle trudno
      nazwać rozrywką.
      • mephisto995 Wspominam imprezyi z grudnia 12.07.05, 19:41
        Irish Pub, nawet te wstetne jedzenie na dworcu Centralnym

Pogoniłby co niektórych;-))))
        • mephisto995 Re: Wspominam imprezy z grudnia 13.07.05, 17:12
          Marne sernki po wiedenku upaprane slodką madzia;(((
          troche lepsze w Europejskim
          pogonilbym Michala

• Gość: jan Moim zdaniem Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:35
    • Gość: wesolek Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:41
      Szkoda ze jakosc imprez jest gowniania....nic tylko sie spic...bo ani patrzec
      ani sluchac :/. Trzeba byc pewnego, okreslonego typu konformista zeby sie dobrze
      bawic na tych imprezkach klubowaych :/
    • Gość: albatros Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: 195.206.116.* 12.07.05, 20:05
      Warszawa Radomiem Europy!
      • Gość: homo sapiens A może ktoś z Was przeczyta artykuł???? IP: *.chello.pl 12.07.05, 20:40
        W treści wyraźnie określono kryteria rankingu.
        Jeśli uważacie że są niewłaściwe to dyskutujcie o nich a nie jak zwykle
        napie...cie w warsiafkę.
        Ja uważam że kryteria są sensowne ale Wy wiecie że to Kraków i Wrocław
        Nie czytajcie gazet po co to Wam, przecież Wy wiecie!!!!!
        • listek86 Re: A może ktoś z Was przeczyta artykuł???? 12.07.05, 20:52
          Szkoda, ze nie przeprowadzili takiego rankingu dla innych miast europejskich.
          Wyszloby, ze Warszawa i Krakow sa na samym koncu stawki.
          • Gość: homo sapiens Re: A może ktoś z Was przeczyta artykuł???? IP: *.chello.pl 12.07.05, 20:55
            pewnie tak niestety
            • kawa_89 Re: A może ktoś z Was przeczyta artykuł???? 13.07.05, 22:23
              Ja przeczytałam, i myślę, że jest pewien błąd. Tytuł brzmi "Najbardziej
              imprezowe miasta"- pod tym względem powinnien przodować Kraków, oraz Wrocław,
              może też Poznań, i Trójmiasto ( w okresie letnim ;) ), jakby tytuł artykułu
              brzmiał "Najbardziej kulturalne miasta" ranking byłby odpowiedni ( przynajmniej
              3 pierwsze miejsca ). Pewnie zaraz wszyscy naskoczą na mnie, że przecież
              imprezowe czy kulturowe to to samo, ale jest różnica : imprezowe to kluby, puby
              itp, kulturowe to wystawy sztuki, teatry itd. Myślę, że Kraków i Wrocław są
              najlepszymi miejscami do wyszalenia się :).
    • Gość: ummagumma Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.icpnet.pl 12.07.05, 20:58
      Moja subiektywna opinia:
      Krakow!!!!
      .
      .
      .
      Wroclaw
      Sopot/Gdansk
      Poznan

Warszawy nie poznalem od tej strony, nie wypowiadam sie.
      • Gość: Tomek A GDZIE TARNOW???!!!!! IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 13.07.05, 00:45
        Dlaczego Tarnow nie jest n.p. na piatym miejscu??
        Przeciez mamy jedno kino i czasami dwa lub try dyskoteki??
    • Gość: m. Gdańsk??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:02
      że Trójmiasto, zgodzę się i podpiszę oburącz. Sopot w sezonie nie zasypia, w
      Gdyni sporo się dzieje, ale Gdańsk? Park geriatryczny! o północy Długim Targiem
      przetaczają się tylko takie krzaczki jak w westernach po opuszczonych
      miasteczkach w środku pustyni. A może jakoś źle szukam :)
    • smiley4u Re: Najbardziej imprezowe miasta 13.07.05, 10:57
      Tylko Wrocław. W tym mieście nie da się nudzić.
    • Gość: rec Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.magma-net.pl 13.07.05, 11:24
      To tylko subiektywna opinia, ale ...
      Wrocław to moje miasto rodzinne.
      Wrocław to największy i najlepiej odrestaurowany rynek Europy.
      Wrocław to ludzie. Ludzie z całego Dolnego Śląska i pewnie nie tylko.
      Wrocław to duch przeszłości (Lwowa, Wilna), to teraźniejszość i przyszłość.
      Wrocław to miasto spotkań, imprez, ludzi młodych.
      Zapraszamy wszystkich.

Niestety, do złotej Pragi nam jeszcze daleko...
    • Gość: Ryhu Re: Włocławek????? IP: 80.48.21.* 13.07.05, 14:08
      Czy to aby nie jest pomyłka?Mieszkam we Włocławku i nie uważam żeby to miasto
      zasługiwało na tak wysokie miejsce. Po godz. 22-giej "miasto" robi się
      pustynią, w każdy dzień tygodnia.
    • Gość: Krys Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 13.07.05, 14:10
      WŁOCŁAWEK???? Ludzie, przecież tu sie nic nie dzieje. Wieczorem strach wyjsc z
      domu a i tak nie ma po co. Kilka lokali w centrum, gdzie pijaczki i dresiarze
      czekają w bramach i jedna wiejska dyskoteka "Brawo". Jak to ma być imprezowe
      miasto to ja nie wiem jaka rozrywkę lubia ci co układali ten ranking, moze
      street fighting.
    • Gość: lokis Poznań??? IP: *.icpnet.pl 13.07.05, 14:26
      Poznań w ogóle nie jest imprezowym miastem. Protesty miszkańców, że nie mogą
      spać, bo nad Maltą odbywa się koncert jednoznacznie świadczą o naszej
      mentalności... No chyba, że biesiadny, dziadowski stół na imieniny miasta, jest
      dla nas poznaniaków rewelacyjną imprezą. Wszyscy drętwo skupieni wokół Starego
      Rynku, tymczasem w pozostałych dzielnicach smutek i padaczka...Niestety Poznań
      jest tylko małym miasteczkiem z wielkimi pretensjami
      • Gość: bolek Re: Poznań??? IP: *.acn.waw.pl 13.07.05, 14:44
        Ale macie za to piekne stare miasto :)
      • Gość: Jasco Re: Poznań??? IP: 213.199.217.* 14.07.05, 15:23
        A jak Ty sobie wyobrazasz cos kulturalnego w sypialniach takich jak Rataje lub
        Piatkowo?? Zastanow sie troche, bo gadasz glupoty. Tam nie ma prawa istniec
        zaden klub czy pub, bo jedynie menelstwo by sie schodzilo tam z pobliskich
        blokow,no chyba ze wlasnie w takich klimatach gustujesz. Nie twierdze ze Poznan
        powinien byc na pierwszym miejscu, ale porownujac skale i jakosc imprez, a nie
        tylko ich ilosc, to miasto powinno byc przynajmniej przed Wloclawkiem lub
        Rybnikiem.
    • Gość: swit Zielona gora jest 1000% lepsza na imprezy a jakie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:43
      laski!!!
    • Gość: Bea Zabrze.... hmmm Najbardziej imprezowe miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:46
      Najbardziej imprezowe miasta i tu Zabrze? Gdzie te imprezy? Mieszkam w Zabrzu
      od ponad 20stu lat... i chyba mam jakieś klapki na oczach albo kłopoty z
      przyswajaniem faktów, bo fajne imprezy w zabrzu to wyjątek od reguły...
      niestety :-(
    • Gość: mCz Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:51
      ludzie ZABRZE to najlepsze miejsce do zabawy. tylko niech mi nikt nie mowi ze
      tak nie jest bo jak go zobacze na mieście to mu wpie.... i rzeczywiscie mu sie
      nie spodobo, zapraszamy wszystkich goroli :))))))))))))))))
    • Gość: DOM.Connecticut Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: 69.177.204.* 13.07.05, 15:08
      TORUN, TORUN I TYLKO TORUN...
    • princealbert Bez sensu jest rozpatrywanie Gdanska osobno 13.07.05, 15:45
      TYLKO TROJMIASTO!
    • Gość: crim Hehe.. gdyby trojmiasto potraktować jak jedno.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:27
      Hehe.. gdyby trojmiasto potraktować jak jedno miasto to pewnie by wygrało w
      wiekszosci rankingów!
      bo tak w rzeczywistości jest
      3Maisto to jedno miasto

i tu jest najlepieeej :)
      • Gość: mass Re: Hehe.. gdyby trojmiasto potraktować jak jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:21
        Bylibyście drudzy gdyby GOP potraktować jedno miasto
        Bo tak w rzeczywistości jest
        GOP to jedno miasto.
    • Gość: gosc z londynu Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.aster.pl 13.07.05, 16:55
      cieszy mnie niezwykle pozycja wloclawka. chyba na weekend pojedziemy tam ze
      znajomymi poimprezowac. wypijemy browca na tamie, polazimy po nadwislanskich
      krzakach i popatrzymy sobie na miejscowych meneli na tamtejszym deptaku.
      zapowiada sie swietna zabawa. slyszalem, ze tanie linie maja tam niedlugo
      latac, ale na razie helikopterami, bo pasa startowego w poblizu nie moga
      znalezc. pozdrawiam imprezowiczow! alex
    • Gość: greg Wieś zwana Krakowem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 18:36
      Wszystkim miłośnikom krakowa proponuję przeczytanie tego skromnego artykuliku:

serwisy.gazeta.pl/czasopisma/1,42475,2155625.html
      Buahaahahahahaaaaa, ale wiocha. Zapraszamy do Warszawy
    • Gość: emarc Włocławek na 4miejscu?? hahaha IP: *.icpnet.pl 13.07.05, 18:53
      co to pierwszej trojki sie w miare zgadzam, choc wg mnie wroclaw i krakow powiny
      przegonic warszawe, wielkim zaskoczeniem dla mnie jest wloclawek na 4 miejscu,
      co prawda nie bylem tam, bo sam jestem z poznania. ale mam znajoma z wloclawka
      ktora strasznie narzeka na swoje miasto. mowi ze jest tam staraszenie nudno, nie
      ma co robic i gdzie imprezowac itp. przy wloclawku poznan wydaje jej sie
      imprezowym rajem... jestem ciekawy jak to jest naprawde z tym wloclawkiem?
      natomiast jesli chodzi o poznan to jak juz ktos tu wczesniej napisal to
      faktycznie poza starym miastem naogol nic ciekawego sie nie dzieje (wyjatek
      malta, eskulap, arena)
    • Gość: PYRUS POZNAN na ostatnim miejscu?? IP: 62.29.142.* 13.07.05, 20:17
      Fakt - nie bylem w Rybniku, ani Kielcach.. i nigdy nie pojechalbym sie tam
      zabawic.. ale czy autorzy artykulu byli kiedys w POZNANIU na imprezie? POZNAN,
      to na pewno nie jest takie centrum rozrywki jak WROCLAW czy KRAKOW, ktore znam
      i lubie.. ale POZNAN za Rybnikiem, Kielcami i Bialymstokiem... TO CHYBA JAKIS
      ZART :-)
      • Gość: m Re: POZNAN na ostatnim miejscu?? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 02:37
        Rybnik - w Rynku jest faktycznie masę knajp i to zapchanych, ale i drogich, jak
        na ten rejon swiata, na osiedlach też jest kilka niezłych. Pewnie też zaliczono
        imprezy pod kopalniami, bo tak jak wsopomniałem, na każdej jest co najmniej
        kilka całodobowych i po wypłacie balanga jest maksymalna, a są też pod
        kopalniami jadłodajnie z flakami po 5 zł, czyli lokale z jedzeniem...
    • Gość: oleandii Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:37
      a Sopot??? obecnie to najgorętsze miasto w Polsce! polecam!
    • Gość: aska TYLKO OLSZTYN- o Warmio moja miła IP: *.devs.futuro.pl 13.07.05, 22:01
      Nawet sie nie spodziewalam, ze na liscie nie bedzie Olsztyna! Nie ma dnia, zeby
      w miescie nie bylo imprezy kulturalno-rozrywkowe - Olsztynskie lato
      artystyczne, noce blusowe, spotkania zamokowe, festiwal teatrow ulicznych, rock
      nad lyna itp...., piwo w knajpach po 5 PLN, zarcie pyszne i tanie, starowka
      sliczna, taksowki 4,5 na wejscie i 1,2 za km (nie wiem jak im sie oplaca
      jezdzic!), na samej starowce jest chyba ze 30 knajpek! Polecam! Niestety
      mieszkam w Warszawie, a w cudnym Olsztynie bywam tylko czasami.
    • Gość: Marcin z Wrocławia Wrocław jest rewelacyjny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.05, 23:05
      Nie jestem obiektywny bo mieszkam we Wrocławiu. Ale jest naprawdę dobrze.
      Ciekawymi miastami są też Kraków (trochę mniej luzu niż u nas i więcej
      menelstwa, ale za to lepsza kuchnia), Poznań (tylko trochę ciasny ten Stary
      Rynek), Zielona Góra, Elbląg, Gliwice i Olsztyn. Warszawa ma teatry, kina
      iimprezy cykliczne, ale knajpy denne). Klasą dla siebie jest Piotrkowska w
      Łodzi, gdzie jest więcej ciekawych lokali niż w całej Warszawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka