anula001 20.10.06, 18:34 Mam prośbę - idz sobie stąd. Dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shangri.la Re: Od Shangri.la 22.10.06, 11:30 Kompromitujesz się brakiem wiedzy na temat swoich możliwości w pozbywaniu się niewygodnych ,czytaj demaskujących wampira forumowiczów. W lipcu, po publikacji przez tą kreaturę moich danych osobowych , wiedziałaś doskonale , jak pozbyć się mojego nicku. Bądż szczera wobec swoich kumpelek i nie czaruj wampira pozorną obroną jego interesów(!) Obecnie pozwalasz na istnienie kontrowersyjnego wątku, w którym wycinasz jedynie te z jego wypowiedzi, które bezprzecznie dowodzą wyjatkowego sk...syństwa wyżej wymienionego. Ja ostrzegam te mądrzejsze i rozsądniejsze z forumowych "rękawiczek". Ty ratujesz swoje dogorywajace forum i obie mamy się świetnie A tylko zielony z nienawiści wampir siedzi i pluje w swój monitor....no i sobie na brodę, oczywiście)) Odpowiedz Link
anula001 Re: Od Shangri.la 22.10.06, 11:33 nie chce mi się czytać nawet, tego co napisałaś w tym poście. Ponawiam prośbę. Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Od Shangri.la 22.10.06, 12:51 Ja pierdole shangri jakaś ty głupia ))))))) Odpowiedz Link
fleshless Re: Od Shangri.la 22.10.06, 13:18 shangri, Ty napisałaś kiedyś coś o narcyzach i wiesz co? i idealnie sama pasujesz do takiego portretu... Z Tobą się można tylko zgodzić, albo w ryj... ale zawzięta jesteś, to Ci trzeba przyznać... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Od Shangri.la 22.10.06, 13:24 gdyby nasi sportowcy byli tak zawzięci w dązeniu do celu... ale medalami by sypneło Odpowiedz Link
fleshless Re: Od Shangri.la 22.10.06, 13:38 oj... gdyby byli tak zawzięci jak Shangri, to by tak: obrazili się na wszystkich za to, że nie klaskają, uznali, że to z powodu tego iż cała (calusieńka) uległa podszeptom szatana i w ogóle prezentuje sobą (bez najmniejszego wyjątku) moralne dno, a w najlepszym przypadku zagubienie... itp. o itd... Odpowiedz Link
kat_maj Do Anula 22.10.06, 17:49 wobec powyższego proponuję byś przywróciła wszystkie posty tej pani, które wyciełaś (miałam okazje jeszcze je przeczytać), bo wbrew temu co pisze, to dowodzą paranoi autorki i kompromitują li jedynie ją samą Odpowiedz Link
k_madame ale o co chodzi? 22.10.06, 18:17 jakoś się już w tym wszystkim pogubiłam Kat_maj - mogę prosić o jakies skrócone info? Dużo tu tego na forum... Odpowiedz Link
kat_maj Re: ale o co chodzi? 22.10.06, 18:46 przykro mi ale nie mam zacięcia kronikarskiego Odpowiedz Link
k_madame Re: ale o co chodzi? 22.10.06, 18:54 no ok...chciałam być na bieżaco ale cóż , przeżyję)) Odpowiedz Link
ganesza Re: Od Shangri.la 22.10.06, 20:36 shangri.la napisała: > > Ja ostrzegam te mądrzejsze i rozsądniejsze z forumowych "rękawiczek". > Ty ratujesz swoje dogorywajace forum i obie mamy się świetnie słusznie prawisz. forum dogorywa, co widać czarno na białym po ilości postów a ty ostrzegasz te mądrzejsze i rozsądniejsze > A tylko zielony z nienawiści wampir siedzi i pluje w swój monitor....no i sobi > e > na brodę, oczywiście)) kochanie, zapomniałaś, że obok monitora masz lustro mam pytanie. czy twój psychiatra popełnił samobójstwo z rozpaczy? Odpowiedz Link