Gość: ozon Najbardziej imprezowy jest Poznań!! czy wiecie ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:11 ostatniej niedzieli cale Rataje nie spały do 4 w nocy bo nad Maltą był koncert?(kult,armia, brygada) O 4 w nocy szyby drżały w oknach i tak kilkanascie tysiecy ludzi w swoich domach imprezowalo...bo spac nie szlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Rataj Re: Najbardziej imprezowy jest Poznań!! czy wieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 01:22 Nikt nie płacze po tobie i razem z tobą! Odpuść! Odpowiedz Link Zgłoś
zuluseq Warszawa ??????? szok 12.07.05, 18:30 Jestem z krakowa, niestety często musze jechać do paskudnej warszawki, wieczorami owszem można znaleźć przytulny lokal - piwo za 15 zł - w krakowie lokale są lepszej jakości, lepszy klimat, większy wybór - piwo 5.50 zł i nie wyrzucą Cie po 22. Jedyny plus warszawskich lokali to to, że świecą pustkami - czemu właściciele tak windują ceny piwa - obniżą ceny o połowe to zyski wzrosną im 10 krotnie !. Nie mówie o zatłoczonych lokalach dla osiedleńców spoza aglomeracji - gdzie urządza się imprezy typu pidżama-party - bo to wogóle trudno nazwać rozrywką. Odpowiedz Link Zgłoś
mephisto995 Wspominam imprezyi z grudnia 12.07.05, 19:41 Irish Pub, nawet te wstetne jedzenie na dworcu Centralnym Pogoniłby co niektórych;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mephisto995 Re: Wspominam imprezy z grudnia 13.07.05, 17:12 Marne sernki po wiedenku upaprane slodką madzia;((( troche lepsze w Europejskim pogonilbym Michala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:41 Szkoda ze jakosc imprez jest gowniania....nic tylko sie spic...bo ani patrzec ani sluchac :/. Trzeba byc pewnego, okreslonego typu konformista zeby sie dobrze bawic na tych imprezkach klubowaych :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albatros Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: 195.206.116.* 12.07.05, 20:05 Warszawa Radomiem Europy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo sapiens A może ktoś z Was przeczyta artykuł???? IP: *.chello.pl 12.07.05, 20:40 W treści wyraźnie określono kryteria rankingu. Jeśli uważacie że są niewłaściwe to dyskutujcie o nich a nie jak zwykle napie...cie w warsiafkę. Ja uważam że kryteria są sensowne ale Wy wiecie że to Kraków i Wrocław Nie czytajcie gazet po co to Wam, przecież Wy wiecie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
listek86 Re: A może ktoś z Was przeczyta artykuł???? 12.07.05, 20:52 Szkoda, ze nie przeprowadzili takiego rankingu dla innych miast europejskich. Wyszloby, ze Warszawa i Krakow sa na samym koncu stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo sapiens Re: A może ktoś z Was przeczyta artykuł???? IP: *.chello.pl 12.07.05, 20:55 pewnie tak niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_89 Re: A może ktoś z Was przeczyta artykuł???? 13.07.05, 22:23 Ja przeczytałam, i myślę, że jest pewien błąd. Tytuł brzmi "Najbardziej imprezowe miasta"- pod tym względem powinnien przodować Kraków, oraz Wrocław, może też Poznań, i Trójmiasto ( w okresie letnim ;) ), jakby tytuł artykułu brzmiał "Najbardziej kulturalne miasta" ranking byłby odpowiedni ( przynajmniej 3 pierwsze miejsca ). Pewnie zaraz wszyscy naskoczą na mnie, że przecież imprezowe czy kulturowe to to samo, ale jest różnica : imprezowe to kluby, puby itp, kulturowe to wystawy sztuki, teatry itd. Myślę, że Kraków i Wrocław są najlepszymi miejscami do wyszalenia się :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ummagumma Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.icpnet.pl 12.07.05, 20:58 Moja subiektywna opinia: Krakow!!!! . . . Wroclaw Sopot/Gdansk Poznan Warszawy nie poznalem od tej strony, nie wypowiadam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek A GDZIE TARNOW???!!!!! IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 13.07.05, 00:45 Dlaczego Tarnow nie jest n.p. na piatym miejscu?? Przeciez mamy jedno kino i czasami dwa lub try dyskoteki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Gdańsk??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:02 że Trójmiasto, zgodzę się i podpiszę oburącz. Sopot w sezonie nie zasypia, w Gdyni sporo się dzieje, ale Gdańsk? Park geriatryczny! o północy Długim Targiem przetaczają się tylko takie krzaczki jak w westernach po opuszczonych miasteczkach w środku pustyni. A może jakoś źle szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
smiley4u Re: Najbardziej imprezowe miasta 13.07.05, 10:57 Tylko Wrocław. W tym mieście nie da się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.magma-net.pl 13.07.05, 11:24 To tylko subiektywna opinia, ale ... Wrocław to moje miasto rodzinne. Wrocław to największy i najlepiej odrestaurowany rynek Europy. Wrocław to ludzie. Ludzie z całego Dolnego Śląska i pewnie nie tylko. Wrocław to duch przeszłości (Lwowa, Wilna), to teraźniejszość i przyszłość. Wrocław to miasto spotkań, imprez, ludzi młodych. Zapraszamy wszystkich. Niestety, do złotej Pragi nam jeszcze daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryhu Re: Włocławek????? IP: 80.48.21.* 13.07.05, 14:08 Czy to aby nie jest pomyłka?Mieszkam we Włocławku i nie uważam żeby to miasto zasługiwało na tak wysokie miejsce. Po godz. 22-giej "miasto" robi się pustynią, w każdy dzień tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krys Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 13.07.05, 14:10 WŁOCŁAWEK???? Ludzie, przecież tu sie nic nie dzieje. Wieczorem strach wyjsc z domu a i tak nie ma po co. Kilka lokali w centrum, gdzie pijaczki i dresiarze czekają w bramach i jedna wiejska dyskoteka "Brawo". Jak to ma być imprezowe miasto to ja nie wiem jaka rozrywkę lubia ci co układali ten ranking, moze street fighting. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokis Poznań??? IP: *.icpnet.pl 13.07.05, 14:26 Poznań w ogóle nie jest imprezowym miastem. Protesty miszkańców, że nie mogą spać, bo nad Maltą odbywa się koncert jednoznacznie świadczą o naszej mentalności... No chyba, że biesiadny, dziadowski stół na imieniny miasta, jest dla nas poznaniaków rewelacyjną imprezą. Wszyscy drętwo skupieni wokół Starego Rynku, tymczasem w pozostałych dzielnicach smutek i padaczka...Niestety Poznań jest tylko małym miasteczkiem z wielkimi pretensjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Poznań??? IP: *.acn.waw.pl 13.07.05, 14:44 Ale macie za to piekne stare miasto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco Re: Poznań??? IP: 213.199.217.* 14.07.05, 15:23 A jak Ty sobie wyobrazasz cos kulturalnego w sypialniach takich jak Rataje lub Piatkowo?? Zastanow sie troche, bo gadasz glupoty. Tam nie ma prawa istniec zaden klub czy pub, bo jedynie menelstwo by sie schodzilo tam z pobliskich blokow,no chyba ze wlasnie w takich klimatach gustujesz. Nie twierdze ze Poznan powinien byc na pierwszym miejscu, ale porownujac skale i jakosc imprez, a nie tylko ich ilosc, to miasto powinno byc przynajmniej przed Wloclawkiem lub Rybnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swit Zielona gora jest 1000% lepsza na imprezy a jakie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:43 laski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Zabrze.... hmmm Najbardziej imprezowe miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:46 Najbardziej imprezowe miasta i tu Zabrze? Gdzie te imprezy? Mieszkam w Zabrzu od ponad 20stu lat... i chyba mam jakieś klapki na oczach albo kłopoty z przyswajaniem faktów, bo fajne imprezy w zabrzu to wyjątek od reguły... niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mCz Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:51 ludzie ZABRZE to najlepsze miejsce do zabawy. tylko niech mi nikt nie mowi ze tak nie jest bo jak go zobacze na mieście to mu wpie.... i rzeczywiscie mu sie nie spodobo, zapraszamy wszystkich goroli :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOM.Connecticut Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: 69.177.204.* 13.07.05, 15:08 TORUN, TORUN I TYLKO TORUN... Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Bez sensu jest rozpatrywanie Gdanska osobno 13.07.05, 15:45 TYLKO TROJMIASTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crim Hehe.. gdyby trojmiasto potraktować jak jedno.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:27 Hehe.. gdyby trojmiasto potraktować jak jedno miasto to pewnie by wygrało w wiekszosci rankingów! bo tak w rzeczywistości jest 3Maisto to jedno miasto i tu jest najlepieeej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mass Re: Hehe.. gdyby trojmiasto potraktować jak jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:21 Bylibyście drudzy gdyby GOP potraktować jedno miasto Bo tak w rzeczywistości jest GOP to jedno miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z londynu Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.aster.pl 13.07.05, 16:55 cieszy mnie niezwykle pozycja wloclawka. chyba na weekend pojedziemy tam ze znajomymi poimprezowac. wypijemy browca na tamie, polazimy po nadwislanskich krzakach i popatrzymy sobie na miejscowych meneli na tamtejszym deptaku. zapowiada sie swietna zabawa. slyszalem, ze tanie linie maja tam niedlugo latac, ale na razie helikopterami, bo pasa startowego w poblizu nie moga znalezc. pozdrawiam imprezowiczow! alex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Wieś zwana Krakowem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 18:36 Wszystkim miłośnikom krakowa proponuję przeczytanie tego skromnego artykuliku: serwisy.gazeta.pl/czasopisma/1,42475,2155625.html Buahaahahahahaaaaa, ale wiocha. Zapraszamy do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emarc Włocławek na 4miejscu?? hahaha IP: *.icpnet.pl 13.07.05, 18:53 co to pierwszej trojki sie w miare zgadzam, choc wg mnie wroclaw i krakow powiny przegonic warszawe, wielkim zaskoczeniem dla mnie jest wloclawek na 4 miejscu, co prawda nie bylem tam, bo sam jestem z poznania. ale mam znajoma z wloclawka ktora strasznie narzeka na swoje miasto. mowi ze jest tam staraszenie nudno, nie ma co robic i gdzie imprezowac itp. przy wloclawku poznan wydaje jej sie imprezowym rajem... jestem ciekawy jak to jest naprawde z tym wloclawkiem? natomiast jesli chodzi o poznan to jak juz ktos tu wczesniej napisal to faktycznie poza starym miastem naogol nic ciekawego sie nie dzieje (wyjatek malta, eskulap, arena) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYRUS POZNAN na ostatnim miejscu?? IP: 62.29.142.* 13.07.05, 20:17 Fakt - nie bylem w Rybniku, ani Kielcach.. i nigdy nie pojechalbym sie tam zabawic.. ale czy autorzy artykulu byli kiedys w POZNANIU na imprezie? POZNAN, to na pewno nie jest takie centrum rozrywki jak WROCLAW czy KRAKOW, ktore znam i lubie.. ale POZNAN za Rybnikiem, Kielcami i Bialymstokiem... TO CHYBA JAKIS ZART :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: POZNAN na ostatnim miejscu?? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 02:37 Rybnik - w Rynku jest faktycznie masę knajp i to zapchanych, ale i drogich, jak na ten rejon swiata, na osiedlach też jest kilka niezłych. Pewnie też zaliczono imprezy pod kopalniami, bo tak jak wsopomniałem, na każdej jest co najmniej kilka całodobowych i po wypłacie balanga jest maksymalna, a są też pod kopalniami jadłodajnie z flakami po 5 zł, czyli lokale z jedzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleandii Re: Najbardziej imprezowe miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:37 a Sopot??? obecnie to najgorętsze miasto w Polsce! polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska TYLKO OLSZTYN- o Warmio moja miła IP: *.devs.futuro.pl 13.07.05, 22:01 Nawet sie nie spodziewalam, ze na liscie nie bedzie Olsztyna! Nie ma dnia, zeby w miescie nie bylo imprezy kulturalno-rozrywkowe - Olsztynskie lato artystyczne, noce blusowe, spotkania zamokowe, festiwal teatrow ulicznych, rock nad lyna itp...., piwo w knajpach po 5 PLN, zarcie pyszne i tanie, starowka sliczna, taksowki 4,5 na wejscie i 1,2 za km (nie wiem jak im sie oplaca jezdzic!), na samej starowce jest chyba ze 30 knajpek! Polecam! Niestety mieszkam w Warszawie, a w cudnym Olsztynie bywam tylko czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin z Wrocławia Wrocław jest rewelacyjny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.05, 23:05 Nie jestem obiektywny bo mieszkam we Wrocławiu. Ale jest naprawdę dobrze. Ciekawymi miastami są też Kraków (trochę mniej luzu niż u nas i więcej menelstwa, ale za to lepsza kuchnia), Poznań (tylko trochę ciasny ten Stary Rynek), Zielona Góra, Elbląg, Gliwice i Olsztyn. Warszawa ma teatry, kina iimprezy cykliczne, ale knajpy denne). Klasą dla siebie jest Piotrkowska w Łodzi, gdzie jest więcej ciekawych lokali niż w całej Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś