Dodaj do ulubionych

Nowe TVN STYLE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:42
w skladzie Paulina Mlynarska.no tak,co za czasy?jakas rolka sprzed lat i
udzial we francuskiej wersji Europa da sie lubic upowaznia ja do robienia
kariary na chama?inni latami walcza o swa pozycje na rynku mediow a ta co?
wrocila i od razu super posada.zenada
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Nowe TVN STYLE IP: *.chello.pl 06.09.05, 11:35
      Gigantyczny błąd popełnili w TVN Style sadzając Młynarską (córeczkę tatusia)
      obok Marzeny Rogalskiej. To nie ta kategoria! Różnica w klasie i dobrym stylu o
      całe lata świetlne! A ja tak bardzo lubiłam "Miasto Kobiet". Trzy fantastyczne
      babki o różnym temteramencie i charakterze doskonale się uzupełniały i program
      był zawsze ciekawy, chociażby dzięki nim. I komu to przeszkadzało???
      • Gość: arilela Re: Nowe TVN STYLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:50
        fakt, zgadzam sie przedmowczynami. Mlynarska drewniana jak malo kto,
        najfajniej jest wtedy jak Rogalska cos mowi, po czym oddaje glos Mlynarskiej,
        ta nic, Rogalska patrzy wyczekujaco jesczez sekunde i sama cos mowi, ezby
        ratowac zytuacje. Zenada. Rogalska jest swieza, dowcipna i naturalna, a
        Mlynarska calkiem odwrotnie. I chyba juz nie ma tej czarnej Ani. Ona nie byla
        taka przebojowa, ale miala duzo wdzieku i takiej naturalnosci, takie troche
        przeciwienstwo Rogalskiej i Sadowskiej, ale moim zdaniem taka roznorodnosc sie
        sprawdzala, zwlaszcza przy delikatniejszych tematach.
        I scenografia w kolorze przejrzalej pomaranczy. Tamte swietliste pastele byly o
        niebo lepsze.
        • Gość: gosc Re: Nowe TVN STYLE IP: *.chello.pl 06.09.05, 11:55
          Dobrze, że zwróciłaś uwagę na tę okropna scenogafię. Idzie powoli smutna, szara
          jesień a oni nam tu jeszcze taki krajobraz w ciemnych barwach podają. Po co
          wprowadzać nowe, kiedy stare jeszcze bardzo dobrze się sprawdzało? Nie jestem
          pewna, czy ktoś dobrze przemyślał te wszystkie zmiany. Przyzwyczajony widz, to
          wierny widz. Szkoda :-(
          • Gość: jagoda Re: Nowe TVN STYLE IP: *.sptelek.com.pl 06.09.05, 12:50
            Wiernie kibicowalam nowej telewizji w poprzednim sezonie . Rzeczywiście mozna
            było się przy programie zrelaksować .Teraz jestem zawiedziona . Okropnie działa
            na kolor, studio jakby mniejsze , brak przestrzeni . Sama p. Rogalska nie
            nadrobi wszystkiego . Szkoda ...
        • Gość: Małgorzata Re: Nowe TVN STYLE IP: 81.210.22.* 12.09.05, 09:24
          Panie świeć nad duszą tego, kto zadecydował o roszadach kadrowych w tym
          znakomitym programie i oświeć nieszczęsnego na okoliczność popełnionego
          błędu.Młynarska znakomicie pasowała by "do niczego" ale nie do programu w
          którym zadaniem prowadzącego jest dbanie o spójność,tempo,atrakcyjność i dobre
          samopoczucie rozmówców. Jakże istotna jest sprawność intelektu i humor, którymi
          ta pani niestety się nie cechuje. Laur dla Marzeny, która bryluje nie kreując
          się na gwiazdę,czyniąc swoich gości najważniejszymi postaciami Miasta
          Kobiet .....W nadziei oczekuję na pojawienie się Beaty, która była kropką
          nad "i" i wielką indywidualnością Miasta...
          Scenografia....dotychczasowa oprawa programu przemawiała do mnie w swojej
          formie,obecnie....wbrew mojej woli przeniesiono mnie na wieś do nudnej cioci
          Heni....i marzę o pilnym powrocie do rzeczywistości....żenada,brrrr:((
    • elojka Re: Nowe TVN STYLE 07.09.05, 01:02
      Rogalska rewelacyjna... nie lubiłam jej jak pracowała w RMF ale za TVN Style
      szacuneczek...

do studia nowego możnaby się przyzwyczaić gdyby wyrzucić z niego Młynarską...
      może i ona jest w czymś dobra ale na pewno nie pasuje do Miasta Kobiet... sama
      Rogalska jest chyba czasami zażenowana...
      poprzedni skład MK prowadził program w sposób bardzo subtelny i nienarzucający
      swojej obecności a to co się teraz dzieje... kiedyś to były dyskusje gości a
      teraz są dyskusje z Młynarską bo ona ma zazwyczaj inne zdanie...
      • kkolasinska Re: Nowe TVN STYLE 12.09.05, 12:13

Napisałam juz w sprawie Pani Młynarskiej do TVN Style, ale mysle ze jedna osoba
        nic nie wskóra. Mam nadzieje ze ktos mnie poprze ;-)
        • Gość: gosc Re: Nowe TVN STYLE IP: *.chello.pl 12.09.05, 14:53
          Ja też wydalam okrzyk zniesmaczenia i zażenowania w kierunku TVN Style.
          Napiszmy wszystkie, może zrobią cos z MK. Po co bylo zmieniać je na nowe, kiedy
          stare tak dobrze sie prezentowało? Od czasu do czasu próbuję przekonać się do
          nowej formuły, nowej obsady, ale to wszystko na nic. Młynarska skutecznie mnie
          zniechęca do oglądania MK. Żegnam się z tym programem. Wielka szkoda!
          • Gość: fan Re: Nowe TVN STYLE IP: 217.153.29.* 17.09.05, 16:10
            Ja ciagle ogladam, ale pani Młyn. jest niereformowalna. Przypadek beznadziejny.
            • marianna.rokita Re: Nowe TVN STYLE 18.09.05, 05:51
              Mowicie? A wlasnie zostalam tam zaproszona...No ciekawa jestem,jak to bedzie
              wygladac z punktu widzenia goscia.
    • yasminee Re: Nowe TVN STYLE 22.09.05, 12:59
      bardzo lubiłam poprzedni TVN Style - za całokształt - świetne prowadzące, na
      czele z Rogalską, studio, kolorystyka, scenografia, godziny emisji programów.
      a teraz?
      koszmar - koszmarna Młynarska, koszmarne studio, poprzednio Miasto Kobiet miało
      premiery codziennie o 21, a teraz, jak się juz zdązyłam zorientować w całym tym
      bałaganie, chyba są w weekendy.
      Przed wakacjami godzina 21 to czesto było właśnie Miasto Kobiet, a teraz?
      pozostaje radio. szkoda, bo zmarnowali naprawdę świetny pomysł na telewizje.
      mam nadzieję, ze wyciągną wnioski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka