Gość: paaricia IP: 58.178.24.* 07.09.05, 05:08 Dobre! Niezly watek do jakiejs komedii o urzednikach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIKI NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:48 "Alternatywy 4" (Warszawa - gospodarz Anioł). Teraz powstaje nowy serial : "Alternatywy 5" (Szczecin - a kto będzie gospodarzem? Może syn Anioła z nieprawego łoża?) Odpowiedz Link Zgłoś
poikll Możeby zakazali też wystawiania ołtarzyków 07.09.05, 10:53 tak ostatnio modnego? Młodzieży Wsze-chpolska, nie bijcie mnie, ja tylko pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Moje majtki należą do mnie! Wywieszajcie stringi! 07.09.05, 11:12 Moje majtki należą do mnie! Wywieszajcie stringi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakrew! Wściekłe gacie kontra głupi radni IP: 217.153.26.* 07.09.05, 09:59 Majtki na sztandary! I na barykady! _ Pies, czyli kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewolucjonista Re: Wściekłe gacie kontra głupi radni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:04 racja racja!! protestujmy!! sciągajmy gacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Wściekłe gacie kontra głupi radni 07.09.05, 11:13 ... ale tylko pięknym dziewczynom !!! Gość portalu: rewolucjonista napisał(a): > racja racja!! protestujmy!! sciągajmy gacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Wściekłe gacie kontra głupi radni 07.09.05, 11:26 Odpowiadasz na : > Gość portalu: rewolucjonista napisał(a): > > > racja racja!! protestujmy!! sciągajmy gacie!!! mike-great napisał: > ... ale tylko pięknym dziewczynom !!! CHLOPAKOM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Ściągajmy sobie nawzajem, na przekór przepisom! 07.09.05, 11:41 rezurekcja napisała: > Odpowiadasz na : > > > Gość portalu: rewolucjonista napisał(a): > > > > > racja racja!! protestujmy!! sciągajmy gacie!!! > > mike-great napisał: > > > ... ale tylko pięknym dziewczynom !!! > > CHLOPAKOM!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w szoku Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:02 to jakiś kretyn ten urzędnik - kompletnie nie wiem skąd mu przyszło do głowy, ze majtki sa nieestetyncze!! przeciez to taka sama czesc garderoby jak kazda inna... a szczecinowi nie wieszanie prania i tak nie pomoże:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visita Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 15:01 uważam że bieliznę powinno się wieszać w domu a nie na widoku innych ludzi. Nie wszystkim odpowiada widok gaci na sznurku pod blokiem. To jest odrażające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krolik Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.netia.pl 07.09.05, 10:09 Nie wiem dlaczego u wszystkich takie zdziwienie?, To znak że zbliżamy się do zachodu coraz większymi krokami, Zakaz wywieszania majtek (tylko od strony ulicy), wychodzenie na balkon w szlafrokach etc, picie alkocholu tylko z butelki/puszki schowanej w torebke papierowa/foliowa nie przezroczysta, jest norma np. w Kanadzie. Czy to złe przepisy ? trudno mi powiedziec ? napewno godzą w nasze dotychczasowe przyzwyczajenia... ale może nie są takie głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary_gniewny Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.acn.waw.pl 07.09.05, 10:14 Popieram glos pana z Kanady. W Australii jest to samo - m .in. zakaz wieszania bielizny na balkonach. Wiec niech spece od Alternatyw 4 napisza otwarcie, ze Kanadyjczycy i Australijczycy to idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 10:37 co do Australijczyków i Kanadyjczyków masz całkowitą rację. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 11:15 Australijczycy i Kanadyjczycy to nie idioci. Ale niektóre przepisy mają idiotyczne. Gość portalu: Stary_gniewny napisał(a): > Popieram glos pana z Kanady. > W Australii jest to samo - m .in. zakaz wieszania bielizny na balkonach. > Wiec niech spece od Alternatyw 4 napisza otwarcie, ze Kanadyjczycy i > Australijczycy to idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzrz Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.05, 09:34 a wlasnie ze kanadyjczycy australijczycy i wszyscy ludzie niezbyt ciemni maja racje to jest obrzydliwy zwyczaj wieszania prania w miejscu widocznym wyglada to troche (a moze bardziej jak slums!!!) i owszem nie powinno sie wprowadzac zakazu ale chyba ZADEN MYSLACY CZLOWIEK nie powiesi bielizny w sposob widoczny bo jak schowana za barierka to niech sobie lopocze byle nie zmuszal mnie do jej ogladania Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Nie chcesz - to nie patrz na majty !!! 08.09.05, 12:35 Nie chcesz - to nie patrz na majty !!! Nie będziemy dyskutować w formule jedni są ciemni, drudzy są mądrzy. W swoim życiu największe slamsy widziałem akurat Filadelfii (pech, czy co?) ale po wszystkich na świecie się nie szwędałem. Poza tym - Włochy raczej kojarzą się jako cywilizowany kraj, z dużą kulturą. Majty np. w Neapolu nie wiszą w dzielnicy slamsowej, ale na starym mieście (wąskie uliczki sprzyjają przeciągnięciu sznura na pranie). I jest OK. Mieszkańcy zadowoleni, i turyści też. W Kanadzie i Australii też są plusy i minusy. Koniec końców - myślę, że radni Szczecina mają więcej bardziej palących i ważnych spraw i problemów w swoim mieście niż TAK czy NIE majtom na balkonach. Prywatnych balkonach - zaznaczam - bo w Polsce już mamy WOLNOŚĆ, kapitalizm i demokrację. Pozdrawiam Gość portalu: marzrz napisał(a): > a wlasnie ze kanadyjczycy australijczycy i wszyscy ludzie niezbyt ciemni maja > racje to jest obrzydliwy zwyczaj wieszania prania w miejscu widocznym wyglada t > o > troche (a moze bardziej jak slums!!!) i owszem nie powinno sie wprowadzac zakaz > u > ale chyba ZADEN MYSLACY CZLOWIEK nie powiesi bielizny w sposob widoczny bo jak > schowana za barierka to niech sobie lopocze byle nie zmuszal mnie do jej oglada > nia Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 11:14 Te przepisy są głupie jak but z lewej nogi !!! Gość portalu: Krolik napisał(a): > Nie wiem dlaczego u wszystkich takie zdziwienie?, To znak że zbliżamy się do > zachodu coraz większymi krokami, Zakaz wywieszania majtek (tylko od strony > ulicy), wychodzenie na balkon w szlafrokach etc, picie alkocholu tylko z > butelki/puszki schowanej w torebke papierowa/foliowa nie przezroczysta, jest > norma np. w Kanadzie. Czy to złe przepisy ? trudno mi powiedziec ? napewno > godzą w nasze dotychczasowe przyzwyczajenia... ale może nie są takie głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oll Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: 212.180.156.* 07.09.05, 11:41 To samo w Madrycie. Mozesz suszyc majtki i co chccesz na balkonie, ale tylko jesli balkon nie jest od strony ulicy! Mysle, ze ma to jakis sens. Oczywiscie przesada nigdy nie jest dobra. Tu chodzi bardziej o uczulenie mieszkancow na te sprawe. Przeciez jesli Szczecin bedzie ladniejszy, beda go odwiedzac turysci, a ci jak wiadomo zostawiaja w miescie pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smonka Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.cable.satra.pl 08.09.05, 14:08 Może do Zachodu zbliżajmy się w innych kwestiach? Najpierw wypadałoby ludziom suszarnie zapewnić ( tak jest na Zachodzie), bo jak ktoś ma łazienkę wielkości 2 metrów kwadratowych ( tak jak ja) to gdzie ma pranie wieszać? Na meblach rozkładać? Odpowiedz Link Zgłoś
kaspera Re: Majtkom mówimy: NIE! 08.09.05, 16:33 Oczywiscie autor artykulu mowi o majtkach w tonie zartobliwym, równie| glosy na forum traktuja sprawe z przymruzeniem oka, a tak naprawde to bardzo powazna i madra decyzja. Gratuluje wladzom Szczecina. Jak ktos szlusznie zauwazyl porzadku nigdy nie za wiele. I faktycznie bedzie nam blzej do Europy niz Azji. Radzil bym rozszeszyc tego typu sposob myslenia, dzieki temu moze znikna inne estetyczne smieci z naszej rzeczywistosci jak np. targowisko na Pl. Defilad w W- wie, budka z kurczkami w Poznaniu itp. A przeciwnikom tej decyzji radze wyobrazic sobie ktoras z zabytkoych polskich starowek, gdzie mieszkancy wywieszaja na widok publiczny swoje gatki... I co fajnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Neapol i Włochy leżą w Europie... 08.09.05, 17:22 Neapol i Włochy leżą w Europie... Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 10:12 Szkoda że nie zajma się tym co rzeczywiście szpeci miasta.reklamy na budynkach,piękne szyldy,obdrapane tynki,popępane i nierówne chodniki,dziury w jezdniach,rozwalone torowiska itd.Ale jak idiota nie ma pomyslu to zabrońmy ludziom suszyć pranie.Pytanie dla tych idiotów z magistratu-gdzie mają suszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 07.09.05, 10:40 > Szkoda że nie zajma się tym co rzeczywiście szpeci miasta.reklamy na > budynkach,piękne szyldy,obdrapane tynki Sneer, taki jest właśnie sens tej uchwały. Tylko, że gryzipiórki ze szmatławej metrogazetki węszą za sensacją... no i ją znaleźli tam, gdzie jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine7 Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 10:43 Może w tym samym miejscu gdzie suszą zimą jak jest mróz? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 11:16 Wiesz ile to trwa??? madeleine7 napisała: > Może w tym samym miejscu gdzie suszą zimą jak jest mróz? Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine7 Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 12:30 Zimą ci to nie przeszkadza? mike-great napisał: > Wiesz ile to trwa??? > > madeleine7 napisała: > > > Może w tym samym miejscu gdzie suszą zimą jak jest mróz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: 194.246.124.* 07.09.05, 12:44 zimą pomagają nam kaloryfery? Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine7 Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 13:21 Gość portalu: ziuta napisał(a): > zimą pomagają nam kaloryfery? W jaki sposób? Wieszasz na nich pranie? Watpię, moze i pare majtek tak ale nie grubsze rzeczy. Że podgrzewają temp. w pomieszczeniu? Owszem, podgrzewają, do takiej jaka jest latem bez grzania. na jedno wychodzi. Dla scisłości - ja tez susze rzeczy na balkonie ale mam stojak i nikt nie oglada moich rzeczy bo go nie widać. Ale np. u mnie na osiedlu są tacy co robią z balkonu pajeczyne sznurów albo przybijaja łazienkowe suszary do balkonu powyżej. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 14:59 kup sobie suszarkę, albo pralko-suszarkę i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 15:24 Jakbym miał sobie tak wszystko kupować (i przeciętny Kowalski też) to bym musiał jakieś 10 000 zarabiać... pe1 napisał: > kup sobie suszarkę, albo pralko-suszarkę i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Majtkom mówimy: NIE! 08.09.05, 02:46 pralko-suszarka jest niewiele droższa od zwykłej pralki, więc nie wydziwiaj Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Nie będziesz mi dyktował co mam kupować! 08.09.05, 12:37 Nie będziesz mi dyktował co mam kupować! Poza tym lubię suszyć majty na balkonie, na wietrze, w pełnym słońcu, wśród kwiatów, i w ich zapachu. P.S. Nie opowiedziałeś na mojego e-maila (???) pe1 napisał: > pralko-suszarka jest niewiele droższa od zwykłej pralki, więc nie wydziwiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Majtkom.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:44 Tak prawdę mówiąc nie majtki szpecą ale każde okno w innym kolorze, innego kształtu, z innej epoki, każda loggia czy barierki pomalowane na inny sposób, w innym kolorze, ponieważ ŻADNA ADMINISTRACJA OSIEDLOWA nie kwapi się zadbać o jednolity stan budynków. Poza tym architertura gomółkowsko - gierkowska przewidywała takie gabaryty, że w mieszkaniach prawie nic się nie mieści i ludzie wystawiają wiele rzeczy na balkony. Więc naprawdę nie o majtki chodzi tylko o stan budynków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny patriota Re: Majtkom.. IP: *.biuro.fba.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:07 Jako odpowiedz zapraszam do mojego wczesniejszego komunikatu ... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 15:22 Przeszkadza mi. Lubię suszyć majtki w pełnym słońcu, i na wietrze, a nie kisić ! madeleine7 napisała: > Zimą ci to nie przeszkadza? > > > mike-great napisał: > > > Wiesz ile to trwa??? > > > > madeleine7 napisała: > > > > > Może w tym samym miejscu gdzie suszą zimą jak jest mróz? Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine7 Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 15:48 A ja lubie patrzec na kwiaty na balkonie a nie na ohydne barchany. Taki sam argument. mike-great napisał: > Przeszkadza mi. Lubię suszyć majtki w pełnym słońcu, i na wietrze, a nie kisić > ! > > madeleine7 napisała: > > > Zimą ci to nie przeszkadza? > > > > > > mike-great napisał: > > > > > Wiesz ile to trwa??? > > > > > > madeleine7 napisała: > > > > > > > Może w tym samym miejscu gdzie suszą zimą jak jest mróz? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Ja tam mam na balkonie super kwiaty i majty !!! 07.09.05, 16:34 Ja tam mam na balkonie super kwiaty i majty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine7 Re: Ja tam mam na balkonie super kwiaty i majty ! 07.09.05, 16:40 mike-great napisał: > Ja tam mam na balkonie super kwiaty i majty !!! pozostaje miec nadzieję, ze kwiaty przesłaniaja majty a nie odwrotnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Majty wkomponowane w kwiaty, albo odwrotnie. Cool! 07.09.05, 16:42 madeleine7 napisała: > mike-great napisał: > > > Ja tam mam na balkonie super kwiaty i majty !!! > > > pozostaje miec nadzieję, ze kwiaty przesłaniaja majty a nie odwrotnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta29 Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.pccag.com / 212.244.32.* 07.09.05, 10:19 czy my żyjemy w Polsce demokratycznej? Bo mnie wydeje się iż w niedalekiej przyszłości będzie to kraj pełen samych ZAKAZÓW niestety...Czy Radni naprawdę nie macie co Robić tylko uchwalać i zajmować się TAKIMI BZDURAMI!!! WEŹCIE SIĘ LEPIEJ DO WŁAŚCIWEJ PRACY BO PO TO WYBRAŁO WAS SPOŁECZEŃSTWO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsewator Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.zzbw.uni-hannover.de 07.09.05, 11:05 dokladnie o tym pomyslalem: szczesliwe miasto, ktore nie ma innych problemow i zajmuje sie takimi zagadnieniami... urzednicy wymyslili go chyba z nudow, coby troche ozywic godziny pracy, bo po co zajmowac sie wazniejszymi pytaniami. o tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Zakazuje się plucia pod wiatr. W Szczecinie. 07.09.05, 11:17 Gość portalu: kobieta29 napisał(a): > czy my żyjemy w Polsce demokratycznej? Bo mnie wydeje się iż w niedalekiej > przyszłości będzie to kraj pełen samych ZAKAZÓW niestety...Czy Radni naprawdę > nie macie co Robić tylko uchwalać i zajmować się TAKIMI BZDURAMI!!! WEŹCIE SIĘ > LEPIEJ DO WŁAŚCIWEJ PRACY BO PO TO WYBRAŁO WAS SPOŁECZEŃSTWO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 07.09.05, 10:38 To się nazywa "spłycić temat". Ale co wy, z tej waszej warszawki, możecie widzieć... Aha, Metro do Metropolu nawet się nie umywa, co po raz kolejny potwierdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siki Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:49 Teraz już wiem czemu Szczecin to wieś omijana szerokim łukiem przez inwestorów. Panie Paszkowski! J**** się pan w łeb i to porządnie. A najlepiej to bierz ten swój urzędniczy tyłek utrzymywany z moich podatków i zajmij się prawdziwą robotą. Bo w tym rozpadającym się i śmierdzącym śródmieściu Szczecina masz się czym wykazać. Kto takiego durnia wpuścił do urzędu???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khysiek Złota Muszla dla Szczecina w tym roku na mur IP: 195.136.189.* 07.09.05, 10:51 A może by tak uchwałkę, żeby przetestować IQ radnych, jak ktoś ma poniżej 80 to won. Ciekawe czy ktoś by został. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:53 A Galaxy Urbanistom nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
adamuss Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 10:59 Wakacje - urzędnicy sie nudzą. Co z tego że w wielu europejskich miastach (np. w Wenecji) nikomu takie widoki nie przeszkadzają? Ale gdzie tam Wenecji do Szczecina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Majtkom mówimy: TTTTAAAAAAAAKKKK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:00 No nieeee! Czy Szczecińscy radni nie mają nic lepszego do roboty?? Miasto jest brudne, zaniedbane i niebezpieczne i tu mają ogromne pole do popisu. Niech remontują domy i ulice, czyszczą je oraz wzmacniają i zwiększaja siły policji - a tu jest naprawdę wiele do zrobienia! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Przynajmniej widać czy suszą podarowane w noc! 07.09.05, 11:19 Gość portalu: Marta napisał(a): > No nieeee! > Czy Szczecińscy radni nie mają nic lepszego do roboty?? > Miasto jest brudne, zaniedbane i niebezpieczne i tu mają ogromne pole do popisu > . > Niech remontują domy i ulice, czyszczą je oraz wzmacniają i zwiększaja siły > policji - a tu jest naprawdę wiele do zrobienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sissi Re: Majtki mówią.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:03 Zedrzyjmy gacie z tyłków i marsz na szczeciński ratusz! Odpowiedz Link Zgłoś
kuflikowski Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 11:09 zgadzam sie ze to szpeci... Warszawiakom polecam przejechac sie ulica modzelewskiego miedzy al. lotnikow a wilanowska i spojrzec na wschodnia strone ulicy... naprawde odrazajace... Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Kto ci się każe tam szwędać? Mój balkon i majty! 07.09.05, 11:20 kuflikowski napisał: > zgadzam sie ze to szpeci... Warszawiakom polecam przejechac sie ulica > modzelewskiego miedzy al. lotnikow a wilanowska i spojrzec na wschodnia strone > ulicy... naprawde odrazajace... > > Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: 194.246.124.* 07.09.05, 12:47 majtki odrazajace? ale chyba uprane, wiec o co chodzi? podarte moze? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 15:00 Majtki są brzydkie i nie ma co dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 15:25 Młodzi mają majtki sexi, tylko stare umpy mają jakieś reformy, a pierdziele kalesony, czy coś tam. Gość portalu: baba napisał(a): > majtki odrazajace? ale chyba uprane, wiec o co chodzi? podarte moze? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Majtkom mówimy: NIE! 08.09.05, 02:48 majtki są ładne tylko na ładnym ciele, ale wyprane i smętnie dyndające na sznurku są niczym innym jak ohydną bezkształtną szmatką - nieważne czy białe czy czarne czy kolorowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.petex.bielsko.pl 07.09.05, 11:11 nie wiem dlaczego sie tak bulwersujecie.. uchwala jak najbardziej na miejscu po co maja wszystkie spoldzielnie wprowadzac jak mozna uchwala rady miasta.. tym bardziej ze nie ma bardziej "apetycznego" widoku podczas spaceru niz pieknie rozciagniete na sznurku barchanowe gacie jakiejs pani ... a ci ktorzy lubia pranko przewiane swiezym powietrzem niech zainwestuja 20 zl w stojace suszarki ktore da sie ukryc za balustrada balkonu - pranie suche a i estetyka zachowana... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Ale klimatu nie ma ... 07.09.05, 11:21 Gość portalu: zdziwiona napisał(a): > nie wiem dlaczego sie tak bulwersujecie.. uchwala jak najbardziej na miejscu po > > co maja wszystkie spoldzielnie wprowadzac jak mozna uchwala rady miasta.. tym > bardziej ze nie ma bardziej "apetycznego" widoku podczas spaceru niz pieknie > rozciagniete na sznurku barchanowe gacie jakiejs pani ... a ci ktorzy lubia > pranko przewiane swiezym powietrzem niech zainwestuja 20 zl w stojace suszarki > ktore da sie ukryc za balustrada balkonu - pranie suche a i estetyka > zachowana... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Majtkom mówimy: TAK IP: *.zurich.pl 07.09.05, 11:14 ładna bielizna , czysta , niedziurawa , z koronkami to jest piękna ozdoba dla budynku. Należy zignorować zdania osób, którym bielizna kojarzy się tylko z kopulacją - to są zboczeńcy. Może zrobić konkurs na najładniej powieszoną bieliznę na balkonie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Rozwieszona kaskadowo ... !!! 07.09.05, 11:21 Gość portalu: Kazik napisał(a): > ładna bielizna , czysta , niedziurawa , z koronkami to jest piękna ozdoba dla > budynku. Należy zignorować zdania osób, którym bielizna kojarzy się tylko z > kopulacją - to są zboczeńcy. > Może zrobić konkurs na najładniej powieszoną bieliznę na balkonie??? > Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Przecież Warszawa... 07.09.05, 11:15 Szczecina nie znam, ale Warszawa to przecież półprowincjonalne, zapyziałe miasto zagubione na równinach między Wschodem a Zachodem. Miasto, do którego majtki na balkonie doskonale pasują! :) I dlatego właśnie można się w nim dobrze czuć, pomimo elytarnych aspyracji paru radnych i metrodziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desstin Cała Polska śmieje się ze Szczecina;-)) IP: *.devs.futuro.pl 07.09.05, 11:19 Buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Cała Unia Europ. śmieje się ze Szczecina-z radnych 07.09.05, 11:23 Gość portalu: Desstin napisał(a): > Buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Cała Unia Europ. śmieje się ze Szczecina-z ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:18 Radni mogą jechać na wycieczkę do Neapolu to zobaczą jakie Majty" suszą się tam w oknach i na balkonach.Myślę że pojadą za naszą "kaskę" na rekonesans. Debile!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great W Neapolu pranie w poprzek ulic to atmosfera!!!! 07.09.05, 15:26 W Neapolu pranie w poprzek ulic to atmosfera!!!! Kto był, ten wie. Gość portalu: zyga napisał(a): > Radni mogą jechać na wycieczkę do Neapolu to zobaczą jakie Majty" suszą się tam > > w oknach i na balkonach.Myślę że pojadą za naszą "kaskę" na rekonesans. > Debile!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzacik W Neapolu to atmosfera, a Polsce obciach IP: *.dsl.mdsnwi.ameritech.net 08.09.05, 00:11 we Wloszech to atmosfera, niepowtarzalny klimat, itd itd...a u nas to samo zjawisko to obciach i wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great O gustach się nie dyskutuje. One są. Inne. 08.09.05, 12:39 O gustach się nie dyskutuje. One są. Inne. Wszystko inne to Kim Ir Sen. Gość portalu: skrzacik napisał(a): > we Wloszech to atmosfera, niepowtarzalny klimat, itd itd...a u nas to samo > zjawisko to obciach i wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Zyga IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 08.09.05, 07:23 Mylisz się radni robili se wycieczki do tak egzotycznych miejsc że nawet przez myśl ci nie przeszło.Może dlatego takie pomysły im zakwitły. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great I dlatego Szczecin ma problemy. Wojaże nie robota. 08.09.05, 12:40 I dlatego Szczecin ma problemy. Wojaże, nie robota. Są większe problemy w mieście niż majty. Gość portalu: Zuza napisał(a): > Mylisz się radni robili se wycieczki do tak egzotycznych miejsc że nawet przez > myśl ci nie przeszło.Może dlatego takie pomysły im zakwitły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.idt.net 07.09.05, 11:22 LUDZIE czy WY naprawde nie macie nic do roboty, tylko wymyslacie idiotyczne ustawy o majtkach!!!!!!!!! Czy kotos nagral to co ta ustawa mowi i odsluchal ja?????? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 15:01 ale to są bardzo pożyteczne uchwały (nie ustawy, pacanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:36 pe1 rozdrabnia się na raty - pewnie z przyzwyczajenia bo wziął trochę kredytów - co jest pożyteczne to nie tobie osądzać. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Majtkom mówimy: NIE! 08.09.05, 02:50 tu nie ma co sądzić, to wynika z banalnej logiki uchwała przyczynia się do poprawy estetyki miasta, więc jest pożyteczna Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Ale pe1 nie jest pożyteczny. 08.09.05, 12:42 Ale pe1 nie jest pożyteczny. Czy uchwała o majtach rozwiązuje jakieś palące problemy miasta Szczecina? No ale zawsze lepiej się koncentrować na pierdołach, zamiast robić coś produktywnego. A ty w pracy też się obijasz? pe1 napisał: > tu nie ma co sądzić, to wynika z banalnej logiki > > uchwała przyczynia się do poprawy estetyki miasta, więc jest pożyteczna Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk oto pomysly PiS! 07.09.05, 11:25 w nastepnych wyborach obywatele powinni powiedziec tej partii: dziekuje. inaczej wszystko bedzie uregulowane, od koloru majtek do preferencji seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: 80.51.22.* 07.09.05, 11:26 A może po prostu zakazać sadzania idiotów na urzedniczych stanowiskach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Uwierzcie, nic tak nie przyciągnie turystów jak IP: *.crowley.pl 07.09.05, 11:29 Uwierzcie, nic tak nie przyciągnie turystów jak wiszące za oknami stylowych kamienic seksi majteczki... wiecie jak to pobudza wyobraźnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Majtkom mówimy: NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:46 no cóż, urzędnicy robią, co mogą, aby uzasadnić swoje istnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Majtkom mówimy: NIE! 07.09.05, 15:27 Tyle uchwał wymyślają, głosują... a majty piorą? suszą? Gość portalu: Gość napisał(a): > no cóż, urzędnicy robią, co mogą, aby uzasadnić swoje istnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
tommy_di Powiedzcie ze to zarty .... 07.09.05, 12:05 Serio jesli na to ida pieniadze podatnikow zeby ktos sobie ubzdural jakie pranie ja mam suszyc ... to chyba wybierani sa idioci :D Odpowiedz Link Zgłoś