Dodaj do ulubionych

Doda i Mandaryna razem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:16
obie te baby to straszna hkicha, a dziennikarz pisze "spotkanie na szczycie".
Płaca mu za to czy co?
Obserwuj wątek
    • Gość: pisaczek Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.chello.pl 14.09.05, 10:20
      ile kosztuje taka promocja w GW?
      • Gość: M@ROL DODA LODA .. MANDARYNA KATARYNA .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:49
        pomyLili sie redaktorki .. miaŁo być " spotkanie ..
        na DNIE " ale Doda ma widocznie romans z drukarskim
        CHohlikiem alkocholikiem niejakim pomarańczowym dredem ..

a wibrująca Pomarańcza .. ma starego całego w agrafkach
        i ćwiekach z Czerwonymi Włosami, śpiewającym do parówy
        Endriu LeppERRRa ..DODAjmy jej Otuchy naszą modlitwą ..

Bulba
        • Gość: mmoonchild Piotruś,zajrzałes? IP: *.autocom.pl 14.09.05, 13:24
          jakby wystapily na golasa to moze kogos by to zainteresowalo...a tak to kicha...
          o ile doda jeszcze ujdzie to manadryna wyglada jak jakis skarlowacialy krasnal
          z dlugimi tlenionymi wlosami.zeby ona chociaz tanczyc umiala(tak sobie mysle ze
          moj chlopak juz lepiej od niej tanczy a uwierzcie mi tanczy tragicznie!!!)
          • evula Re: Piotruś,zajrzałes? 14.09.05, 18:26
            skrałowaciały raczej nie, bo niska nie jest, ale ze krasnal - zgadzam sie z
            trafną opinią:-)
        • Gość: Fifka Re: DODA LODA .. MANDARYNA KATARYNA .. IP: *.pl / 217.153.39.* 14.09.05, 18:16
          Tak gadacie, ze kicha, tandeta itp, a nie jeden z Was puknął by je obie naraz.
          • Gość: mmoonchild Re: DODA LODA .. MANDARYNA KATARYNA .. IP: *.autocom.pl 14.09.05, 21:11
            Wydaje mi sie ze najlatwiej puknac glupie:) ta wypowiedz odnosi sie tylko do
            mandaryny.do dody nie mam nic.zachowuje sie troche idiotycznie ale to nawet
            jest smieszne.poza tym ma naturalne cyce! niewazne duze,male i jakie tam
            jeszcze chcecie.grunt to naturalnosc!!!
            • Gość: sok z gumijagód cyce Dody IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 14.09.05, 21:24
              mi się Doda całkiem podoba... a to co robi jest chyba grą... bo nie wygląda na
              tak głupią jak się zachowuje :D
            • Gość: dvd Re: DODA LODA .. MANDARYNA KATARYNA .. IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 15.09.05, 12:55
              Niestety tez ma sztuczne...i w przeciwienstwie do dody przyznala sie do tego.
            • Gość: gosia hahaha naturalne cycki dody!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:59
              Doda ma naturalne cycki?????????? to niezle z toba!!! ma silikonowe balony i to
              ze sie nei przyznaje to swiadczy o jej glupocie bo nei wiem tylko kretyn
              uwierzy w to ze sa prawdziwe normalny czlowiek widzi roznice pomiedzy duzym
              naturalnym cyckiem a napompowanym balonem silikonowym!!!!
        • Gość: wicek Re: DODA LODA .. MANDARYNA KATARYNA .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:08
          Zgubiłem się. O co tu chodzi ? Mowa o prostytutkach czy co ? Loda robi wiadomo
          jak tylko nie wiadomo za ile. A ta co się kręci to tez jakąś figurę wymyśla ?
          Wytłumaczcie mi.
        • Gość: Jerzy Trzepak Hipokryci IP: 194.215.38.* 15.09.05, 09:34
          Tak czy tak targacie freda przy zdjeciach Dody i Mandaryny. Nie wstydzcie sie
          tego, ja tez to robie.
      • Gość: czeki Doda i Mandaryna razem IP: *.hstl6.put.poznan.pl 14.09.05, 13:51
        a myslalem ze dziennikarstwo w Polsce stoi na wysokim poziomie. Doda i
        Mandaryna. HaHa to jak polskie wydanie w wersji kobiecej głupia i głupsza ...i
        do tego spiewaja. Nie wiem czy śmiac sie czy plakac.
      • facet123 Re: Doda i Mandaryna razem 15.09.05, 08:27
        > ile kosztuje taka promocja w GW?

Dajcie spokój, przecież w artykule jest jasno napisane, że te piosenkarki
        mają "(nie)wątpliwy talent i znane są bardziej z pism dla panów, niż ze
        śpiewu", a więc artykuł jest z przymruzeniem oka. Tak samo nazwa "spotkanie na
        szczycie".
    • at_work Re: Doda i Mandaryna razem 14.09.05, 10:30
      A dlaczego nad zalewem?

Pies, czyli kto?
    • yavorius Re: Doda i Mandaryna razem 14.09.05, 10:39
      "23 września nad Szałe będziemy świadkami spotkania na szczycie - zapowiadają
      organizatorzy"

Organizatorzy tak twierdzą, czytaj ze zrozumieniem.
    • Gość: ewa Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.zchpolice.com 14.09.05, 10:42
      Mandaryna -TAK, Doda-NIE ale napewno bedzie o czym mówić.
      Nie jestem zwolennkiem twórczości Dody ani jej osoby,ale Mandaryna ładnie
      tańczy i ma lepszą oprawę.Doda jest zbyt krzykliwa i tandetna.
      • Gość: sianko Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 14.09.05, 10:45
        ciekawe czy Mandaryna zaSpiewa na żywo czy się nie odważy
      • pisaczek Re: Doda i Mandaryna razem 14.09.05, 11:43
        to nie taniec tylko areobik przy łupance
        • Gość: majka57 Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:23
          myślę, że się nie odważy zaśpiewać na żywo
    • Gość: Enola Gay co.uk Nie promujcie dziadostwa,piszcie raczej o syfie... IP: *.range86-129.btcentralplus.com 14.09.05, 10:43
      ...jaki obie prezentuja.O belkocie,tragicznym wygladzie,braku smaku,braku
      glosu,zenujacych tekstach i fatalnej choreografii.Nie zachowujcie sie jak The
      Fuck.Nie kreujcie miernot na artystki,bo sa to wykonawczynie absolutnie do
      doopy,i to wyraznie do bardzo brzydkiej doopy.Raczej gwiazdeczki dla prymitywow
      z blokowisk,bo wies juz ma lepszy smak,wola bowiem umpa,umpa w swojej remizie...
      • Gość: mak święta racja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:03
        jest tyle wartościowszych tematów
      • yavorius Re: Nie promujcie dziadostwa,piszcie raczej o syf 14.09.05, 11:37
        Doda? Brak głosu?

No cóż, laryngolog się kłania. Akurat jej można wszystko zarzucić, tylko nie
        to, że nie umie śpiewać...
    • Gość: Julia Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.zchpolice.com 14.09.05, 10:46
      Kto Dodzie doradził ten święty i mało gustowny szlafrok na Sopot w którym
      chciała wyglądać anielsko a wyglądała jak Biała Dama strasz aca w zamku.Nie ta
      impreza a jeszcze wykorzstaywać Papieża przy okazji to wstyd, nie wystarczył
      mężuś? jak ona zmtaka p[omoca chce robić kariere to zyczę szczęśćia!
    • Gość: MKD Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:51
      BIEDNA SCENA ... nikt jej nie oszczędza, dlaczego?
    • Gość: maciekzmiasta Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:51
      Trza się znać na geografii!!!!!!!!!!! Zalew Szałe to KALISZ, a nie jakiś
      gó..any Opatówek!
      Nieuki z Agory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Nieuk z Agory Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:32
        Gość portalu: maciekzmiasta napisał(a):

> Trza się znać na geografii!!!!!!!!!!! Zalew Szałe to KALISZ, a nie jakiś
        > gó..any Opatówek!
        > Nieuki z Agory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Cóż za kompromitacja. Przepraszamy za tą skandaliczną pomyłkę. W jutrzejszym
        wydaniu Gazety zamieścimy specjalne oświadczenie.
    • Gość: tommy Re: Doda i Mandaryna razem IP: 195.42.249.* 14.09.05, 10:55
      Co do Mandaryny zgadzam sie - kicha
      Co do Dody nie.
      Jesli ktos nie sluchal jej ostatniej plyty i kieruje sie ogolnymi opiniami
      opartymi na stereotypach to niech sie nie wypowiada. Plyta jedna z ciekawszych
      rokowych polskich plyt ostatnich lat. Dosc oryginalne brzmienie. Polecam
      posluchac zanim sie zajmie stanowisko.
      A generalnie mnie nie obchodzi jej wyglad - w muzyce interesuje mnie tylko
      muzyka.
      • Gość: mak idź do szkoły, tommy, polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:02
        idź do szkoły, tommy - jakiejkolwiek bo do muzycznej nie masz szans - brzmisz
        zbyt oryginalnie w zachwytach
        • yavorius tia 14.09.05, 11:38
          to podaj mi jakiegoś polskiego wartościowego ARTYSTĘ, no z wyjątkiem Myslovitz.
          Czekam.
          • Gość: Deva Re: tia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 12:27
            Ja ci podam - VADER, Moonlight, Bracia, Ogrody Alamut, Mirosław Czyżykiewicz,
            A.M. Jopek, Herjalf - oczywiście nikt z pierwszych stron gazetek "Wielki Świat
            Kuchenny Blat". Bez rozkładówek w gazetkach dla panów itp. Ale za to
            profesjonalne podejście do muzyki. A co do głosu - pani z Herjalfa wiekszość
            polskich piosenkarek mogłaby buty czyścić - 6 oktaw głosu (sześć - słownie)to
            więcej niz Doda(i jej goolkipper) oraz Mandaryna (i jej REDHEAD) razem.
            Ciao
            • yavorius Re: tia 14.09.05, 12:37
              Ano właśnie, problem polega na tym, że nie ma wartościowych wykonawców znanych
              na rynku (z wyjątkiem wymienionej przez Ciebie Jopek), Bajm ludziom zbrzydł, o
              Perfekcie i Budce Suflera przez litość nie wspomnę, więc każdy, kto śpiewa
              nieco lepiej, staje się gwiazdą. Doda śpiewa moim zdaniem przyzwoicie i nic
              więcej.
              • Gość: Kontrabasista Re: tia IP: *.sympatico.ca 15.09.05, 05:33
                Jezeli Tobie Perfekt i Budka Suflera zbrzydły to znaczy że jestes albo bardzo
                młodym człowiekiem albo masz bardzo przytępiony słuch- to jest historia
                polskiej muzyki ostatnich 30 lat - to tak jak można by powiedzieć że PINK
                FLOYD to też tandeta , a prawda jest taka że wszystkie te zespoły (plus wiele
                innych) stworzyły historię muzyki Polski ,Europy i Swiata . Więc może zacznij
                słuchać słynnego zespołu OGÓREK z Zakopanego, albo Chóru Staruszków z miasta
                Pruszków, może być też Orkiestra Wójta Siekierki z Wąchocka , a wtedy
                zrozumiesz co jest lepsze i bardziej wartosciowe. Bardzo mi przykro z powodu
                Twojej wady słuchu , uważaj żeby to się nie przerzuciło na mózg , bo to katorga
                dla najbliższych.
      • Gość: Deva Doda i głos IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 12:13
        Gość portalu: tommy napisał(a):

> Co do Mandaryny zgadzam sie - kicha
        > Co do Dody nie.
        > Jesli ktos nie sluchal jej ostatniej plyty i kieruje sie ogolnymi opiniami
        > opartymi na stereotypach to niech sie nie wypowiada.

Doda ma głos silny - wytrenowała go drąc twarz na innych uczestników reality
        szoł. Natomiast co do skali - marniutko.

Plyta jedna z ciekawszych
        > rokowych polskich plyt ostatnich lat. Dosc oryginalne brzmienie. Polecam
        > posluchac zanim sie zajmie stanowisko.

Co masz na myśli pisząc o scenie rockowej? Jakiś pipidówek, pełen Brodek czy
        innych Alicji Janosz? Posłuchaj sobie Braci, Moonlighta czy chocby Lilith. To
        jest rock. W porównaniu z nimi ta pchająca się na scenę Doda to jakis
        komercyjny zakalec.
      • Gość: Dave Bruckback Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.pl / 83.16.245.* 14.09.05, 16:35
        Gdzie ty tu czlowieku slyszysz muzyke???
        Generalnie od kad dresy zastapily jeensy muzyka poszla sie kochac a SCENE
        muzyczna zastapil RYNEK muzyczny. Radze troche wiecej lat przezyc i dopiero
        wypowiadac sie na tematy o ktorych ,niestety nie masz zielonego pojecia.
        Generalnie obie te "Damy" nadaja sie do Night Clubu a nie do mikrofonu.
        Otworzcie oczy, POSLUCHAJCIE (textow) Kazika K.
        Polecam jednego z ostatnich przedstawicieli SCENY muzycznej
        Pozdrawiam
    • Gość: BUDOWNICZY SCENY BIEDNA SCENA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:58
      ... czy po to pokolenia pracowały na wykształcenie gustu ludzi by kreować 'NIC"
      na "COŚ" ?
    • Gość: .......... Ty razem Mandaryna na nie odważy się na żywo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:02
      A może Doda zrobiła to z premedytacją.
      Chcę totalnie zdyskredytować przeciwniczkę.

Jeżeli będzie w tym szlafroku, to prawie jak przed walką bokserską.
    • walpoz11 Re: Płacą mu za to ? czy co? 14.09.05, 11:56
      Pewnie lubi takie "blądynki" ;)
    • Gość: fgxd [...] IP: *.chello.pl 14.09.05, 12:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Buddy Artystki z nich żadne ale.... IP: 212.160.172.* 14.09.05, 12:19
      .....jeśłi wystąpiłyby gołe to byłoby już coś.
    • Gość: bArT Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.pl / 62.148.81.* 14.09.05, 12:35
      Drodzy autorzy.. Szale to sztuczny zalew w miescie zwanym Kalisz - notabene
      najstarczym w Polsce (trudne slowo), a Opatowek (jeszcze drudniejsze slowo) to
      miasteczko 10 min drogi od Kalisza, posiadajace swoj wlasny zalew.. reasumujac
      zdecydujcie sie kto gdzie wystapi !! haha
      • Gość: hubele Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 18:29
        Zalew Szałe znajduje się nie w Kaliszu tylko w miejscowości Szałe w gminie
        Opatówek. Kompleksy jakieś ?
    • Gość: tolek Doda TANDECIARO, zwijaj swój majdan i idź do domu IP: 213.17.142.* 14.09.05, 12:35
    • kot-z-cheshire Re: Doda i Mandaryna razem 14.09.05, 12:38
      Heh, a w Kaliszu się mói, że będzie też Lepper i Ich Troje, i że będą śpiewać
      ową patriotyczną pieśń, co to ją IT napisali dla Andrzejka. Się wybieram, bo to
      tak miło się pośmiać tuż przed rokiem akademickim ;)
      • Gość: M@ROL DODA LODA .. MANDARYNA KATARYNA .. !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:53
        pomyLili sie redaktorki .. miaŁo być " spotkanie ..
        na DNIE " ale Doda ma widocznie romans z drukarskim
        CHohlikiem alkocholikiem niejakim pomarańczowym dredem ..

a wibrująca Pomarańcza .. ma starego całego w agrafkach
        i ćwiekach z Czerwonymi Włosami, śpiewającym do parówy
        Endriu LeppERRRa ..DODAjmy jej Otuchy naszą modlitwą ..

Bulba
      • evula Re: Doda i Mandaryna razem 14.09.05, 18:24
        Zobaczycie, jeszcze Lepper bedzie prezydentem:-) wszyscy na nim psy wieszaja
        tak jak na Mandarynie i co?? Czyje płyty sa na top liście najlepiej
        sprzedających się??..... Jestem przerazona mentalnością tego narodu
    • Gość: lioness_lee Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:07
      Osobiście uważam, ze jedyna atrakcja koncertu moze byc wystep Mandaryny na żywo!
      Od dawna nic mnie tak szczerze nie poruszyło jak jej wycie! fgxd napisał, ze
      jego zainteresuje jeśli sie będa głaskać po gołych ci..ch - mogłyby im odpaśc
      tipsy,a moze majac przed sobą wiadra silikonu nie sa w stanie sie nachylić?? A
      moze jeszcze cos by im odpadło czego sie zupałnie nie spodziwamy?
      Uważam, ze powinnismy wspólnie zastanowić sie, co to mogłoby być??
    • Gość: kololo Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:31
      Współczuję wszystkim, którzy będą tego słuchać.
      • shine Re: Doda i Mandaryna razem 14.09.05, 22:07
        ...a ja nie współczuję tylko zazdroszczę najbardziej absurdalnego kabaretu, jaki ludzie będą mogli obejrzeć podczas tego występu!!!
        Smutek mnie ogarnia, że zabierają głos: tandeta, szmira, pustota,dmuchane cycki itp. itd. O zgrozo, czym nas karmią?!!!! Jakie szczyty?!... Jakie słowiki?!!!...
        To jest jakaś totalna, bezczelna hołota!!!
    • Gość: SiDi Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.intermedia.net.pl 14.09.05, 13:56
      Jan miej choć trochę godności i nie pisz więcej o takim badziewiu
    • the.bill1 a będa euro-lesbijskie sceny? 14.09.05, 14:11
      Bo jak nie to żaden europejczyk nie powinien jechać.
    • Gość: Roger Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:22
      DODA-TAK
      MANDARYNA-NIE
      Doda umie dobrze spiewać udowodniła to wszystkim którzy mają słuch w Sopocie
      szkoda tylko że nie piszą jej troche ambitniejszych piosenek...co do MANDARYNY
      to ulubiona piosenkarka byłych fanów Disco Polo i generalnie dresiarzy
      wszelkiej masci,spiewac kompletnie nie potrafi ale dla jej fanów to nie ma
      żadnego znaczenia wazne żeby było rytmiczne umpa-umpa i dużooo baasów
    • jerry.uk Ja ich nie odrozniam 14.09.05, 14:27
      ale slyszalem ze Doda ma przynajmniej talent. kiedy wystapia obok siebie, oba
      wystepy zleja sie w jedna breje.
    • Gość: aGNIESZKA Re: Doda i Mandaryna razem IP: *.ltdalarna.se 14.09.05, 15:05
      Beznadzieja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka